NRK > Nyheter

Mandag, 26 Oktober, 04:34

NRK - 24 sep. 20 kl. 09:58

Ansatte ved salatfabrikk smittet

13 ansatte ved Bamas avdeling på Lierstranda har testet positivt for korona. Selskapet opplyser at de avventer å gjenåpne fabrikken. Tirsdag var det bekreftet at sju ansatte var smittet, men nå har altså ytterligere seks testet positivt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bamas, Lierstranda

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ansatte, ved, salatfabrikk, smittet
VG - 21 sep. 20 kl. 11:36

Salatfabrikk stopper produksjon etter at ansatte ble coronasmittet

En salatfabrikk på Lierstranda i Viken må midlertidig stenge dørene etter at tre ansatte har fått påvist coronasmitte..

NRK - 29 sep. 20 kl. 13:13

Salatfabrikk i Lier gjenåpnes

Bamas salatfabrikk i Lier har vært stengt etter at 15 ansatte fikk påvist koronavirus. Onsdag gjenåpnes fabrikken, opplyser Bama til Nationen. Ansatte som kommer tilbake i jobb skal ha negativ test og være ferdige med karantenen på ti dager..

NRK - 21 sep. 20 kl. 11:11

Stenger salatfabrikk på Lierstranda

Tre ansatte ved Bamas salatfabrikk på Lierstranda har fått påvist koronasmitte. Det melder Drammens Tidende. Som følge av smittetilfellene har Bama bestemt seg for å stenge produksjonen ved fabrikken frem til situasjonen er avklart..

NRK - 22 sep. 20 kl. 18:06

Flere smittet ved salatfabrikk

Smitteutbruddet ved Bamas avdeling på Lierstranda fortsetter å tilta. I dag er ytterligere fire ansatte bekreftet smittet, ifølge Drammens Tidende. Dermed er sju smittet så langt.

P4 - 29 sep. 20 kl. 13:14

Salatfabrikken i Lier åpnes igjen

Bamas Salatfabrikk i Lier åpner igjen i morgen etter å ha vært stengt etter at flere ansatte fikk påvist koronaviruset. Til sammen fikk 15 ansatte ved fabrikken covid-19. 260 ansatte ble sendt rett i karantene.

P4 - 22 sep. 20 kl. 18:11

Flere smittet ved salatfabrikk

Ytterligere fire personer har i dag fått påvist koronasmitte ved salatfabrikken på Lierstranda. Totalt er nå sju personer smittet ved Bamas avdeling skriver Drammens Tidende. All salatproduksjon er nå stanset som følge av smitteutbruddet..

P4 - 29 sep. 20 kl. 17:09

To ansatte ved Ahus smittet

To ansatte ved Ahus er smittet av koronaviruset. Det skriver Romerikes Blad. De smittede har ikke jobbet med pasienter smittet med viruset og de har heller ikke jobbet sammen, opplyser sykehuset til avisa.

P4 - 30 sep. 20 kl. 09:57

Ytterligere en person smittet ved Stavanger Universitetssykehus

Ytterligere en ansatt ved Stavanger universitetssykehus har fått påvist koronaviruset. En ansatt ved Kvinne- og barneklinikken har testet positivt. Til sammen er nå sju ansatte satt i karantene.

VG - 19 okt. 20 kl. 18:57

Hammerfest: – Kan ikke utelukke at pasienter er blitt smittet ved sykehuset

Fire pasienter og 12 ansatte ved Hammerfest sykehus er bekreftet smittet av coronaviruset. Sykehuset kan ikke utelukke at pasienter er blitt smittet ved sykehuset..

P4 - 30 sep. 20 kl. 09:57

Ytterligere en person smitte ved Stavanger Universitetssykehus

Ytterligere en ansatt ved Stavanger universitetssykehus har fått påvist koronaviruset. En ansatt ved Kvinne- og barneklinikken har testet positivt. Til sammen er nå sju ansatte satt i karantene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tror langt flere har dødd i Mexico

Mexicos helsedepartement erkjenner at antallet døde i landet som følge av koronapandemien trolig er langt høyere enn først antatt. Det nye anslaget er på 139.153 døde per 26.

NRK - 45 minutter siden

Minst elleve døde i båtforlis

Minst elleve migranter mistet livet i et båtforlis utenfor Libya søndag, opplyser IOM. Det er det tredje forliset med flere migranter på en uke. Til sammen 20 mennesker har allerede mistet livet i to desperate forsøk på å komme seg til Europa..

NRK - 16 timer siden

Demonstrasjonar i Polen

I Polen blei i alt 278 personar arresterte etter demonstrasjonar i hovudstaden Warszawa mot dei nye koronatiltaka i går. Det opplyser polsk politi i dag. Ifølgje politiet gjekk fleire demonstrantar til åtak på politifolk, som svarte med tåregass..

NRK - 1 time siden

Flere har forhåndsstemt enn i 2016

Ni dager før valgdagen har flere amerikanerne avlagt stemme enn ved presidentvalget i 2016. 59 millioner har avlagt stemme, viser en opptelling gjort av Election Project, som gjøres i regi av University of Florida. I 2016 forhåndsstemte 57 millioner..

NRK - 2 timer siden

Hastemøte i den finske regjeringen

Finlands innenriksminister Maria Ohisalo kalte inn til hastemøte søndag, etter et omfattende hackerangrep mot pleiesentre for psykisk syke. Tusenvis kan være rammet. Ministere skriver på Twitter at myndighetene raskt vil tilby de rammede krisehjelp..

NRK - 3 timer siden

Flere i staben koronasmittet

Minst fem personer i staben til USAs visepresident Mike Pence har de siste dagene fått påvist koronasmitte, opplyser kilder til CNN. Det skal blant annet dreie seg om Zach Bauer, en av hans nærmeste medhjelpere, og rådgiver Marty Obst..

NRK - 3 timer siden

160 nye koronasmittede i Norge

Det var ved midnatt registrert 17.908 koronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall. Det er en økning på 160 meldte tilfeller siste døgn.

NRK - 4 timer siden

Opposisjonen vant valget i Litauen

Den konservative opposisjonen ligger an til å vinne valget i Litauen. Konservative Hjemlandsenhet har fått 49 mandater, mens det regjerende Litauens forbund for bønder og grønne har tatt 32, viser foreløpige resultater søndag kveld..

NRK - 4 timer siden

Blodprøve kan avdekke koronarisiko

Forskere ved Akershus universitetssykehus har funnet en blodprøvemarkør som tidlig kan si hvilke pasienter som har høy risiko for å bli alvorlig koronasyke. Det dreier seg om biomarkøren Growth Differentiation Factor-15 (GDF-15), skriver Dagbladet..

NRK - 4 timer siden

1165 personer i karantene i Gjøvik

I Gjøvik er 1165 personer satt i koronakarantene, opplyser kommuneoverlegen til VG. Blant annet er tre skoletrinn på ungdomsskolen og flere klasser på videregående, samt en kohort i en barnehage, i karantene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt