P4 > Nyheter

Friday, 05 June, 02:21

P4 - 08 Apr 20 kl. 22:48

Anslår boligprisfall på åtte prosent

Arbeidsgiverforeningen NHO anslår at boligprisene kommer til å falle åtte prosent i år som følge av koronaviruset.
Først i 2022 vil boligprisene begynne å hente seg inn igjen etter krisen, det kommer frem i en fersk analyse som viser hvordan krisen vil påvirke Norge i årene som kommer.
I følge modellene vil boligprisene falle fire prosent neste år skriver Dagens Næringsliv.
I 2022 venter NHO at prisene kommer til å stige seks prosent..
Les mer på P4


Les mer om:
NHO, Norge, Dagens Næringsliv

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Anslår, boligprisfall, åtte, prosent
NRK - 20 Mar 20 kl. 12:03

Tror BNP vil falle med én prosent

Regjeringen anslår at fastlands-BNP vil falle med én prosent i 2020. Det er 3,5 prosentpoeng lavere enn lagt til grunn i Nasjonalbudsjettet 2020. Aktiviteten i privat sektor i fastlandsøkonomien anslås å avta med 15-20 prosent den nærmeste tiden..

NRK - 14 Apr 20 kl. 15:37

BNP kan falle 6,3 prosent i Norge

Det internasjonale pengefondet (IMF) anslår at Norges bruttonasjonalprodukt (BNP) vil falle med 6,3 prosent i år. Neste år ventes en vekst på 2,9 prosent. De tror også at arbeidsledigheten vil øke til 13 prosent i år, og igjen til 7 prosent neste år..

NRK - 28 May 20 kl. 09:11

FHI: Titusener har vært smittet

I nye beregninger anslår Folkehelseinstituttet (FHI) at mellom 30.000 og 40.000 nordmenn har blitt smittet av covid-19.

E24 - 17 Feb 20 kl. 10:08

Tror inflasjonen synker - venter 1,5 prosent

Teknisk beregningsutvalg (TBU) anslår konsumprisindeksen til å stige 1,5 prosent i år, ned fra fjorårets 2,2 prosent. Lønnsveksten i fjor endte på 3,4 prosent økning, med 3,1 prosentvekst for industriarbeidere..

NRK - 28 May 20 kl. 10:51

NHO spår boligprisfall

NHO tror boligprisene vil falle med 2,6 prosent i 2020, og 4,1 prosent til neste år. Det ble klart da NHO i dag la fram de viktigste trendene og prognosene for norsk økonomi framover. NHO bedrer prognosene for flere i nøkkeltall i norsk økonomi..

P4 - 15 Mar 20 kl. 11:46

- Uansvarlig å hause opp boligprisfall nå

Det er uansvarlig å hause opp boligprisfall og fare for krakk i boligmarkedet i den krisen vi står i nå. Det sier administrerende direktør i Norsk Eiendomsmeglerforbund, Carl O. Geving.

NRK - 27 Dec 19 kl. 03:29

Frykter over 8000 døde koalaer

Australias miljøminister Sussan Ley anslår at rundt 8.400 koalaer har mistet livet i skogbrannene som herjer i delstaten New South Wales. Hun anslår at opp mot 30 prosent av koalapopulasjonen på midt-nordkysten av NSW har mistet livet..

P4 - 04 Apr 20 kl. 12:05

Nordmenn utsetter boligsalg

Virusutbruddet gjør at mange nordmenn nå utsetter kjøp og salg av boliger. Før utbruddet planla 12 prosent av befolkningen å kjøpe eller selge bolig de neste måneden, men nå har halvparten av dem utsatt planene, viser tall fra Poinion. Og hele seks av ti spurte tror på at boligprisfall den neste måneden.

NRK - 21 May 20 kl. 20:44

17 prosent smittet i London

En ny studie anslår at én av seks innbyggere i London har vært smittet av koronaviruset. Undersøkelsen viser at 17 prosent av Londons innbyggere har utviklet antistoffer mot viruset. I resten av England gjelder det kun for 5 prosent..

NRK - 30 Jan 20 kl. 13:45

Bank of England dropper rentekutt

Dagen før utmeldingen fra EU kutter Bank of England forventningene til økonomisk vekst i Storbritannia. Men styringsrenten blir stående på 0,75 prosent. Sentralbanken anslår en vekst på 0,8 prosent i år, mot tidligere anslag på 1,2 prosent..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Ingen tilskuere på kamper

Fotballforbundet har latt seg inspirere av planen om å få inn tilskuere i forskjellige soner, men har sagt at det må godtas av myndighetene. Og det ser altså ut til at de får tommel ned fra helsedepartementet..

P4 - 3 timer siden

Nå kommer regnet

Folk over hele landet kan finne frem paraply og regntøy. Fra i natt og utover dagen i morgen kommer det mye regn i Sør-Norge, mens det blir varmere i nord. Men gjennom helgen og til mandag blir det mye regn mange steder, ifølge Meteorologisk institutt..

P4 - 3 timer siden

Røde Kors-tillitsvalgt overgrepstiltalt

En mann, som var tillitsvalgt i Røde Kors, er tiltalt for grove overgrep mot mindreårige jenter flere steder i Sør-Norge. 51-åringen skal ifølge tiltalen ha forgrepet seg mot fem jenter i alderen elleve til 15 år. Alle jentene hadde et tillitsforhold til mannen.

P4 - 3 timer siden

En av tre har ikke symptomer

En av tre med koronasmitte har ikke symptomer. Det viser en studie i Spania, der det er testet for antistoffer. Resultatet der bekrefter en nasjonal studie, som viste at kun fem prosent av befolkningen har vært smittet.

P4 - 3 timer siden

Ampert på veien

Mange flere har brukt naturen, og veiene, til å trene når landets treningssentre har vært koronastengt. Men det har også ført til økt konfliktnivå langs norske veier, melder NRK. Skiskytter Ingrid Landmark Tandrevold sier det oppleves som en krig mellom bilister, syklister og rulleskiløpere, og viser til stygge forbikjøringer, og at bilister spruter spylevæske når de kjører forbi..

P4 - 3 timer siden

Kommuner vurderer å bytte fylke

Fem kommuner i Vestland vurdere å bytte fylke. Det er Stord, Fitjar, Etne, Tysnes, og Sveio som vurderer å bli en del av Rogaland i stedet, melder TV 2. Misnøyen ble spesielt stor etter at veiprosjketet Hordfast ikke ble prioritert av fylket i Nasjonal transportplan..

P4 - 3 timer siden

Vil vurdere å stramme inn

Facebook vil gå gjennom reglene for truende innhold, og vurdere å stramme inn regelverket for maktpersoner. Det skal Facebook-sjef Mark Zuckerberg ha lovt sine ansatte i et møte denne uken. Zuckerberg har fått kritikk for at Facebook ikke reagerer på utspillene til president Donald Trump på samme måte som Twitter og Snapchat..

P4 - 3 timer siden

Høie reagerer på Sabeltann-plan

Helseminister Bent Høie reagerer på planen for å gjennomføre forestillingene med Kaptein Sabeltann i Dyreparken i Kristiansand i sommer. Det skal etter planen gå foran 800 personer i hver forestilling, ved hjelp av soner med plass til 200 i hver. Høie sier til VG at det ikke går an å dele et arrangement opp i ulike arrangementer for å overholde smittevernreglene.

P4 - 3 timer siden

Redningsaksjon ved Kjerag

To kvinner i 20-årene er hentet av redningshelikopter fra fjellet ved Kjerag i Rogaland. De to kom seg ikke ned på egen hånd, og det er dårlig vær i området. De tok seg inn i en hytte mens de ventet på hjelp..

P4 - 4 timer siden

Opphever portforbudet

Både Los Angeles, San Francisco og USAs hovedstad Washington D.C. opphever portforbudet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt