NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 12:20

NRK - 15 des. 20 kl. 04:20

Amundsen på topp for Frp i Troms

Stortingsrepresentant Per-Willy Amundsen (49) fra Harstad topper stortingslisten til Troms Fremskrittsparti til stortingsvalget neste år. Det ble klart etter et nominasjonsmøte i fylkespartiet mandag kveld, opplyser Frp..
Les mer på NRK


Les mer om:
Per-Willy Amundsen, Harstad, Troms Fremskrittsparti, Frp, Troms

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Amundsen, topp, for, Frpi , Troms
VG - 03 feb. 21 kl. 11:37

NRK beklager radioinnslag – Frp-Amundsen vil avvikle hele NRK

Per-Willy Amundsen (Frp) reagerer på uttalelser om Israel i radioprogrammet «Shaun på P13». Løsningen er «del dem opp, selg dem i biter», sier Frp-toppen om statskanalen..

NRK - 14 des. 20 kl. 20:54

Frp-Amundsen på topp

Per-Willy Amundsen får første plass på Troms fremskrittspartis liste til neste års stortingsvalg. På andre plass er Kristian Wilsgård. Det bestemte fylkeslaget mandag kveld..

NRK - 18 feb. 21 kl. 18:09

Trist over Siv Jensens avgang

– Det finnes kun gode ord å si om Siv Jensen, og hun har vært min leder siden 2006. Det sier stortingsrepresentant for Troms Frp, Per-Willy Amundsen. – I dag er jeg oppriktig trist.

VG - 10 jan. 21 kl. 09:29

Stjerneskuddet Amundsen imponerer landslagseliten: – Han må til VM

LYGNA (VG) Norges beste utøver på 15-kilometer for øyeblikket, Sjur Røthe, nærmest krever at Harald Østberg Amundsen (22) slår følge til VM. Under norgescupen på Lygna imponerte stortalentet igjen..

NRK - 08 feb. 21 kl. 14:04

Solvik-Olsen vil leie Oslo Frp

Den tidlegare Frp-nestleiaren Ketil Solvik-Olsen bekreftar til NRK at han stiller som leiarkandidat for fylkeslaget til Frp i Oslo. Solvik-Olsen har vore blant Frp-toppane som dei siste månadane har leia Oslo Frp sitt mellombelse interimsstyre..

NRK - 07 jan. 21 kl. 12:01

Frp sier nei til portforbud

Frp sier nei til regjeringens forslag om å kunne åpne for portforbud i Norge. – Portforbud er et særdeles inngripende tiltak som utfordrer grunnloven og borgernes fundamentale menneskerettigheter, sier stortingsrepresentant Per-Willy Amundsen..

VG - 02 april 21 kl. 17:37

Flertall av menn i alle deler av Frp: – Tallene lyver ikke

HARSTAD/OSLO (VG) Frp har et klart flertall av menn. Men tidligere justisminister Per-Willy Amundsen avviser at de er et gubbeparti..

NRK - 29 des. 20 kl. 18:30

Enda en eksklusjonssak i Oslo Frp

Frp har sendt ut enda et nytt varsel om eksklusjon, melder TV 2. Denne gang mot Arne Østreng, som er leder for bydelslaget Nordre Aker Frp. Frps sentralstyre ekskluderte før jul den nasjonalkonservative fylkeslederen i Oslo Frp, Geir Ugland Jacobsen..

NRK - 11 mars 21 kl. 12:40

Foreslås til listeplass i Oslo

Frp-veteranen Carl I. Hagen blir av Gamle Oslo Frp foreslått til tredjeplassen på stortingslista til Oslo Frp. Han utfordrer dermed igjen Aina Stenersen.

VG - 16 des. 20 kl. 17:49

Sylvi Listhaug: Får frysninger av «nasjonalkonservativ»

De tre kontroversielle Frp-politikerne Sylvi Listhaug, Jon Helgheim og Per-Willy Amundsen stiller seg helhjertet bak utkastelsen av Oslo Frps leder. Ordet nasjonalkonservatisme minner om nasjonalsosialisme, mener Listhaug..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Ubåt sakna i Indonesia

Ein ubåt med 53 personar ombord er sakna i Indonesia. Det opplyser marinen i landet til Reuters..

NRK - 15 minutter siden

26 nye smittede i Bergen

Det er registrert 26 nye koronasmittede i Bergen siden i går. 15 er nærkontakter og tre er importsmitte. To har ukjent smittevei og fem har usikker smittevei.

NRK - 15 minutter siden

Pasientar døydde av oksygenmangel

I India døydde minst 22 pasientar på eit sjukehus då ein tank som forsynte dei med oksygen gjekk tom. Det opplyser ein talsmann for styresmaktene i Maharashtra til Reuters. Sjukehuset har mange covid-19-pasientar..

NRK - 15 minutter siden

Fleire klubbar ute av superligaen

Den spanske klubben Atletico Madrid har trekt seg frå superligaen. Det melder nyheitsbyrået AFP. Også den italienske klubben Inter er ute, ifølgje italienske medium.

NRK - 30 minutter siden

Nyheitsbyrå: Inter er også ute

Det italienske nyheitsbyrået ANSA melder at Inter også skal vere på veg ut av superligaen. – Superligaprosjektet er no ikkje lenger interessant for Inter, siterer ANSA ei sentral kjelde i klubben..

NRK - 30 minutter siden

250.000 på flukt i Myanmar

Sidan millitæret tok makta i Myanmar har kring 250.000 personar blitt drivne frå heimane sine. Det opplyser FNs spesialutsending til landet.

NRK - 30 minutter siden

Kjem truleg med råd om 17.mai

Helseminister Bent Høie og kulturminister Abid Raja held pressekonferanse torsdag om koronasituasjonen. NRK får opplyst av pressevakta i Kulturdepartementet at det truleg vil koma informasjon og råd om feiringa av 17.mai..

NRK - 30 minutter siden

Nytt koronarelatert dødsfall

Det er registrert ett nytt koronarelatert dødsfall i Fredrikstad det siste døgnet. Fredrikstad kommune opplyser at det dreier seg om en koronasmittet person over 70 år..

NRK - 45 minutter siden

Skal i møte med FHI

Ledelsen i Kristiansand kommune skal onsdag kveld i møte med FHI angående smittesituasjonen i kommunen, skriver Fædrelandsvennen. Et mulig utfall av møte er at det blir foreslått nye lokale regler sier kommunedirektøren..

NRK - 1 time siden

8 smitta etter gravferd

8 personar er koronasmitta etter å ha vore i same gravferd i Gjøvik. Smitteutbrotet har også ført til at ein heil skuleklasse ved Biri ungdomsskule er i karantene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt