NRK > Nyheter

Lørdag, 15 August, 10:26

NRK - 06 des. 19 kl. 13:13

Angela Merkel i Auschwitz

Tysklands forbundskansler Angela Merkel besøker konsentrasjonsleiren Auschwitz for første gang. Hun er den tredje tyske statslederen som besøker leiren..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Angela Merkel, Auschwitz, Merkel

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Angela, Merkeli , Auschwitz
NRK - 03 des. 19 kl. 06:03

Merkel besøker Auschwitz

For første gang siden hun tiltrådte som statsleder i Tyskland for 14 år siden vil Angela Merkel fredag besøke konsentrasjonsleieren Auschwitz i Polen. Merkel vil være den tredje tyske statslederen som besøker leiren..

Aftenposten - 03 des. 19 kl. 06:11

Merkel vil besøke Auschwitz for første gang

For første gang siden hun tiltrådte som statsleder i Tyskland for 14 år siden vil Angela Merkel fredag besøke konsentrasjonsleieren Auschwitz i Polen..

Dagbladet - 27 feb. 20 kl. 11:21

Auf Wiedersehen Angela Merkel

Det er best at Angela Merkel, som sitter på oppsigelse, går av som tysk forbundskansler..

NRK - 06 feb. 20 kl. 21:24

Angela Merkel: – Utilgjeveleg

Thomas Kemmerich fekk støtte av det høgrepopulistiske partiet AfD då han vart valt til ministerpresident i den tyske delstaten Thüringen på onsdag. No trekkjer han seg etter krass kritikk frå mellom anna Angela Merkel, som kallar det "utilgjeveleg»..

NRK - 22 mars 20 kl. 18:45

Angela Merkel i karantene

Angela Merkel, den 65 år gamle forbundskansleren i Tyskland, er i karantene etter å å møtt en koronasmittet lege, melder AFP..

Aftenposten - 05 april 20 kl. 13:53

Angela Merkel regjerer fra hjemmekontor. Nå er hennes egenskaper etterspurt igjen.

Nyhetsanalyse: Få er mer drevne i krisehåndtering enn Angela Merkel. Hun har også triks hun sjelden bruker, på lur..

VG - 22 mars 20 kl. 18:51

AFP: Angela Merkel i karantene

Ifølge nyhetsbyrået AFP må Tysklands forbundskansler Angela Merkel i karantene etter å ha hatt nær kontakt med en smittet lege..

VG - 18 mars 20 kl. 18:44

Angela Merkel: Corona-krisen den største utfordringen siden andre verdenskrig

Forbundskansler Angela Merkel henvender seg til Tyskland med dramatiske ord: – Det er alvorlig. Dere må også ta det alvorlig..

Aftenposten - 22 nov. 19 kl. 08:22

For ett år siden trakk Angela Merkel seg som partileder. Siden har det gått utforbakke for kristeligdemokratene.

Ett år etter at kansler Angela Merkel trakk seg som partileder er kristeligdemokratenes problemer bare blitt større..

VG - 18 mars 20 kl. 18:44

Angela Merkel i tale til Tyskland: Corona-krisen den største utfordringen siden andre verdenskrig

Forbundskansler Angela Merkel henvender seg til Tyskland med dramatiske ord: – Det er alvorlig. Dere må også ta det alvorlig..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Solvik Olsen på vei til Stortinget

Tidligere statsråd og Fremskrittspartiet-topp Ketil Solvik-Olsen ligger an til å kapre førsteplassen på partiets Rogaland-liste før neste års stortingsvalg. Stavanger Aftenblad melder at han er plassert på topp i det første utkastet nominasjonskomiteen..

NRK - 1 time siden

Nytt smittetilfelle på NTG

Nok en person har testet positivt på covid-19 ved NTG på Lillehammer. I går kveld ble hele skolen, både elever og ansatte satt i karantene. Til nå har seks elever fått påvist smitte..

NRK - 1 time siden

Avbryter samarbeid med Northug

Uno-X avslutter samarbeidet med Petter Northug. Bensinstasjonkjeden inngikk en utstyrsavtale med Petter Northug i fjor høst. Nå blir samarbeidet avbrutt.

NRK - 1 time siden

Ansvarlig i Hagen-saken bytter jobb

Politiadvokat Haris Hrenovica, som har hatt ansvaret for Hagen-saken, bytter jobb i september og starter ved påtaleenheten i PST. Det sier har i et intervju med Agderposten. Hrenovica har frontet etterforskningen av Anne-Elisabeth Hagens forsvinning..

NRK - 1 time siden

Trump sprer rykter om Harris

President Donald Trump sier «han har hørt» at Kamala Harris ikke oppfyller kravene til å bli visepresident fordi hun har innvandrerbakgrunn. Flere amerikanske jussprofessorer har slått fast at denne påstanden er uriktig. (NTB).

NRK - 1 time siden

1 av 5 planlegger oppsigelser

1 av 5 bedrifter planlegger oppsigelser utover høsten. Det viser NHOs medlemsundersøkelse. 6 av 10 av dem som allerede har sagt opp, planlegger ytterligere oppsigelser.

NRK - 1 time siden

78 selskaper konkurs - tross støtte

78 selskaper som mottok korona-kontantstøtte har gått konkurs. Til sammen mottok selskapene 31,1 millioner kroner fra det offentlige. E24 melder at i overkant av 1.

NRK - 1 time siden

1600 passasjerer får ikke test

Korona-testsenteret på Torp Sandefjord lufthavn åpner ikke før tirsdag. Dermed vil ikke de rundt 1 600 passasjerene som lander på Torp, og kommer fra røde land, stå uten tilbud om test ved flyplassen. Testsenteret skulle egentlig åpne denne uken..

NRK - 1 time siden

Ny smitterekord i Ukraina

Det er blitt registrert 1 847 nye smittetilfeller i Ukraina det siste døgnet. Det er det høyeste antall smittede på et døgn landet har hatt. Det totale antallet smittede er nå 89 719..

NRK - 2 timer siden

Til legevakt etter voldshendelse

To personer ble natt til lørdag fraktet til legevakten med skader etter en voldshendelse. Hendelsen skal ha skjedd om bord i en båt, som ifølge lege har ligget til kai ved Veøya i Molde. Det ble brukt kniv.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt