NRK > Nyheter

Mandag, 23 November, 22:30

NRK - 30 okt. 20 kl. 11:14

Ansatt ved Drammen sykehus smittet

En ansatt ved ortopedisk avdeling ved Drammen sykehus har fått påvist koronasmitte. Det har ført til at tre ansatte er satt i karantene. Smittetilfellet påvirker ikke driften ved avdelingen, opplyser Vestre Viken om i en pressemelding..
Les mer på NRK


Les mer om:
Drammen, Vestre Viken

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ansatt, ved, Drammen, sykehus, smittet
P4 - 29 okt. 20 kl. 09:46

19 ansatte i karantene ved Drammen sykehus

19 ansatte ved kirurgisk avdeling på Drammen sykehus er satt i karantene etter at en innlagt person har fått påvist koronasmitte. Sykehuset opplyser at det i en periode vil bli redusert drift ved avdelingen, i tillegg innføres det besøksforbud. Ni ansatte og tre pasienter ved ambulansetjenesten stasjon i Drammen er fra før av i karatene etter smitte hos en ansatt..

NRK - 20 nov. 20 kl. 08:49

Koronadødsfall på Drammen sykehus

En pasient med påvist koronasmitte døde torsdag på Drammen sykehus. Det bekrefter Vestre Viken Helseforetak overfor Drammens Tidende. Det er det sjuende dødsfallet relatert til koronaviruset på Drammen sykehus..

NRK - 07 nov. 20 kl. 10:30

61 nye smittede i Drammen

61 personer i Drammen kommune har fått påvist koronasmitte i løpet av siste døgn. Det er det høyeste tallet som er registrert i Drammen siden begynnelsen av mars. Totalt 759 personer fått korona i Drammen..

NRK - 29 okt. 20 kl. 09:14

19 i karantene ved drammen sykehus

19 ansatte ved kirurgisk avdeling på Drammen sykehus er satt i karantene etter at en pasient som er innlagt ved sykehuset har fått påvist koronasmitte. Det skriver VG..

Aftenposten - 12 nov. 20 kl. 06:15

To til sykehus etter trafikkulykke i Drammen

En mann i 20-årene og en kvinne i 30-årene er sendt til sykehus med ukjent skadeomfang etter en trafikkulykke i Drammen sentrum natt til torsdag..

NRK - 31 okt. 20 kl. 15:46

Sian møter muslimer i Drammen

Den anti-islamske organisasjonen Stopp Islamiseringen av Norge møter i ettermiddag Muslimsk Dialogforum til dialog i Drammen. Målet er brobygging. Politiet i Drammen opplyser at de har høy kapasitet på stedet..

VG - 07 nov. 20 kl. 18:20

Smitte-boom i Drammen: – Skummelt og leit, synes Ingjerd (75)

DRAMMEN (VG) Drammen våknet til rekordhøye smittetall lørdag. Ingjerd Bang (75) synes det er skummelt å leve i byen med landets største smitteøkning for tiden..

NRK - 15 nov. 20 kl. 11:14

26 nye koronasmittede i Drammen

Det siste døgnet har 26 personer bosatt i Drammen fått påvist koronasmitte. Det er det laveste tallet på ti dager i Drammen. Av de 26 er 21 nærkontakt til kjent koronasmittet person, og for fem personer er det er fortsatt ukjent smittevei..

NRK - I førrgår: 10:49

Nytt koronadødsfall i Drammen

I Drammen er det registrert et nytt dødsfall som følge av koronaviruset og det er registrert 71 nye tilfeller av smitte. Det har vært et etterslep på prøvesvar, men det er i stor grad hentet inn i lørdag, og derfor får Drammen et høyt smittetall..

NRK - I førrgår: 10:49

71 nye koronasmittede i Drammen

I Drammen er det registrert 71 nye tilfeller av smitte. Det har vært et etterslep på prøvesvar, men det er i stor grad hentet inn i lørdag, og derfor får Drammen et høyt smittetall. Det er også et dødsfall, men det ble meldt fra sykehuset torsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Polsk statsborger drapssiktet

Politiet har siktet en polsk mann i 40-årene for drapet på landsmannen Adam Filipiuk (58), som ble funnet i et juv i Lier i 2018. Mannen ble siktet for drap i juni, melder TV 2. Han var fra før siktet for å ha avgitt falsk forklaring..

NRK - 15 minutter siden

Stoltenberg snakket med Biden

– Vi snakket om betydningen av å styrke samarbeidet mellom Europa og USA, og viktigheten av å styrke Nato. Det sier Natos generalsekretær til NRK etter at han mandag snakket med USAs påtroppende president Joe Biden..

NRK - 30 minutter siden

Koronasmitte på sykehjem i Bærum

14 beboere på Stabekk sykehjem er smittet av koronavirus. Det sier kommuneoverlege Frantz Leonard Nilsen til Aftenposten. Smitten har spredt seg mellom enhetene på sykehjemmet..

NRK - 30 minutter siden

Kraftig covid-19-økning i Stockholm

735 pasienter behandles mandag for covid-19 på sykehus i Stockholm. Det er en økning på over 200 på en uke. 58 av pasientene er på intensivavdelinger.

NRK - 45 minutter siden

Nådde 100 millioner på TikTok

Charli D'Amelio er blitt den første til å nå 100 millioner følgere på video-appen TikTok. Det skriver BBC. 16-åringen fra New Jersey i USA nådde milepælen etter halvannet år på TikTok.

NRK - 8 timer siden

– Danmark tar hele håndball-EM

Danmark tar på seg hele håndball-EM for kvinner. Norge sa fra seg sin del av mesterskapet etter anbefaling fra helsemyndighetene. De danske og europeiske håndballforbundene bekrefter at alle EM-kampene spilles i Danmark, ifølge en dansk politiker..

NRK - 1 time siden

Kina skjøt ut månerakett

Kina skjøt mandag ut en rakett som etter planen skal lande på månen. Ubemannede «Chang'e-5» skal ta med seg rundt 2 kilo månestein tilbake til jorden. Det melder Reuters.

NRK - 1 time siden

WSJ: Yellen blir finansminister

Joe Biden kommer til å utnevne den tidligere sjeden for Den amerikanske sentralbanken, Janet Yellen, til finansminister. Det skriver Wall Street Journal. 74 år gamle Yellen ledet sentralbanken fra 2014 til 2018..

NRK - 1 time siden

Volvo sier opp forhandleravtale

Volvo sier opp forhandleravtalen med bilforhandlerkjeden Bilia. Oppsigelsestiden er to år og gjelder både bilsalg og service. Bilia er Nordens største bilforhandler og solgte i fjor nye Volvo-biler for over 6 milliarder kroner i Sverige og Norge..

NRK - 1 time siden

WHO: Trenger 250 milliarder kroner

WHOs generalsekretær Tedros Ghebreyesus sier at det trengs 4,3 milliarder doller nå og 23,8 milliarder til neste år for å kjøpe og distribuere vaksiner mot covid-19. Han sier at det ikke er veldedighet, men den raskeste måten å få slutt på pandemien..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt