NRK > Nyheter

Sunday, 19 January, 09:24

NRK - 06 Dec 19 kl. 13:13

Angela Merkel i Auschwitz

Tysklands forbundskansler Angela Merkel besøker konsentrasjonsleiren Auschwitz for første gang. Hun er den tredje tyske statslederen som besøker leiren..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Angela Merkel, Auschwitz, Merkel

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Angela, Merkeli , Auschwitz
NRK - 03 Dec 19 kl. 06:03

Merkel besøker Auschwitz

For første gang siden hun tiltrådte som statsleder i Tyskland for 14 år siden vil Angela Merkel fredag besøke konsentrasjonsleieren Auschwitz i Polen. Merkel vil være den tredje tyske statslederen som besøker leiren..

Aftenposten - 03 Dec 19 kl. 06:11

Merkel vil besøke Auschwitz for første gang

For første gang siden hun tiltrådte som statsleder i Tyskland for 14 år siden vil Angela Merkel fredag besøke konsentrasjonsleieren Auschwitz i Polen..

Aftenposten - 22 Nov 19 kl. 08:22

For ett år siden trakk Angela Merkel seg som partileder. Siden har det gått utforbakke for kristeligdemokratene.

Ett år etter at kansler Angela Merkel trakk seg som partileder er kristeligdemokratenes problemer bare blitt større..

P4 - 21 Aug 19 kl. 16:34

Johnson besøker Merkel

Storbritannias statsminister Boris Johnson er i ettermiddag i Berlin for å møte forbundskansler Angela Merkel. Dette er Johnsons første utenlandsreise som statsminister, og det er ventet at han vil snakke om Brexit når han møter Merkel klokken 18 i dag..

VG - 21 Aug 19 kl. 11:37

Starter brexit-samtaler med Angela Merkel i dag: Får allerede en kald skulder av EU

LONDON (VG) Onsdag reiser Boris Johnsons på sin første utenlandstur som statsminister. Han skal treffe Angela Merkel og forhandle om brexit, men allerede før møtet er signalene fra EU klare. De viker ikke en tomme..

NRK - 13 Oct 19 kl. 15:47

Merkel ber Erdogan stoppe angrep

Tysklands forbundskanslar Angela Merkel bad Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan om å stoppe den militære aksjonen mot Nord-Syria umiddelbart. Dei to snakka saman på telefonen søndag, seier ei talskvinne for Merkel til nyheitsbyrået Reuters..

NRK - 31 Dec 19 kl. 01:23

Merkel hadde klimafokus i tale

I sin nyttårstale sier forbundskansler Angela Merkel at hun bruker all sin kraft på å sikre at Tyskland gjør sitt for å vinne kontroll over klimaendringene. Merkel sier hun gjør dette for å sikre framtiden til kommende generasjoner, melder Reuters..

NRK - 06 Sep 19 kl. 06:23

Merkel på plass i Beijing

Tysklands statsminister Angela Merkel er på plass i Beijing i Kina, der handel og økonomiske relasjoner står på agendaen. Merkel skal møte Kinas statsminister Li Keqiang fredag morgen, før hun skal spise middag med president Xi Jinping..

NRK - 09 Nov 19 kl. 13:48

– Demokratiet må forsvares

Angela Merkel oppfordret Europa til å forsvare demokrati og frihet da hun lørdag talte på minneseremonien i forbindelse med at det er 30 år siden Berlinmurens fall. Merkel fastslo at den globale kampen for frihet ikke er over..

P4 - 31 Aug 19 kl. 12:21

Merkel og Bolsonaro i telefonsamtaler

Tysklands statsminister Angela Merkel har vært i telefonsamtaler med Brasils president Jair Bolsonaro om brannene i Amazonas. Partene diskuterte nødhjelp for å redde Amazonas, men temaet har tidligere utløst Bolsonaros raseri. Bolsonaro tvitret imidletid i natt at han har hatt «produktive» samtaler med Merkel.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Innbrotstjuv stupte ut av vindauge

Ein innbrotstjuv blei tatt på fersk gjerning inne i eit bustadhus i Porsgrunn, ifølge politiet. Mannen skal så ha stupt ut av eit lukka vindauge så glasbitane flaug. Politiet jaktar mannen, som skal ha fått med seg ein gitar, to PC-ar og fotoutstyr..

NRK - 45 minutter siden

Fleire skadde i Libanon

Tala på skadde er oppjustert til 40 etter dei kraftige samanstøytane mellom demonstrantar og politi i hovudstaden til Libanon, Beirut. Politiet brukte vasskanonar og tåregass mot demonstrantane som kasta steinar mot dei..

NRK - 1 time siden

Dødstala stig i Jemen

Minst 70 soldatar er drepne i Marib-provinsen i Jemen etter eit rakettangrep på ein moské. Det skal vera den sjiamuslimske Houthi-rørsla som står bak angrepet, ifølge militærkjelder, melder AFP..

NRK - 1 time siden

Nok ein person arrestert for ran

Ytterlegare ein person har blitt arrestert mistenkt for å ha rana ein mann i 40-åra i Trondheim. Totalt er sju personar nå arresterte etter hendinga. Mannen skal ha blitt utsett for vald, men er ikkje skadd, opplyser politiet til Adresseavisen..

NRK - 2 timer siden

Ny migrantkaravane i Mexico

Mexicanske soldater har stoppet om lag 1500 migranter fra Mellom-Amerika på grensen mot Guatemala. På en bro over en grenseelv blir migrantene nektet å passere om de ikke har visum eller reisedokumenter..

NRK - 2 timer siden

Mann tatt for knivstikking

Den mistenkte gjerningsmannen bak knivstikkingen i Brugata i Oslo i natt, er arrestert. Politiet har også funnet kniven. Mannen erkjenner de faktiske forhold, melder Oslo-politiet.

NRK - 3 timer siden

Penger til reiselivet i Australia

Reiselivet i Australia får 76 millioner australske dollar, over 460 millioner norske kroner, for å komme seg på beina igjen etter de ødeleggende skogbrannene. Antall utenlandske turister har falt med 10–20 prosent siden brannene begynte i september..

NRK - Igår: 09:11

Utbygger pålagt å kjøpe tilbake hus

En boligutbygger er i Nedre Romerike tingrett dømt til å kjøpe tilbake et hus for ikke å ha opplyst om at huset var bygd på den gamle søppelfyllingen i Skedsmo..

NRK - 3 timer siden

Voldsomme opptøyer i Beirut

Flere tusen mennesker har i natt demonstert i Libanons hovedstad Beirut mot landets politiske elite og politikken de fører. Politiet brukte vannkanoner og tåregass mot demonstrantene..

NRK - 3 timer siden

Tiltalt for tre drapsforsøk i Oslo

En 32 år gammel mann møter torsdag i Oslo tingrett tiltalt for tre drapsforsøk på et utested i Møllergata i 2012. To menn ble skutt og en tredje ble knivstukket på utestedet Crystal Club. Alle tre overlevde.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt