NRK > Nyheter

Onsdag, 03 Mars, 13:03

NRK - 24 jan. 21 kl. 03:15

Angrep på grensepost i Vest-Sahara

Frigjøringsbevegelsen Polisario i Vest-Sahara melder at de har angrepet en marokkansk grensepost på grensen mellom Marokko og Mauritania, melder AFP. Polisari sier de avfyrte fire raketter i retning av grenseposten..
Les mer på NRK


Les mer om:
Polisario, Vest-Sahara, Marokko, Mauritania, AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Angrep, grenseposti , Vest-Sahara
NRK - 22 jan. 21 kl. 16:56

Flyktningstrøm i vest-Afrika

Tallet på flyktninger i Sahel-regionen ved grensen til Sahara-ørkenen er firedoblet på to år, sier FN. To millioner mennesker er internt fordrevne, det vil si på flukt i eget land. Årsaken er at ekstreme islamister fyrer opp etniske motsetninger..

NRK - 17 feb. 21 kl. 05:58

Viken vedtar Israel-boikott

Et flertall i fylkestinget i Viken kommer onsdag til å vedta en boikott av varer fra okkuperte palestinske områder og Vest-Sahara, ifølge Klassekampen. Forslaget kommer opprinnelig fra fylkesrådet bestående av Arbeiderpartiet og Senterpartiet..

NRK - 09 jan. 21 kl. 23:13

Vest politidistrikt:–Kjør forsiktig

Vest politidistrikt oppfordrer bilister til å kjøre forsiktig etter meldinger om svært glatte veier. Påse at bilene er skodd etter forholdene, skrive Vest politidistrikt på Twitter lørdag kveld..

VG - 07 feb. 21 kl. 15:06

Sandstorm i Alpene: – Så ut som en annen verden

I store deler av Alpene og Pyreneene har det snødd sand fra Sahara. Et teppe av gul ørkensand som har lagt seg over fjellene skaper apokalyptiske skibakker..

NRK - 16 feb. 21 kl. 12:30

Sender 1200 soldater mot islamister

Tsjad sender 1200 soldater inn i kampen mot ekstreme islamister i Sahel-regionen sør for Sahara. Islamistene har terrorisert sivilbefolkning og myndigheter i flere land i området..

NRK - 11 jan. 21 kl. 18:52

FBI advarer mot flere angrep

En væpnet gruppe planlegger et nytt angrep i Washington DC dersom president Donald Trump blir avsatt, advarer det føderale politiet FBI. De etterforsker også planer om angrep mot delstatsforsamlingene i alle de 50 statene i USA, melder ABC News..

Nyhetspressen - 25 feb. 21 kl. 17:51

Den norske gamingbransjen - Et sjansespill?

Norge er kjent for å opprettholde et strengt spillemonopol. Dette betyr at det kun er statligeide selskaper, som Norsk Tipping, som kan tilby pengespill i landet. Dette har ikke hindret andre aktører i å lansere nettcasinoer, som også norske borgere kan være spillere på.

NRK - 09 jan. 21 kl. 06:49

Boligbrann på Ølensvåg

Nødetatene i Sør-Vest fikk lørdag morgen melding om brann i en enebolig på Ølensvåg i Vindafjord kommune. Beboere i huset skal ha kommet seg ut, opplyser politiet i Sør-Vest på Twitter..

NRK - 09 jan. 21 kl. 11:44

Leteaksjon vest for Narvik

En person har falt over bord fra en malmbåt i Ofotfjorden om lag 9 kilometer vest for Narvik. Et ambulansehelikopter og flere båter leter etter personen. Det er ikke gjort noen funn så langt, opplyser Hovedredningssentralen..

NRK - 01 feb. 21 kl. 20:29

Brann i enebolig i Øygarden

Det brenner i en treetasjes enebolig på Bjorøy i Øygarden. Alle nødetatene er på vei til stedet, melder Vest politidistrikt. Boligen er overtent.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

En fjerde er siktet

Politiet arresterte en fjerde person i går etter knivstikkingen som fant sted på Madla i Stavanger natt til i går. Det opplyser politiadvokat Marita Hagen til NRK. Den siste er også siktet for grov kroppsskade.

NRK - 1 time siden

Påvist mutert korona i Alta

Det er påvist mutert korona-virus i Alta, det melder kommunen. Nå kartlegges det om flere som kan være smittet av den muterte varianten..

NRK - 45 minutter siden

Norwegian-selskap til domstolen

Eit av dei norske dotterselskapa i Norwegian-konsernet har bede Asker og Bærum tingrett om forhandlingar om rekonstruksjon på same måte som morselskapet. Norwegian Air Resources Shared Service Center har 574 administrativt tilsette i sju land..

NRK - 1 time siden

Vaksiner til Rwanda og Kenya

Rwanda og Kenya fikk de første leveranser av AstraZeneca-vaksinene onsdag, som et ledd i det globale Covax-samarbeidet som skal sørge for vaksinering i lav- og mellominntektsland. Rwanda mottok 240.000 doser, Kenya fikk 1.

NRK - 1 time siden

Innrømmer bombetrussel

En 17 åring fra Sandefjord har i avhør innrømmet at han står bak en bombetrussel mot Sandefjord videregående skole på det sosiale nettverket Jodel. Krimsjef Paal Knutsen sier gutten ikke hadde noen bombe. Politiets jurister skal vurdere reaksjon..

NRK - 1 time siden

Kraftig jordskjelv i Hellas

Et jordskjelv med en styrke på 6.2 har rammet Hellas, opplyser European Mediterranean Seismological Centre. Det har ikke kommet meldinger om skader, men ifølge vitner kunne skjelvet kjennes godt i Aten.

NRK - 1 time siden

Jordskjelv i Hellas

Et jordskjelv med en styrke på 6.2 har rammet Hellas, ifølge European Mediterranean Seismological Centre. Det har foreløpig ikke kommet meldinger om skader som følge av skjelvet.

NRK - 1 time siden

BT: Ny mann pågrepet i torpedosak

I går ble tre menn varetektsfengslet, siktet for kidnapping og vold mot en mann i Åsane i Bergen. Mandag ble en fjerde person pågrepet, skriver BT. Politiet mener at mannen ga de tre andre oppdraget om å kreve inn narkopenger fra den fornærmede..

NRK - 1 time siden

Ransforsøk i Porsgrunn

Politiet har etterforska eit ransforsøk, som har skjedd på Narvesen på Porsgrunn jernbanestasjon. Ingen kom fysisk til skade, og mannen fekk ikkje med seg noko. Politiet har ei god skildring av han, og prøvar nå pågriping..

NRK - 2 timer siden

Legger frem boligprisstatistikk


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt