NRK > Nyheter

Monday, 22 April, 18:26

NRK - 11 Feb 19 kl. 05:59

Angrep politibetjent

I dag starter rettssaken der tre mindreårige jenter er tiltalt for vold og trusler mot en politibetjent i Kristiansand. Ifølge tiltalen skal jentene ha forsøkt å forhindre en arrestasjon av en 15-åring som var involvert i en voldsepisode..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kristiansand

Dele artikeln

21 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Angrep, politibetjent
NRK - 13 Feb 19 kl. 03:30

Politibetjent skutt og drept i USA

En politibetjent er skutt og drept etter å ha rykket ut til et væpnet ran i New York, får nyhetsbyrået AP opplyst. En annen politibetjent er såret. Skytingen fant sted tirsdag klokken 18 lokal tid ved en telefonbutikk i bydelen Queens..

Aftenposten - 13 Feb 19 kl. 05:53

AP: Politibetjent skutt og drept i New York

En politibetjent er skutt og drept etter å ha rykket ut til et væpnet ran i New York, får nyhetsbyrået AP opplyst. En annen politibetjent er såret..

NRK - 09 Mar 19 kl. 15:19

Angrep på Ebola-behandlingssenter

Minst én politibetjent er drept i et angrep på et Ebola-behandlingssenter i Butembo øst i Kongo. Senteret ble også angrepet for en måned siden, og holdt stengt frem til denne uken. Denne gangen fortsetter arbeidet, skriver AFP..

Aftenposten - 04 Oct 18 kl. 05:48

En politibetjent drept og seks såret i gisseldrama i USA

En politibetjent er skutt og drept og seks andre politifolk ble såret da de konfronterte en mann som holdt barn som gisler i delstaten South Carolina i USA..

NRK - 22 Feb 19 kl. 13:29

Tenåringsjenter dømt

Tre tenåringsjenter er dømt for angrep på en politibetjent i Kristiansand, skriver Fædrelandsvennen. De tre jentene forsøkte å stoppe en arrestasjon av en 15-åring som var involvert i en voldsepisode i fjor sommer..

VG - 14 Nov 18 kl. 13:47

Politibetjent ble tatt kvelertak på under slåsskamp på skole i Oslo

En kvinnelig politibetjent ble tatt kvelertak på da hun forsøkte å stanse en slåsskamp mellom elever på Lambertseter ungdomsskole i Oslo..

Dagbladet - 20 Nov 18 kl. 00:18

Politibetjent drept i skyting ved Chicago-sykehus

En politibetjent er drept og tre andre er kritisk skadd etter skyting ved et sykehus i Chicago i USA. En mistenkt gjerningsmann er død..

NRK - 14 Nov 18 kl. 13:39

Politibetjent utsett for vald

Ein kvinneleg politibetjent vart utsett for vald då ho prøvde å stanse ein slåstkamp mellom elevar på Lambertseter skule i Oslo. Ifølgje Dagbladet vart ho tatt kvelartak på. Tre elevar er mistenkte i saka, og dei tre er tatt inn til avhøyr..

VG - 01 Dec 18 kl. 01:43

Politibetjent skjøt nabo i hans eget hjem: Trodde det var hennes leilighet

En amerikansk politibetjent er tiltalt for drap etter at hun skjøt en mann mens han var hjemme i sin egen leilighet, melder CNN..

Aftenposten - 14 Nov 18 kl. 13:29

Politibetjent ble tatt kvelertak på under slåsskamp på skole i Oslo

En kvinnelig politibetjent ble tatt kvelertak på da hun forsøkte å stanse en slåsskamp mellom elever på Lambertseter skole i Oslo..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Mann med kniv pågrepet i Trondheim

En mann i 50-årene er pågrepet ved et utested i Trondheim etter melding om truende oppførsel mot en annen person. Mannen bar kniv, skriver politiet på Twitter. Politiet har opprettet sak..

NRK - 1 time siden

Saksøker komitéleder i Kongressen

USAs president Donald Trump og hans selskap saksøker Demokratenes leder i kontrollkomiteen i Representantenes hus for å stanse utlevering av Trumps regnskap. Søksmålet ble levert til en føderal domstol i Washington mandag..

NRK - 1 time siden

– Roligste påsken på fem år

I løpet av årets påske har Røde Kors behandlet under halvparten så mange skader som i påsken i fjor og betegner årets påske som den roligste på fem år..

NRK - 1 time siden

Trump strammer inn

USA vil ikke forlenge unntak fra sanksjoner for allierte som importerer olje fra Iran. – President Donald Trump har besluttet å ikke gi nye unntak når de utløper i begynnelsen av mai, opplyser Trump-administrasjonen..

NRK - 2 timer siden

Tog sporet av

Lokaltoget fra Oslo til Moss sporet av ved Moss stasjon, skriver Moss Avis. Avsporingen fører til innstillinger mellom Kambo og Moss..

NRK - 4 timer siden

Elg jaga ektepar opp i tre

Eit ektepar i 60-åra blei i dag jaga opp i eit tre av ein sint elg i Mandal. Det opplyser politiet til TV2. Ekteparet blei sittande i treet i 20 minutt.

NRK - 4 timer siden

Stor skredfare i Troms

Det er varsla stor snøskredfare fleire stader i Troms tysdag, melder NVE. Det er stigande temperaturar og mykje regn som gjer dette. Dei har difor heva faregraden til fire på varsom.

NRK - 4 timer siden

Ingen indikasjonar på norske offer

Norske styresmakter har ikkje fått nokon teikn eller indikasjonar på at norske borgarar er blant dei drepne eller såra etter åtaka på Sri Lanka. UD følger situasjonen tett og er i kontakt med lokale styresmakter..

NRK - 4 timer siden

To bygg kollapsa på Filippinane

Fem personar er døde etter at minst to bygg har kollapsa etter jordskjelvet på Filippinane søndag, skriv AFP. Tre personar vart funne i ruinane etter eit bygg i byen Porac, medan to andre vart funne i ruinar i byen Lubao..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt