NRK > Nyheter

Torsdag, 21 Januar, 02:01

NRK - 16 nov. 20 kl. 21:09

Anklager om seksuelt misbruk

Fristen for å komme med krav om erstatning for seksuelle overgrep fra det amerikanske guttespeiderforbundet utløper mandag kveld. 88.500 har så langt meldt seg. Det opplyser advokatene som leder søksmålet. Det er langt flere enn de første prognosene..
Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Anklagerom , seksuelt, misbruk
VG - 17 nov. 20 kl. 03:14

Valgansvarlig i Georgia anklager partifeller for å utsette ham for press

Den republikanske statssekretæren i Georgia anklager partifellen Lindsey Graham for å ha foreslått at han kunne forkaste ulovlige stemmer i delstaten. Graham kaller påstandene for latterlige..

E24 - 14 des. 20 kl. 17:58

SMB-leder krever unnskyldning fra Raymond Johansen etter anklager

Byrådsleder Raymond Johansen anklager småbedrifter for ikke å følge karanteneregler. Administrerende direktør Olaf Thommessen i SMB Norge sier at en rekke bedrifter er «rystet» etter uttalelsen..

Aftenposten - 14 des. 20 kl. 17:58

SMB-leder krever unnskyldning fra Raymond Johansen etter anklager

Byrådsleder Raymond Johansen anklager småbedrifter for ikke å følge karanteneregler. Administrerende direktør Olaf Thommessen i SMB Norge sier at en rekke bedrifter er «rystet» etter uttalelsen..

NRK - 14 des. 20 kl. 21:02

Anklager Israel for drap

Irans president Hassan Rouhani hevder at det var Israel som sto bak drapet på atomforskeren Mohsen Fakhrizadeh i november. Målet var å utløse krig, mener han. Det er første gang den iranske presidenten offentlig anklager Israel for drapet..

NRK - 05 jan. 21 kl. 21:39

Anklager Russland for hacker-angrep

Amerikanske myndigheter anklager Russland for å stå bak det omfattende hackerangrepet og sier det framstår som et forsøk på å samle etterretningsinformasjon. Hackerangrepet skal være det verste som har rammet amerikanske myndigheter noensinne..

E24 - 16 nov. 20 kl. 12:18

Tidligere Skeie Energy-sjef frifunnet i Høyesterett – forsvarer varsler erstatningskrav

Christian Selmer, som stod tiltalt for skattesvik etter en det Økokrim mente var misbruk av leterefusjonsordningen, er frikjent i Høyesterett..

NRK - 23 nov. 20 kl. 11:22

Korrupt fotballpresident utestengt

Visepresident i Det internasjonale fotballforbundet (FIFA), Ahmad Ahmad, utestenges i fem år for blant annet korrupsjon og misbruk av sin posisjon. 60 år gamle Ahmad har ønsket gjenvalg som president i Det afrikanske fotballforbundet (CAF)..

Aftenposten - 26 nov. 20 kl. 20:30

Hat og vold mot medmennesker har intet med ytringsfrihet å gjøre

Misbruk av ytringsfrihet er nær forbundet med forfølgelse av mennesker..

VG - 11 des. 20 kl. 11:57

Svarer på Texas-søksmål: «Opprørsk misbruk av rettssystemet»

Tidligere i uken gikk Texas til søksmål for å få ugyldiggjort valgresultatet i fire vippestater Joe Biden vant i årets presidentvalg. Nå har de fire svart. Og de er forbannet..

E24 - 14 des. 20 kl. 09:13

Fylkesmann vil ha lovendring for å hindre misbruk av fremtidsfullmakter

I 2016 varslet Fylkesmannen i Oslo og Viken Justisdepartementet om at de mener loven ikke ivaretar sikkerheten til dem som skriver en fremtidsfullmakt. Ingenting skjedde..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Drapssikta også sikta for voldtekt

En mann i 30-åra som er sikta for drap på ei 69-årig kvinne på Ålgård i Rogaland, er også sikta for voldtekt. Ifølge Stavanger Aftenblad ble han onsdag varetektsfengsla i fire nye uker i Jæren tingrett. Han har forklart at de to hadde frivillig sex..

NRK - 15 minutter siden

Ikke streik blant dyrepleiere

Etter mekling på overtid er det enighet i oppgjøret for dyrepleiere og klinikkassistenter. Drøyt 40 ansatte ved seks klinikker i Oslo og Bergen kunne ha blitt tatt ut i streik. NHO Mat og Drikke meldte om enighet klokka 01.

NRK - 15 minutter siden

Trudeau skuffet over Keystone-stopp

Canadas statsminister Justin Trudeau er skuffet over at president Joe Biden stanser byggingen av oljerørledning Keystone XL fra Canada til Texas. Trudeau roste beslutningen om å ta USA tilbake inn i Parisavtalen..

NRK - 30 minutter siden

NSA-sjef Haines godkjent i Senatet

Avril Haines, som er president Joe Bidens etterretningssjef, er den første av hans statsråder som er godkjent av Senatet. Haines blir sjef for National Security Agency, som samordner alle USAs etterretningstjenester, inkludert CIA..

NRK - 1 time siden

Første pressebrif fra Det hvite hus

Pressesekretær Jen Psaki holdt den første pressebrifen i Det hvite hus i Washington i natt. President Joe Biden har signalisert at han vil gjenoppta tradisjonen med pressemøter som ble avsluttet under presient Trump..

NRK - 1 time siden

Biden innsatte flere medarbeidere

I en virtuell seremoni innsatte USAs ferske president Joe Biden en rekke nye medarbeidere onsdag..

NRK - 1 time siden

Biden opphevet innreiseforbud

President Joe Biden har undertegnet en presidentordre som opphever det omstridte innreiseforbudet for reisende fra seks muslimske land. Trump innførte innreiseforbudet som en av sine første tiltak for fire år siden..

NRK - 1 time siden

Biden opphevet muslim-forbud

President Joe Biden har undertegnet en presidentordre som opphever det omstridte forbudet mot innvandring fra noen muslimske land. Trump innførte forbudet som en av sine første tiltak for fire år siden..

NRK - 1 time siden

Biden holder pressebrif

USAs president Joe Biden holder sin første pressebrif fra Det hvite hus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt