NRK > Nyheter

Saturday, 07 December, 05:26

NRK - 19 Oct 19 kl. 11:58

Ansatte ble bedt om å jobbe gratis

Ansatte i elektronikkjeden Power har gjentatte ganger jobbet i butikkene på helligdager uten å få betalt, ifølge E24. De ansatte sier de har blitt bedt om å komme på jobb på helligdager – helt uten å få betaling..
Les mer på NRK


Les mer om:
Power, E24

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ansatte, ble, bedtom å , jobbe, gratis
Aftenposten - 19 Oct 19 kl. 12:27

Power-ansatte ble bedt om å jobbe gratis

Ansatte i elektronikkjeden Power har gjentatte ganger jobbet i butikkene på helligdager uten å få betalt, ifølge E24..

E24 - 19 Oct 19 kl. 10:56

Power-ansatte ble bedt om å jobbe for 0 kroner i timen

Ansatte i elektronikkgiganten Power, hvor XXL-gründer Øivind Tidemandsen er storeier, har gjentatte ganger arbeidet i butikkene på helligdager uten å få en krone i lønn..

NRK - 19 Oct 19 kl. 11:58

– Vi ble bedt om å jobbe gratis

Ansatte i elektronikkjeden Power har gjentatte ganger jobbet i butikkene på helligdager uten å få betalt, ifølge E24. Power bekrefter brudd på arbeidsmiljøloven, men sier dette er unntak..

P4 - 10 Oct 19 kl. 08:44

Flere XXL-butikker arrangerte dugnader

Sportskjeden XXL innrømmer at det har vært gratisjobbing i flere varehus. Avsløringen om at ansatte ved Storo måtte jobbe gratis på 1. mai skapte sterke reaksjoner.

E24 - 16 Oct 19 kl. 20:54

Tidligere ansatte i Espresso House Norge beskriver enormt jobbpress: Ble tvunget på jobb selv om de var syke

De sier de tvinges til å jobbe med sykdom, og blir syke av å jobbe. Espresso House-ansatte forteller om ekstremt press på bakrommet..

E24 - 10 Oct 19 kl. 07:00

XXL innrømmer «uheldig dugnadskultur»: Flere varehus fikk ansatte til å jobbe gratis

Eks-ansatte som ikke ville arbeide uten lønn sier de ble konfrontert..

P4 - 21 Nov 19 kl. 20:37

Ikke 6-timers dag

De ansatte ved Tines ostepakkeri på Heimdal i Trøndelag må jobbe lengre dager enn før. I 12 år har de hatt 6 timers dag, men nå må de arbeide sju og en halv time daglig, melder NRK. Tine sparer rundt 8 millioner kroner på at de ansatte jobber lengre hver dag..

NRK - 08 Nov 19 kl. 09:23

Ansatte evakuert etter brann

Som følge av endring i vindforhold, har politiet i Sør- Vest evakuert seks ansatte fra et oppdrettsanlegg ved Storevikholmen, der det brøt ut brann natt til fredag. Beboere i område blir bedt om å lukke vinduer og stenge ventilasjon..

P4 - 03 Dec 19 kl. 23:46

Oslo Ap vil la ureturnerbare jobbe

Styret i Oslo Arbeiderparti vil gi ureturnerbare flyktninger midlertidig arbeidstillatelse. Leder Frode Jacobsen bekrefter overfor Vårt Land at de har bedt stortingsgruppa fremme er forslag til lovendring flyktninger mulighet til å jobbe så lenge de ikke kan returneres. Det er ikke enighet om forslaget innad i Arbeiderpartiet.

P4 - 20 Aug 19 kl. 11:24

Mæland: Folk vil jobbe mer fleksibelt i fremtiden

- Medarbeidere må regne med å jobbe i en mer fleksibel turnus i fremtiden. Det sier kommunlminister Monica Mæland. I dag lanserte forskningsstiftelsen Fafo en rapport etter at ledelsen og tillitsvalgte i tre statlige virksomheter har samarbeidet om å gi ansatte som jobber turnus større innflytelse over dette.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Fare for glatte veier flere steder

Vegtrafikksentral sør melder om stedvis glatte veier i Vestfold, Telemark og Aust-Agder. Vegtrafikksentralen melder at alle tilgjengelige mannskaper er ute for å gjøre tiltak, men oppfordrer alle til å kjøre etter forholdene..

NRK - 1 time siden

Arbeidsledigheten ned i USA

Det ble registrert en økning på rundt 266 000 arbeidsplasser i USA i november. Det er den største økningen på 10 måneder. Arbeidsledigheten i USA er nå på det laveste på fem år, og lønnsøkningen den høyeste på et tiår.

NRK - 2 timer siden

Høyesterett stanser dødsdom-planer

Høyesterett i USA stanser Trump-administrasjonens plan om igjen å starte med føderale henrettelser. Det melder NTB. Det har ikke vært føderale henrettelser i USA på 16 år..

NRK - 4 timer siden

Saltfjellet stengt på grunn av uvær

Vegtrafikksentralen melder at Europavei 6 over Saltfjellet er stengt på grunn av uvær. Det er ikke klart når veien åpner igjen..

NRK - 5 timer siden

VG: Polfarerne har møtt hverandre

Ifølge VG skal polfarerne Børge Ousland og Mike Horn, og Aleksander Gamme og Bengt Rotmo ha møtt hverandre på isen. Det har VGs team på skipet «Lance» ha fått bekreftet på satellittelefon. Nå skal de fire forsøke å ta seg tilbake til «Lance»..

NRK - 5 timer siden

Musk frifunnet for ærekrenkelser

Tesla-sjef Elon Musk er frifunnet for ærekrenkelser av en domstol i Los Angeles etter å ha kalt grottedykkeren Vernon Unsworth for en «pedofyr» under redningsaksjonen for å redde tolv gutter fra en oversvømt grotte i Thailand. Det melder NTB..

NRK - 6 timer siden

Ericsson må ut med milliarder

Svenske Ericsson har inngått forlik med det amerikanske justisdepartementet i forbindelse med at de har blitt etterforsket for korrupsjon. Ifølge Sveriges Radio skal Ericsson betale mer enn én milliard dollar, mer enn 9 milliarder kroner..

NRK - 7 timer siden

Danmark får egen klimalov

Fredag inngikk et bredt politisk flertall i det danske Folketinget en avtale om å innføre en klimalov som skal kutte 70 prosent av utslippene av klimagasser innen 2030, melder DR.dk. Kun Liberal Alliance og Nye Borgerlige er mot avtalen..

NRK - 7 timer siden

Skal padle over råken

Polfarerne Børge Ousland og Mike Horn er snart framme hos Aleksander Gamme og Bengt Rotmo, som har gått for å møte dem. Nå gjenstår å krysse råken som skiller dem..

NRK - 7 timer siden

Kan bli flere pågripelser

Politiet sier flere kan bli pågrepet etter skytehendelsen i Ila i Trondheim i går kveld. – Vi utelukker ikke at det blir én eller flere pågripelser allerede i kveld eller natt, sier Ellen Moksnes Andresen i politiet til NTB. Så langt er to pågrepet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt