VG > Sport

Onsdag, 27 Januar, 00:52

VG - 13 jan. 21 kl. 19:26

Anklagen mot Trump overgår alt

Det er unntakstilstand i amerikansk politikk, slik det også er i gatene. Før Donald Trump flyttet inn i Det hvite hus var bare to presidenter blitt stilt for riksrett i løpet av 250 år. Mot Trump skjer det to ganger på ett år..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Donald Trump, Det, Trump

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Anklagenmot , Trump, overgår, alt
NRK - 23 jan. 21 kl. 21:33

Bolsonaro meldt til domstol i Haag

Brasils president Jair Bolsonaro er anklaget for forbrytelser mot menneskeheten etter flere inngrep i Amazonas. I går ble anklagen fra urbefolkning og menneskerettighetsgrupper levert til den internasjonale domstolen ICC I Haag, melder the Guardian..

NRK - 15 jan. 21 kl. 19:11

Pence gratulerer med seieren

Visepresident i USA, Mike Pence, har ringt påtroppende visepresident Kamala Harris for å gratulere henne og påtroppende president Joe Biden med valgseieren i det amerikanske presidentvalget. Det melder The New York Times. Telefonsamtalen mellom Pence og Harris ble den første de to holdt siden visepresident-debatten, høsten 2020.

NRK - 20 jan. 21 kl. 04:53

Skuespillerklubb avviser Trump

Donald Trump kan miste medlemskapet i skuespillerfagforeningen Screen Actors Guild. Styret i foreningen sier Trump sannsynligvis har brutt retningslinjene for medlemskap. Trump ble medlem da han spilte inn «The Apprentice»..

NRK - Igår: 17:48

Stanser søksmål mot Trump

USAs høyesterett stanser søksmålet mot Donald Trump, melder AP. Trump ble anklaget for å ha tatt imot betaling fra tjenestemenn som bodde på hotellet hans i Washington. Ifølge høyesterett er ikke søksmålene gyldige når Trump ikke lenger er president..

E24 - 10 jan. 21 kl. 16:00

Fire grunner til at tek-optimistene bør begynne å bekymre seg

Nylig skrev jeg om hvordan teknologigigantene ikke vil være i stand til å overgå 2020, da både fortjeneste og aksjer gikk rett til værs. Det ser ut som om dette allerede er i ferd med å skje..

Dagbladet - 17 jan. 21 kl. 20:01

Mystiske dødstall blant unge

Antall dødsfall blant unge i USA under coronapandemien overgår dødstallene fra opiod-krisa i 2018, viser ny forskning. Hvorfor synes å være et mysterium..

E24 - 19 jan. 21 kl. 11:17

André leverte byggesøknad - måtte vente 150 dager på saksbehandler

Tiden det tar fra Plan- og bygningsetaten i Oslo mottar en byggesøknad til de oppgir å ha en saksbehandler klar, overgår alene lovens grense for total saksbehandlingstid..

Aftenposten - 19 jan. 21 kl. 11:17

André leverte byggesøknad - måtte vente 150 dager på saksbehandler

Tiden det tar fra Plan- og bygningsetaten i Oslo mottar en byggesøknad til de oppgir å ha en saksbehandler klar, overgår….

NRK - 06 jan. 21 kl. 17:46

Samlar seg for demonstrasjon i USA

Tusenvis av tilhengjarar av president Donald Trump er samla i Washington D.C for å demonstrere mot valresultatet. Trump har påstått at han vann valet, trass i at resultata viser det motsette.

NRK - 06 jan. 21 kl. 18:16

Donald Trump gir aldri opp

Avtroppande president Donald Trump seier på eit folkemøte i Washington D.C i kveld norsk tid at han aldri vil gi seg. Trump tapte valet i november i fjor, sjølv om han påstår det motsette.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Semb om Ødegaard til Arsenal: - Er nok gjennomtenkt

(Southampton-Arsenal 1–3) TV 2-ekspert Nils Johan Semb tror Martin Ødegaard (22) får 10'er-rollen på Arsenal-laget som i kveld fikk revansjert cuptapet for tre dager siden..

VG - 2 timer siden

Zlatan utvist etter heftig krangel med Lukaku

(Inter - Milan 2–1) Zlatan Ibrahimovic og Romelu Lukaku barket sammen under derbyet og fikk hvert sitt gule kort. Senere ble Ibrahimovic utvist..

VG - 2 timer siden

Opplysninger til VG: Heltne Nilsen på vei til Belgia for 4,5 mill.

Overgangssagaen rundt Sivert Heltne Nilsen (29) nærmer seg omsider slutten..

VG - 2 timer siden

Flere kommuner mistenker mutantsmitte

Utbruddet av den britiske mutasjonen virker så langt å være konsentrert i Nordre Follo kommune. Kommuner på Østlandet er likevel svært bekymret..

VG - 6 timer siden

Elliot Page skiller seg fra kona

«Juno»-stjerne Elliot Page og kona Emma Portner er enige om å skille seg fra hverandre etter tre års ekteskap, bekrefter de i en uttalelse til amerikanske medier..

VG - 3 timer siden

Avslører seriesamarbeid

Den nye TV-serien «This is Music» skal pitches på en seriekonferanse i Berlin. Bak den står flere norske regissører – og en norsk manusforfatter..

VG - 5 timer siden

Står bak Trump-vennlig nettsted: - De tror Trump ble sendt fra himmelen

Falun Gong blir forfulgt i Kina, men står samtidig bak det raskt voksende nettstedet The Epoch Times, som promoterer konspirasjonsteorier i USA..

VG - 5 timer siden

Rødts feilaktige fortelling om helsekutt

Som så mange ganger før opererer Rødt med en helt egen virkelighetsforståelse. Denne uken farer de med tøys om norsk helsepolitikk..

VG - 5 timer siden

Har kuttet 188 årsverk – SV og Sp vil gi FHI krisestøtte

På fire år har Folkehelseinstituttet (FHI) kuttet nesten 190 årsverk. Nå vil SV og Sp åpne pengesekken for å sikre at FHI får testet flere prøver for det britiske mutantviruset..

VG - 5 timer siden

Lys og stillhet til minne om Benjamin Hermansen

Rådhusklokkene spilte The Beatles' «Yesterday», og på Holmlia ble 20-årsdagen for drapet på Benjamin Hermansen markert med fakler og ett minutts stillhet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt