NRK > Nyheter

Mandag, 06 Juli, 14:50

NRK - 14 des. 19 kl. 05:51

Aner ikke når veien kan åpne igjen

Ingen ble skadet da flere store steiner raste ned på E18 ved Larvik fredag kveld. Lørdag morgen er veien fortsatt sperret i begge retninger. Det fortsatt uklart når veien kan åpne igjen. Raset vil bli undersøkt av geolog lørdag morgen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
E18, Larvik

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Aner, ikke, når, veienkan , åpne, igjen
Dagbladet - 19 des. 19 kl. 20:09

Overvåkingsvideo forsvunnet

Videoen skal vise hva som skjedde på cella da Jeffrey Epstein ble funnet nesten bevisstløs på cella i juli. Myndighetene aner ikke hvor den har tatt veien..

VG - 05 juni 20 kl. 09:04

Veien fra stygge blikk til vold er kortere enn vi aner

Bildene, historiene, sinnet og motsetningene som vi får presentert fra USA gir skremmende perspektiver på hva som kan skje dersom en gruppe blir systematisk og urettferdig undertrykket over lang tid..

Dagbladet - 13 mars 20 kl. 16:36

- Vi har ikke kontroll

Tross svært inngripende tiltak og nye testrutiner, innrømmer helsemyndighetene at de ikke aner hvor mange som er smittet av coronavirus..

Dagbladet - 13 nov. 19 kl. 19:51

- Aner ikke hva det er

Skogsturen ga Svenn et uventet funn. Nå ber han om hjelp til å oppklare mysteriet..

Aftenposten - 11 jan. 20 kl. 09:05

Har ikke pratet med Horneland om fremtiden: – Jeg aner ikke hva som skjer

Jonathan Levi er tilbake på Lerkendal etter et låneopphold i svenske Elfsborg, men vet ikke om han spiller for RBK i 2020..

P4 - 07 des. 19 kl. 10:43

Flere ulykker i dag

Det har vært flere uhell på veien på Østlandet i dag. Flere biler har snurret rundt og havnet av veien på E6 ved Moss i formiddag. I en av bilene var det tre barn, men politiet tror ikke ingen ble skadet.

Dagbladet - 02 nov. 19 kl. 05:46

På innsiden av det hemmelige IS-fengselet

Terrorgruppas egne krigere aner ikke at lederen Abu Bakr al-Baghdadi er drept..

P4 - 14 des. 19 kl. 11:56

Vet ikke når E18 åpner

Vegvesenet må forsikre seg om at det ikke vil gå flere ras før de kan rydde opp etter steinraset over E18 i Larvik i går kveld. Ingen biler eller personer ble tatt av raset på den trafikkerte veien. Avdelingsdirektør i Vegvesenet i Vestfold og Telemark Tore Kaurin sier det er uklart når veien kan åpne igjen..

Dagbladet - 07 jan. 20 kl. 08:58

Tiltalt i narkosak sporløst forsvunnet

Mannen skulle tatt plass på tiltalebenken under en av årets største narkotikarettssaker, men politiet aner ikke hvor han er..

NRK - 29 feb. 20 kl. 15:00

Skred over E16

Det har gått et skred over E16. Skredet har gått i fjellsiden og har ikke nådd veien. Entreprenør er på vei til stedet for å ta en titt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Farevarsel om snø i fjellet

Flere fjelloverganger er nattestengt fordi det ventes snø i fjellet i Sør-Norge det neste døgnet. Meteorologene har sendt ut gult farevarsel. Snøen ventes i fjellområder over 800 meter fra mandag kveld til tirsdag ettermiddag..

NRK - 30 minutter siden

13 nye koronadødsfall i Sverige

Det er registrert 13 nye dødsfall med covid-19 i Sverige i helgen. Dermed er det totale antallet døde som følge av pandemien 5433. Totalt har 73.

NRK - 45 minutter siden

Over 100.000 smittede i Qatar

Smittetallet i Qatar oversteg mandag 100.000. De siste 24 timene er 546 nye tilfeller av koronasmittet bekreftet i den energirike gulfstaten.

NRK - 45 minutter siden

Normal fraværsgrense til høsten

På grunn av koronapandemien ble det i mars innført midlertidige endringer i fraværsgrensen i skolen. Når skoleåret starter igjen, er det tilbake til normalen. Elever som har koronasymptomer kan avtale organisert arbeid hjemmefra med skolen..

NRK - 1 time siden

Dødstall stiger etter uvær i Japan

Minst 44 personer er døde etter kraftig uvær i det sørlige Japan. 1,1 millioner mennesker evakueres som følge av flom og jordskred.14 personer som var antatt døde ved et sykehjem i prefekturet Kumamoto, er nå bekreftet omkommet..

NRK - 1 time siden

Adressa: Hentes hjem fra Spania

En mann som er siktet etter en skyteepisode på åpen gate i Trondheim i fjor, hentes hjem fra Spania, melder Adressavisa. Mannen skal ha sittet i fengsel i Spania siden mai i år..

NRK - 1 time siden

Godkjenner støtte av turistnæringen

Eftas tilsynsorgan godkjente mandag den norske støtteordningen som skal hjelpe et koronarammet reiseliv. Ordningen skal bidra med inntil 800.000 euro – ca.

NRK - 1 time siden

Sier nei til utsettelse av frist

NVE har mandag avslått søknader om utsatt frist fra Vikna vindkraftverk, Oddeheia og Bjelkeberget vindkraftverk og Rákkocearro vindkraftverk trinn 3. Før helgen ga NVE også avslag til Kvinesheia og Remmafjellet..

NRK - 1 time siden

Kjørte av veien med pasient

En ambulanse har kjørt av veien i Hvittingfoss i Kongsberg kommune, melder politiet på Twitter. Det skal ha vært en pasient i bilen da utforkjøringa skjedde, men ingen ble skadd i utforkjøringen, skriver de..

NRK - 1 time siden

Bali vil ha turister fra september

Den indonesiske øya, Bali, ønsker turister velkomne fra 11. september som et ledd i den gradvise gjenåpningen av landet og økonomien. Kontorer, templer, markeder og plasser gjenåpner allerede førstkommende torsdag i den første fasen av gjenåpning..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt