NRK > Nyheter

Friday, 15 November, 05:58

NRK - 09 Sep 19 kl. 21:00

Ap mot historisk dårlig valg

Opptalte stemmer fra kommunevalget til nå viser at Ap går mot et historisk dårlig valg. Senterpartiet vokser kraftig, og ligger an til å bli landets tredje største parti..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ap

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ap mot historisk, dårlig, valg
P4 - 19 Jun 19 kl. 08:09

Derfor sliter Ap

Rundt 90 Ap-ordførere mener partileder Jonas Gahr Støre sliter med å nå ut til velgerne og at det er en av årsakene til at det går så dårlig på meningsmålingene. Partiet ligger an til å gjøre et historisk dårlig valg i høst. Går det veldig galt, sier 9 av 90 Ap-ordførere at det bør åpnes for en lederdebatt, skriver Klassekampen..

Aftenposten - 09 Sep 19 kl. 21:50

Tajik: – Hvis dette blir resultatet, er det ikke et resultat Ap er fornøyd med

Ap ligger an til å gjøre et historisk dårlig valg både i Oslo og nasjonalt..

Aftenposten - 09 Sep 19 kl. 21:00

Prognose: Historisk dårlig resultat for Arbeiderpartiet

Arbeiderpartiet går mot sitt dårligste valg siden krigen, ifølge prognosen fra Valgdirektoratet. Senterpartiet, MDG, SV og Rødt blir valgets vinnere..

P4 - 14 Jun 19 kl. 06:48

- Mange partier vil få en tøff valgkamp

De dårlige målingene flere partier opplever om dagen, kan bli vanskelig å rette opp fram mot høstens valg. Det sier valgforsker Bernt Aardal ved Universitet i Oslo. Arbeiderpartiet ligger an til å gjøre et historisk dårlig lokalvalg, mens både KrF og Venstre ligger godt under sperregrensen på de siste målingene.

VG - 11 Sep 19 kl. 00:37

VG-fotografenes beste bilder fra valgnatten

Jonas Gahr Støre blir fotfulgt av pressen på vei til Stortinget etter et historisk dårlig valg for Arbeiderpartiet. VGs fotografer var tett på begivenhetene på valgdagen – både i Oslo og rundt om i landet..

VG - 10 Sep 19 kl. 16:32

Kaffemøter i Tromsø: Kjemper om posisjoner

TROMSØ (VG) Arbeiderpartiet er det største partiet i Tromsø på tross av et historisk dårlig valg, men hvem som skal styre byen er ikke avklart ennå..

P4 - 04 Sep 19 kl. 17:49

MDG større enn Ap i Oslo

Miljøpartiet de Grønne er større enn Arbeiderpartiet i en ny måling for Oslo. MDG får 20,3 prosent oppslutning i målingen gjort for Nettavisen og Ameidia. Det er første gang de passerer 20-tallet, og 12,2 prosent høyere enn valgresultatet for fire år siden.

NRK - 19 Jun 19 kl. 15:22

– Det er ikke jeg som er på valg

Ap-leder Jonas Gahr Støre tar til motmæle mot kritikken og avviser at han vil vurdere å trekke seg som partileder dersom Ap gjør et dårlig valg til høsten. Han gir seg selv en blank 6'er i karakter for innsatsen så langt dette året, melder NTB..

Dagbladet - 02 Sep 19 kl. 22:00

Mot krisevalg for Ap og Høyre - rammes av grønn bølge

Velgerne snur ryggen til styringspartiene, mens Senterpartiet og MDG ligger an til historisk gode valg ei uke før valget..

NRK - 02 Jun 19 kl. 13:04

SPD-leder går av etter dårlig valg

Lederen for sosialdemokratene i Tyskland, Andrea Nahles, går av etter at partiet gjorde det svært dårlig i EU-valget. SPD er med i statsminister Angela Merkels koalisjonsregjering, og fikk bare 15,8 prosent oppslutning i EU-valget..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 16 timer siden

Dureks bok kommer på norsk likevel

Lille Måne Forlag skal gi ut Durek Verrett sin bok «Spirit Hacking» på norsk. Det opplyser forlaget til Dagbladet..

NRK - 15 minutter siden

To palestinere såret

To palestinere er såret etter at israelske fly i natt gjennopptok bombingen av islamske mål på Gazastripen, melder myndighetene. Dette kommer som svar på at det ble skutt raketter mot Israel, få timer etter at en våpenhvile trådte i kraft, torsdag..

NRK - 1 time siden

Drapsetterforskning i Malmö

En kvinne ble funnet død i en bil sør i Malmö torsdag kveld. Politiet mistenker at hun er drept. Det melder Aftonbladet.

NRK - 1 time siden

Forsvarsfolk siktet for underslag

To tidligere ansatte i Forsvaret er siktet for underslag etter at de ble tatt med flere hundre våpen. Flere av beslagene er våpen som skulle vært destruert, melder VG. Totalt er 67 personer siktet i den store våpenaksjonen kalt Bonanza..

NRK - 1 time siden

Kripos har hentet overgrepstiltalt

En nordmann tiltalt for å ha forgrepet seg på fire jenter mellom 16 og 14 år i Norge, er pågrepet i USA. Han ble tiltalt i 2017, men dro da til USA og er først nå utlevert til Norge igjen og varetektsfengslet, skriver Gudbrandsdølen Dagningen..

NRK - 3 timer siden

Slagsmål i Trondheim

Flere patruljer fra politiet i Trondheim rykker ut til Solsiden, etter melding om slagsmål med flere involverte i natt. Da politiet kom fram var ingen alvorlig skadd, og kamphanene ga seg. Fire ble bortvist fra sentrum..

NRK - 6 timer siden

To drept i skoleskyting

To personer er nå bekreftet døde etter at en gutt begynte å skyte medelever på en skole i Los Angeles i USA på 16-årsdagen sin. Ofrene er 14 og 15 år. Skytteren ligger selv alvorlig såret på sykehus.

NRK - 3 timer siden

Mulig masseslagsmål i Trondheim

Flere patruljer fra politiet i Trondheim rykker ut til Solsiden, etter melding om slagsmål med flere involverte..

NRK - 4 timer siden

Ønsker dyrere bensin

I sine alternative budsjett foreslår både Miljøpartiet De Grønne og Rødt å øke bensinavgiften, melder NTB. Samtidig vil begge partiene innføre klimabelønning, der penger spart på klimatiltak fordeles på forbrukerne..

NRK - 5 timer siden

Israelske fly bomber igjen

Israelske fly har gjennopptatt bombingen av islamske Jihad-mål på Gazastripen, opplyser landets militær til AP. Dette kommer som svar på at våpenhvilen ble brutt da den bare var noen timer gammel av at raketter ble skutt mot Israel..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt