NRK > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 08:33

NRK - 03 des. 19 kl. 06:34

Anerkjenner drap av demonstrantar

Iransk statleg tv anerkjenner no at sikkerheitsstyrkar har drepe demonstrantar i fleire byar etter demonstrasjonar mot auka bensinprisar. Det skriv nyheitsbyrået AP. Minst 208 personar skal vere drepne, ifølgje Amnesty International..
Les mer på NRK


Les mer om:
AP, Amnesty International

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Anerkjenner, drapav , demonstrantar
NRK - 06 des. 19 kl. 20:15

Femten demonstrantar drepne i Irak

Til saman er femten demonstrantar drepne i den irakiske hovudstaden Bagdad i dag. Dei drepne var demonstrantar, som krev politiske reformar og slutt på korrupsjon..

NRK - 28 april 20 kl. 22:41

Demonstrantar sette fyr på bankar

I Libanon sette demonstrantar fyr på fire bankar i Tripoli i protest mot den økonomiske situasjonen i landet i dag. Verdien på valutaen i Libanon har rast sidan oktober da demonstrantar kravde reformer og skulda statsleiarane for korrupsjon..

NRK - 22 sep. 19 kl. 07:46

Nye demonstrasjoner i Hongkong

Det er venta nye protestar i Hongkong søndag, og demonstrantar har starta å samle seg. Styresmaktene har no redusert tilgangen til hovudflyplassen, då demonstrantar ofte har valt å demonstrere der..

NRK - 22 sep. 19 kl. 07:46

Nye demonstrasjonar i Hongkong

Det er venta nye protestar i Hongkong søndag, og demonstrantar har starta å samle seg. Styresmaktene har no redusert tilgangen til hovudflyplassen, då demonstrantar ofte har valt å demonstrere der..

NRK - 03 nov. 19 kl. 17:40

Demonstrantar sperra vegar i Bagdad

Demonstrantar sette ut vegsperringar i Iraks hovudstad søndag for å auke presset på regjeringa. Dei meiner den bør gå av på grunn av korrupsjon, høg arbeidsløyse og dårlege offentlege tenester. Protestane i Irak har vart i over ein månad..

NRK - 22 sep. 19 kl. 14:27

Nye samanstøt i Hongkong

Opprørspoliti har brukt tåregass mot maskerte demonstrantar i Hongkong, etter dei har vandalisert ein t-banestasjon i sentrum av byen. Fleire personar har blitt grovt mishandla av demonstrantar..

NRK - 28 nov. 19 kl. 07:25

To demonstrantar drepne i Irak

I Irak er to demonstrantar skotne og drepne, melder AFP torsdag morgon. Hendinga skal ha skjedd sør i landet..

NRK - 28 sep. 19 kl. 21:44

Tåregass mot demonstrantar

Politiet brukte tåregass og vasskanonar etter at ei gruppe demonstrantar kasta murstein og brannbomber mot offentlege kontor i Hongkong laurdag. Kring 300 000 deltok for å markere femårsdagen for då paraplyrørsla starta i byen..

NRK - 21 sep. 19 kl. 11:09

Tåregass mot demonstrantar

Politiet i Hongkong har starta å fyre tåregass mot demonstrantar, melder Reuters. Fleire tusen har samla seg i Tuen Mun laurdag. Det er no over fire månadar sidan demonstrasjonane starta..

NRK - 19 jan. 20 kl. 12:15

Banka opp politi i Hongkong

I samanstøytane mellom politi og demonstrantar i Hongkong søndag, blei to politifolk slåtte til blods av demonstrantar, melder AFP. Det skjedde etter at politiet gav ordre om at demonstrantane måtte spreia seg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Høye flypriser i juni

Nordmenn kan igjen begynne å reise til utlandet, og det sender flyprisene i været, ifølge SSB. Prisene på passasjertransport med fly steg 18,7 prosent, og det var de estimerte prisene på utenlandsreiser som stod bak økningen..

NRK - 30 minutter siden

Fornyede koronatiltak i India

Etter en ny dag med rekordmange registrerte smittetilfeller i India, stenger flere delstater ned risikoområder på nytt, melder AP. Fredag ble det meldt om 26.506 nye smittede, og totalen er nå oppe i 793.

NRK - 30 minutter siden

Tror ikke næringslivet friskmeldes i år

To av tre nordmenn tror ikke næringslivet kommer tilbake til normal aktivitet i år, og mange venter en økning i antall konkurser framover. Det kommer fram i undersøkelsen Norsk koronamonitor fra Opinion, der 4.500 nordmenn har svart..

NRK - 45 minutter siden

Nesten ingen smittet på byen

De fleste som har fått påvist koronasmitte ble smitta hjemme. Nesten ingen ble smitta på byen, bussen eller et annet offentlig sted, skriver Aftenposten. Av de 313 smittede mellom 25.

NRK - 1 time siden

Åpner grensen for terror-ofre

New Zealand letter på innreisereglene for å la noen av ofrene etter moskéangrepene i fjor være til stede når gjerningsmannen dømmes, melder NTB. Dommen mot Brenton Tarrant som gjennomførte angrepene mot to moskeer i mars 2019, faller i august..

NRK - 1 time siden

Bolsonaro føler seg «veldig bra»

Brasils president Jair Bolsonaro, som har blitt smittet av koronaviruset, sier han føler seg «veldig bra», melder AFP. Han hyller malariamedisinen hydroksyklorokin. Bolsonaro testet posititvt for viruset tirsdag denne uken..

NRK - 1 time siden

Søker fortsatt etter savnet stjerne

Over ett døgn etter at hun ble meldt savnet er Glee-skuespiller Naya Rivera fortsatt ikke funnet. Politiet fortsetter søket i dag, skriver VG. Hun og sønnen tilbrakte dagen på en leiebåt på en innsjø utenfor Los Angeles, hvor hun ble meldt savnet..

NRK - 1 time siden

Fortsetter søket

Over ett døgn etter at hun ble meldt savnet er skuespilleren Naya Rivera fortsatt ikke funnet. Politiet fortsetter søket i dag, skriver VG. Hun og sønnen tilbrakte dagen på en leiebåt på en innsjø utenfor Los Angeles hvor hun ble meldt savnet..

NRK - 1 time siden

Varsler kamp mot nye EU-arbeidsbyrå

Fremskrittspartiets Erlend Wiborg mener Norge må si nei til å bli med i EUs nye arbeidsmarkedsbyrå ELA. – Jeg mener dette er en sak som det er verdt å ta kampen på, sier Wiborg til NTB..

NRK - 1 time siden

Smitterekord i Mexico

Mexico registrerte torsdag 7.280 nye tilfeller av koronasmitte, det høyeste antall på én dag hittil. Dessuten døde 730 mennesker.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt