P4 > Nyheter

Monday, 23 April, 19:23

P4 - 15 Apr 18 kl. 09:31

Angrep mot FN-base i Mali

En FN-soldat er drept, og rundt 20 er skadd, etter angrepet mot en FN-base i Mali i går.
Flere personer utkledd som FN-sodlataer gikk til angrep mot to baser utenfor byen Timbuktu med våpen og eksplosiver.
Minst 12 av de skadde er franske soldater.
Det er ikke kjent hvem som står bak angrepet..
Les mer på P4


Les mer om:
FN, Mali, Timbuktu

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Angrepmot , FN-basei , Mali
Aftenposten - 16 Apr 18 kl. 05:54

15 drept da de angrep FN-base i Mali

15 personer ble drept i et angrep på en FN-base i Mali, opplyser det franske militæret..

Aftenposten - 15 Apr 18 kl. 07:24

Én drept og 20 skadet i angrepet mot FN-base i Mali

Én FN-soldat ble drept og rundt tjue ble skadd da flere personer utkledd som FN-soldater angrep to baser utenfor Timbuktu i Mali lørdag. .

NRK - 16 Apr 18 kl. 03:16

15 angripere drept i Mali

Omkring 15 personer ble drept i et angrep på en FN-base i Mali, opplyser det franske militæret. En talsperson for det franske militæret bekrefter tallet og la til at angriperne «mislyktes i sitt forsøk på å forårsake så mye skade som mulig»..

NRK - 06 Apr 18 kl. 03:13

FN-soldater drept i Mali

Minst to FN-soldater er drept og ti er skadd i et angrep nord i Mali, melder FN. Talsperson for FNs fredsbevarende styrker i Mali, sier de ble drept torsdag kveld da soldatenes leir ble truffet av flere prosjektiler. De drepte soldatene er fra Tsjad..

NRK - 14 Apr 18 kl. 23:47

FN-soldat drept i angrepet i Mali

En FN-soldat ble drept og rundt tolv ble skadd da en FN-base i Mali ble angrepet lørdag. Det ble meldt om både skyting og forsøk på et selvmordsangrep. Selvmordsangrepet var mislykket, men én ble drept og flere ble skadd da angriperne åpnet ild,.

P4 - 21 Feb 18 kl. 17:36

Franske soldater drept i Mali

To franske soldater er drept og én er såret etter å ha kjørt på en mine i Mali. Det bekrefter franske myndigheter til nyhetsbyrået Reuters. Etter militærkuppet i Mali i 2012 har opprørsgrupper og militante islamister stått bak flere angrep i landet..

NRK - 21 Feb 18 kl. 15:52

To franske soldater drept i Mali

To franske soldater er drept og en er såret etter å ha kjørt på en mine i Mali, bekrefter franske myndigheter til nyhetsbyrået Reuters. Etter militærkuppet i Mali i 2012 har opprørsgrupper og militante islamister stått bak flere angrep i landet..

NRK - 01 Apr 18 kl. 16:53

Terrorangrep mot AU-base i Somalia

Terrorgruppa Al Shabaab angrep søndag en base tilhørende Den afrikanske union i Bulamarer, 130 km sørvest for hovedstaden Mogadishu, melder Reuters. To bilbomber ble detonert, og det oppsto heftig skuddveksling. Antall skadde er ikke kjent..

NRK - 25 Jan 18 kl. 19:29

24 skal ha blitt drept i Mali

24 sivile skal ha blitt drept da bilen de var med i kjørte på en landmine ved landsbyen Boni sentralt i Mali, ifølge en lokal innbygger til AFP. Etter militærkuppet i 2012 har islamister med bånd til al-Qaida stått bak flere angrep..

NRK - 07 Apr 18 kl. 11:16

FN-soldat drepen i Mali

Endå ein FN-soldat er drepen i Mali. Soldaten, som var frå Niger, vart drepen då væpna menn opna eld mot bilen han køyrde i byen Gao. Dette skjer knapt eit døgn etter at to soldatar i MINUSMA-styrken vart drepne og ti vart såra i eit anna angrep..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Navarsete: Ryddig av Borten Moe

Liv Signe Navarsete mener det er et ryddig valg av Ola Borten Moe å trå til side. Borten Moe fratrer som nestleder i Senterpartiet inntil saken om sex-meldingen som ble sendt til Navarsete er løst. Han sier til NRK i dag at meldingen er dypt beklagelig, men at han ikke sendte den.

P4 - 1 time siden

10.000 flyktninger til Tyskland

Tyskland vil ta imot 10.000 flyktninger som er valgt ut av FN. Det sa Tysklands forbundskansler, Angela Merkel under et møte med FNs høykommissær for flyktninger i dag.

P4 - 1 time siden

Politiet etterlyser Østbø

Politiet i Sør-Afrika har nå gått ut med en offisiell etterlysning av den norske studenten Marie Østbø. Etterlysningen er delt på sosiale medier og til sørafrikansk presse. Et helikopter har i dag søkt i flere timer etter Østbø, uten å finne noen spor.

P4 - 2 timer siden

Person funnet i sjøen i Vågsøy

En person er bragt til sykehus etter å ha falt ut av båten i Vågsøy i Sogn og Fjordane ettermiddag. Tilstanden til personen skal være uavklart. Politiet er sikre på at det var kun en person om bord i båten..

P4 - 2 timer siden

Slottsforvalter trekker seg

Slottsforvalter Ragnar Osnes trekker seg etter brudd på Hoffets interne retningslinjer. Det melder Det Norske Kongehus i ettermiddag. Brudd på retningslinjene ble avdekket ved en intern gjennomgang, og tillitsbruddet er alvorlig, opplyser hoffsjef Gry Mølleskog..

P4 - 2 timer siden

Ola Borten Moe fratrer som Sp-nestleder inntil videre

Ola Borten Moe fratrer som nestleder i Senterpartiet inntil saken om meldingen til Liv Signe Navarsete er løst. Det skriver NRK. Navarsete fikk i 2016 en sjikanerende melding fra en fest på en hyttetur der ti menn deltok, hvorav åtte har sentrale verv i partiet.

P4 - 2 timer siden

Ruud videre til åttedelsfinale

Casper Ruud tok seg videre fra 1. runde i Challenger-turneringen i tennis i Italia i ettermiddag. Ruud slo belgiske Arthur de Greef 2-1 i sett, og 19-åringen er dermed klar for åttedelsfinale.

P4 - 2 timer siden

- Nytt fengslingsmøte for Berg i mai

Fengslingen av spionsiktede Frode Berg kan bli forlenget. Det opplyser hans russiske forsvarer til NRK, som sier en mulig forlenge av varetekten vil trolig komme opp for retten i Moskva i begynnelsen av mai. Berg har sittet fengslet i Moskva siden desember i fjor og i går ble det kjent at han hevder at han har vært i Russland flere ganger på oppdrag for den norske etterretningstjenesten..

P4 - 2 timer siden

Må uttale seg til FN om kritikkverdig behandling

Norge møter i dag i FNs torturkomité i Geneve for å svare på brudd på menneskerettighetene. FN har i en årrekke kritisert Norge for ulovlig bruk av isolasjon i fengsel, beltelegging i psykiatrien og elektrosjokkbehandling. Komiteen vil ha svar på om Norge gjør nok for å hindre at mennesker blir fratatt friheten og at behandlingen som gis er lovlig..

P4 - 2 timer siden

Person skal ha falt ut av en båt i Vågsøy

En person er hentet opp av vannet etter at han falt ut i sjøen fra en båt i Vågsøy nordvest i Sogn og Fjordane. Vedkommende ble heist om bord i et helikopter, og er nå fløyet til Førde sentralsykehus. Skadeomfanget er ukjent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt