NRK > Nyheter

Mandag, 19 April, 22:56

NRK - 05 nov. 20 kl. 20:38

Ansatt smittet på Tasta sykehjem

Det er besøksforbud på Tasta sykehjem etter at en ansatt er smittet av covid-19. Ingen beboere skal være smittet, men 16 beboere skal testes. Også fem ansatte blir testet. Besøksforbudet gjelder inntil videre melder Stavanger kommune..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tasta, Stavanger

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ansatt, smittet, Tasta, sykehjem
NRK - 14 april 21 kl. 21:02

Ansatt på sykehjem smittet

En medarbeider på Haugåstunet sykehjem i Stavanger er smittet av korona. En ansatt og ni pasienter er satt i karantene. Avdelingen vil være stengt inntil videre.

NRK - 01 des. 20 kl. 14:08

Nye smittetilfeller på sykehjem

Det er nå 12 smittede beboere på sykehjem i Bergen kommune. Siden i går har en ny beboer på Slettemarken blitt smittet av covid-19. Også en ansatt på Ulset sykehjem har testet positivt for viruset.

NRK - 03 jan. 21 kl. 09:29

Ansatt på sykehjem smittet

En ansatt ved Hovdejordet sykehjem i Bodø har testet positivt for covid-19, og sykehjemmet er nå stengt for besøkende inntil videre. 13 av de andre ansatte er satt i karantene i påvente av svar på testing, opplyser sykehjemmet..

NRK - 28 feb. 21 kl. 11:17

Ansatt ved sykehjem smittet

Det er registrert fem nye koronasmittede i Drammen kommune det siste døgnet. Alle fem er kjente nærkontakter av tidligere påviste smittetilfeller. En av de smittede er ansatt ved Svelvik sykehjem.

NRK - 16 feb. 21 kl. 15:08

59 i karantene og en ny smittet

59 personer i hjemmetjenesten er tirsdag i karantene etter at en ansatt ble smittet med den sørafrikanske virusvarianten. Av disse er 27 mottakere og 32 ansatte, opplyser helsebyråd Beate Husa. Ytterligere en ansatt er i dag bekreftet smittet av covid-19.

NRK - 09 nov. 20 kl. 12:09

Sykehjemsbeboere døde

I helgen døde to pasienter ved Liertun sykehjem som begge var smittet med korona. Totalt er nå 9 ansatte og 9 pasienter smittet. Det er også en ansatt og en pasient ved Fosshagen som er smittet..

NRK - 09 nov. 20 kl. 12:09

To sykehjemsbeboere med korona døde

I helgen døde to pasienter ved Liertun sykehjem som begge var smittet med korona, opplyser Lier kommune utenfor Drammen. Totalt er nå ni ansatte og ni pasienter smittet. Det er også en ansatt og en pasient ved Fosshagen som er smittet..

NRK - 06 nov. 20 kl. 13:28

Smitte ved åtte sykehjem i Bergen

Åtte ulike sykehjem i Bergen håndterer en smittesituasjon av større eller mindre størrelse. Et antall beboere ved sykehjemmenene er smittet. Helsebyråd Beate Husa ber pårørende om å ikke besøke beboere på sykehjem de neste to ukene i Bergen..

NRK - 08 nov. 20 kl. 16:21

Ansatt på sykehjem har korona

Åtte beboere ved Smedbakken sykehjem i Fredrikstad er satt i karantene etter at en ansatt har avlagt positiv korona-test. Fredriksstad Blad skriver at disse beboerne også er testet..

NRK - 09 des. 20 kl. 21:59

Nytt smittetilfelle ved sykehjem

Det er onsdag kveld bekreftet smitte hos en ansatt ved Fjellberg sykehjem i Fredrikstad. Totalt er det nå 13 smittetilfeller ved sykehjemmet. To beboere som var smittet av viruset har mistet livet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Canada med nye klimamål

Mandag kunngjorde Canada et nytt mål for å redusere Co₂-utslipp med 36 prosent innen 2030. Målet støttes med milliarder dollar i et nytt budsjett som skal bidra til at kanadiske selskap reduserer sine utslipp, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 10 minutter siden

Tsjads president gjenvalgt

Tsjads president Idriss Déby er gjenvalgt med 79,3 prosent av stemmene, viser foreløpige resultater fra valgkommisjonen mandag. Dette blir Débys sjette periode som president etter at han tok over i et militærkupp i 1990..

NRK - 30 minutter siden

FHI advarer mot falske eposter

Folkehelseinstituttet (FHI) går ut med en advarsel etter å ha blitt varslet om at det er sendt ut falske eposter som kan se ut som en FHI-undersøkelse. Assisterende direktør Gun Peggy Knudsen i FHI sier i en pressemelding at instituttet ikke har sendt ut en slik undersøkelse, og hun anbefaler mottakere om ikke å klikke på lenkene i eposten..

NRK - 1 time siden

Nye smittede i Lindesnes

Det er registrert 12 koronatilfeller i Lindesnes mandag kveld. Kommunen sier det er utfordrende at mange ringer legevakten for å spørre om de er i karantene. De anbefaler folk å holde seg hjemme i karantene hvis man tror man kan være smittet..

NRK - 45 minutter siden

Russland: 200 drept i Syria

Russland sier de har drept opp mot 200 krigere i luftangrep i Syria, melder AFP. Angrepene rammet det forsvarsdepartementet hevder var en «terroristbase» nordøst for byen Palmyra..

NRK - 1 time siden

Klimaadvarsler fra FN

Verden er i ferd med å gå tom for tid til å håndtere klimakrisen, advarer FN. – 2021 må bli handlingens år for å beskytte folk mot de katastrofale effektene av klimaendringene, heter det i en uttalelse før klimatoppmøtet torsdag og fredag..

NRK - 1 time siden

Avtale signert i Georgia

I Georgia har regjeringspartiet og opposisjonen signert en avtale som skal få slutt på flere måneder med politisk krise. Det største opposisjonspartiet sier de vil slutte seg til avtalen når lederen slippes fri fra fengsel, som er en del av avtalen..

NRK - 1 time siden

Ukraina: Alle jobber for våpenhvile

Alle parter har gjentatt at de ønsker en våpenhvile i Øst-Ukraina, ifølge en uttalelse fra ukrainske myndigheter. Uttalelser kommer etter nye samtaler mellom rådgivere og diplomater fra Russland, Ukraina, Tyskland og Frankrike, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

WHO sier nei til vaksinepass

Verdens helseorganisasjons krisekomité er imot vaksinepass som krav ved innreise. De mener det er urettferdig fordi vaksiner er skjevt fordelt i verden, og at vaksinepass vil gjøre ulikhet mellom land enda større, melder AFP..

NRK - 1 time siden

Forlenger kjøp på flyruter ut mai

Regjeringen viderefører kjøpet av et minimumstilbud på flyruter ut mai. Avtalene gjelder ruter som ble drevet kommersielt før pandemien. – Det er viktig for oss å sørge for å opprettholde et tilstrekkelig flytilbud for de reisende fram til markedene normaliserer seg, sier samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) i en pressemelding.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt