NRK > Nyheter

Wednesday, 11 December, 11:55

NRK - 14 Aug 19 kl. 20:10

Ankesaken starter torsdag

Torsdag starter ankesaken etter knivdrapet på Hellerud i Oslo i juni 2017. Den tiltalte 42-åringen ble i Oslo tingrett dømt til 17 års fengsel. 42-åringen har anket over skyldspørsmålet. Det er satt av ti dager i Borgarting lagmannsrett til saken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hellerud, Oslo, Borgarting

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ankesaken, starter, torsdag
NRK - 28 Aug 19 kl. 04:35

Ankesaken i Marokko starter onsdag

Ankesaken mot mennene som er dømt for drapene på norske Maren Ueland og danske Louisa Vesterager Jespersen, starter i Marokko onsdag. Til sammen 24 menn ble dømt i forbindelse med drapssaken..

NRK - 17 Jun 19 kl. 07:47

I dag starter ankesaken

I dag starter ankesaken mot Svein Jemtland som i tingretten ble dømt til 18 års fengsel for drapet på kona Janne Jemtland. Drapet skjedde i desember 2017 i Brumunddal..

VG - 28 Aug 19 kl. 11:09

Ankesaken i Marokko starter etter planen onsdag

Ankesaken mot mennene som er dømt for drapene på norske Maren Ueland og danske Louisa Vesterager Jespersen, starter onsdag, ifølge nyhetsbyrået AFP..

P4 - 08 Aug 19 kl. 18:56

Jensen-saken starter i november

Tidligere polititopp Eirik Jensen må møte i retten i november. Jensen ble delvis frifunnet av juryen da ankesaken om narkotikainnførsel og korrupsjon ble avsluttet i januar, men fagdommerne satte avgjørelsen til sid Demed må ankesaken gå på nytt og 5. november starter ankeforhandlingen i Borgarting lagmannsrett, ifølge NRK.

NRK - 06 Oct 19 kl. 11:09

Dømt for sju drapsforsøk

Tingretten dømte en 26 år gammel mann for sju drapsforsøk ved utestedet Blå i Oslo i 2017. Tirsdag starter ankesaken i Borgarting lagmannsrett, melder NTB. Det er satt av fire dager til ankesaken til 26-åringen som er tidligere straffedømt..

NRK - 10 Nov 19 kl. 23:13

Varhaug-drapet i lagmannsretten

Ankesaken mot den 18 år gamle mannen som i tingretten ble dømt til forvaring for drapet på Sunniva Ødegård (13), starter i Gulating lagmannsrett mandag. Straffeutmålingen vil bli et av de sentrale temaene i ankesaken, skriver Stavanger Aftenblad..

NRK - 10 Nov 19 kl. 23:13

Valghaug-drapet i lagmannsretten

Ankesaken mot den 18 år gamle mannen som i tingretten ble dømt til forvaring for drapet på Sunniva Ødegård (13), starter i Gulating lagmannsrett mandag. Straffeutmålingen vil bli et av de sentrale temaene i ankesaken, skriver Stavanger Aftenblad..

P4 - 28 Aug 19 kl. 05:15

Ankesaken i Marokko starter i dag

Ankesaken etter drapene på norske Maren Ueland og danske Louisa Vesterager Jespersen, starter i dag, seks uker etter at tre menn ble dømt til døden for gjennomføringen av drapene. I tillegg ble 21 andre menn dømt til fengsel fra fem år til livstid. Også for de tre som er dømt til døden, betyr dommen i praksis livstid, da Marokko ikke har henrettet noen siden 1993.

P4 - 02 Oct 19 kl. 11:26

Ankesaken mot Ludvigsen blir i februar

Ankesaken mot Høyre-politiker og tidligere fylkesmann i Troms, Svein Ludvigsen, starter 10. februar neste år. 73-åringen ble i tingretten dømt til fem års fengsel for å ha misbrukt stillingen sin til å skaffe seg seksuell omgang med tre unge menn, noe han nekter straffskyld for.

NRK - 07 Oct 19 kl. 14:28

Ankesak starter tirsdag

Tirsdag starter ankesaken mot 54-åringen som i mai ble dømt til 19 års fengsel i Aust-Telemark tingrett for å ha kvalt ekskona på Notodden og etterlatt datteren alene med sin døde mor. Mannen fra Syria har nektet straffskyld for drapet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Prøvde å ta bilen til avdøde

Politiet trur 44-åringen som blei funnen drepen måndag, døydde etter at dei tre sikta prøvde å ta bilen hans. Politiet meiner bilen blei dumpa i sjøen nær der den drepne blei funnen. Dei tre arresterte er sikta for drap og medverking til drap..

NRK - 1 time siden

Bilen til drapsoffer dumpa i sjøen

Bilen til 44-åringen som blei funnen død på Regestranda på Sola, skal ha blitt dumpa i sjøen, får NRK opplyst. Tre menn er sikta for drap eller medverknad til drap. Alle dei tre er i 20-åra og kjenningar av politiet..

NRK - 45 minutter siden

Ferje grunnstøtte i Fedje

Ei ferje har gått på grunn i Fedje i Nordhordland. Ingen skal vere skadd og ferja køyrer for eigen maskin, seier politiet. Ferja var på veg frå Sævrøy til Fedje, men har no snudd, skriv Bergens Tidende..

NRK - 1 time siden

Ungdommar storma klimatoppmøtet

Ei stor gruppe ungdom storma hovudscenen på klimatoppmøtet i Madrid i protest mot status på forhandlingane. Dei er ein del av Fridays for Future-rørsla som blei starta av Greta Thunberg..

NRK - 1 time siden

Thunberg refsar verdsleiarane

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg meiner verdsleiarane manglar innsikt om klima. I ein tale under klimatoppmøtet i Madrid onsdag etterlyste ho handling. – Vi har ikkje lenger tid til ikkje å lytte til vitskapen, sa ho..

NRK - 1 time siden

Pressekonferanse i Stavanger

Politiet orienterer pressa etter at tre menn er sikta for drap eller medverknad til drap. Måndag blei ein mann funnen død på Sola i Rogaland..

NRK - 1 time siden

Meiner folkemordsak er villeiande

Fredsprisvinnar Aung San Suu Kyi meiner saka der Myamar er skulda for brotsverk mot den muslimske rohingya-minoriteten er villeiande og ufullstendig. Det sa ho då ho møtte for Den internasjonale straffedomstolen i Haag onsdag..

NRK - 1 time siden

Tyrkia vurderer sanksjonar mot USA

Tyrkias utanriksminister Mevlüt Çavusoglu seier dei vurderer å hindre USA å bruke viktige flybasar i landet, ifølgje AP. Utspelet kjem etter at USA truga med sanksjonar etter at Tyrkia kjøpte eit russisk rakettsystem..

NRK - 2 timer siden

Verdas største oljeselskap på børs

Det statlege saudiarabiske selskapet Aramco er på børs. Selskapet er verdsett til 1,8 billionar dollar. Berre 1,5 prosent av aksjane er lagde ut for sal, og det er berre innbyggarar i golf-landa i Midtausten får kjøpe aksjar..

NRK - 2 timer siden

Etiopia ser til Norge

Etiopias statsminister Abiy Ahmed sier tildelingen av Nobels fredspris oppmuntrer til videre innsats, både i demokratiseringen og moderniseringen av hjemlandet og til å skape fred og velstand på Afrikas horn. Men det øker også presset..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt