Aftenposten > Utenriks

Monday, 24 February, 13:02

Aftenposten - 11 Sep 19 kl. 19:21

Ap krever svar om hundesykdom fra Bollestad

Arbeiderpartiet vil vite hva landbruksminister Olaug Bollestad (KrF) gjør for å hindre at den dødelige hundesykdommen sprer seg ytterligere..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Olaug Bollestad, Bollestad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ap krever, svarom , hundesykdomfra , Bollestad
P4 - 11 Sep 19 kl. 20:12

Ap krever svar om hundesykdom

Arbeiderpartiet krever svar på hva landbruksministeren gjør for å hindre at den dødelige hundesykdommen sprer seg videre. Så langt har 26 hunder mistet livet, og Mattilsynet og Veterinærinstituttet har ennå ikke klart å finne årsaken. I et skriftelig spørsmål til Olaug Bollestad ber Ap statråden redegjøre for hva hun vil gjøre for å kartlegge årsaken til at denne farlige sykdommen har oppstått..

NRK - 29 Jan 20 kl. 12:19

Krever svar om regning

Sp krever svar fra helseministeren om luftambulanse-regning. Babcock krever avkorting etter problemene med flyene. Kjersti Toppe (Sp) spurte i onsdagens spørretime Bent Høie om hvordan regningen skal fordeles.

VG - 12 Sep 19 kl. 16:04

Bollestad viser til Veterinærinstituttet om hundesykdom

Landbruksministeren viser til arbeidet Veterinærinstituttet foretar på spørsmål fra Ap om hva hun gjør for å hindre at den dødelige hundesykdommen sprer seg..

NRK - 30 Oct 19 kl. 14:06

Hauglie krever svar fra Nav

Hvordan Nav vil håndtere trygdeskandalen videre, er ett av spørsmålene arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) krever svar på. Hauglie krever at direktoratet rapporterer fortløpende om hvordan Nav skal sikre at riktige regler blir praktisert..

VG - 05 Sep 19 kl. 09:54

Dødelig hundesykdom sprer seg: – Har aldri opplevd lignende i min tid som veterinær

Mattilsynet går ut med flere råd til hundeeiere, etter utbruddet av en ny alvorlig hundesykdom. – Ikke la hunden hilse på andre hunder på tur..

P4 - 15 timer siden

Krever svar fra XXL

Arbeidstilsynet krever svar på sportskjeden XXLs bruk av midlertidig ansatte og deltidsstillinger. Tilsynet sier til E24 at dette handler om grunnleggende mangler i arbeidet med helse, miljø og sikkerhet, og har varslet en rekke pålegg. XXL har fått frist til 28.

VG - 04 Nov 19 kl. 16:07

Dette krever ESA svar på etter Nav-skandalen

EUs kontrollorgan ESA vil vite hvordan det kan ha skjedd at Norge har straffet mottagere av trygdeytelser som har oppholdt seg i EØS-land. Nå krever de svar av departementet..

P4 - 30 Oct 19 kl. 14:23

Hauglie krever svar fra NAV

Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie krever nå svar fra NAV om hvordan de vil håndtere trygdeskandalen videre. Hun ber blant annet om en plan for håndtering av tidligere og pågående saker. Rundt 50 personer kan være feilaktig dømt for trygdesvindel fordi NAV har feiltolket regelverket..

VG - 04 Nov 19 kl. 16:07

ESA krever svar etter Nav-skandalen: Fikk forsikringer om likebehandling

ESA vil vite hvordan det kan ha skjedd at Norge har straffet mottagere av trygdeytelser som har oppholdt seg i EØS-land. Nå krever de svar av departementet..

VG - 17 Sep 19 kl. 21:55

Veterinærinstituttet om hundesykdom: – En norsk situasjon

President i Den norske veterinærforening, Torill Moseng, er klar på at ingen andre land i Europa har samme utbrudd av hundesykdom som i Norge..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 1 time siden

Stor usikkerhet og uro omkring nytt regelverk for støtte til barnebriller

Fra 1. mars legger støtteordningen til barnebriller om. Statsråd Torbjørn Røe Isaksen forsikrer at foreldre ikke blir nødt til å legge ut store beløp mens de venter på refusjon fra Nav..

Aftenposten - 1 time siden

20 spillere reiser med «Gutan» til Spania: En rekke unggutter skal vise seg frem

Få siste nytt om TIL i vår direkteblogg..

Aftenposten - 1 time siden

DN: Bjørn Rune Gjelsten kjøper Gresvig

Bjørn Rune Gjelsten kjøper Gresvig, skriver DN..

Aftenposten - 1 time siden

Mann ringte ned 112-sentralen – ble fratatt telefonen

Politiet har tatt telefonen til en mann i 20-årene etter at han ringte politiets nødnummer 17 ganger på 13 minutter, skriver Bergens Tidende..

Aftenposten - 1 time siden

Aps Marianne Marthinsen gir seg i politikken

Aps Marianne Marthinsen tar ikke gjenvalg til Stortinget, melder Dagens Næringsliv. Hun oppgir interne forhold i partiet som årsak..

Aftenposten - 2 timer siden

Ønsket av Start. Nå trener spissen med en annen norsk klubb.

Joacim Holtan er på prøvespill i Kongsvinger ut neste uke. I mandagens treningskamp mot Moss skal han få spilletid for førstedivisjonsklubben..

Aftenposten - 2 timer siden

– Valget i Iran er et nederlag for regimet

De konservative kandidatene gjorde nærmest rent bord ved parlamentsvalget i Iran. Likevel er valget et nederlag for det konservative regimet, mener norsk Iran-ekspert..

Aftenposten - 2 timer siden

Profilert norsk bokser kan bli utestengt i fire år

Påtalenemnden i Antidoping Norge innstiller på fire års utestengelse for bokseren Hadi Srour. Han avla en positiv dopingprøve med spor av syntetisk EPO..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt