VG > Utenriks

Saturday, 06 June, 23:29

VG - 08 Nov 19 kl. 20:00

Anonym forfatter i ny Trump-bok: Tjenestemenn våkner opp i «full panikk»

Den anonyme forfatteren mener blant annet at Trumps twittermeldinger kan sammenlignes med en gammel onkel som løper bukseløs rundt og banner. Det hvite hus kaller boken for rent oppspinn..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Trumps, Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Anonym, forfatteri ny , Trump-bok, Tjenestemenn, våkner, oppi , full panikk
Dagbladet - 08 Nov 19 kl. 20:12

Sterke påstander i anonym bok

President Donald Trump beskrives «som en 12-åring i et flytårn» av en anonym forfatter på innsida av Trump-administrasjonen..

P4 - 08 Nov 19 kl. 20:32

Ut mot Trump i ny bok

I en ny bok går en anonym forfatter kraftig ut mot president Donald Trump. Forfatteren skriver at Trump gjentatte ganger, i Det hvite hus, lirer av seg rasistiske kommentarer og nedlatende beskrivelser av kvinner. Ifølge boken blir han også lett forvirret og sliter med å trekke ut essensen i opplysninger han får presentert, skriver Washington Post.

NRK - 30 Sep 19 kl. 01:40

Trump vil møte anonym varsler

USAs president Donald Trump skriver på Twitter at han bør få møte varsleren om innholdet mellom ham selv og Ukrainas president der Trump ba om at hans politiske rival Joe Biden og sønnen burde etterforskes. – Jeg fortjener å møte min anklager..

NRK - 22 Oct 19 kl. 21:48

Skriver bok om Trump

En anonym tjenestemann i Trumps administrasjon skal skrive en bok om presidenten og Det hvite hus. Dette er samme person som skrev en kronikk om «motstansbevegelsen på innsiden av Trump-administrasjonen» som skapte bølger i fjor..

NRK - 22 Oct 19 kl. 21:48

Ansatt skriver bok om Trump

En anonym tjenestemann i Trumps regjeringsapparat skal skrive en bok om presidenten og Det hvite hus. Dette er samme person som skrev en kronikk om «motstandsbevegelsen på innsiden av Trump-administrasjonen» som skapte bølger i fjor..

NRK - 27 Nov 19 kl. 20:16

Hevder Trump viste om varsel

USAs president Donald Trump skal ha visst om det interne varselet mot ham flere uker før USA utbetalte 390 millioner dollar i militær bistand til Ukraina. To anonyme tjenestemenn hevder at Trump ble orientert i slutten av august, skriver NY Times..

NRK - 08 Nov 19 kl. 21:55

Anonym ansatt med ny bok om Trump

En ny bok om president Donald Trump gir inntrykk av det er kaos i Det hvite hus. «Presidenten er som en tolvåring», skriver den anonyme forfattaren, som arbeider i Trumps administrasjon. Det er Washington Post som har fått lese boken..

P4 - 30 Sep 19 kl. 06:41

Trump vil møte anonym varsler

USAs president Donald Trump krever å få møte varsleren om telefonsamtalen mellom han selv om Ukrainas president. – Jeg fortjener å møte min anklager, skriver Trump på Twitter. Han mener varsleren har referert fra telefonsamtalen på en totalt feil måte.

P4 - 16 Aug 19 kl. 07:54

Gir seg som forfatter

Lars Saabye Christensen gir seg som forfatter. 65-åringen har vært behandlet for benmargskreft. Mens han fikk cellegift, skrev han det som blir hans siste roman - Skyggeboken - den kommer om én uke.

P4 - 22 Sep 19 kl. 20:34

Bekrefter at Biden var tema i telefonsamtale

Joe Biden og hans sønn ble tatt opp i telefonsamtalen med Ukrainas president i juli. Det innrømmer nå president Donald Trump, skriver New York Times. Trump sier derimot at han kun sa at han ikke ville at Biden og hans sønn skulle bidra til mer korrupsjon i landet.

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Storbyer kutter støtten til politiet – her er demonstrantenes krav

Krav om budsjettkutt i politiet og lovendringer for å redusere politivold begynner å få medvind i USA, der demonstrasjonene fortsetter. Enkelte byer har allerede innført endringer..

VG - 14 timer siden

Protester mot rasisme i Brasil etter gutt døde

Hundrevis av brasilianere marsjerte fredag i protest mot rasisme etter at en svart gutt døde mens han ble passet på av sin mors hvite arbeidsgiver..

VG - Igår: 03:29

To suspendert etter at 75 år gammel mann ble alvorlig skadet – 57 politifolk slutter i protest

For tiende dag på rad fortsetter protestene mot politivold i USA. I byen Buffalo i New York er to politibetjenter suspendert etter at en 75 år gammel mann ble alvorlig skadet torsdag kveld. 57 slutter i protest mot behandlingen..

VG - Igår: 11:14

Syv personer funnet drept i Alabama

Politiet i Morgan i delstaten Alabama rykket ut til en skyteepisode, og fant flere døde personer inne i en bolig..

VG - Igår: 03:29

Nye sammenstøt under demonstrasjoner – eldre mann alvorlig skadet

For tiende dag på rad fortsetter protestene mot politivold i USA. I byen Buffalo i New York er to politibetjenter suspendert etter at en 75 år gammel mann ble alvorlig skadet under demonstrasjonene torsdag kveld..

VG - Igår: 03:29

Nye sammenstøt under demonstrasjoner – mann alvorlig skadet

For tiende dag på rad fortsetter protestene mot politivold i USA. I byen Buffalo i New York er to politibetjenter suspendert etter at en eldre mann ble alvorlig skadet under demonstrasjonene torsdag kveld..

VG - Igår: 03:29

Nye pågripelser under demonstrasjoner i New York

For 10. dag på rad fortsetter protestene mot politivold i USA. Mens portforbudet er blitt opphevet i Washington D.

VG - Igår: 03:29

Demonstranter møtt av mindre politi i Washington D.C.

For 10. dag på rad fortsetter protestene mot politivold i USA. I hovedstaden har borgermesteren opphevet portforbudet, og mindre politi er synlig i gatene..

VG - I førrgår: 19:01

George Floyd-protester har tatt seg inn i Malmö sentrum

Flere hundre mennesker møtte opp til en demonstrasjon i Malmö mot rasisme, og svensk politi besluttet å stanse protesten av smittevernhensyn. Litt senere på kvelden har protestantene tatt seg inn i sentrum av byen..

VG - I førrgår: 19:01

Politiet avbrøyt George Floyd-protest i Malmö

Flere hundre mennesker møtte opp til en demonstrasjon i Malmö mot rasisme, og svensk politi besluttet å stanse protesten av smittevernhensyn..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt