VG > Økonomi

Mandag, 10 August, 19:45

VG - 01 aug. 20 kl. 13:30

Andreas Martinsen: Hardt rammet av corona-stopp og kontraktsløs

Andreas Martinsens (30) håp om en ny vår som proff i ishockeyattraktive Sveits ble brått slukket av coronaviruset. Fem måneder senere er den kontraktløse hockeykjempen fortsatt usikker på fremtiden..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Martinsens, Sveits, Martinsen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Andreas, Martinsen, Hardt, rammetav , corona-stoppog , kontraktsløs
VG - 25 juni 20 kl. 11:19

Kina sett fra en forskningsaktivist

Professor Kåre Dahl Martinsen går i en kronikk i VG hardt ut mot norsk Kina-politikk og norsk Kina-forskning. Man registrerer at Martinsen tilnærmer seg spørsmålet som en aktivist i stedet for å bidra til en dyptpløyende analyse fra et forskningsperspektiv..

Aftenposten - 15 juli 20 kl. 14:48

Kan møte Molde i Champions League-kvalik – nå er klubben hardt rammet av korona

Den ukrainske klubben er hardt rammet av koronaviruset. Hele ti spillere skal være smittet..

NRK - 12 juli 20 kl. 01:49

Utelivsnæringen hardt rammet

Utelivsnæringen er hardt rammet av koronakrisen. Bransjen står for 25 prosent av de berørte ansatte og 15 prosent av konkursene siden mars. Det viser tall fra Brønnøysundregistrene og bransjeorganisasjonen Virke, skriver Aftenposten..

NRK - 09 april 20 kl. 12:54

Svensk flytrafikk hardt rammet

Flytrafikken i Sverige er hardt rammet av koronakrisen. I mars gikk trafikken ned 60 prosent sammenlignet med mars i fjor. Nedgangen har fortsatt i april, med en reduksjon på 97 prosent sammenlignet med samme tidspunkt i fjor..

P4 - 12 juli 20 kl. 10:51

Utelivsnæringen hardt rammet

Utelivsbransjen er som ventet hardt rammet av koronakrisen. Næringen står for 15 prosent av konkursene siden mars, viser tall fra Brønnøysundregistrene og Virke. Halvparten av utestedene sliter fortsatt med lønnsomheten når det ikke er lov med mer enn 200 personer og regel om en meter avstand, opplyser Virke til Aftenposten.

NRK - 17 juli 20 kl. 17:06

Millioner evakuert i Kina

Store områder langs Yangtze-elva i Kina er rammet av den største flommen på flere tiår. 141 mennesker er omkommet eller savnet, og 15 millioner er evakuert. Wuhan, som var hardt rammet av koronaviruset, er blant byene langsmed elva som er rammet..

P4 - 03 juli 20 kl. 20:45

Ber hardt rammede land ta grep

Landene som er hardt rammet av koronapandemien må se realitetene i øynene og ta grep. Det sa WHOs direktør for krisesituasjoner, Michael Ryan, på en pressekonferanse i Genève i dag, melder NTB. Over 11 millioner mennesker verden over er bekreftet smittet..

NRK - 19 juni 20 kl. 09:32

Japanbørs kraftig opp under korona

Japan har hatt tre gode måneder på børsen, tross koronapandemien, som har rammet verdensøkonomien hardt, melder NTB. Siden pandemien for alvor rammet verden i midten av mars har aksjeverdien notert på den japanske indeksen steget med 35,8 prosent..

E24 - 16 mai 20 kl. 11:15

Britiske puber hardt rammet av Corona

Tradisjonsrike puber over hele Storbritannia er rammet av coronakrisen. Noen vil trolig lukke dørene for godt..

Aftenposten - 05 mai 20 kl. 20:40

Hurtigruten er for hardt rammet av krisen til å få krisehjelp fra staten

– Vi fikk døra i trynet, sier konsernsjef Daniel Skjeldam. Han reagerer på at Statens Obligasjonsfond vurderer kredittscoren under coronakrisen, og ikke slik den var før viruset rammet økonomien..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Den klassedelte pandemien

I kampen mot coronaviruset er vi like sterke som de svakeste i samfunnet. Skal vi bekjempe viruset, må vi bekjempe sosial urett..

VG - 1 time siden

Manchester Uniteds ellever verdsettes til fire og en halv milliard mer enn FC Københavns

Ståle Solbakken og hans FC København er enorme underdogs i Europa League-kvartfinalen mot Ole Gunnar Solskjærs Manchester United. Kontrastene mellom mandagens kamphaner kunne knapt vært større..

VG - 2 timer siden

Er dette enden på Sancho-sagaen? Dortmund-sjefen: – Han blir!

Jadon Sancho (20) har jevnlig blitt nevnt som en spiller Ole Gunnar Solskjær ønsker seg i Manchester United, men nå heller Dortmunds sportsdirektør kaldt vann i årene til de som holder med de røde djevlene..

VG - 2 timer siden

Ber NIF droppe breddefotball fra ønskeliste til regjeringen

Norges idrettsforbund har fått ett døgn på å sende en liste over prioriterte idretter når regjeringen skal åpne for kontakttrening i fremtiden. Basketpresident Jan Hendrik Parmann mener store idretter som fotball ikke bør stå på den listen..

VG - 2 timer siden

Idrettens umulige skvis

Fotball har tatt nær all oppmerksomhet i diskusjoner om corona og gjenåpning. Nå tar situasjonen en vending som er utfordrende for idrettspresidenten..

VG - 3 timer siden

61 skole- og barnehagebarn i karantene

I går testet to ansatte på SFO ved Vevelstadsåsen skole og Vestråt barnehage i Nordre Follo kommune positivt på coronaviruset. Nå er 61 barn satt i karantene..

VG - 4 timer siden

Hardt presset Bohinen: – Vi står bak treneren

ÅLESUND (VG) Presset øker på Lars Bohinen og tabelljumbo Aalesunds FK. Spillerne er likevel klar på én ting: Bohinen er mannen som kan snu skuten..

VG - 5 timer siden

Rekord-løp i feil sko: – Jeg er blitt disket

Norges OL-håp Sondre Nordstad Moen (29) er innforstått med at han vil bli disket og ikke vil få godkjent den europeiske rekorden han satte på Kristiansand stadion sist fredag..

VG - 5 timer siden

Orry Larsen skrevet ut av sykehus etter skrekkbildene

Aalesund-spiller Peter Orry Larsen (31) har pådratt seg hjernerystelse etter skrekkbildene mot Viking søndag..

VG - 6 timer siden

Bodø/Glimt-sjef etter EL-trekning: – Jeg vet ikke en dritt om det laget

Kauno Zalgiris fra Litauen blir motstander for Bodø/Glimt i første kvalikrunde til Europa League. Kjetil Knutsen kjenner ikke til laget, men Bodø/Glimt-treneren mener gultrøyene må tørre å si at de skal vinne matchen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt