Dagbladet > Nyheter

Thursday, 23 May, 17:32

Dagbladet - 19 Apr 19 kl. 23:08

Annonsører svartelister Resett.no etter Twitter-kampanje

Flere store annonsører svartelister nettstedet Resett.no etter Twitter-kampanje. Resett-redaktøren kaller det «sabotasje»..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Resett, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Annonsører, svartelister, Resett.no, etter, Twitter-kampanje
Hegnar.no - 20 Apr 19 kl. 08:05

Annonsører svartelister Resett.no etter Twitter-kampanje

Flere store annonsører svartelister nettstedet Resett.no etter Twitter-kampanje. Resett-redaktøren kaller det «sabotasje»..

VG - 19 Apr 19 kl. 20:33

Annonsører svartelister Resett.no etter Twitter-kampanje

Flere store annonsører svartelister nettstedet Resett.no etter Twitter-kampanje. Resett-redaktøren kaller det «sabotasje»..

NRK - 19 Apr 19 kl. 20:04

Annonsører svartelister Resett

Flere store selskaper dropper sin reklame på Resett.no. Statssekretær Sveinung Rotevatn (V) er blant dem som oppfordrer annonsører til å trekke annonsene sine fra nettstedet.

P4 - 25 Apr 19 kl. 18:47

Resett oppe igjen

Nettstedet Resett er nå oppe igjen. Nettstedet gikk ned tidligere i kveld av uante årsaker. Resett har de siste dagene opplevd å bli svartelistet av flere annonsører etter at flere personer har opplyst selskapene at de annonserer på siden..

NRK - 30 Apr 19 kl. 16:54

Vipps kastar ut Resett

DNBs betalingsteneste Vipps har avslutta sitt kundeforhold til Resett, det melder den omstridde nettstaden sjølv. Resett har den siste tida blitt svartelista av fleire store annonsørar og har blitt blokkert frå Googles annonseteneste AdSense..

P4 - 25 Apr 19 kl. 19:16

Refser Rotevatns Resett-utspill

Dagen-redaktør Vebjørn Selbekk mener statssekretær Sveinung Rotevatn kommer med utidig og udemokratisk innblanding i boikotten av Resett. Flere politikere og enkeltpersoner har de siste to ukene henvendt seg direkte til selskaper og oppfordret dem til å fjerne annonser fra nettsiden Resett, deriblant Rotevatn. Rotevan avviser kritikken og sier til NRK at han ikke har oppfordret til boikott, men istedet gjort annonsørene bevisst på hva Resett er..

P4 - 25 Apr 19 kl. 17:54

Resett er nede

Den kontroversielle nettsiden Resett er for tiden nede. Redaktør Helge Lurås sier til NRK at de ikke vet hva det skyldes, men at de ofte er utsatt for angrep. De jobber nå med å løse problemet.

NRK - 23 Apr 19 kl. 16:57

Annonser borte fra Resett.no

Googles annonseplattform Adsense har blokkert nettavisen Resetts konto. – Alle annonsene er nå borte, sier redaktør Helge Lurås i Resett til DN. Nettavisen har mistet flere annonsører etter at folk har kontaktet selskaper som annonserer på siden..

P4 - 30 Apr 19 kl. 17:43

Resett godtar ikke Vipps-nekt

Resett godtar ikke at Vipps i dag avsluttet kundeforholdet sitt med dem. Redaktøren for det kontroversielle nettstedet, Helge Lurås, sier til TV2 at de er i kontakt med advokat og har tenkt å forfølge saken. Nettstedet har den siste tiden blitt svartelistet av flere annonsører og blokkert fra Googles annonsetjeneste.

P4 - 30 Apr 19 kl. 19:19

Vipps åpner for Resett igjen

Vipps er nå skrudd på for Resett igjen etter at de i dag avsluttet kundeforholdet sitt med dem. Betalingstjenesten opplyser til Dagbladet at de sperret det kontroversielle nettstedet da det fremsto som om Vipps hadde gitt en uttalelse til Resett om deres virke, uten at det var gjort. De forventer nå at Resett ikke gir uttalelser på vegne av merkevaren i fremtiden..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

DNB-kunder trukket dobbelt: - Forferdelig ubehagelig

Et stort antall kunder er rammet av DNBs tekniske problemer. DNB-sjef: - Forferdelig ubehagelig.

Dagbladet - 1 time siden

Støre og Tajik ikke invitert i Giskes bryllup

Kjersti Stenseng er den eneste fra den gamle Ap-ledelsen som skal i bryllupet til Giske og Njie. - Helt naturlig at jeg ikke er invitert, sier Støre. Flere andre Ap-profiler er på gjestelista..

Dagbladet - 3 timer siden

Flere spår Tesla-krakk

Ser nedside på mer enn 80 prosent..

Dagbladet - 4 timer siden

Tror på maks ett rentehopp

- Vi må få himmelen i hodet for at hevingen i juni skal bli avblåst, mener Kari Due-Andresen i Handelsbanken.

Dagbladet - 5 timer siden

- Dette blir helt rart av Dagbladet

Bård Hoksrud (Frp) står fast på at man kan bruke 100 milliarder av Oljefondet til å slette bompengegjeld i Norge. Selv om regjeringen vil forby det samme fondet å investere i Norge..

Dagbladet - 5 timer siden

Rammet av DNB-problemer: - Veldig irriterende

Plutselig var det 10 000 kroner i minus på konto..

Dagbladet - 7 timer siden

Justisministeren fnyser av politisentralisering

Justisminister Jøran Kallmyr (Frp) mener det ikke har betydning for beredskapen hvor politifolk har sitt registrerte arbeidssted..

Dagbladet - 7 timer siden

Strømprisen opp 30 prosent i årets tre første måneder

Norske husholdninger betalte en gjennomsnittlig strømpris på 55,2 øre per kilowattime i årets første kvartal. Det er 30 prosent mer enn i samme kvartal i fjor..

Dagbladet - 6 timer siden

Ytterligere én pågrepet for drapsforsøk 17. mai

Politiet tror de tre pågrepne kjenner hverandre fra før, og at fornærmede var et tilfeldig offer..

Dagbladet - 9 timer siden

- Frp må true med bom-dissens

Carl I. Hagen og Oslo Frp mener partiet må ta dissens hvis ikke Siv Jensen får gjennomslag på krisemøtet i regjeringen om bompenger..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt