NRK > Nyheter

Wednesday, 26 February, 07:28

NRK - 11 Sep 19 kl. 19:28

Ankesaken fortsetter om en uke

Etter et kort rettsmøte onsdag ble det besluttet at ankesaken etter drapene på norske Maren Ueland og danske Louise Vesterager Jespersen fortsetter om en uke. Det melder nyhetsbyrået Ritzau onsdag kveld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Maren Ueland, Louise Vesterager Jespersen, Ritzau

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ankesaken, fortsetterom en , uke
NRK - 08 Oct 19 kl. 16:00

Ankesaken i Marokko fortsetter

Ankesaken mot de 24 mennene som er dømt i forbindelse med drapene på Maren Ueland og Louisa Jespersen, fortsetter i Marokko onsdag. Retten i Salé i Marokko valgte 25. september å utsette rettssaken på grunn av mangel på tolk..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 12:06

Ankesaken i Marokko fortsetter onsdag

Ankesaken mot de 24 mennene som er dømt i forbindelse med drapene på Maren Ueland og Louisa Jespersen, fortsetter i Marokko onsdag..

P4 - 11 Sep 19 kl. 19:56

Marokko-sak fortsetter om en uke

Ankesaken etter drapene på norske Maren Ueland og danske Louise Vesterager Jespersen i Marokko fortsetter om en uke. Det melder nyhetsbyrået Ritzau i kveld. Ankesaken startet i dag, men det ble bare et kort rettsmøte.

NRK - 28 Aug 19 kl. 15:42

Ankesaken fortsetter 11. september

Ankesaken mot mennene som er dømt for drap på norske Maren Ueland og danske Louisa Vesterager Jespersen startet i Marokko onsdag. Etter et rettsmøte i domstolen i Salé, nær Rabat, besluttet dommerne å fortsette behandlingen 11. september..

NRK - 30 Oct 19 kl. 05:21

Venter dom i ankesaken onsdag

Dom i ankesaken mot de 24 mennene som er dømt i forbindelse med drapene på Maren Ueland og Louisa Jespersen, er ventet i Marokko onsdag. Ankesaken har trukket ut i tid, med flere utsettelser..

P4 - 28 Aug 19 kl. 15:49

Ønsker psykologisk test

Forsvarerne til de fire hovedtiltalte etter drapene på Maren Ueland og danske Louisa Vesterager Jespersen i Marokko, har bedt om å få medisinske eksperter til å gjennomføre en psykologisk test. Det kom fram da ankesaken startet i dag, skriver Dagbladet. Tre menn ble dømt til døden og en mann til livstid i fengsel for drapene i Atlasfjellene i desember i fjor.

P4 - 08 Oct 19 kl. 17:04

Ankesak i Marokko fortsetter i morgen

Ankesaken etter drapene på norske Maren Ueland og danske Louise Vesterager Jespersen i Marokko fortsetter i morgen. Det opplyser den norske familiens bistandsadvokat til NTB. Saken ble utsatt 25.

P4 - 30 Oct 19 kl. 05:33

Dom i ankesaken i Marokko

I dag er det ventet at dommen i ankesaken etter drapene på Maren Ueland og Louisa Jespersen, faller i Marokko. I alt 24 menn - som alle har sverget troskap til IS - er tiltalt i saken. Ankesaken startet allerede i august, men blant annet har mangel tolk gjort at saken har dratt ut.

P4 - 30 Oct 19 kl. 05:33

Dom i ankesaken i Marokko

I dag er det ventet at dommen i ankesaken etter drapene på Maren Ueland og Louisa Jespersen, faller i Marokko. I alt 24 menn - som alle har sverget troskap til IS - er tiltalt i saken. Ankesaken startet allerede i august, men blant annet har mangel tolk gjort at saken har dratt ut.

NRK - 06 Oct 19 kl. 11:09

Dømt for sju drapsforsøk

Tingretten dømte en 26 år gammel mann for sju drapsforsøk ved utestedet Blå i Oslo i 2017. Tirsdag starter ankesaken i Borgarting lagmannsrett, melder NTB. Det er satt av fire dager til ankesaken til 26-åringen som er tidligere straffedømt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

20 døde i demonstrasjoner i India

I New Delhi i India er 20 mennesker døde og 189 skadet i demonstrasjoner i forbindelse med den nye statsborgerskapsloven. Delstatens statsminister Arvind Kejriwal ber regjeringen om å innføre portforbud og sende soldater til områder som er berørt..

NRK - 15 minutter siden

Stanser flyginger fra Sør-Korea

Filippinene stanser alle flyginger fra den sørkoreanske provinsen, Nord-Gyeongsang på grunn av det nye koronaviruset. Over 1000 mennesker er smittet av viruset i Sør-Korea. Flesteparten er fra byen Daegu i provinsen Nord-Gyeongsang..

NRK - 45 minutter siden

Drapssiktet kan straffes

Mannen som er siktet for drap på en kvinne i Moss er strafferettslig tilregnelig. Det er konklusjonen i rapporten fra sakkyndig psykiater skriver Moss Avis. Mannen har tidligere erkjent de faktiske forholdene, men ikke tatt stilling til straffskyld.

NRK - 45 minutter siden

Tønsberg minnes Jahn Teigen

Artisten Jahn Teigens liv og musikk skal minnes i hjembyen Tønsberg på lørdag. Teigen døde mandag 70 år gammel. På torve blir det allsang og artister kommer.

NRK - 45 minutter siden

Første brasilianer koronasmittet

En brasiliansk statsborger er isolert etter å ha fått påvist smitte av det nye koronaviruset etter nylig å ha vært på reise i Italia. Pasienten er en 61 år gammel brasiliansk mann som reiste til Lombardia i Nord-Italia mellom 9. og 21.

NRK - 1 time siden

Nordmenn etterforskes i Frankrike

Fransk politi undersøker om fem norske finansmenn og en pengeinnkrever svindlet fem franske bedrifter for nærmere 23 millioner kroner, skriver Stavanger Aftenblad. Mennene er tidligere etterforsket for økonomisk kriminalitet..

NRK - 1 time siden

Forbereder seg på virussmitte

De forente arabiske emirater sier de er «Utstyrt for verst tenkelige scenario» etter flere tilfeller av det nye koronaviruset i Midtøsten. Flyselskapet i Qatar Airways, varsler færre flyvninger til Iran, som er hardt rammet av viruset..

NRK - 1 time siden

94 flypassasjerer i karantene

I alt 94 reisende med et fly fra Sør-Korea til Kina er satt i karantene etter at det ble vakt mistanke koronavirus-smitte hos tre av passasjerene. Tre kinesiske turister hadde feber da de ankom den kinesiske byen Nanjing onsdag..

NRK - 1 time siden

Flåmsbanen åpnet igjen

Flåmsbana mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland er igjen åpnet for trafikk, melder Bane Nor. Flåmsbana har vært stengt siden lørdag ettermiddag på grunn av et snøskred mellom Blomheller og Berekvam. Skredet rev ned ledningen og gjorde stor skade..

NRK - 2 timer siden

Amerikansk soldat virussmittet

En 23 år gammel amerikansk soldat har testet positivt på koronavirus i Sør-Korea. Han er stasjonert i Camp Caroll nær Daegu og besøkte tidligere i uka Camp Walker, som er i Daegu..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt