VG > Sport

Thursday, 21 June, 14:44

VG - 12 Mar 18 kl. 20:57

Annullert straffescoring og rødt kort etter kampslutt da VIF slo Kristiansund

KRISTIANSUND (VG) (Kristiansund – Vålerenga 0–1) Etter en kjedelig første omgang på Kristiansund stadion, ble andre omgang preget av scoring, et annullert mål på straffespark og et rødt kort etter kampslutt..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kristiansund, VIF

Dele artikeln

2 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Annullert, straffescoringog , rødt, kort, etter, kampsluttda , VIF, slo Kristiansund
VG - 12 Mar 18 kl. 20:57

Full krangel og rødt kort etter kampslutt da VIF slo Kristiansund

KRISTIANSUND (VG) (Kristiansund – Vålerenga 0–1) Etter en kjedelig første omgang på Kristiansund stadion, ble andre omgang preget av scoring, et annullert mål på straffespark og et rødt kort etter kampslutt..

VG - 13 Mar 18 kl. 06:49

Benjamin Stokke: – Jeg forstår at straffen blir annullert

KRISTIANSUND (VG) Kristiansund-spiss Benjamin Stokke skled og ble skadet da straffemålet hans mot Vålerenga ble annullert..

VG - 27 May 18 kl. 21:35

Tårevåt Bendtner ut med skade kort tid før VM: - Det blir en kamp mot klokka

(Rosenborg-Brann 1–2) Like etter at Nicklas Bendtner (30) ble feilaktig annullert for 2–2-scoring på Lerkendal, måtte den danske spissen av med skade tre uker før VM starter..

P4 - 28 May 18 kl. 06:34

Moen beklaget feil Bendtner-annullering

Fotballdommer Svein Oddvar Moen la seg flat og erkjente at Nicklas Bendtner og Rosenborg fikk en scoring feilaktig annullert for offside i 1-2-tapet for Brann. Bendtner trodde han hadde utlignet til 2-2 i det 70. minutt, men Moens ene assistentdommer vinket for offside.

NRK - 15 Mar 18 kl. 14:39

– Tar Afrin innen kort tid

Tyrkia sier de «innen kort tid» skal ta over Afrin i Nord-Syria. – Vi venter at sentrum av Afrin vil bli renset for terrorister innen kort tid, med Guds tillatelse i de kommende dager, sier Erdogans talsperson Ibrahim Kalin..

P4 - 29 Mar 18 kl. 12:57

Åtte av ti bruker kort

Åtte av ti bruker kort som betalingsform, uansett beløp. Andelen som bruker kort å betale med er økt fra 74 prosent til 80 prosent på ett år viser en undersøkelse fra Finans Norge. De mener Norge kan bli første kontantfrie samfunn om få år.

P4 - 08 May 18 kl. 18:42

Vurdere å kreve avtalen opphevet

Selskapet Lufttransport, som tapte kontrakten om ambulanseflyene vil nå se om de kan kreve anbudsrunden annullert..

NRK - 08 May 18 kl. 18:36

Vurderer å kreve avtale opphevet

Selskapet som tapte kontrakten om luftambulanseflyene har engasjert advokater for å se om de kan kreve anbudsrunden annullert..

Hegnar.no - 27 Nov 17 kl. 05:48

Bussjåfør dømt for underslag

En bussjåfør (61) er dømt for å ha underslått bussbilletter for nærmere 35.000 kroner. 883 ganger skal han ha annullert billettsalget og tatt pengene selv..

Hegnar.no - 02 Mar 18 kl. 06:42

Nok en utsettelse for nye pass og ID-kort

Innføringen av de nye passene og nasjonale ID-kort må utsettes nok en gang. Justisminister Sylvi Listhaug (Frp) innrømmer at prosjektet har vært dårlig styrt..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Heerenveen jakter to stjerneskudd fra Stabæk

Heerenveen fortsetter å se til Norge: Stabæks midtbanetalenter Hugo Vetlesen (18) og Tobias Børkeeiet (19) er på klubbens ønskeliste..

VG - 1 time siden

Derfor sliter favorittene i VM: – Tyskland og Argentina kan bli slått ut

Til nå har favorittene til gode å blomstre under fotball-VM. Eksperter peker på godt forsvarsspill hos de små nasjonene som en årsak..

VG - 2 timer siden

Drar diktator-strikken for langt

Er problemet at langrennsstjernene tenker for mye på seg selv? Eller at Norges Skiforbund har gått for langt i å ensidig diktere hvilke rammer som gjelder for utøverne?.

VG - 3 timer siden

Christian Eriksen neppe til Barca: Mot dobbel lønn i Tottenham

SAMARA (VG) Christian Eriksen (26) nekter konsekvent å snakke om sin fremtid her i VM. Mye tyder på at han fortsetter i Tottenham - med dobbel lønn. Det vil i så fall bety 80 millioner kroner i året..

VG - 3 timer siden

Klæbo-advokat mener skiforbundet tar feil

Advokat Pål Kleven hjalp nylig Johannes Høsflot Klæbo i forhandlingene med Norges Skiforbund. Nå mener han at skiforbundet har gått for langt med tanke på hvem som eier markedsrettighetene til skistjernene..

VG - 5 timer siden

«Uthvilt» Ronaldo sprudler av overskudd: – Forskjellen er formen

MOSKVA (VG) (Portugal–Marokko 1-0) Cristiano Ronaldo (33) stuper frem og feirer med å sprette i været. Det virker som tidenes målscorer i europeisk landslagsfotball har kommet til et mesterskap med tidenes overskudd..

VG - 6 timer siden

BLATTERLIGGJØR fotball-oppvasken

Det er skandaløst på en hel rekke plan at Sepp Blatter er på plass i Russland som spesialinvitert gjest..

VG - 6 timer siden

Jon Dahl Tomasson om sjefen Hareide: – Fint at han har temperament

VITJAZEVO (VG) Jon Dahl Tomasson (41) er Champions League-vinner – men i skyggen av Åge Hareide (64) på det danske landslaget. Han mener ikke det er noe problem med nordmannens temperament – snarere tvert imot..

VG - 10 timer siden

Premier League-klubb kjemper om «Moi»

Leicester, som vant Premier League i 2016, er blant favorittene til å sikre seg den ettertraktede nordmannen Mohamed «Moi» Elyounoussi (23)..

VG - 16 timer siden

Costa innrømmer at Spanias seiersmål var flaks

(Spania-Iran 1–0) Iran stengte igjen for Spania til Diego Costa kranglet inn seiersmålet. Like etterpå trodde hele Iran at de hadde utlignet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt