NRK > Nyheter

Wednesday, 13 November, 20:18

NRK - 09 Nov 19 kl. 05:40

Anklager Polanski for voldtekt i 75

Den franske skuespilleren Valentine Monnier anklager filmprodusenter Roman Polanski for å ha voldtatt henne i 1975. Voldtekten skal ha skjedd på en skihytta i Sveits, skriver Variety som siterer Le Parisien. Saken er foreldret etter fransk lov..
Les mer på NRK


Les mer om:
Valentine Monnier, Roman Polanski, Sveits, Variety, Le Parisien, Polanski

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Anklager, Polanski, for, voldtekti 75
NRK - 10 Oct 19 kl. 06:42

Ny metoo-bok

Matt Lauer, tidligere ankermann i NBC News, anklages for voldtekt i en ny bok. Kvinnen som anklager han står frem i boken til den Pulitzer-vinnende journalisten Ronan Farrow. Lauer fikk sparken for disse og andre anklager i 2017..

NRK - 20 Sep 19 kl. 07:58

Flere gutter ofre for voldtekt

Bare fra 2017 til 2018 har antall voldtektsanmeldelser økt med 15 prosent, ifølge en ny rapport fra Kripos. Antall gutter og menn som anmelder voldtekt har økt med 76 prosent. I sakene om voldtekt over internett var 83 prosent av de fornærmede gutter.

Hegnar.no - 23 Aug 19 kl. 19:27

Frankrike etterforsker anklager om seksuelt misbruk knyttet til Jeffrey Epstein

Fransk påtalemyndighet etterforsker mistenkte tilfeller av voldtekt og seksuelt misbruk av kvinner, inkludert mindreårige, knyttet til avdøde Jeffrey Epstein.

NRK - 09 Aug 19 kl. 14:04

Anklager USA for å blande seg

Russland anklager USA for å blande seg inn i landets interne anliggender. Det skjer etter at den amerikanske ambassaden publiserte et kart som viser ruten en demonstrasjon mot myndighetene tidligere denne måneden tok. Det skriver Reuters..

NRK - 15 Sep 19 kl. 09:53

Avviser anklager om oljeangrep

Den iranske regjeringen avviser USAs anklager om at Iran sto bak droneangrepene på to oljeanlegg i Saudi-Arabia. – Slike nytteløse og blinde beskyldninger og uttalelser er uforståelige og meningsløse, sa en talsmann for Irans utenriksdepartement..

Dagbladet - 22 Sep 19 kl. 08:21

Siktet for å lyve om voldtekt

18 år gamle Marie ble siktet for å ha avgitt falsk forklaring om sin egen voldtekt. Så dukker det opp en liknende sak, over 200 mil unna..

NRK - 19 Oct 19 kl. 13:26

Tyrkia og SDF anklager hverandre

Tyrkia og den kurdiskledede SDF-militsen anklager hverandre for å bryte avtalen om grenseområdene nordøst i Syria..

NRK - 20 Sep 19 kl. 11:32

Frifunnet for voldtekt

En 32 år gammel polsk mann som var tiltalt for voldtekt på Bryne i 2015, ble i dag frifunnet i en dom fra Gulating lagmannsrett. Mannen ble dømt til 3 år og 3 måneders fengsel i Jæren tingrett tidligere i år..

P4 - 13 Sep 19 kl. 18:48

USA anklager grupper for hacking

USA har innført sanksjoner mot tre nordkoreanske statsstøttede grupper, på grunn av anklager om hacking. Amerikanske myndigheter mener de står bak dataangrep mot kritisk infrastruktur. En av gruppene er kjent som Lazarus-gruppen..

Aftenposten - 15 Sep 19 kl. 10:35

Iran avviser anklager om oljeangrep

Den iranske regjeringen avviser USAs anklager om at Iran sto bak droneangrepene på to oljeanlegg i Saudi-Arabia..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sletta milliardar Facebook-kontoar

Det sosiale mediumet Facebook har sletta 5,4 milliardar falske kontoar hittil i år. Mange av dei blei sletta rett etter dei blei oppretta..

NRK - 15 minutter siden

Storkontroll viste flere lovbrudd

En storkontroll på 20 fiskebruk i Lofoten og Vesterålen avdekket flere brudd på arbeidstidsbestemmelser og sosial dumping. På 19 av de kontrollerte bedriftene ble det avdekket brudd. – Det er kriminell virksomhet, sier forbundsleder..

NRK - 15 minutter siden

Morales vil tilbake til Bolivia

Den avgåtte bolivianske presidenten Evo Morales seier han er klar til å reise tilbake til landet. Han oppheld seg i eksil i Mexico no. Han seier han kan vende tilbake til Bolivia for å roe ned situasjonen i landet..

NRK - 45 minutter siden

Drapssiktet jobbet innenfor helse

Mannen som nå er siktet for knivdrapet i Kinogarasjen på Bragernes jobbet inntil nylig i Øvre Eikers helsetjeneste. Det kan kommunalsjefen for tjenesten bekrefte overfor Drammens Tidende. Det til tross for at han er tidligere straffedømt..

NRK - 1 time siden

Fann eksplosiv - sperrar av bustad

Politiet skal ha funne det som truleg er eksplosiv i eit bustadhus i Sola kommune. Det opplyser politiet i ei pressemelding. Bustaden er sperra av.

NRK - 1 time siden

- Tyrkia har fanga 100 IS-krigarar

USAs president Donald Trump seier at Tyrkia har fanga minst 100 IS-krigarar. Det melder Reuters. Tyrkias president Recep Tayyip Erdoan er på besøk hos det kvite huset i dag..

NRK - 2 timer siden

SUV-sal nullar ut utsleppskutt

Eit rekordsal av SUV-ar globalt nullar ut utsleppskutta frå elbilsalet, ifølgje fersk energirapport. Det har bidrege til at klimautsleppa frå olje, kull og gass aldri har vore høgare enn i 2018..

NRK - 2 timer siden

To nye vitne blir kalla inn

Etterretningskomiteen har planlagt ytterlegare to lukka høyringar med vitne i riksrettsprosessen mot Donald Trump. Det melder CNN. Ein av dei som blir kalla inn er truleg ein assistent av Ukraina-ambassadør William Taylor..

NRK - 3 timer siden

Aktiv dødshjelp på New Zealand

Dei folkevalde på New Zealand har sagt ja til å gjere aktiv dødshjelp lovleg. Forslaget gjekk gjennom med 69 mot 51 stemmer. Til neste år skal spørsmålet endeleg bli avgjort i ei folkeavstemming..

NRK - 3 timer siden

Har nominert ny statsminister

Moldovas president Igor Dodon har nominert den tidlegare finansministeren Ion Chicu til å bli ny statsminister i landet. Det melder Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt