NRK > Nyheter

Mandag, 13 Juli, 04:24

NRK - 19 okt. 19 kl. 11:58

Ansatte ble bedt om å jobbe gratis

Ansatte i elektronikkjeden Power har gjentatte ganger jobbet i butikkene på helligdager uten å få betalt, ifølge E24. De ansatte sier de har blitt bedt om å komme på jobb på helligdager – helt uten å få betaling..
Les mer på NRK


Les mer om:
Power, E24

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ansatte, ble, bedtom å , jobbe, gratis
P4 - 14 mars 20 kl. 21:04

Ansatte i karantene bedt om å jobbe

Ambulansepersonell i Oslo blir bedt om å jobbe, selv om de har vært på reise utenfor nylig og derfor skulle ha vært hjemmekarantene. Det går frem av et bred Oslo universitetssykehus har sendt til ansatte ved prehosptital klinikk, skriver Dagbladet. Klinikklederen sier det er en krevende situasjon som gjør at det må tas krevende avgjørelser, og at de må sørge for å ha nok folk på jobb, samtidig som publikum ikke utsettes for risiko..

Dagbladet - 14 mars 20 kl. 19:46

Ber ansatte i karantene jobbe

Ambulansepersonell i Oslo blir bedt om å jobbe, selv om de har vært på reise utenfor Norden etter 27. februar og skulle ha vært hjemmekarantene..

P4 - 19 juni 20 kl. 17:50

Ansatte saksøker McDonalds

Fire ansatte på en McDonald's-restaurant i Oakland i USA saksøker arbeidsgiveren etter et koronautbrudd i restauranten. 25 smittetilfeller kan spores tilbake dit. Og i søksmålet står det, ifølge amerikanske medier, at de ansatte ble bedt om å jobbe selv om de hadde symptomer, og at de måtte bruke hundebleier og kaffefiltre som munnbind..

NRK - 14 mars 20 kl. 03:22

3000 FN-ansatte må ha hjemmekontor

3000 ansatte i FN-bygningen i New York er bedt om å jobbe hjemmefra i tre uker. Beskjeden kommer etter at en diplomat fra Filippinene har fått påvist korona-smitte. Møter i Sikkerhetsrådet og generalforsamlingen kan gå som vanlig..

Aftenposten - 19 okt. 19 kl. 12:27

Power-ansatte ble bedt om å jobbe gratis

Ansatte i elektronikkjeden Power har gjentatte ganger jobbet i butikkene på helligdager uten å få betalt, ifølge E24..

NRK - 03 juni 20 kl. 18:30

Lar de ansatte jobbe der de vil

De siste månedene har ni av ti ansatte i Telenor jobbet hjemmefra. Konsernsjef Sigve Brekke er så fornøyd at han har informert alle om at de nå kan velge selv hvor de vil sitte og jobbe. Telenor har rundt 20.

P4 - 14 mars 20 kl. 23:05

Bedt om å jobbe hjemme - hadde ikke utstyr

500 ansatte i Plan- og bygningsetaten i Oslo ble pålagt hjemmekontor, mens 300 av dem manglet det nødvendige utstyret. Det skriver Aftenposten. De ansatte vil få det nødvendige utstyret etterhelgen.

P4 - 07 juni 20 kl. 20:29

Ber ansatte jobbe hjemmefra etter demonstrasjon

Flere steder blir ansatte, som deltok på demonstrasjoner der smittevernreglene ble brutt, i helgen, er bedt om å være i hjemmekarantene. Stavanger kommune opplyser i kveld at helseansatte der, som jobber mot personer i risikogrupper, ikke får møte på jobb de neste ti dagene. Tidliere i dag opplyste OBOS at dette også gjelder deres ansatte.

E24 - 19 okt. 19 kl. 10:56

Power-ansatte ble bedt om å jobbe for 0 kroner i timen

Ansatte i elektronikkgiganten Power, hvor XXL-gründer Øivind Tidemandsen er storeier, har gjentatte ganger arbeidet i butikkene på helligdager uten å få en krone i lønn..

NRK - 11 mars 20 kl. 11:57

Google ber ansatte jobbe hjemmefra

Googles morselskap Alphabet ber ansatte i Nord-Amerika jobbe hjemmefra på grunn av koronaviruset. Totalt gjelder det rundt 100.000 mennesker.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

MC-førar køyrde inn i murvegg

Ein MC-førar skal vere alvorleg skadd etter å ha køyrd inn i ein murvegg i Trondheim sentrum, opplyser politiet på Twitter. Alle naudetatane er på staden..

NRK - 45 minutter siden

Mexico passerer Italia

35.006 personer har dødd som følge av koronaviruset i Mexico, viser tall fra helsestyresmaktene i landet. Mexico passerer dermed Italia i antall døde, og ligger nå på fjerdeplass i antall koronadøde i verden, viser oversikten til Worldometers..

NRK - 45 minutter siden

Vil ta imot demokratiforkjempere

Høyres Michael Tetzschner åpner for å gi asyl til demokratiforkjempere som er i fare etter at Kina innførte en omstridt sikkerhetslov i Hongkong. I en kronikk i Aftenposten skriver han at Norge bør ta en tøffere tone overfor Kina..

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter trafikkulykke

To personer er sendt til sykehus etter en utforkjøring på Averøy i Møre og Romsdal, natt til mandag. Den ene er fløyet til St. Olavs hospital med luftambulanse.

NRK - 1 time siden

Duda øker ledelsen i Polen

Polens sittende president Andrzej Duda øker ledelsen i presidentvalget søndag, ifølge en oppdatert prognose. Duda ligger an til å sikre seg 51 prosent av stemmene, mens utfordreren Rafal Trzaskowski får 49 prosent..

NRK - 1 time siden

Beskyttes ikke godt nok mot viruset

Mange land svikter i å gi helsearbeidere god nok beskyttelse mot koronaviruset, ifølge en rapport fra Amnesty International. Mangel på personlig beskyttelsesutstyr for ble avdekket i nesten alle 63 land og regioner som organisasjonen har undersøkt..

NRK - 3 timer siden

Permitterte får ikke feriepenger

Regjeringen mener permitterte ikke skal få feriepenger på grunnlag av lønnskompensasjonen som er innført under koronakrisen. Det er etter departementets syn ikke grunnlag for feriepenger på denne ytelsen, skriver Klassekampen..

NRK - 3 timer siden

Sør-Afrika gjeninnfører portforbud

Sør-Afrikas president Cyril Ramaphosa gjeninnførte søndag portforbud på natta og forbød alkoholsalg som en reaksjon på at koronasmitten øker i landet. Antall smittede har steget kraftig de seneste dagene med mellom 12.000 og 13.

NRK - 4 timer siden

Mistenkelig dødsfall i Askim

Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall i Askim. En mann er funnet død utenfor en adresse. Det bekrefter politiet til Dagbladet..

NRK - 5 timer siden

Polsk ekssoldat har overgitt seg

En tidligere polsk soldat og hans tamme puma har overgitt seg til politiet etter tre dager på rømmen. Store politistyrker har vært i aksjon for å finne Afghanistan-veteranen og det store kattedyret..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt