VG > Innenriks

Sunday, 26 January, 16:18

VG - 09 Dec 19 kl. 13:14

Ap-Kjerkol sjokkert:- Jeg blir fysisk uvel av å lese om tilstanden til eldre syke

Stortingsrepresentant Ingvild Kjerkol (Ap) krever at helseminister Bent Høie (H) kommer til Stortinget for å forklare hva han har gjort for å følge opp den mangeårige og sterke kritikken mot gjennomføringen av Samhandlingsreformen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ingvild Kjerkol, Bent Høie, Stortinget, Samhandlingsreformen, kjerkol

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ap-Kjerkol, sjokkert, Jegblir , fysisk, uvelav å , lese, om tilstanden til eldre syke
P4 - 08 Oct 19 kl. 18:43

Vil ha flere tiltak for å forhindre press

- Det må settes i gang flere tiltak for å forhindre kroppspress blant unge. Det sier Arbeiderpartiets helsepolitiske talsperson, Ingvild Kjerkol. Som P4-nyhetene fortalte i dag er Spiseforstyrrelsesforeningen bekymret over at stadig yngre barn og unge - helt ned i 7-årsalderen - ber om hjelp.

P4 - 29 Oct 19 kl. 05:44

Ut mot helsepolitikken

- Fremskrittspartiet mangler virkemidler i folkehelsepolitikken. Det mener Arbeiderpartiets helsepolitiske talsperson, Ingvild Kjerkol. I et intervju med Aftenposten i går gjentok folkehelseminister Sylvi Listhaug at folk selv skal ta gode valg for sitt eget liv, og at myndighetenes viktigste jobb er å informere om sunne valg og jobbe med bransjen for sunnere mat.

NRK - 05 Nov 19 kl. 22:12

Sjokkert over dødstall i Irak

FNs generalsekretær António Guterres er sjokkert over hvor mange som er drept under den siste tidens demonstrasjoner i Irak. Minst 97 mennesker er drept i Irak siden 25. oktober.

NRK - 19 Nov 19 kl. 22:07

Vitne sjokkert over Trump-samtale

Et vitne som overhørte president Donald Trumps samtale med Ukrainas nyvalgte president, sa han var sjokkert over det han hørte..

VG - 20 Nov 19 kl. 21:46

Dronningens eks-rådgiver til VG: – Hun må ha blitt sjokkert

LONDON (VG) Dronningens tidligere pressetalsmann Dickie Arbiter sier til VG at prins Andrews famøse BBC-intervju var «uutholdelig», og at dronningen må ha blitt sjokkert..

P4 - 05 Nov 19 kl. 22:19

Sjokkert over dødsfall i Irak

FNs generalsekretær António Guterres sier han er sjokkert over hvor mange som er drept i demonstrasjonene i Irak den siste tiden. Minst 97 mennesker er drept siden 25. oktober, som følge av demonstrasjoner mot regjeringen.

P4 - 23 Sep 19 kl. 08:52

Sjokkert over lite informasjon fra Ving

Reisende som er rammet av Thomas Cook-konkursen sier de er sjokkert over at de ikke har fått noe informasjon fra Ving. 52 år gamle Heidi Sørli fra Aurskog Høland er på Arguineguín på Gran Canaria sammen med sin mor, og skulle etter planen reise hjem på onsdag. Nå føler vi oss veldig usikre, sier hun..

VG - 03 Dec 19 kl. 13:59

Norge slet seg til seier i fysisk batalje: – Det var veldig tøft

KUMAMOTO/OSLO (VG) (Norge – Serbia 28–25) Det ble en fysisk kamp mot tøffe, serbiske spillere, men de norske håndballjentene gikk seirende ut av krigen og tok sin tredje strake seier i VM..

NRK - 04 Dec 19 kl. 11:05

Polfararar svært fysisk medtatte

Polfararane Børge Ousland og Mike Horn er svært fysisk medtatte etter å ha vore i Polhavet i 85 dagar. Forskingsskipet «Lance» har sidan sist helg vore på veg for å møte og hente Horn og Ousland, som har møtt på fleire problem på turen..

VG - 03 Dec 19 kl. 13:59

Norge slet seg til seier i fysisk batalje: Slo Serbia med tre mål

KUMAMOTO/OSLO (VG) (Norge – Serbia 28–25) Det ble en fysisk kamp mot tøffe, serbiske spillere, men de norske håndballjentene gikk seirende ut av krigen og tok sin tredje strake seier i VM..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Vinter-brennmaneter forundrer forskerne

Denne vinteren har det vært uvanlig mange observasjoner av brennmaneter. – Et lite mysterium, skriver Havforskningsinstituttet..

VG - 14 timer siden

– For tiden bygges det ett eneste hus i denne byen

VADSØ (VG) Det blåser en trist motvind i snøkastene i Vadsø..

VG - Igår: 10:12

Pappa Ropstad vil ha KrF med på omkamp om fritt skolevalg

Bjørn Alfred Ropstad (KrF) mener regjeringens kjør for å innføre fritt skolevalg i alle fylker, kan bety nedlagte klasser og skoler i Agder. Nå kjemper han for at sønnen Kjell Ingolf og KrF bryter med regjeringens syn..

VG - Igår: 19:44

Høyres unge stjerneskudd inn i regjeringen

Henrik Asheim og Tina Bru har trening i å slåss og megle i de politiske kampene som kommer..

VG - I førrgår: 13:09

Siv Jensen langer ut mot Hareide og Raja

Frp-leder Siv Jensen gikk ut av regjeringen og ga plass til to av sine argeste politiske motstandere. Nå reagerer hun på at Erna Solberg slipper Abid Raja (V) og Knut Arild Hareide (KrF) inn i regjeringen..

VG - I førrgår: 11:24

Solberg møter pressen: Tror på «Hareide-effekt»

SLOTTSPLASSEN (VG) Fredag presenterte Erna Solberg sin nye trepartiregjering for Kongen i statsråd. Statsministeren tror på en «Hareide-effekt» når den tidligere KrF-lederen nå går inn i regjeringen..

VG - I førrgår: 11:24

Her er den nye regjeringen: Raja fikk bamseklem

SLOTTSPLASSEN (VG) Fredag presenterte Erna Solberg sin nye trepartiregjering for Kongen i statsråd. Klokken 12 holder statsministeren pressekonferanse..

VG - I førrgår: 07:02

Hareide stilte ultimatum for å bli statsråd

Knut Arild Hareide (KrF) nektet å gå inn i regjeringen – hvis det skjedde på bekostning av utviklingsminister Dag Inge Ulstein (KrF)..

VG - I førrgår: 02:16

Ville ikke at Frp skulle ut av regjering – omstilte seg lynraskt

Frp-representant på Stortinget, Helge André Njåstad var en av flere som inntil nylig ville at Frp skulle fortsette i regjering. Men nå er de tilhengere av å stå utenfor..

VG - I førrgår: 20:49

Byrådskrise i Bergen: byrådsleder truer med å gå av

Flertallet i bystyret i Bergen har ikke lenger tillit til skolebyråd Linn Kristin Engø (Ap). Byrådsleder Roger Valhammer (Ap) varsler at hele byrådet går dersom det blir reist mistillitsforslag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt