VG > Innenriks

Onsdag, 02 Desember, 23:16

VG - 29 juni 20 kl. 22:25

Ap-politiker fikk hatbrev i posten: – Både stakkarslig og skummelt

«Du ser ut som at du har downs. Hurra for 22. juli» lød brevet adressert til Ap-politiker Linn Kristin Engø. Hun går ut med det i håp om å vise unge som engasjerer seg i politikk- og samfunnsdebatt at de ikke er alene..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ap, Linn Kristin Engø

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ap-politiker, fikk, hatbrevi , posten, Både, stakkarsligog , skummelt
Aftenposten - 29 juni 20 kl. 21:07

Ap-politiker i Bergen fikk hatbrev i posten

Linn Kristin Engø (Ap), den tidligere skolebyråden i Bergen, har gått til politianmeldelse etter at hun fikk et hatbrev i posten..

NRK - 25 sep. 20 kl. 13:10

Ansatt i Posten koronasmittet

En ansatt i Posten i Haugesund er smittet av covid-19, skriver Haugesunds Avis. Dette fører til at 22 andre i Posten er satt i karantene. Posten jobber med å omdisponere mannskaper, og lover posten blir levert til alle..

NRK - 16 mars 20 kl. 18:57

Posten går som normalt

Levering av post, pakker og varer går som normalt, skriver Posten Norge i en pressemelding. Posten og Bring lar ikke mottakere signere på PDA framover, for å begrense smitte. Posten innrømmer at det kan bli problemer framover..

NRK - 17 mars 20 kl. 18:15

Flere vil ha posten på døra

Posten går i hovedsak som normalt tross koronakrisen. Posten melder om flere som vil ha pakker levert på døra. I tirsdagens driftsstatusmelding skriver Posten Norge at det blir satt rekord i antall hjemkjøringer som konsekvens av økt netthandel..

P4 - 18 mars 20 kl. 12:25

Posten: - Vi er klare til å bidra i dugnaden

-Vi er klare og vil gjerne bidra med å levere mat og medisiner. Det sier pressesjef i Posten Norge Kenneth Tjønndal Pettersen. Svs Arne Nævra vil i dag be statsminister Erna Solberg vurdere å gi Posten nye oppgaver ut i fra bereskapshensyn i den situasjonen Norge nå befinner seg i.

P4 - 23 okt. 20 kl. 10:34

Posten sa opp for mange

Posten har sagt opp for mange ansatte. Det innrømmer Posten Norge etter oppsigelsene som kom i forbindelse med omleggingen tidligere i år. Det har skapt et voldsomt arbeidspress med mye overtid og frustrasjon, skriver Fri Fagbevegelse.

NRK - 17 mars 20 kl. 11:39

Posten tar virusgrep

Posten gjør det rimeligere å sende brev og småpakker fra egen postkasse under koronautbruddet. Tiltaket er ment som en håndsrekning for alle som er i hjemmekarantene, opplyser Posten i en pressemelding tirsdag..

P4 - 18 mars 20 kl. 05:27

-La posten levere mat og medisiner

-Ta i bruk alle landets postmenn og kvinner i kampen mot koronaviruset. Det foreslår SVs Arne Nævra. Han vil be statsminister Erna Solberg vurdere å gi Posten oppgaver i krisesituasjonen Norge nå er i, skriver Dagsavisen.

P4 - 06 mai 20 kl. 17:52

Mer dopbeslag i posten

Tolletaten melder om en kraftig økning av beslag av narkotika som blir sendt med posten. På grunn av stengte grenser og økt grensekontroll, er det mange som forsøker å sende varene i posten, sier kontorsjef Lars Teigen ved Østlandsterminalen. Han sier til VG at antall beslag av cannabisfrø er mellom ti- og 20-doblet den siste tiden.

P4 - 01 juli 20 kl. 06:33

Endringer for posten fra i dag

Fra og med mandag får du posten i postkassa annenhver dag. Årsaken til at den leveres ut mindre hyppig er at det sendes færre brev i Norge. Nå leveres posten mandag, onsdag og fredag den ene uka, og tirsdag og torsdag den neste.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Skabbutbrudd øker voldsomt i omfang: - Har eksplodert

En ny skabbepidemi har havnet i skyggen av coronapandemien. Nå bekymrer overlege seg for at vi ikke er sikret nok medisiner..

VG - 4 timer siden

Byrådslederen om nedstengningen av Oslo: - Må forberede oss på at den videreføres i jula

Forrige uke drømte byrådslederen om å gjøre små lettelser i Oslo nærmere jul. Til tross for en bedring i smittesituasjonen, er Johansen ikke lenger like håpefull..

VG - 7 timer siden

Brann i Equinor-anlegg – evakuering pågår

Møre og Romsdal 110 har rykket ut til brann på Equinor-anlegget på Tjeldbergodden i Møre og Romsdal..

VG - 14 timer siden

Bekymringsbrev til Oslo-skolen: Ombud slår alarm

Elevombudet og Mobbeombudet står bak et omfattende bekymringsbrev der de begrunner stor uro for at Oslo kommune bryter elevenes rettigheter..

VG - 13 timer siden

Helsesekretær dømt til fengsel for karantenebrudd

En helsesekretær ansatt ved et fastlegekontor i Oslo er dømt til ubetinget fengsel i 24 dager for tre perioder med karantenebrudd..

VG - 15 timer siden

SV om Bøhlers kniv-forslag: – Spinnvilt

Kari Elisabeth Kaski (SV) er ikke imponert over Jan Bøhlers (Sp) forslag om å ha kniv-kontroller på T-banen i Oslo..

VG - Igår: 19:46

Nybø anklages for feilaktig fremstilling av fagrapport: – Bekymringsfullt

En uttalelse fra næringsministeren om en fersk rapport har fått flere til å stille spørsmål ved hvorvidt statsråden egentlig har lest rapporten: – Nybø sier rett og slett feil.

VG - Igår: 18:00

Demente isolert på rommet i flere uker

Da Orkerød sykehjem i Moss fikk et stort coronautbrudd, måtte flere titalls beboerne med demenssykdom isoleres på rommene i flere uker. Fem beboere døde før smitteutbruddet var slått ned..

VG - Igår: 17:24

Drapsforsøkssiktet 15-åring fengslet i én uke

Oslo tingrett har fengslet 15-åringen som er siktet for drapsforsøk på en 14 år gammel gutt på Lindeberg i Oslo i én uke..

VG - Igår: 15:01

Stort hasjbeslag: – Fremstår som organisert

Politiet i Skien har beslaglagt over 700 kg hasj, trolig med en gateverdi på rundt 140 millioner kroner..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt