P4 > Nyheter

Sunday, 17 February, 01:05

P4 - 20 Jun 18 kl. 09:31

Anker frifinnelse av Mwangi

Politiet anker avgjørelsen om å frifinne artisten Stella Mwangi for forulemping av politiet og for å ha drukket etter en trafikkhendelse.
Saken skal behandles i Borgarting lagmannsrett, melder Nettavisen.
Politiet ønsker ikke å begrunne anken nå..
Les mer på P4


Les mer om:
Stella Mwangi, Borgarting, Nettavisen, Mwangi

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Anker, frifinnelseav , Mwangi
NRK - 20 Jun 18 kl. 09:06

Anker Mwangi-frifinnelse

Artisten Stella Mwangi (31) ble i Oslo tingrett frifunnet for forulemping av politiet og for å ha drukket etter en trafikkhendelse. Nå anker politiet dommen til Borgarting lagmannsrett, skriver Nettavisen..

Aftenposten - 20 Jun 18 kl. 11:34

Politiet anker frifinnelsen av Stella Mwangi

Artisten Stella Mwangi (31) ble i Oslo tingrett frifunnet for forulemping av politiet og for å ha drukket etter en trafikkhendelse. Nå anker politiet dommen..

P4 - 09 Apr 18 kl. 21:05

Anker frifinnelse

Påtalemyndigheten anker frifinnelsen av Metkel Betew og Lars Harnes..

Klartale - 20 Jun 18 kl. 09:47

Politiet anker i Stella Mwangi-saken

Politiet anker i Stella Mwangi-saken.

Klartale - 20 Jun 18 kl. 10:12

Politiet anker saken om Stella Mwangi

Politiet anker saken om Stella Mwangi.

Dagbladet - 20 Jun 18 kl. 08:57

Politiet anker frifinnelsen av Stella Mwangi

Ble frikjent for fyllekjøring..

NRK - 02 Oct 18 kl. 12:31

Huskapper anker til Høyesterett

Huskapperen som tirsdag ble dømt til fengsel i 120 dager, anker til Høyesterett. Målet i ankesaken i Borgarting lagmannsrett var full frifinnelse. Hans advokat Trygve Staff sier til NRK at dommeren er full av feil, og at siste ord ikke er sagt..

P4 - 24 May 18 kl. 16:41

Dropper tiltale mot Mwangi

Politiet dropper fyllekjøringstiltalen mot artisten Stella Mwangi. Det melder Dagbladet nå. Påtalemyndigheten vil i stedet dømme 31-åringen for å ha drukket etter ulykke og for forulemping av polititjenestemann.

P4 - 01 Jun 18 kl. 12:50

Mwangi frikjent i tingretten

Musikeren Stella Mwangi er i Oslo tingrett frifunnet for forulemping av politiet og for å ha drukket etter en trafikkhendelse. Mwangi sto først tiltalt for å ha kjørt inn i flere biler i Oslo sentrum i september med 2,22 i promille, en tiltale påtalemyndigheten seinere droppet. Likevel ba de om 24 dagers betinget fengsel for de to andre tiltalepunktene, men ble ikke hørt..

Aftenposten - 30 Apr 18 kl. 13:47

Statsadvokaten anker frifinnelse av dagmamma etter at Martine (1) døde

Statsadvokaten anker dommen etter at en dagmamma i slutten av 40-årene ble frifunnet for å ha påført Martine (1) dødelige hodeskader..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt