E24 > Økonomi

Tirsdag, 20 April, 00:51

E24 - 30 jan. 21 kl. 09:11

Anbefaler at tiltakene videreføres i én uke

Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet anbefaler at det gradvis lempes på tiltakene, men foreslår enkelte lettelser for barn og unge. Saken oppdateres. Helsedirektoratet og FHI anbefaler gradvis lemping av tiltakene i Oslo-regionen. «Nedtrapping i en uoversiktlig situasjon bør skje gradvis og etter prioritering», heter det i meldingen fra Helsedirektoratet. Videre skriver de at dersom man lykkes med å slå ned smitten og kontrollere epidemien, kan det lettes på tiltakene for sårbare grupper og næringslivet.
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Helsedirektoratet, FHI, Oslo, Nordre Follo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Anbefalerat , tiltakene, videreføresi én , uke
Aftenposten - 19 feb. 21 kl. 13:50

Erna Solberg viderefører de fleste tiltakene: – Smittesituasjonen er for ustabil

Regjeringen gjør enkelte lettelser, men viderefører de fleste tiltakene. Barn og unge blir prioritert..

VG - 14 april 21 kl. 11:04

Oslo viderefører tiltakene

Oslo viderefører de strenge tiltakene i to uker til. Men elevene får snart komme tilbake på skolen..

VG - 18 jan. 21 kl. 12:21

Solberg om coronatiltak: Lettelser for de unge, skjenkestopp videreføres

Regjeringen viderefører et forhøyet nasjonalt tiltaksnivå. Men ungdomsskoler og videregående nedjusteres fra rødt til gult nivå. Det nasjonale skjenkeforbudet videreføre inntil videre..

NRK - 16 feb. 21 kl. 15:15

– For tidlig å si noe om tiltakene

Den strenge nasjonale forskriften som er vedtatt av regjeringen gjelder til og med mandag i Bergen kommune. Kommunen vil i slutten av uken gjøre en vurdering av tiltakene. – Det er for tidlig å si om tiltakene blir videreført, sier helsebyråd Beate Husa.

E24 - 30 jan. 21 kl. 09:11

Regjeringen viderefører de nasjonale tiltakene frem til midten av februar

Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet anbefaler at det gradvis lempes på tiltakene, men foreslår enkelte lettelser for barn og unge..

NRK - 23 jan. 21 kl. 08:57

– Strengeste tiltak siden 12. mars

Fra klokka 12 lørdag 23. januar innfører regjeringen påbud om hjemmekontor for de som kan, stengte butikker med unntak av matbutikker, apotek og bensinstasjoner, samt full skjenkestopp og rødt nivå for barnehager og barne- og ungdomsskoler i Oslo og Østre Viken. Dette er blant de strenge tiltakene helseminister Bent Høie presenterte på dagens pressekonferanse.

NRK - 12 april 21 kl. 18:00

Korona-pressekonferanse tirsdag

Regjeringen holder pressekonferanse om koronasituasjonen tirsdag ettermiddag klokken 16. Der er det ventet at de vil presentere hvilke nasjonale tiltak som videreføres. De nasjonale tiltakene som ble innført 25.

NRK - 23 jan. 21 kl. 08:15

Anbefaler inngripende tiltak

Helsedirektoratet og FHI anbefaler at regjeringen innfører påbud om hjemmekontor for de som kan, forbyr arrangementer inne og ute og skjenkestopp for Norde Follo og kommunene rundt. De anbefaler rødt nivå på barnehager, barneskoler og ungdomstrinn fra torsdag, i første omgang ut uken. De mener kjøpesentre, butikker og andre utsalgssteder bør stenges, med unntak av utsalgssteder som selger nødvendige varer, som for eksempel dagligvarebutikker, apotek og bensinstasjoner.

NRK - 23 jan. 21 kl. 08:15

Anbefaler strenge tiltak

Helsedirektoratet og FHI anbefaler at regjeringen innfører påbud om hjemmekontor for de som kan, forbyr arrangementer inne og ute og skjenkestopp for Norde Follo og kommunene rundt. De anbefaler rødt nivå på barnehager, barneskoler og ungdomstrinn fra torsdag, i første omgang ut uken. De mener kjøpesentre, butikker og andre utsalgssteder bør stenges, med unntak av utsalgssteder som selger nødvendige varer, som for eksempel dagligvarebutikker, apotek og bensinstasjoner.

VG - 09 feb. 21 kl. 14:55

Regjeringen viderefører tiltak i østlandskommuner – med noen endringer

De strenge tiltakene i østlandskommunene blir videreført, men Nordre Follo og Ås får noen lettelser..

Fler nyheter fra E24

E24 - 3 timer siden

Tilsyn bekymret for sveisefeil og utmatting: Fant flere avvik på Johan Castberg-skipet

Petroleumstilsynet er bekymret for kvaliteten på produksjonsskipet på Johan Castberg-feltet etter sveisefeil og designutfordringer. Feilene blir fikset før skroget forlater verftet i Singapore, svarer Equinor..

E24 - 4 timer siden

Hemmelig kilde tok kontakt. Da skjønte regjeringen alvoret i Bergen Engines-saken.

Næringsminister Iselin Nybø (H) fortalte i Bergen Engines-høringen at det var et hemmelig varsel til hennes departement som fikk alarmklokkene til å ringe..

E24 - 4 timer siden

Fotballtrener Helge Aune scorer mest på aksjer

Avkastningen hans er mye høyere enn Harald Espedals «vennefond». Helge Aune hadde over 20 prosent avkastning på aksjene, mens Espedal hadde 14,5 prosent i 2020..

E24 - 9 timer siden

Nedgang på Wall Street – Tesla-fall tiltar

Den kjente sportsutstyrsprodusenten Peloton faller tungt etter advarsel fra amerikanske myndigheter, og Tesla-aksjen møter motbør etter dødsulykke..

E24 - 5 timer siden

Brennhett hyttemarked: Sjøhytte gikk 2,6 millioner over prisantydning

Hjemmesommeren 2020 bød på ellevill prisvekst for hyttemarkedet – spesielt for sjøhyttene som steg 11,5 prosent fra året før. Eiendom Norge tror det blir like vilt i år. Nå koker også leiemarkedet før ferien..

E24 - 5 timer siden

WSJ: Credit Suisse-meglere må gå

Hoderullingen fortsetter i den sveitsiske storbanken etter hedgefondskandalen som kostet finansforetaket rundt 40 milliarder kroner..

E24 - 7 timer siden

Taxfree-debatt gir anbudsuro: – Skaper usikkerhet

Mens politikerne diskuterer avvikling av taxfree-ordningen, er en rekke store selskaper i sluttprosessen i konkurransen om å få selge avgiftsfrie varer på norske flyplasser. Debatten har påvirket anbudsprosessen..

E24 - 7 timer siden

Danmark åpner for karantenefri innreise fra tre norske fylker

Danmark har besluttet at personer fra Norges tre nordligste fylker, Trøndelag, Nordland og Troms og Finnmark, får reise til Danmark uten å sitte i karantene..

E24 - 8 timer siden

Oljeprisen kryper opp i takt med økte smittetilfeller

Men den svake dollarkursen bidrar til å holde oljeprisen oppe..

E24 - 9 timer siden

Jens Rugseth er blitt 162 mill. rikere på én dag etter å ha kjøpt et selskap fra staten

Sikri stiger hele 23 prosent på Oslo Børs etter kjøpet av Ambita fra den norske stat. Likevel synes Sikris hovedeier Jens Rugseth at han har betalt for mye..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt