P4 > Nyheter

Monday, 25 March, 09:09

P4 - 15 Apr 18 kl. 09:31

Angrep mot FN-base i Mali

En FN-soldat er drept, og rundt 20 er skadd, etter angrepet mot en FN-base i Mali i går.
Flere personer utkledd som FN-sodlataer gikk til angrep mot to baser utenfor byen Timbuktu med våpen og eksplosiver.
Minst 12 av de skadde er franske soldater.
Det er ikke kjent hvem som står bak angrepet..
Les mer på P4


Les mer om:
FN, Mali, Timbuktu

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Angrepmot , FN-basei , Mali
Aftenposten - 16 Apr 18 kl. 05:54

15 drept da de angrep FN-base i Mali

15 personer ble drept i et angrep på en FN-base i Mali, opplyser det franske militæret..

Aftenposten - 15 Apr 18 kl. 07:24

Én drept og 20 skadet i angrepet mot FN-base i Mali

Én FN-soldat ble drept og rundt tjue ble skadd da flere personer utkledd som FN-soldater angrep to baser utenfor Timbuktu i Mali lørdag. .

NRK - 16 Apr 18 kl. 03:16

15 angripere drept i Mali

Omkring 15 personer ble drept i et angrep på en FN-base i Mali, opplyser det franske militæret. En talsperson for det franske militæret bekrefter tallet og la til at angriperne «mislyktes i sitt forsøk på å forårsake så mye skade som mulig»..

NRK - 27 Oct 18 kl. 19:36

To FN-soldater drept i Mali

Minst to FN-soldater er drept og flere andre er såret i to angrep i Mali, opplyser FNs fredsbevarende styrke i landet, MINUSMA. Det ene angrepet var rettet mot FN-styrkens base i Ber i Timbuktu-området. Det andre angrepet skjedde i Konna..

P4 - 29 Jun 18 kl. 20:41

Seks omkom i angrep på Mali

Seks personer er drept etter et angrep på samarbeidsorganisasjonen G5 Sahel i Mali. Angrepet startet med at det eksploderte en bilbombe i hovedkvarteret til den regionale antiterrirstyrken på Mali. MInst to soldater er drept og flere er såret..

NRK - 02 May 18 kl. 22:26

Sivile drept i nytt angrep i Mali

Minst 17 sivile er drept i det som omtales som grufulle angrep i det nordlige Mali, ifølge lokale militser. Ytterliggående islamister anklages blant annet for å ha brent eldre folk levende i deres hjem og plyndret boliger nær grensa til Mali..

P4 - 26 Jun 18 kl. 22:42

FN: Mali-soldater drepte sivile

Regjeringssoldater fra Mali som inngår i en regional antiterrorstyrke i landet, har likvidert tolv sivile som hevn for at en av deres egne ble drept, ifølge FN. Ifølge FNs fredsbevarende operasjon i Mali ble regjeringssoldaten drept under et angrep på et kvegmarked 19. mai i år.

Aftenposten - Igår: 18:09

50 sivile drept i angrep i Mali

Rundt 50 mennesker er drept i et angrep mot sivilbefolkningen en landsby sentralt i Mali, ifølge militæret og en ordfører..

NRK - 16 Jul 18 kl. 18:47

12 drept i angrep i Mali

Minst tolv personer er drept i et angrep på en Touareg-landsby nordøst i Mali. Det sier lokale kilder til nyhetsbyrået AP. Ingen har så langt sagt at de står bak angrepet, men det er flere grupper tilknyttet terrorgruppen IS i området..

Aftenposten - 01 Jan 19 kl. 23:38

Over 30 drept i angrep mot landsby i Mali

Minst 37 mennesker er drept i et angrep mot en landsby i Mopti-regionen i Mali. Ifølge myndighetene er angrepet del av en strid mellom jegere og bønder..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt