NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 06:44

NRK - 14 Aug 19 kl. 20:10

Ankesaken starter torsdag

Torsdag starter ankesaken etter knivdrapet på Hellerud i Oslo i juni 2017. Den tiltalte 42-åringen ble i Oslo tingrett dømt til 17 års fengsel. 42-åringen har anket over skyldspørsmålet. Det er satt av ti dager i Borgarting lagmannsrett til saken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hellerud, Oslo, Borgarting

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ankesaken, starter, torsdag
NRK - 17 Jun 19 kl. 07:47

I dag starter ankesaken

I dag starter ankesaken mot Svein Jemtland som i tingretten ble dømt til 18 års fengsel for drapet på kona Janne Jemtland. Drapet skjedde i desember 2017 i Brumunddal..

P4 - 08 Aug 19 kl. 18:56

Jensen-saken starter i november

Tidligere polititopp Eirik Jensen må møte i retten i november. Jensen ble delvis frifunnet av juryen da ankesaken om narkotikainnførsel og korrupsjon ble avsluttet i januar, men fagdommerne satte avgjørelsen til sid Demed må ankesaken gå på nytt og 5. november starter ankeforhandlingen i Borgarting lagmannsrett, ifølge NRK.

VG - 16 Jun 19 kl. 11:22

36 vitner skal forklare seg i ankesaken mot Janne Jemtlands ektemann

Ektemannen til Janne Jemtland ble i fjor dømt til 18 års fengsel for å ha drept sin kone i desember 2017. Mandag starter ankesaken i Eidsivating lagmannsrett..

NRK - 08 Jun 19 kl. 08:50

Foreldrepar tiltalt for mishandling

Onsdag starter ankesaken mot et foreldrepar som i fjor sommer ble dømt for medvirkning til grov mishandling av sin egen guttebaby. Foreldreparet ble dømt til ett år og fire måneders fengsel. Ingen av dem erkjente straffskyld, og dommen ble anket..

Dagbladet - 16 Jun 19 kl. 21:35

- Forkaster sentralt bevis i Jemtland-saken

Mandag starter ankesaken mot Svein Jemtland (48). Etter det Dagbladet kjenner til, vil et sentralt bevis fra tingrettsbehandlingen bli frafalt..

NRK - 17 May 19 kl. 02:14

Rettssaken mot Kirchner starter

Høyesterett i Argentina besluttet torsdag at rettssaken mot ekspresident Cristina Kirchner skal gå som planlagt, etter demonstrasjoner mot rykter om utsettelse. Rettssaken starter tirsdag. Kirchner anklages for omfattende korrupsjon..

NRK - 06 May 19 kl. 10:57

Ankesaken mot Jensen forskjøvet

Starten av andre gangs behandling av ankesaken mot tidligere politimann Eirik Jensen er forskjøvet fra tirsdag 5. til onsdag 6. november.

NRK - 05 Jun 19 kl. 02:23

Ankesak i gang for kardinal

Kardinal George Pell (77) ankom onsdag domstolen i Melbourne som skal behandle ankesaken etter overgrepsdommen i fjor. Pell ankom domstolen rett fra sin fengselscelle. Ankesaken vil ledes av tre dommere i høyesteretten i delstaten Victoria..

NRK - 23 Apr 19 kl. 19:36

Biden starter valgkampen torsdag

Flere amerikanske medier melder nå at USAs tidligere visepresident Joe Biden på torsdag kommer til å formelt kaste seg inn i kampen om å bli Demokratenes presidentkandidat. Det har lenge vært ventet at Biden ville melde seg på i nominasjonskampen..

P4 - 16 Jun 19 kl. 21:52

Forkaster sentralt bevis i Jemtland-saken

Et sentralt bevis i Jemtlandsaken vil bli frafalt når ankesaken starter i morgen. Etter det Dagbladet kjenner til vil påtalemyndigheten frafalle et bevis, som ble presentert i tingretten og som det også ble lagt vekt på i dommen. Det er usikkert om endringen av bevis kan ha betydning for skyldspørsmålet eller straffeutmålingen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Eminem saksøker Spotify

Rapartisten Eminems utgiver saksøker strømmetjenesten Spotify. Utgiveren mener den svenske strømmetjenesten forsettlig har brutt opphavsretten knyttet til å videreformidle musikken til Eminem, skriver Hollywood Reporter..

NRK - 15 minutter siden

Rådmenn usikre på små kommuner

Kun 4 av 67 rådmenn er helt sikre på at kommunen deres kommer til å eksistere om 10 år. Det kommer frem i en rundspørring NRK har gjort blant alle rådmenn i kommuner med færre enn 2000 innbyggere..

NRK - 30 minutter siden

Varsler demonstrasjoner mot Zarif

Eksiliranere og aktivister krever at Norge må konfrontere Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif. Det er varslet demonstrasjoner utenfor Stortinget når Zarif besøker Norge torsdag..

NRK - 1 time siden

Stresset øker på Ocean Viking

De 350 menneskene som er reddet av norske Ocean Viking i Middelhavet, blir stadig mer stresset, ifølge mannskapet. Også libyere på flukt fra krigen i hjemlandet er om bord. Folk lurer på når de kan gå i land, sier mannskapet til NTB..

NRK - 2 timer siden

Kontroll på brann på Gran Canaria

De aller fleste evakuerte innbyggerne fra flammene på ferieøya Gran Canaria har fått lov til å flytte hjem igjen etter at brannvesenet fikk kontroll på skogbrannene som har herjet i landet, ifølge NTB..

NRK - 2 timer siden

Russland vil samle sikkerhetsrådet

Både Russland og Kina vil at FNs sikkerhetsråd skal møtes i løpet av torsdag, melder Al Jazeera. Det de ønsker å snakke om er «trusler mot internasjonal fred og sikkerhet». Bakgrunnen er at USA testet sine nye mellomdistanseraketter på mandag..

NRK - 2 timer siden

Organisasjoner slår tilbake

Organisasjoner reagerer på Brasils president Jair Bolsonaro sitt utspill om at det er de som starter skogbrannene i Amazonas. – Det er en syk påstand, sier en talsperson for Greenpeace Brasil til Al Jazeera..

NRK - 2 timer siden

Omega-3-piller hjalp ikke pasienter

En ny studie viser at omega-3-piller ikke gir «noen fordeler» for pasienter med diabetes type 2. Forskerne begynte med å undersøke om pillene kunne være skadelige for pasienter med sykdommen, men fant ingen bevis for det heller, ifølge BBC..

NRK - 2 timer siden

Trekker seg som presidentkandidat

Guvernøren i Washington, Jay Inslee, trekker seg fra kampen om å bli Demokratenes presidentkandidat. Årsaken er at han ikke tror han kan vinne, melder TV-kanalen MSNBC..

NRK - 3 timer siden

Færre turister etter nye sanksjoner

Det kom 23,6 prosent færre turister til Cuba i juli i år sammenlignet med samme måned i fjor, ifølge tall fra myndighetene. President Donald Trump innførte flere sanksjoner mot landet i fjor, blant annet nektet han cruiseskip fra USA å legge til der..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt