NRK > Nyheter

Wednesday, 13 November, 21:03

NRK - 08 Nov 19 kl. 21:55

Anonym ansatt med ny bok om Trump

En ny bok om president Donald Trump gir inntrykk av det er kaos i Det hvite hus. «Presidenten er som en tolvåring», skriver den anonyme forfattaren, som arbeider i Trumps administrasjon. Det er Washington Post som har fått lese boken..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Donald Trump, Det, Trumps, Washington Post, Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Anonym, ansattmed ny , bokom , Trump
NRK - 22 Oct 19 kl. 21:48

Ansatt skriver bok om Trump

En anonym tjenestemann i Trumps regjeringsapparat skal skrive en bok om presidenten og Det hvite hus. Dette er samme person som skrev en kronikk om «motstandsbevegelsen på innsiden av Trump-administrasjonen» som skapte bølger i fjor..

Dagbladet - 08 Nov 19 kl. 20:12

Sterke påstander i anonym bok

President Donald Trump beskrives «som en 12-åring i et flytårn» av en anonym forfatter på innsida av Trump-administrasjonen..

NRK - 30 Sep 19 kl. 01:40

Trump vil møte anonym varsler

USAs president Donald Trump skriver på Twitter at han bør få møte varsleren om innholdet mellom ham selv og Ukrainas president der Trump ba om at hans politiske rival Joe Biden og sønnen burde etterforskes. – Jeg fortjener å møte min anklager..

NRK - 22 Oct 19 kl. 21:48

Skriver bok om Trump

En anonym tjenestemann i Trumps administrasjon skal skrive en bok om presidenten og Det hvite hus. Dette er samme person som skrev en kronikk om «motstansbevegelsen på innsiden av Trump-administrasjonen» som skapte bølger i fjor..

P4 - 30 Sep 19 kl. 06:41

Trump vil møte anonym varsler

USAs president Donald Trump krever å få møte varsleren om telefonsamtalen mellom han selv om Ukrainas president. – Jeg fortjener å møte min anklager, skriver Trump på Twitter. Han mener varsleren har referert fra telefonsamtalen på en totalt feil måte.

P4 - 26 Sep 19 kl. 21:22

- Varsler ansatt i CIA

Mannen som varslet om Donald Trumps telefonsamtale med Ukrainas president, skal være ansatt i etterretningsorganisasjonen CIA. Det opplyser kilder til New York Times. Varsleren, som hevder Trump presset Ukrainas president med mål om å påvirke det amerikanske valget, og at Det Hvite Hus forsøkte å legge lokk på dette, skal tidligere ha jobbet i Det Hvite Hus.

P4 - 26 Sep 19 kl. 14:48

Offentliggjør varslerrapport mot Trump

Kongresskomiteen i USA offentliggjør nå en sladdet versjon av varselet mot president Donald Trump om hans samtale med Ukrainas president. Varslet kom fra en ansatt i etterretningen i sommer etter at Trump ifølge amerikanske medier skal ha forsøkt å presse Ukraina til å granske sønnen til Joe Biden, som er en av Demokratenes presidentkandidater. Demokratene vil stille Trump for riksrett..

P4 - 08 Nov 19 kl. 20:32

Ut mot Trump i ny bok

I en ny bok går en anonym forfatter kraftig ut mot president Donald Trump. Forfatteren skriver at Trump gjentatte ganger, i Det hvite hus, lirer av seg rasistiske kommentarer og nedlatende beskrivelser av kvinner. Ifølge boken blir han også lett forvirret og sliter med å trekke ut essensen i opplysninger han får presentert, skriver Washington Post.

P4 - 22 Sep 19 kl. 20:34

Bekrefter at Biden var tema i telefonsamtale

Joe Biden og hans sønn ble tatt opp i telefonsamtalen med Ukrainas president i juli. Det innrømmer nå president Donald Trump, skriver New York Times. Trump sier derimot at han kun sa at han ikke ville at Biden og hans sønn skulle bidra til mer korrupsjon i landet.

P4 - 21 Sep 19 kl. 08:30

- Trump ba Ukraina granske Biden

USAs president Donald Trump skal i en telefonsamtale med Ukrainas president oppfordret dem til å etterforske Joe Biden og hans sønn. En ansatt i amerikansk etterretning slo alarm om telefonsamtalen i juli, som ifølge varselet dreier seg om en rekke hendelser. Biden som nå leder kappløpet om å bli demokratenes presidentkandidat sier den angivelige oppfordringen er et nytt lavmål av den amerikanske presidenten.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Trump og Erdogan snakkar:

NRK - 15 minutter siden

Oslo får ny vassforsyning i 2028

Bystyret vedtok onsdag at Holsfjorden i Lier blir Oslos reservevassforsyning. Løysinga skal erstatte Maridalsvatnet som vasskjelde i krisetilfelle. Mattilsynet ville gi kommunen éin million kroner i dagbøter frå 21.

NRK - 30 minutter siden

Containerskip blir slept vekk

Containerskipet Concordia som gjekk på grunne på Laupsneset i Vartdalsfjorden, blir no slept vekk av slepebåten Polar Rex. Det skal ikkje vere alvorlege skadar på skipet..

NRK - 1 time siden

Sletta milliardar Facebook-kontoar

Det sosiale mediumet Facebook har sletta 5,4 milliardar falske kontoar hittil i år. Mange av dei blei sletta rett etter dei blei oppretta..

NRK - 1 time siden

Storkontroll viste flere lovbrudd

En storkontroll på 20 fiskebruk i Lofoten og Vesterålen avdekket flere brudd på arbeidstidsbestemmelser og sosial dumping. På 19 av de kontrollerte bedriftene ble det avdekket brudd. – Det er kriminell virksomhet, sier forbundsleder..

NRK - 1 time siden

Morales vil tilbake til Bolivia

Den avgåtte bolivianske presidenten Evo Morales seier han er klar til å reise tilbake til landet. Han oppheld seg i eksil i Mexico no. Han seier han kan vende tilbake til Bolivia for å roe ned situasjonen i landet..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet jobbet innenfor helse

Mannen som nå er siktet for knivdrapet i Kinogarasjen på Bragernes jobbet inntil nylig i Øvre Eikers helsetjeneste. Det kan kommunalsjefen for tjenesten bekrefte overfor Drammens Tidende. Det til tross for at han er tidligere straffedømt..

NRK - 1 time siden

Fann eksplosiv - sperrar av bustad

Politiet skal ha funne det som truleg er eksplosiv i eit bustadhus i Sola kommune. Det opplyser politiet i ei pressemelding. Bustaden er sperra av.

NRK - 2 timer siden

- Tyrkia har fanga 100 IS-krigarar

USAs president Donald Trump seier at Tyrkia har fanga minst 100 IS-krigarar. Det melder Reuters. Tyrkias president Recep Tayyip Erdoan er på besøk hos det kvite huset i dag..

NRK - 2 timer siden

SUV-sal nullar ut utsleppskutt

Eit rekordsal av SUV-ar globalt nullar ut utsleppskutta frå elbilsalet, ifølgje fersk energirapport. Det har bidrege til at klimautsleppa frå olje, kull og gass aldri har vore høgare enn i 2018..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt