VG > Utenriks

Thursday, 14 November, 05:35

VG - 08 Nov 19 kl. 20:00

Anonym forfatter i ny Trump-bok: Tjenestemenn våkner opp i «full panikk»

Den anonyme forfatteren mener blant annet at Trumps twittermeldinger kan sammenlignes med en gammel onkel som løper bukseløs rundt og banner. Det hvite hus kaller boken for rent oppspinn..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Trumps, Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Anonym, forfatteri ny , Trump-bok, Tjenestemenn, våkner, oppi , full panikk
Dagbladet - 08 Nov 19 kl. 20:12

Sterke påstander i anonym bok

President Donald Trump beskrives «som en 12-åring i et flytårn» av en anonym forfatter på innsida av Trump-administrasjonen..

P4 - 08 Nov 19 kl. 20:32

Ut mot Trump i ny bok

I en ny bok går en anonym forfatter kraftig ut mot president Donald Trump. Forfatteren skriver at Trump gjentatte ganger, i Det hvite hus, lirer av seg rasistiske kommentarer og nedlatende beskrivelser av kvinner. Ifølge boken blir han også lett forvirret og sliter med å trekke ut essensen i opplysninger han får presentert, skriver Washington Post.

NRK - 30 Sep 19 kl. 01:40

Trump vil møte anonym varsler

USAs president Donald Trump skriver på Twitter at han bør få møte varsleren om innholdet mellom ham selv og Ukrainas president der Trump ba om at hans politiske rival Joe Biden og sønnen burde etterforskes. – Jeg fortjener å møte min anklager..

NRK - 22 Oct 19 kl. 21:48

Skriver bok om Trump

En anonym tjenestemann i Trumps administrasjon skal skrive en bok om presidenten og Det hvite hus. Dette er samme person som skrev en kronikk om «motstansbevegelsen på innsiden av Trump-administrasjonen» som skapte bølger i fjor..

NRK - 22 Oct 19 kl. 21:48

Ansatt skriver bok om Trump

En anonym tjenestemann i Trumps regjeringsapparat skal skrive en bok om presidenten og Det hvite hus. Dette er samme person som skrev en kronikk om «motstandsbevegelsen på innsiden av Trump-administrasjonen» som skapte bølger i fjor..

NRK - 08 Nov 19 kl. 21:55

Anonym ansatt med ny bok om Trump

En ny bok om president Donald Trump gir inntrykk av det er kaos i Det hvite hus. «Presidenten er som en tolvåring», skriver den anonyme forfattaren, som arbeider i Trumps administrasjon. Det er Washington Post som har fått lese boken..

P4 - 30 Sep 19 kl. 06:41

Trump vil møte anonym varsler

USAs president Donald Trump krever å få møte varsleren om telefonsamtalen mellom han selv om Ukrainas president. – Jeg fortjener å møte min anklager, skriver Trump på Twitter. Han mener varsleren har referert fra telefonsamtalen på en totalt feil måte.

P4 - 16 Aug 19 kl. 07:54

Gir seg som forfatter

Lars Saabye Christensen gir seg som forfatter. 65-åringen har vært behandlet for benmargskreft. Mens han fikk cellegift, skrev han det som blir hans siste roman - Skyggeboken - den kommer om én uke.

P4 - 22 Sep 19 kl. 20:34

Bekrefter at Biden var tema i telefonsamtale

Joe Biden og hans sønn ble tatt opp i telefonsamtalen med Ukrainas president i juli. Det innrømmer nå president Donald Trump, skriver New York Times. Trump sier derimot at han kun sa at han ikke ville at Biden og hans sønn skulle bidra til mer korrupsjon i landet.

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 00:29

Trump har godkjent et utvidet amerikansk militæroppdrag i Syria knyttet til oljefelt, melder AP

President Donald Trump har sagt ja til at USA involverer seg i et større militært oppdrag for å beskytte oljefelt øst i Syria, ifølge amerikanske tjenestemenn..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Medier: Enighet om våpenhvile på Gaza etter blodig natt

Natt til torsdag ble seks medlemmer fra en og samme familie drept i et israelsk luftangrep på Gazastripen. Tidlig torsdag morgen skal partene ha blitt enige om våpenhvile..

VG - 1 time siden

Denne valpen vekker oppsikt: – Vi er helt idiotisk begeistret

Etter at de la ut bilder av den ti uker gamle valpen Narwhal i sosiale medier, er senteret Mac’s Mission for hjemløse dyr blitt nedringt av folk som vil adoptere den lille «enhjørningen»..

VG - 16 timer siden

Minst 32 drept i israelske flyangrep mot Gaza

Seks familiemedlemmer ble natt til torsdag drept i et israelsk luftangrep på Gazastripen natt til torsdag. Totalt er 32 palestinere drept de siste par dagene..

VG - 3 timer siden

Sprengkulde rammet USA: - Kaldeste vi har opplevd på denne tiden av året

Arktiske vinder har ført til rekordlave temperaturer flere steder i USA. 1000 flyginger er blitt kansellert og flere skoler stengt..

VG - 12 timer siden

Toppdiplomat om Ukraina-krav: – Politisk motivert

REPRESENTANTENES HUS (VG) To toppdiplomater forklarer seg nå i den første, offentlige høringen i riksrettsprosessen mot Donald Trump..

VG - 15 timer siden

Dette må du vite om riksrettshøringen

Denne uken får amerikanerne mulighet til å høre tre diplomater forklare hvorfor de var bekymret for kravene til Ukraina. – En historisk skandale i amerikansk politikk, sier USA-ekspert..

VG - 14 timer siden

Hedda (21) studerer i Hongkong: – Føler meg fanget og litt redd

The Education University of Hongkong råder elevene til å holde seg inne på campus på grunn av de massive demonstrasjonene i byen. Norske Hedda Monsen (21) er på utveksling, og synes situasjonen er ubehagelig..

VG - 20 timer siden

Store oversvømmelse i Venezia: Verste på over 50 år

Kraftige regnbyger har ført til den verste oversvømmelsen i den populære turistbyen siden 1966..

VG - 20 timer siden

Litauens forsvarsminister til VG: – Norges bidrag til NATO-styrken er veldig, veldig viktig

VILNIUS (VG) Litauens forsvarsminister vil gjerne berømme Norges bidrag til NATO-styrken i landet, snakke om trusselen fra øst og om viktigheten av samhold i den transatlantiske alliansen. Men en mulig spionutveksling vil han ikke kommentere..

VG - 22 timer siden

Nekter å diskutere klimaendringer og skogbranner: – Ta det ned et par hakk

SYDNEY (VG) Mens skogbrannene herjer i Australia, ber statsminister Scott Morrison politikerne om å slutte å diskutere klimaendringer..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt