NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 03:37

NRK - 11 Sep 19 kl. 19:28

Ankesaken fortsetter om en uke

Etter et kort rettsmøte onsdag ble det besluttet at ankesaken etter drapene på norske Maren Ueland og danske Louise Vesterager Jespersen fortsetter om en uke. Det melder nyhetsbyrået Ritzau onsdag kveld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Maren Ueland, Louise Vesterager Jespersen, Ritzau

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ankesaken, fortsetterom en , uke
P4 - 11 Sep 19 kl. 19:56

Marokko-sak fortsetter om en uke

Ankesaken etter drapene på norske Maren Ueland og danske Louise Vesterager Jespersen i Marokko fortsetter om en uke. Det melder nyhetsbyrået Ritzau i kveld. Ankesaken startet i dag, men det ble bare et kort rettsmøte.

NRK - 28 Aug 19 kl. 15:42

Ankesaken fortsetter 11. september

Ankesaken mot mennene som er dømt for drap på norske Maren Ueland og danske Louisa Vesterager Jespersen startet i Marokko onsdag. Etter et rettsmøte i domstolen i Salé, nær Rabat, besluttet dommerne å fortsette behandlingen 11. september..

P4 - 28 Aug 19 kl. 15:49

Ønsker psykologisk test

Forsvarerne til de fire hovedtiltalte etter drapene på Maren Ueland og danske Louisa Vesterager Jespersen i Marokko, har bedt om å få medisinske eksperter til å gjennomføre en psykologisk test. Det kom fram da ankesaken startet i dag, skriver Dagbladet. Tre menn ble dømt til døden og en mann til livstid i fengsel for drapene i Atlasfjellene i desember i fjor.

NRK - 28 Aug 19 kl. 04:35

Ankesaken i Marokko starter onsdag

Ankesaken mot mennene som er dømt for drapene på norske Maren Ueland og danske Louisa Vesterager Jespersen, starter i Marokko onsdag. Til sammen 24 menn ble dømt i forbindelse med drapssaken..

NRK - 17 Jun 19 kl. 07:47

I dag starter ankesaken

I dag starter ankesaken mot Svein Jemtland som i tingretten ble dømt til 18 års fengsel for drapet på kona Janne Jemtland. Drapet skjedde i desember 2017 i Brumunddal..

NRK - 10 Sep 19 kl. 15:02

Venter lang ankesak i Marokko-saken

Onsdag fortsetter ankesaken mot mennene som er dømt for drapene på norske Maren Ueland og danske Louisa Vesterager Jespersen. – Rettssaken kommer sannsynligvis til å ta lang tid, sier Ueland-familiens marokkanske bistandsadvokat Azeddine Kabbaj..

VG - 28 Aug 19 kl. 11:09

Ankesaken i Marokko starter etter planen onsdag

Ankesaken mot mennene som er dømt for drapene på norske Maren Ueland og danske Louisa Vesterager Jespersen, starter onsdag, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 14 Aug 19 kl. 20:10

Ankesaken starter torsdag

Torsdag starter ankesaken etter knivdrapet på Hellerud i Oslo i juni 2017. Den tiltalte 42-åringen ble i Oslo tingrett dømt til 17 års fengsel. 42-åringen har anket over skyldspørsmålet.

NRK - 05 Jun 19 kl. 02:23

Ankesak i gang for kardinal

Kardinal George Pell (77) ankom onsdag domstolen i Melbourne som skal behandle ankesaken etter overgrepsdommen i fjor. Pell ankom domstolen rett fra sin fengselscelle. Ankesaken vil ledes av tre dommere i høyesteretten i delstaten Victoria..

VG - 16 Jun 19 kl. 11:22

36 vitner skal forklare seg i ankesaken mot Janne Jemtlands ektemann

Ektemannen til Janne Jemtland ble i fjor dømt til 18 års fengsel for å ha drept sin kone i desember 2017. Mandag starter ankesaken i Eidsivating lagmannsrett..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

– Kan føre til en slutt på krigen

FNs spesialutsending til Jemen sier at Houthi-militsens stans i alle drone- og missilangrep mot Saudi-Arabia kan føre til en slutt på borgerkrigen i Jemen. Houthi-bevegelsenskunngjorde lørdag at de innstiller angrepene mot Saudi-Arabia..

NRK - 15 minutter siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 1 time siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 1 time siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 1 time siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 2 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 2 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 3 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 3 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 4 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt