P4 > Nyheter

Tirsdag, 04 August, 07:15

P4 - I førrgår: 15:47

Antall koronatester doblet i Moss

Antall personer som tester seg for koronaviruset i Moss er mer enn doblet etter det lokale smitteutbruddet.
Før utbruddet ble rundt 50 personer testet daglig. Siden søndag har snittet økt til 125, opplyser legevakten i Moss til Dagbladet.
I går døde en eldre beboer ved et omsorgssenter etter å ha fått påvist smitte som kan knyttes tilbake en bryllupsfeiring i Moss og flere andre kommuner..
Les mer på P4


Les mer om:
Moss, Dagbladet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Antall, koronatester, dobleti , Moss
P4 - 30 juli 20 kl. 13:45

Et fjerde selskap knyttes til utbruddet i Moss

Moss kommune kartlegger nå et fjerde selskap i tilknytning til en større bryllupsfest som settes i sammenheng med det lokale smitteutbruddet. Det opplyste kommuneoverlege Kristian Krogshus på en pressekonferanse for kort tid siden. Totalt er det nå 18 smittetilfeller i Moss som knyttes til bryllupet.

NRK - 16 mai 20 kl. 11:16

Vil få unna koronatester om natten

Vestre Viken har utvidet laboratoriekapasiteten med flere nye maskiner. Nå vurderer de å bruke natten til å få unna den planlagte økningen i antall koronatester. Bærum alene planlegger for å teste opptil 6.

NRK - 27 juli 20 kl. 13:07

21 nye smittetilfeller i Moss

De siste 14 dagene har Moss kommune registrert 21 nye smittetilfeller av korona. Det siste døgnet er det gjort 77 koronatester, opplyser kommuneoverlegen. Kommunen jobber med smittesporing..

P4 - 03 april 20 kl. 07:53

Stadig nye koronatester

Det kommer stadig nye, raske koronatester. Et japansk selskap har utviklet en test som kan gi svar innen to timer, og den bli lansert like etter påske. I USA har de allerede godkjent en test som bruker fem minutter på å gi et svar..

NRK - 26 juli 20 kl. 21:03

Antall skogbranner i Brasil doblet

Tallet på skogbranner i Brasils våtområder i Pantanal er doblet i første del av 2020, sammenlignet med samme periode i fjor. Den kraftige økningen kommer samtidig som president Bolsonaro lar store skogsområder bli ryddet for å skape økonomisk vekst..

P4 - 07 april 20 kl. 07:24

Trump: - Vil trolig ta flere koronatester

President Donald Trump sier han ikke vil endre sine rutiner etter at Boris Johnson for snart to uker siden fikk påvist koronasmitte og nå får intensivbehandling på sykehus. Presidenten sier han og visepresident Mike Pence likevel vil komme til å ta flere koronatester fremover. Trump har testet negativt for koronaviruset to ganger, ifølge Det hvite hus..

P4 - 07 mai 20 kl. 07:40

Anmeldt hatkrim mot muslimer doblet på 4 år

Anmeldt hatkrim mot muslimer er doblet på 4 år. Det viser tall fra Oslo-politiet. Det mest alvorlige i fjor var terrorhendelsen mot Al-Noor moskeen.

P4 - 17 april 20 kl. 13:50

Nytt dødsfall i Moss

En koronasmittet mann 60-årene døde i går på Orkerød sykehjem i Moss. Det opplyser kommunen, skriver Moss Avis. Dette er det tredje koronarelaterte dødsfallet ved sykehjemmet..

VG - 27 juli 20 kl. 13:13

Ordføreren om smitteutbruddet i Moss: – Det er alvorlig

MOSS (VG) De siste to ukene er det registrert 21 nye smittetilfeller i Moss kommune..

VG - 27 juli 20 kl. 13:13

Ordføreren etter økt smitte i Moss: – Det er alvorlig

MOSS (VG) De siste to ukene er det registrert 21 nye smittetilfeller i Moss kommune..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Trump truer med søksmål

USAs president Donald Trump sier han vil saksøke Nevada etter at delstaten vedtok en lov som åpnet for stemmegivning via post i presidentvalget til høsten. Sju andre delstater har tidligere åpnet for denne type stemmegivning på grunn av koronapandemien. Trump mener dette åpner for valgjuks.

P4 - 45 minutter siden

Restaureringen i Notre-Dame i gang

Restaureringen av orgelet i Notre Dame i Paris er nå i gang, ett år etter brannen i katedralen. Orgelet overlevde brannen, men flammene dekket instrumentet i giftig blystøv. Nå skal orgelet, som har 8.

P4 - 45 minutter siden

Brann i stasjonsbygning i Moelv

Det brenner i en stasjonsbygning på Moelv stasjon i Innlandet. Det opplyser politiet, som fikk melding om brannen rett før klokken halv seks. Togtrafikken er sperret forbi stedet, og et tog fra Lillehammer måtte snu.

P4 - 45 minutter siden

Angrep busssjåfør

En busssjåfør ble angrepet og utsatt for vold på Nesoddtangen i går kveld. Tre menn skal ha slått og skallet til sjåføren da han ifølge politiet forsøkte å stoppe bråk på bussen. Skadeomfanget er uklart..

P4 - 1 time siden

Høyere korona-bøter i Australia

Den australske delstaten Victoria øker nå bøtene til folk som ikke holder seg i isolasjon slik de er pålagt av myndighetene. Fra i dag blir folk som blir tatt i å bryte selvisoleringen ilagt en bot på litt over 4.500 australske dollar, noe som tilsvarer i overkant av 32.

P4 - 1 time siden

Elsparkesyklist alvorlig skadd

En person har fått alvorlige hodeskader etter en elsparkesykkelulykke i Oslo i natt. Vedkommende skal ha kjørt inn i et sykkelstativ, og det var ingen andre personer involvert i ulykken, opplyser Oslo politidistrikt. Operasjonsleder Tor Gulbrandsen sier syklisten er fraktet til sykehus..

P4 - 1 time siden

Orkan ventes å treffe land

Orkanen Isaias ventes å treffe land i North Carolina nå i morgentimene norsk tid. Amerikanske myndigheter har bedt folk som bor langs kysten om å forberede seg på oversvømmelser og store mengder nedbør. USAs nasjonale orkansenter opplyser til CNN at uværet vil ta seg opp i styrke før den treffer land..

P4 - 1 time siden

Rapport: Atomprogram i ny fase

Nord-Korea fortsetter å utvikle atomprogrammet sitt som nå er i en ny fase. En ny FN-rapport viser at landet nå har utviklet små atomstridshoder som kan monteres på interkontinentale ballistiske missiler..

P4 - 1 time siden

Mange smittede siste døgn

Det har vært en klar økning i antall koronasmittede i Norge. 66 nye personer har fått påvist viruset det siste døgnet, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet. I går var tallet 15 og de siste to dagene er økningen på 81 tilfeller.

P4 - 7 timer siden

Nytt smittetilfelle fra Hurtigruten

Nok en passasjer fra Hurtigrutens skip Roald Amundsen har testet positivt for koronaviruset. Det opplyser Tromsø kommune i en pressemelding. Personen bor i Tromsø og er satt i isolasjon.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt