NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 05:55

NRK - 09 Nov 19 kl. 05:40

Anklager Polanski for voldtekt i 75

Den franske skuespilleren Valentine Monnier anklager filmprodusenter Roman Polanski for å ha voldtatt henne i 1975. Voldtekten skal ha skjedd på en skihytta i Sveits, skriver Variety som siterer Le Parisien. Saken er foreldret etter fransk lov..
Les mer på NRK


Les mer om:
Valentine Monnier, Roman Polanski, Sveits, Variety, Le Parisien, Polanski

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Anklager, Polanski, for, voldtekti 75
NRK - 30 Nov 19 kl. 12:35

Polanski avlyser besøk i Polen

Roman Polanski avlyser eit besøk på ein filmskule i heimlandet Polen. Studentane protesterte mot besøket fordi regissøren er skulda for fleire valdtekter. Polanski har avvist skuldingane..

NRK - 29 Feb 20 kl. 00:23

Polanski vant fransk filmpris

Roman Polanski vant prisen for beste regissør på Cesar-utdelingen - Frankrikes svar på Oscar. Han fikk prisen for filmen «J'Accuse». Flere skuespillere forlot utdelingen i protest da voldtektssdømte Polanski fikk prisen..

Aftenposten - 29 Feb 20 kl. 07:30

Demonstrasjoner og protest da Polanski fikk filmpris i Paris

Mens kvinnerettsaktivister demonstrerte utenfor, fikk Roman Polanski prisen for beste regi..

VG - 29 Feb 20 kl. 01:46

Forlot utdeling i protest etter Polanski-pris

Den kontroversielle regissøren Roman Polanski (86) fikk prisen for årets beste regissør under filmutdelingen César..

VG - 29 Feb 20 kl. 01:46

Forlot utdeling i protest etter Polanski-pris: – Det er en skam

Den kontroversielle regissøren Roman Polanski (86) fikk prisen for årets beste regissør under utdelingen av filmprisen César i Paris fredag kveld..

Dagbladet - 21 May 20 kl. 03:56

Slår tilbake mot voldtektsanklagen

Den sparkede TV-stjernen Matt Lauer (62) anklager Ronan Farrow (32) for elendig journalistisk arbeid i boka hvor han blant annet anklager Lauer for voldtekt..

NRK - 10 Oct 19 kl. 06:42

Ny metoo-bok

Matt Lauer, tidligere ankermann i NBC News, anklages for voldtekt i en ny bok. Kvinnen som anklager han står frem i boken til den Pulitzer-vinnende journalisten Ronan Farrow. Lauer fikk sparken for disse og andre anklager i 2017..

VG - 23 Jan 20 kl. 03:53

Full krig i Grammy-leiren

Verdens største musikkpris rystes av anklager om fusk, trakassering og voldtekt i innspurten mot utdelingen søndag 26. januar..

Dagbladet - 14 Mar 20 kl. 21:08

Jeg anklager

Jeg anklager norske helsemyndigheter for å ha vært unnfallende og hatt en «sitte-på-gjerdet»-holdning til corona-viruset..

P4 - 29 May 20 kl. 11:43

Nye anklager mot Weinstein

Den tidligere filmmogulen Harvey Weinstein anklages nå for fire nye seksuelle overgep. Weinstein mistenkes blant annet for voldtekt av en 17 år gammel jente i 1994. De tre andre anklagene skal ha skjedd i 1984, 2008 og 2013.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Lege: Pleksiglass stopper ikke virus

Veggene av pleksiglass til 225.000 kroner som er montert i Stortinget, hindrer ikke smitte, sier lege og professor Bjørg Marit Andersen til Dagbladet. Veggene ble satt opp da et fullsatt Stortinget behandlet bioteknologiloven..

NRK - 15 minutter siden

Rusa mann slo seg inn i hus

En person er lagt inn på sykehus etter at en aggressiv og rusa mann slo seg inn i to leiligheter på Åse i Ålesund og banket opp beboerne onsdag kveld, melder politiet i Møre og Romsdal. Ved 4-tida torsdag morgen ble mannen funnet og arrestert..

NRK - 30 minutter siden

22 nye koronatilfeller i Norge

Det er nå 8477 bekrefta tilfeller av koronasmitte i Norge, viser tall fra Folkehelseinstituttet. Dette er en økning på 22 tilfeller siste døgn. 26 pasienter er innlagt på sykehus med covid-19-sykdom.

NRK - 1 time siden

Mattis sier Trump splitter USA

Tidligere forsvarsminister Jim Mattis gir president Donald Trump skylda for uroen i USA. – Trump gjør ikke noe for å forene oss, han prøver å splitte oss, sier Mattis til The Atlantic. Han sier dette er følgene av tre år uten ansvarlig lederskap..

NRK - 1 time siden

Nye jagerfly blir stadig dyrere

Norges nye jagerfly kommer til å koste oss opptil en halv milliard ekstra i år på grunn av lav kronekurs, skriver Aftenposten. 28 av totalt 52 nye fly er levert. De skal erstatte dagens F-16..

NRK - 4 timer siden

Obama: – Systematisk rasisme

Tidlegare president Barack Obama talte onsdag til unge amerikanarar om den dramatiske situasjonen som USA står i etter drapet på George Floyd. Obama sa at situasjonen er skremmande, men dette er eit høve for folk til å sjå den systematiske rasismen..

NRK - 2 timer siden

Rekordmange døde i Brasil

I Brasil er et rekordhøyt antall døde av koronasykdom det siste døgnet. 1349 mennesker døde, og dermed er tallet på dødsofre for pandemien oppe i 32.500.

NRK - 2 timer siden

Over 1000 døde i Mexico

Mexico melder om at 1092 har dødd det siste døgnet etter å ha vært smittet av koronavirus. Det er det så langt høyeste daglige dødstallet i landet. Det samlede tallet på smittede passerer samtidig 100.

NRK - 2 timer siden

Tusenvis i nye protester i USA

I Los Angeles, New York, Washington og andre amerikanske byer samlet tusenvis seg til markeringer onsdag kveld. De fleste steder gikk det fredelig for seg etter at siktelsen mot politimannen som hadde nakkegrep på George Floyd, ble utvidet..

NRK - 3 timer siden

Obama ber om politireformer

Tidligere president Barack Obama ber ordførere i alle amerikanske byer om å ta opp og gå gjennom politiets retningslinjer for bruk av makt. Ifølge Obama Foundation har svarte amerikanere tre ganger så høy risiko for å dø i politiets varetekt som hvite..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt