NRK > Nyheter

Torsdag, 22 April, 05:32

NRK - 08 mars 21 kl. 14:54

Ansatte og pasienter i karantene

Elleve ansatte og fem pasienter ved Sykehuset Vestfold er i karantene etter at en pasient i helgen testet positivt for koronaviruset etter å ha vært innlagt på sykehuset. Vedkommende ble smittet før innleggelsen, ifølge sykehuset. De 16 er nå i karantene mens de venter på testsvar, opplyser sykehuset..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sykehuset Vestfold

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ansatteog , pasienteri , karantene
NRK - 15 feb. 21 kl. 23:41

900 elever og ansatte i karantene

En elev ved Røyken videregående skole i Viken har fått påvist den britiske koronamutasjonen. Det gjør at nærmere 900 elever og ansatte må i karantene. Ifølge Drammens Tidende ble dette bestemt i dialog mellom skolen og Asker kommune mandag kveld.

NRK - 27 jan. 21 kl. 23:49

Ansatte ved sykehus smittet

Tre ansatte ved sengepost for blod, kreft og palliasjon ved Sykehuset Telemark har fått påvist koronavirus, skriver sykehuset på sine hjemmesider. Ingen av de tre skal ha vært på jobb etter at de fikk symptomer. Sykehuset har gjennomført smittesporing og har så langt ikke funnet noen sammenheng mellom de smittede.

VG - 13 feb. 21 kl. 14:38

16 ansatte ved hjerteavdeling i karantene: – Høyt adrenalinnivå

16 ansatte og fire pasienter er satt i karantene etter at to ansatte ved hjerteavdelingen på Sykehuset Østfold Kalnes har testet positivt for coronavirus. – En del kritiske funksjoner som kunne blitt påvirket, sier avdelingsleder..

NRK - 14 mars 21 kl. 00:41

Ber flere gå i karantene i Aukra

Aukra kommune ber passasjerer som har vært på skolebuss nr. 3 til Molde torsdag 11. mars om å gå i karantene.

NRK - 23 jan. 21 kl. 18:50

Sykehus i Berlin i karantene

Humboldt-sykehuset i Berlin er i karantene etter at 20 pasienter og ansatte er smittet av et mutert koronavirus. Karantenen betyr at ingen nye pasienter kan legges inn, melder Reuters. Tallet på smittede vil øke de nærmeste dagene, tror ledelsen..

NRK - 16 mars 21 kl. 14:44

Smitteutbrudd på Lovisenberg

Det er et utbrudd med koronamitte på Lovisenberg Diakonale Sykehus i Oslo, det melder VG. Fire pasienter og fem ansatte har fått påvist smitte. 70 ansatte er i karantene.

NRK - 28 mars 21 kl. 14:26

Flere sykehusansatte i karantene

Til sammen 15 ansatte er satt i karantene etter at en person som jobber på Sykehuset i Vestfold har fått påvist covid-19, skriver Tønsbergs Blad. Ingen pasienter skal ha vært i nærkontakt med den smittede ansatte..

NRK - 31 jan. 21 kl. 20:35

Koronasmitte på Blakstad sykehus

Tre pasienter og sju ansatte på Blakstad sykehus i Asker har testet positivt for koronaviruset. Det første tilfellet på det psykiatriske sykehuset ble registrert onsdag, opplyser Dag Strøm i Vestre Viken helseforetak til VG. Det er ikke kjent om de er smittet av den britiske virusmutasjonen.

NRK - 15 feb. 21 kl. 10:41

Sykehusansatte smittet i Bodø

To ansatte ved Nordlandssykehuset i Bodø har testet positivt for koronavirus i helgen. Så langt er tre inneliggende pasienter og 18 ansatte i karantene. Det er ikke påvist smitte blant noen pasienter.

NRK - 08 mars 21 kl. 18:53

Tre nye smittede på Ullevål sykehus

Oslo universitetssykehus bekrefter tre nye koronasmittede på Ullevål sykehus. – Det var pasienter som ble liggende på den ortopediske sengeposten som ble stengt på fredag. Testene kom tilbake i dag og er positive.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

En av fire henvisninger avvist

Nesten en firedel av unge og voksne som ble henvist til behandling for psykiske problemer i 2020, ble avvist hos spesialisthelsetjenesten. 23 prosent av henvisningene ble avvist i 2020, mot 22 prosent i 2019, opplyser Helsedirektoratet til VG..

NRK - 15 minutter siden

Får egen smittevernveiledere

En egen smittevernveileder for sexarbeidere har vært etterspurt siden koronapandemien startet i fjor. Nå er den endelig klar. – Vi og andre fagmiljøer har etterspurt en smittevernveileder siden mars i fjor, sier Bjørg Norli, leder for Pro Sentret – som er Oslo kommunes tjenestetilbud til sexarbeidere og et nasjonalt kompetansesenter..

NRK - 1 time siden

141 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 141 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er ti under snittet de sju foregående dagene. 141 tilfeller er 38 færre enn på tirsdag, og seks færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

Gjengjeldte rakettangrep

Israels forsvar skjøt natt til torsdag raketter over grensen mot Syria etter at de selv var blitt beskutt sørøst i landet Det blir koblet til den pågående konflikten mellom Israel og Iran. Ingenting skal ha blitt ødelagt som følge av angrepet..

NRK - 1 time siden

Brann i bobil i Rauma

En brann i en bobil i Rauma natt til torsdag har spredt seg til et hus. Det er ikke meldt om noen personskader. men en person er sendt til legevakten for sjekk.

NRK - 2 timer siden

Anmeldt for karantenebrudd i Bergen

To personer blir anmeldt for brudd på karantenereglene etter at de natt til torsdag forlot hvert sitt karantenehotell. Ifølge Vest politidistrikt skulle de to ta seg en fest. Nå blir det istedenfor en saftig bot å betale.

NRK - 2 timer siden

Ønsker lettelser før helgen

Rakkestad og Ås er de to eneste kommunene i Viken som har kontroll på smittespredningen, men likevel er underlagt tiltaksnivå 5A. Nå ønsker de lettelser. Torsdag håper begge kommunene på at regjeringen letter på tiltakene i de to kommunene, skriver Dagbladet..

NRK - 3 timer siden

FHI: 60 prosent utenlandskfødte

Forrige uke var 60 prosent av nye koronapasienter med kjent fødeland, født utenfor Norge. Også i smittetallene er andelen personer født i utlandet høy. Den ferske ukesrapporten fra Folkehelseinstituttet (FHI) viser at selv om antall innlagte går nedover, minker den mindre blant dem som er født i utlandet, skriver Aftenposten..

NRK - 3 timer siden

Bobilbrann spredte seg til bolighus

Ved Marstein i Rauma har en brann i en bobil spredt seg til et bolighus. Det skal ikke være mennesker i bobilen eller i huset. E 134 er stengt i forbindelse med slukking av brannen, skriver politiet i Møre og Romsdal på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Advarer mot falske koronavaksiner

Mexicos helsemyndigheter advarte onsdag om farene etter at falske doser av koronavaksinen fra Pfizer/ Biontech er blitt solgt og brukt i både Mexico og Polen. Mangelen på vaksine har ført til at mange blir fristet til å kjøpe vaksinene selv..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt