VG > Sport

Friday, 21 September, 09:29

VG - 12 Mar 18 kl. 20:57

Annullert straffescoring og rødt kort etter kampslutt da VIF slo Kristiansund

KRISTIANSUND (VG) (Kristiansund – Vålerenga 0–1) Etter en kjedelig første omgang på Kristiansund stadion, ble andre omgang preget av scoring, et annullert mål på straffespark og et rødt kort etter kampslutt..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kristiansund, VIF

Dele artikeln

2 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Annullert, straffescoringog , rødt, kort, etter, kampsluttda , VIF, slo Kristiansund
NRK - 08 Aug 18 kl. 02:22

Krever nasjonalstatslov annullert

En arabisk-israelsk rettighetsgruppe kalt Adalah krever den nye nasjonalstatsloven i Israel annullert og har levert en underskriftskampanje til høyesterett, skriver NTB. Loven inngår i det som i praksis er Israels grunnlov..

VG - 12 Mar 18 kl. 20:57

Full krangel og rødt kort etter kampslutt da VIF slo Kristiansund

KRISTIANSUND (VG) (Kristiansund – Vålerenga 0–1) Etter en kjedelig første omgang på Kristiansund stadion, ble andre omgang preget av scoring, et annullert mål på straffespark og et rødt kort etter kampslutt..

VG - 13 Mar 18 kl. 06:49

Benjamin Stokke: – Jeg forstår at straffen blir annullert

KRISTIANSUND (VG) Kristiansund-spiss Benjamin Stokke skled og ble skadet da straffemålet hans mot Vålerenga ble annullert..

VG - 27 May 18 kl. 21:35

Tårevåt Bendtner ut med skade kort tid før VM: - Det blir en kamp mot klokka

(Rosenborg-Brann 1–2) Like etter at Nicklas Bendtner (30) ble feilaktig annullert for 2–2-scoring på Lerkendal, måtte den danske spissen av med skade tre uker før VM starter..

P4 - 28 May 18 kl. 06:34

Moen beklaget feil Bendtner-annullering

Fotballdommer Svein Oddvar Moen la seg flat og erkjente at Nicklas Bendtner og Rosenborg fikk en scoring feilaktig annullert for offside i 1-2-tapet for Brann. Bendtner trodde han hadde utlignet til 2-2 i det 70. minutt, men Moens ene assistentdommer vinket for offside.

NRK - 15 Mar 18 kl. 14:39

– Tar Afrin innen kort tid

Tyrkia sier de «innen kort tid» skal ta over Afrin i Nord-Syria. – Vi venter at sentrum av Afrin vil bli renset for terrorister innen kort tid, med Guds tillatelse i de kommende dager, sier Erdogans talsperson Ibrahim Kalin..

P4 - 08 May 18 kl. 18:42

Vurdere å kreve avtalen opphevet

Selskapet Lufttransport, som tapte kontrakten om ambulanseflyene vil nå se om de kan kreve anbudsrunden annullert..

P4 - 29 Mar 18 kl. 12:57

Åtte av ti bruker kort

Åtte av ti bruker kort som betalingsform, uansett beløp. Andelen som bruker kort å betale med er økt fra 74 prosent til 80 prosent på ett år viser en undersøkelse fra Finans Norge. De mener Norge kan bli første kontantfrie samfunn om få år.

NRK - 08 May 18 kl. 18:36

Vurderer å kreve avtale opphevet

Selskapet som tapte kontrakten om luftambulanseflyene har engasjert advokater for å se om de kan kreve anbudsrunden annullert..

Hegnar.no - 27 Nov 17 kl. 05:48

Bussjåfør dømt for underslag

En bussjåfør (61) er dømt for å ha underslått bussbilletter for nærmere 35.000 kroner. 883 ganger skal han ha annullert billettsalget og tatt pengene selv..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Sjekk den effekten: Tre bunnlag har svakere poengsnitt etter trenerbytte

Alle de fem bunnlagene har skiftet trener i løpet av sesongen. Kun Start har hatt tydelig effekt av trenerbytte..

VG - 2 timer siden

Riise ber NFF sørge for at det kommer mer penger til klubbene

Obos sin kompensasjon til kvinnefotballen er en fantastisk nyhet for norske toppklubber, men Hege Riise (49) vil ha Norges Fotballforbund på banen..

VG - 2 timer siden

Stusser over Rosenborg-treneren: – De blir for feige

Rosenborg kom ikke til ett eneste skudd på mål mot Celtic. Nå kreves det mer av Rini Coolens menn til Europa-kampene på Lerkendal..

VG - 10 timer siden

Birger Meling til VG: «Folk er bare forbanna»

GLASGOW (VG) (Celtic-Rosenborg 1–0) Birger Meling forteller om en garderobe der «folk er bare forbanna» - etter at nullen sprakk for Rosenborg, tre minutter før slutt på Celtic Park..

VG - 10 timer siden

Hansen holdt RBK inne i 87 minutter

GLASGOW (VG) (Celtic-Rosenborg 1–0) Selv ikke en meget god André Hansen (28) kunne til slutt hindre Celtic i å score. Men det tok 87 minutter med heroisk forsvarsspill - og keeperspill - før det skotske mesterlaget klarte det..

VG - 12 timer siden

Innbytter-Babel senket Sarpsborg: – Det er en verdensstjerne

ISTANBUL (VG) (Besiktas – Sarpsborg 08 3–1) Sarpsborg kom ut i hundre og kunne tatt ledelsen ved flere anledninger i Istanbul – så ble Ryan Babel (31) byttet inn på Vodafone Park..

VG - 12 timer siden

Hat-trick av Thoresen - Vålerenga stoppet i sudden death

(Storhamar-Vålerenga 5–4 etter spilleforlengelse) Patrick Thoresen gjorde hat-trick. Vålerenga utlignet og tok ledelsen fem minutter før slutt. Men Robin Dahlstrøm utlignet 65 sekunder før ordinær spilletids slutt og hjemmebacken Joel Johansson ble matchvinner i spilleforlengelsen «sudden death»..

VG - 12 timer siden

Innbytter-Babel senket Sarpsborg

ISTANBUL (VG) (Besiktas - Sarpsborg 08 3–1) Sarpsborg kom ut i hundre kunne tatt ledelsen ved flere anledninger i Istanbul – så ble Ryan Babel (31) byttet inn på Vodafone Park..

VG - 13 timer siden

Välbe til VG: – Dette har vi ventet på lenge

Ski-president Jelena Välbe er blant de mange russiske idrettslederne som jubler over at Russland er tatt inn i antidoping-varmen igjen..

VG - 14 timer siden

Petter Solberg gjør comeback i rally-VM: – Jeg gleder meg som en unge

For første gang på seks år skal Petter Solberg (43) kjøre VM-runde i rally..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt