NRK > Nyheter

Thursday, 28 May, 00:22

NRK - 08 Nov 19 kl. 21:55

Anonym ansatt med ny bok om Trump

En ny bok om president Donald Trump gir inntrykk av det er kaos i Det hvite hus. «Presidenten er som en tolvåring», skriver den anonyme forfattaren, som arbeider i Trumps administrasjon. Det er Washington Post som har fått lese boken..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Donald Trump, Det, Trumps, Washington Post, Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Anonym, ansattmed ny , bokom , Trump
NRK - 22 Oct 19 kl. 21:48

Ansatt skriver bok om Trump

En anonym tjenestemann i Trumps regjeringsapparat skal skrive en bok om presidenten og Det hvite hus. Dette er samme person som skrev en kronikk om «motstandsbevegelsen på innsiden av Trump-administrasjonen» som skapte bølger i fjor..

Dagbladet - 08 Nov 19 kl. 20:12

Sterke påstander i anonym bok

President Donald Trump beskrives «som en 12-åring i et flytårn» av en anonym forfatter på innsida av Trump-administrasjonen..

NRK - 30 Sep 19 kl. 01:40

Trump vil møte anonym varsler

USAs president Donald Trump skriver på Twitter at han bør få møte varsleren om innholdet mellom ham selv og Ukrainas president der Trump ba om at hans politiske rival Joe Biden og sønnen burde etterforskes. – Jeg fortjener å møte min anklager..

NRK - 07 May 20 kl. 17:34

Ansatt nær Trump testet positivt

En ansatt militær assistent rundt USAs president Donald Trump har testet positivt for koronaviruset, melder AFP. Verken presidenten eller visepresidenten skal være smittet, ifølge det Hvite Hus..

NRK - 22 Oct 19 kl. 21:48

Skriver bok om Trump

En anonym tjenestemann i Trumps administrasjon skal skrive en bok om presidenten og Det hvite hus. Dette er samme person som skrev en kronikk om «motstansbevegelsen på innsiden av Trump-administrasjonen» som skapte bølger i fjor..

P4 - 30 Sep 19 kl. 06:41

Trump vil møte anonym varsler

USAs president Donald Trump krever å få møte varsleren om telefonsamtalen mellom han selv om Ukrainas president. – Jeg fortjener å møte min anklager, skriver Trump på Twitter. Han mener varsleren har referert fra telefonsamtalen på en totalt feil måte.

P4 - 26 Sep 19 kl. 21:22

- Varsler ansatt i CIA

Mannen som varslet om Donald Trumps telefonsamtale med Ukrainas president, skal være ansatt i etterretningsorganisasjonen CIA. Det opplyser kilder til New York Times. Varsleren, som hevder Trump presset Ukrainas president med mål om å påvirke det amerikanske valget, og at Det Hvite Hus forsøkte å legge lokk på dette, skal tidligere ha jobbet i Det Hvite Hus.

P4 - 26 Sep 19 kl. 14:48

Offentliggjør varslerrapport mot Trump

Kongresskomiteen i USA offentliggjør nå en sladdet versjon av varselet mot president Donald Trump om hans samtale med Ukrainas president. Varslet kom fra en ansatt i etterretningen i sommer etter at Trump ifølge amerikanske medier skal ha forsøkt å presse Ukraina til å granske sønnen til Joe Biden, som er en av Demokratenes presidentkandidater. Demokratene vil stille Trump for riksrett..

P4 - 08 Nov 19 kl. 20:32

Ut mot Trump i ny bok

I en ny bok går en anonym forfatter kraftig ut mot president Donald Trump. Forfatteren skriver at Trump gjentatte ganger, i Det hvite hus, lirer av seg rasistiske kommentarer og nedlatende beskrivelser av kvinner. Ifølge boken blir han også lett forvirret og sliter med å trekke ut essensen i opplysninger han får presentert, skriver Washington Post.

P4 - 22 Sep 19 kl. 20:34

Bekrefter at Biden var tema i telefonsamtale

Joe Biden og hans sønn ble tatt opp i telefonsamtalen med Ukrainas president i juli. Det innrømmer nå president Donald Trump, skriver New York Times. Trump sier derimot at han kun sa at han ikke ville at Biden og hans sønn skulle bidra til mer korrupsjon i landet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

USA avslutter Iran-dispensasjonen

USA avslutter dispensasjonen som europeiske, kinesiske og russiske selskaper har hatt i Iran. Ved å fjerne dispensasjonen for selskaper fra land som fortsatt er med i atomavtalen, er nå avtalen enda nærmere kollaps..

NRK - 2 timer siden

100.000 dødsfall i USA

Talet på koronarelaterte dødsfall i USA har no passert 100.000, melder The New York Times..

NRK - 2 timer siden

Oppskyting utsett

På grunn av dårleg vêr vert SpaceX-ferda til Nasa utsett til laurdag, melder fleire nyheitsbyrå..

NRK - 2 timer siden

66 fleire dødsfall i Frankrike

I Frankrike har det vorte registrert 66 fleire koronarelaterte dødsfall det siste døgnet, opplyser styresmaktene i landet. Det er sjuande dagen på rad at franske helsestyresmakter registrerer færre enn 100 daglege dødsfall knytt til pandemien..

NRK - 2 timer siden

Svenskar kan kjøpe antistofftest

Alle i Sverige kan no betale for å verte testa om dei har utvikla antistoff mot koronaviruset. Det er eit privat helseselskap som står bak tilbodet, men Folkhälsomyndigheten meiner at privatpersonar ikkje bør teste seg endå..

NRK - 2 timer siden

Fyrste fødsel etter skogbrannar

Eit naturreservat i Australia kunne tysdag ta i mot den fyrste fødde koalababyen etter dei store skogbrannane som herja på slutten av fjoråret og i byrjinga av dette året. Babyen får namnet Ash, fortel reservatet på Facebook..

NRK - 3 timer siden

Brann i Etne

Ein bil brenn i Etne, melder politiet. Fordi det også skal vere gass i bilen, så har politiet laga ei tryggleikssone rundt bilen. Naudetatane er på veg.

NRK - 3 timer siden

412 fleire dødsfall i Storbritannia

Det offisielle dødstalet relatert til koronavirusutbrotet i Storbritannia har stige med 412 til 37.460, opplyser helsestyresmaktene i landet onsdag. Storbritannia er blant landa i verda som har flest koronarelaterte dødsfall i forhold til folketal..

NRK - 3 timer siden

Opnar for Huawei-utlevering

Ein domstol i Vancouver i Canada gir grønt lys til å la prosessen om utlevering av Huawei-toppen Meng Wanzhou til USA, fortsetje. Denne rettsavgjerda slår fast at skuldingane mot Meng vil halde i ein kanadisk domstol..

NRK - 4 timer siden

Over 33.000 døde i Italia

Det siste døgnet har det vorte registrert 117 fleire koronarelaterte dødsfall i Italia, noko som gjer at det totale talet på koronarelaterte dødsfall i landet har passert 33.000..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt