NRK > Nyheter

Thursday, 09 April, 09:24

NRK - 03 Dec 19 kl. 06:34

Anerkjenner drap av demonstrantar

Iransk statleg tv anerkjenner no at sikkerheitsstyrkar har drepe demonstrantar i fleire byar etter demonstrasjonar mot auka bensinprisar. Det skriv nyheitsbyrået AP. Minst 208 personar skal vere drepne, ifølgje Amnesty International..
Les mer på NRK


Les mer om:
AP, Amnesty International

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Anerkjenner, drapav , demonstrantar
NRK - 06 Dec 19 kl. 20:15

Femten demonstrantar drepne i Irak

Til saman er femten demonstrantar drepne i den irakiske hovudstaden Bagdad i dag. Dei drepne var demonstrantar, som krev politiske reformar og slutt på korrupsjon..

NRK - 22 Sep 19 kl. 07:46

Nye demonstrasjoner i Hongkong

Det er venta nye protestar i Hongkong søndag, og demonstrantar har starta å samle seg. Styresmaktene har no redusert tilgangen til hovudflyplassen, då demonstrantar ofte har valt å demonstrere der..

NRK - 22 Sep 19 kl. 07:46

Nye demonstrasjonar i Hongkong

Det er venta nye protestar i Hongkong søndag, og demonstrantar har starta å samle seg. Styresmaktene har no redusert tilgangen til hovudflyplassen, då demonstrantar ofte har valt å demonstrere der..

NRK - 03 Nov 19 kl. 17:40

Demonstrantar sperra vegar i Bagdad

Demonstrantar sette ut vegsperringar i Iraks hovudstad søndag for å auke presset på regjeringa. Dei meiner den bør gå av på grunn av korrupsjon, høg arbeidsløyse og dårlege offentlege tenester. Protestane i Irak har vart i over ein månad..

NRK - 22 Sep 19 kl. 14:27

Nye samanstøt i Hongkong

Opprørspoliti har brukt tåregass mot maskerte demonstrantar i Hongkong, etter dei har vandalisert ein t-banestasjon i sentrum av byen. Fleire personar har blitt grovt mishandla av demonstrantar..

NRK - 28 Nov 19 kl. 07:25

To demonstrantar drepne i Irak

I Irak er to demonstrantar skotne og drepne, melder AFP torsdag morgon. Hendinga skal ha skjedd sør i landet..

NRK - 28 Sep 19 kl. 21:44

Tåregass mot demonstrantar

Politiet brukte tåregass og vasskanonar etter at ei gruppe demonstrantar kasta murstein og brannbomber mot offentlege kontor i Hongkong laurdag. Kring 300 000 deltok for å markere femårsdagen for då paraplyrørsla starta i byen..

NRK - 21 Sep 19 kl. 11:09

Tåregass mot demonstrantar

Politiet i Hongkong har starta å fyre tåregass mot demonstrantar, melder Reuters. Fleire tusen har samla seg i Tuen Mun laurdag. Det er no over fire månadar sidan demonstrasjonane starta..

NRK - 19 Jan 20 kl. 12:15

Banka opp politi i Hongkong

I samanstøytane mellom politi og demonstrantar i Hongkong søndag, blei to politifolk slåtte til blods av demonstrantar, melder AFP. Det skjedde etter at politiet gav ordre om at demonstrantane måtte spreia seg..

NRK - 12 Jan 20 kl. 15:42

Åtvarar om å drepe demonstrantar

Donald Trump åtvarar Iran om å drepe demonstrantar som protesterer mot nedskytinga av eit ukrainsk passasjerfly. 176 personar mista livet. USAs forsvarsminister seier dei er villige til å diskutere vegen vidare..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 timer siden

SJÅ NO: Bernie Sanders trekk seg

NRK - 15 minutter siden

Flere etablerer bedrifter

Totalt ble det etablert 20.226 nye bedrifter og foretak i Norge i løpet av starten av 2020. Det er en økning på 2592 fra samme periode i fjor.

NRK - 15 minutter siden

Advarer mot ny smittebølge

Kinas president Xi Jinping advarer mot risikoen for en ny smittebølge i landet der koronaviruset først brøt ut. Han oppfordrer myndighetene til å følge med på importtilfeller av smitte fra utlandet og å hindre en smittebølge nummer to, melder CNN..

NRK - 30 minutter siden

Johnsons tilstand fortsatt stabil

Storbritannias statsminister, Boris Johnson sin helsetilstand er stabil. Det sier landets kulturminister til BBC. «Han er stabil, på bedringens vei, sitter oppreist, og snakker med medisinsk personell», sa han..

NRK - 30 minutter siden

Mann skutt i beinet i Larvik

En mann i 40-årene er pågrepet, siktet for å ha skutt en annen mann i beinet på Svarstad i Larvik natt til torsdag. Den skadde mannen er ikke livstruende skadd, men er sendt til sykehus. Politiet mottok melding om hendelsen tidlig torsdag morgen..

NRK - 45 minutter siden

Viasat mister Champions League

NENT Group får ikke forlenget rettighetene til å sende mesterligaen i fotball i Norge og Sverige fra 2021, melder Kampanje. Dermed forsvinner mesterligaen i fotball fra Viasat for første gang på nesten 30 år..

NRK - 1 time siden

Tre dager med økning i Tyskland

Koronasmittetallet i Tyskland øker for tredje dag på rad. Antall bekreftede smittetilfeller økte med 4.974 den siste 24-timersperioden, og er nå 108.

NRK - 1 time siden

SUS øker testkapasiteten

Stavanger universitetssjukehus ønsket å få testkapasiteten på koronatester opp på rundt 1000 tester i døgnet innen sommeren. Nå ser det derimot ut til at kapasiteten kan femdobles innen utgangen av april, skriver Aftenbladet..

NRK - 1 time siden

Høy hastighet på E6

I løpet av en periode på to timer i natt gjorde oslopolitiet åtte førerkortbeslag på grunn av høy hastighet..

NRK - 1 time siden

Gir økt risiko for tidlig død

Personer med diagnosen cøliaki har større risiko for å dø tidligere enn folk uten sykdommen, viser forskning fra Sverige og USA. Cøliaki er en kronisk sykdom som gir en helseskadelig intoleranse for gluten, et protein som finnes i flere kornsorter..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt