VG > Sport

Thursday, 13 December, 20:40

VG - 12 Mar 18 kl. 20:57

Annullert straffescoring og rødt kort etter kampslutt da VIF slo Kristiansund

KRISTIANSUND (VG) (Kristiansund – Vålerenga 0–1) Etter en kjedelig første omgang på Kristiansund stadion, ble andre omgang preget av scoring, et annullert mål på straffespark og et rødt kort etter kampslutt..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kristiansund, VIF

Dele artikeln

2 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Annullert, straffescoringog , rødt, kort, etter, kampsluttda , VIF, slo Kristiansund
NRK - 08 Aug 18 kl. 02:22

Krever nasjonalstatslov annullert

En arabisk-israelsk rettighetsgruppe kalt Adalah krever den nye nasjonalstatsloven i Israel annullert og har levert en underskriftskampanje til høyesterett, skriver NTB. Loven inngår i det som i praksis er Israels grunnlov..

NRK - 06 Dec 18 kl. 09:25

Valgresultatet i Kabul er annullert

Det var omfattende fusk og uregelmessigheter under valget av ny afghansk nasjonalforsamling forrige måned, det har valgkommisjonen i Afghanistan funnet ut. Valget som var preget av vold, kaos, stengte valglokaler og anklager om juks er nå annullert..

VG - 12 Mar 18 kl. 20:57

Full krangel og rødt kort etter kampslutt da VIF slo Kristiansund

KRISTIANSUND (VG) (Kristiansund – Vålerenga 0–1) Etter en kjedelig første omgang på Kristiansund stadion, ble andre omgang preget av scoring, et annullert mål på straffespark og et rødt kort etter kampslutt..

VG - 13 Mar 18 kl. 06:49

Benjamin Stokke: – Jeg forstår at straffen blir annullert

KRISTIANSUND (VG) Kristiansund-spiss Benjamin Stokke skled og ble skadet da straffemålet hans mot Vålerenga ble annullert..

VG - 27 May 18 kl. 21:35

Tårevåt Bendtner ut med skade kort tid før VM: - Det blir en kamp mot klokka

(Rosenborg-Brann 1–2) Like etter at Nicklas Bendtner (30) ble feilaktig annullert for 2–2-scoring på Lerkendal, måtte den danske spissen av med skade tre uker før VM starter..

P4 - 28 May 18 kl. 06:34

Moen beklaget feil Bendtner-annullering

Fotballdommer Svein Oddvar Moen la seg flat og erkjente at Nicklas Bendtner og Rosenborg fikk en scoring feilaktig annullert for offside i 1-2-tapet for Brann. Bendtner trodde han hadde utlignet til 2-2 i det 70. minutt, men Moens ene assistentdommer vinket for offside.

NRK - 14 Nov 18 kl. 18:52

BBC: Kort uttalelse ventet

Kort tid etter at Reuters skrev at Storbritannias statsminister Theresa May ikke skal holde en pressekonferanse onsdag, melder nyhetsbyrået at det er ventet en kort uttalelse. Det skriver også BBCs Katy Searle..

NRK - 14 Nov 18 kl. 18:52

Sky News: Kort uttalelse ventet

Kort tid etter at Reuters skrev at Storbritannias statsminister Theresa May ikke skal holde en pressekonferanse onsdag, melder nyhetsbyrået at det er ventet en kort uttalelse når regjeringsmøtet er slutt. Reuters viser til Sky News..

NRK - 15 Mar 18 kl. 14:39

– Tar Afrin innen kort tid

Tyrkia sier de «innen kort tid» skal ta over Afrin i Nord-Syria. – Vi venter at sentrum av Afrin vil bli renset for terrorister innen kort tid, med Guds tillatelse i de kommende dager, sier Erdogans talsperson Ibrahim Kalin..

P4 - 08 May 18 kl. 18:42

Vurdere å kreve avtalen opphevet

Selskapet Lufttransport, som tapte kontrakten om ambulanseflyene vil nå se om de kan kreve anbudsrunden annullert..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Ekspert om Nora Mørk: – Savnet ble større enn spådd

I Frankrike har Norge levert sitt nest dårligste EM gjennom tidene uten flere sentrale spillere. Viasat-ekspert Frode Scheie mener Nora Mørk kunne hjulpet Norge til seier det avgjørende tapet for Tyskland..

VG - 4 timer siden

Veronica Kristiansen etter EM-nedturen: Søvnløs og fortvilet

PARIS (VG) Hun må snakke med psykolog for å finne tilbake til kampgløden. Veronica Kristiansen (28) har slitt med søvnen etter at EM-semifinalen røk..

VG - Igår: 15:49

Johannes Høsflot Klæbo fikk førerkortet beslaglagt etter påkjørsel

OSLO/TRONDHEIM (VG) Det 22 år gamle ski-esset var i en trafikkulykke på Byåsen i Trondheim onsdag. Politiet melder at det var mindre personskader etter ulykken, og Klæbo har fått førerkortet midlertidig beslaglagt..

VG - 5 timer siden

Kilder til VG: Horneland sa nei til Rosenborg

Hovedtrener Eirik Horneland (43) har gitt Rosenborg beskjed om at han ønsker å bli i FK Haugesund, får VG opplyst fra informert hold..

VG - 5 timer siden

Haugesund-leder utelukker Horneland-overgang til Rosenborg

FK Haugesunds styreleder Ole Henrik Nesheim er 100 prosent kategorisk: RBK-aktuelle Eirik Horneland (43) skal ingen steder. Samtidig bekrefter assistenten at det har vært kontakt mellom partene..

VG - 5 timer siden

Tøff start for Eckhoff - Wierer vant sekundstrid

Tiril Eckhoffs sesongdebut i verdenscupen ble ingen opptur..

VG - 6 timer siden

Skarstein åpnet verdenscupen med dobbeltseier

Før onsdagens sesongåpning i Finland vurderte Birgit Skarstein å avslutte sitski-karrieren. Et drøyt døgn senere har 29-åringen tatt to av to mulige seirer..

VG - 7 timer siden

Northug skremt av innstillingen til norsk ungdom: – Det er skummelt

TRONDHEIM (VG) Petter Northug (32) er betenkt etter møter med barn og ungdom. Nå kommer den nylig abdiserte skikongen med en klar melding til dem som ønsker å oppnå de samme resultatene som ham..

VG - 7 timer siden

Hekke-Line (28) droppet fra landslaget – sier nei til B-laget

TOPPIDRETTSSENTERET (VG) Line Kloster (28) løp fortere enn Amalie Iuel (24) på langhekken i EM og var en av Norges beste kvinnelige utøvere i mesterskapet. Men friidrettsforbundets nye toppidrettssjef Erlend Slokvik foretrekker sistnevnte på landslaget fremfor Kloster kommende VM-sesong..

VG - 9 timer siden

Politiet aksjonerte mot russiske skiskyttere - Sjipulin: - En heksejakt

Politiet i Østerrike har gjennomført en aksjon mot hotellet hvor de russiske skiskytterne bor i forbindelse med verdenscupen i Hochfilzen. Russernes beste løper, Anton Sjipulin, er rasende..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt