P4 > Nyheter

Søndag, 20 September, 23:10

P4 - 15 jan. 20 kl. 05:19

Anbefaler å oppgradere Windows

Brukere av Windows bør oppdatere systemet sitt så raskt som mulig.
Det er oppfordringen fra Nasjonal sikkerhetsmyndighet, NSM.
Sikkerhetsoppdateringen kom i går, og lukker en kritisk sårbarhet knyttet til en fil.
Også virksomheter i helse- og omsorgssektoren har varslet om sikkerhetsoppdateringen, ifølge digi.no.
Les mer på P4


Les mer om:
Windows, Nasjonal, NSM

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Anbefalerå , oppgradere, Windows
P4 - 14 jan. 20 kl. 23:30

- Oppdater windows nå!

Nasjonal sikkerhetsmyndighet går nå ut og ber alle norske bedrifter og nordmenn som har PC med Windows Microsoft om å oppgradere programvaren. Årsaken er en sårbarhet med operativsystemet, som ble oppdaget av amerikansk etteretning..

VG - 14 jan. 20 kl. 23:46

Sikkerhetsmyndighetene anbefaler rask Windows-oppdatering

Nasjonal sikkerhetsmyndighet anbefaler at alle Windows-brukere gjennomfører sikkerhetsoppdateringen som kom i kveld..

NRK - 14 jan. 20 kl. 23:29

NSM: Oppdater datamaskinen nå

Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) gikk tirsdag kveld ut med en oppfordring på sine nettsider. De ber alle Windows-brukere oppdatere til nyeste versjon av Windows umiddelbart. Oppdateringen fra Microsoft tirsdag tetter et alvorlig sikkerhetshull..

NRK - 22 juni 20 kl. 12:01

Vil oppgradere slakterier

Nortura planlegger investeringer på mellom 1,1 og 1,4 milliarder kroner for å oppgradere slakterier i Rogaland og Tønsberg fram til 2025. Det vil ifølge selskapet gi økt grad av automasjon og digitale prosesser i Norturas regionale fabrikker..

Dagbladet - 14 jan. 20 kl. 23:13

Varsko om «kritisk sårbarhet»: - Oppdater nå!

Amerikansk etterretning fant sikkerhetsfeilen norske myndigheter nå roper varsko om. Nå råder også norske myndigheter alle om å installere Windows' siste sikkerhetsoppdatering..

Aftenposten - 15 jan. 20 kl. 00:30

Nasjonal sikkerhetsmyndighet oppfordrer til dataoppdatering

Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) oppfordrer Microsoft Windows-brukere til å oppdatere den nyeste versjonen som ble tilgjengelig tirsdag kveld..

P4 - 09 april 20 kl. 10:54

- 19 pc-er til 23.000 ansatte

Oslo universitetssykehus hadde kun 19 ekstra bærbare PCer til sine 23.000 ansatte da koronavirusutbruddet startet og mange ble anbefalt å ha hjemmekontor. Det melder Dagens Næringsliv.

P4 - 05 juni 20 kl. 21:06

Helsedirektoratet sårbare for hacking

Da Norge stengte ned i mars, ble deler av kriseledelsen i Helsedirektoratet sendt på hjemmekontor med PC-er som var sårbare for hackerangrep. Det ble funnet 36 sikkerhetshull i Windows, og sju av disse ble betegnet som kritiske, i totalt 120 maskiner ansatte i direktoratet,, HELFO og Pasient- og brukerombudet brukte, melder NRK. Maskinene ble oppdatert etter kort tid, og feilen ble da rettet..

Aftenposten - 14 jan. 20 kl. 11:07

Rødt stormflo-varsel: Nå kommer ekstremværet «Didrik».

Metrologisk institutt oppgradere stormflo-varsel til rødt nivå i Sunnhordaland, Rogaland og Agder. For Oslo er varselet fortsatt oransje..

P4 - 07 feb. 20 kl. 11:28

Frankrike varsler atomopprustning

Frankrikes president Emmanuel Macron varsler atomopprustning. Etter at Storbritannia meldte seg ut av EU, er Frankrike den eneste gjenværende atommakten i unionen. Macron har tidligere uttalt at Europa ikke bare kan være tilskuere til et nytt våpenkappløp.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

SV vil ha etiske oljefondregler

SV vil ha nye regler for Oljefondet som i forkant sikrer at fondet investerer "klokt, klimavennlig og etisk". Konkret ønsker SV regler som pålegger Oljefondet å sjekke selskaper for miljøskade, menneskerettighetsbrudd og andre etiske prinsipper før det investerer, skriver Aftenposten. I dagens ordning sjekkes enkeltselskaper i etterkant.

P4 - 1 time siden

Biden frir til Republikanerne

Joe Biden appellerte til samvittigheten da han i kveld oppfordret de republikanske senatorene til å vente med utnevnelsen av ny høyesterettsdommer, etter at liberale Ruth Bader Ginsburg døde fredag, President Donald Trump har sagt at han ikke vil vente, men at han skal nominere en kandidat allerede neste uke. I så fall vil det bli en overvekt av konseravtive dommere i høyesterett, som avgjør mange viktige lover i USA. Biden mener det mest reale er å vente til etter at folket har valgt president:.

P4 - 1 time siden

Starter koronagransking

Riksrevisjonen skal i morgen starte undersøkelser av myndighetenes koronahåndtering. Det bekrefter riksrevisor Per Kristian Foss overfor Dagbladet. Han sier denne jobben skal prioriteres høyt, og at revisjonen om nødvendig vil sette andre undersøkelser til side.

P4 - 3 timer siden

Kristoff nummer 4

Aleksander Kristoff syklet inn til 4. plass i avslutningen av Tour de France i kveld. Aller raskest i spurten på Champs-Élysées var Irske Sam Bennett.

P4 - 3 timer siden

Ny dokumentlekkasje om omfattende hvitvasking

Flere amerikanske storbanker skal ha bistått svindlere, gangstere og oligarker med hvitvasking av penger. Det viser en dokumentlekkasje kalt FinCEN Files, som blant andre Aftenposten har fått tilgang til. Der går det også fram at det i Norge skal ha blitt sluset 1 milliard kroner gjennom ulike DNB-kontoer.

P4 - 3 timer siden

- Mange eldre intensivsykepleiere orker ikke en ny bølge

Norsk Sykepleierforbund advarer..

P4 - 4 timer siden

Trodde de var forgiftet, hadde spist hasjkake

En familie i Agder kontaktet nødetatene i etetrmiddag fordi de trodde de var forgiftet. De følte seg både svimle og dårlige, så ambulanse rykket ut. Men så viste det seg at det var browniesen som sønnen i huset hadde bakt som var synderen.

P4 - 4 timer siden

- Minst 24 sivile drept

Minst 24 sivile skal ha blitt drept i flere flyangrep mot en landsby i Afghanistan i går. Angrepene skal ha blitt utført av afghanske regjeringsstyrker, og det skal ha vært flere barn blant de drepte. Kilder i den afghanske regjeringen hevder at 30 Taliban-krigere ble drept, men vitner sier at de fleste som ble drept var sivile, melder nyehtsbyrået AP..

P4 - 6 timer siden

Ruud måtte gi tapt

Casper Ruud måtte til slutt gi tapt for verdensener Novak Djokovic i ATP-1000-turneringen i Roma nå i ettermiddag. Men den norske 21-åringen imponerte stort og er uansett historisk som eneste nordmann som har tatt seg så langt som til semifinale i en ATP-turnering. Djokovic vant kampen 7-5, 6-3..

P4 - 5 timer siden

Norsk Folkehjelp-ansatte omkom

To ansatte i Norsk Folkehjelp har mistet livet i en eksplosjonsulykke på Salomonøyene i Stillehavet. Det opplyser organisasjonen i en pressemelding. De to omkomne er en australsk og en britisk statsborger.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt