NRK > Nyheter

Sunday, 26 January, 16:04

NRK - 14 Dec 19 kl. 05:51

Aner ikke når veien kan åpne igjen

Ingen ble skadet da flere store steiner raste ned på E18 ved Larvik fredag kveld. Lørdag morgen er veien fortsatt sperret i begge retninger. Det fortsatt uklart når veien kan åpne igjen. Raset vil bli undersøkt av geolog lørdag morgen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
E18, Larvik

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Aner, ikke, når, veienkan , åpne, igjen
Dagbladet - 19 Dec 19 kl. 20:09

Overvåkingsvideo forsvunnet

Videoen skal vise hva som skjedde på cella da Jeffrey Epstein ble funnet nesten bevisstløs på cella i juli. Myndighetene aner ikke hvor den har tatt veien..

Dagbladet - 13 Nov 19 kl. 19:51

- Aner ikke hva det er

Skogsturen ga Svenn et uventet funn. Nå ber han om hjelp til å oppklare mysteriet..

Aftenposten - 11 Jan 20 kl. 09:05

Har ikke pratet med Horneland om fremtiden: – Jeg aner ikke hva som skjer

Jonathan Levi er tilbake på Lerkendal etter et låneopphold i svenske Elfsborg, men vet ikke om han spiller for RBK i 2020..

P4 - 07 Dec 19 kl. 10:43

Flere ulykker i dag

Det har vært flere uhell på veien på Østlandet i dag. Flere biler har snurret rundt og havnet av veien på E6 ved Moss i formiddag. I en av bilene var det tre barn, men politiet tror ikke ingen ble skadet.

Dagbladet - 02 Nov 19 kl. 05:46

På innsiden av det hemmelige IS-fengselet

Terrorgruppas egne krigere aner ikke at lederen Abu Bakr al-Baghdadi er drept..

P4 - 14 Dec 19 kl. 11:56

Vet ikke når E18 åpner

Vegvesenet må forsikre seg om at det ikke vil gå flere ras før de kan rydde opp etter steinraset over E18 i Larvik i går kveld. Ingen biler eller personer ble tatt av raset på den trafikkerte veien. Avdelingsdirektør i Vegvesenet i Vestfold og Telemark Tore Kaurin sier det er uklart når veien kan åpne igjen..

Dagbladet - 07 Jan 20 kl. 08:58

Tiltalt i narkosak sporløst forsvunnet

Mannen skulle tatt plass på tiltalebenken under en av årets største narkotikarettssaker, men politiet aner ikke hvor han er..

Dagbladet - 06 Dec 19 kl. 21:11

Mann løp ut i veien - erklært død

En mann ble forsøkt gitt livreddende førstehjelp etter å ha løpt ut i veien og blitt påkjørt av en bil på E39 i Randaberg i Rogaland fredag kveld, men livet sto ikke til å redde..

P4 - 14 Dec 19 kl. 21:32

Tankbil har veltet på E39 i Nordfjord

En tankbil har veltet på E39 i Gloppen i Nordfjord i Sogn og Fjordane og ligger på siden av veien. Sjåføren er tatt hånd av luftambulanse på stedet, og er ved bevissthet. Det var ikke farlig gods i tankbilen, og veien er nå åpnet med manuell dirigering.

P4 - 14 Dec 19 kl. 21:32

Tankbil har veltet på E39 i Sunnfjord

En tankbil har veltet på E39 i Gloppen i Sunnfjord i Sogn og Fjordane og ligger på siden av veien. Sjåføren er tatt hånd av luftambulanse på stedet, og er ved bevissthet. Det var ikke farlig gods i tankbilen, og veien er nå åpnet med manuell dirigering.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Jordras i Trøndelag

11 hus er isolerte etter at det gjekk eit stort jordras over fylkesvegen inn til Sør-Eitran i Nærøysund kommune i Trøndelag. Ingen menneske blei skadd. Ein geolog har vore ved raset, men vil gjere ei ny vurdering i morgon når det har stabilisert seg..

NRK - 45 minutter siden

Nye kamper i Libya

Det er nye kamper i Libya etter at styrker som støtter opprørsgeneral Khalifa Haftar har rykket fram mot byen Misrata, opplyser de to regjeringene i landet. Dette skjer få timer etter at FN fordømte gjentatte brudd på forbudet om våpensalg til Libya..

NRK - 1 time siden

Mot snøfri rekord i Oslo

Det går mot en snøfri rekord i Oslo. Hovedstaden har ikke hatt snø i januar. – Klimaendringene er her, sier Meteorologisk institutt.

NRK - 1 time siden

Snøtrøbbel i nord

Vind og snø skaper problemer i Nordland og Finnmark. Både Nordlandsbanen, E6 over Saltfjellet og en rekke andre fjelloverganger er stengt. Verst rammet er Nordland, men også i Finnmark er en del veier stengt..

NRK - 2 timer siden

Vinterbrennmanet skaper undring

Det har det vært uvanlig mange observasjoner av brennmaneter denne vinteren . – Et lite mysterium, skriver Havforskningsinstituttet. Instituttet har fått en rekke meldinger om observasjoner av disse dyrene langs sørvest-kysten, melder NTB..

NRK - 2 timer siden

Tromsø med unormal varm januar

NRK - 3 timer siden

Saltfjellet fortsatt stengt

E6 over Saltfjellet er fortsatt stengt på grunn av uvær. Det skal gjøres ei ny vurdering klokka 14. Også Nordlandsbanen er stengt på Saltfjellet fordi et godstog står fast i ei snøfonn.

NRK - 3 timer siden

15 soldater drept i Mali

15 soldater fra sikkerhetsstyrken i Mali er drept i et angrep mot en militærleir, ifølge lokale myndigheter. Militære kilder sier til nyhetsbyrået AFP at soldatene ble drept i et terrorangrep utført av jihadister..

NRK - 4 timer siden

UD fraråder reiser til Hubei

Utenriksdepartementer fraråder reiser til Hubei-provinsen som ikke er strengt nødvendige. Det skriver UD på sine hjemmesider. Minst 56 personer er døde som følge av det dødelige coronaviruset..

NRK - 4 timer siden

Dødstallet stiger i Tyrkia

Minst 35 personer er nå bekreftet omkommet etter fredagens jordskjelv øst i Tyrkia. Over 1600 personer er skadet, ifølge myndighetene i landet. Letingen etter overlevende pågår fortsatt, og det var registrert kuldegrader i området gjennom natten..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt