P4 > Nyheter

Tuesday, 25 February, 10:13

P4 - 28 Jan 20 kl. 08:55

Amundsen ny justispolitisk talsperson

Frp bekrefter nå at Sylvi Listhaug blir ny finanspolitisk talsperson for partiet på Stortinget, og Siv Jensen blir parlamentarisk leder.
Tidligere justisminister Per-Willy Amundsen blir Frps nye justispolitiske talsperson, og tidligere samferdselsminister Jon Georg Dale overtar som partiets talsperson for energi og miljø..
Les mer på P4


Les mer om:
Sylvi Listhaug, Stortinget, Siv Jensen, Per-Willy Amundsen, Frps, Jon Georg Dale

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Amundsenny , justispolitisk, talsperson
NRK - 28 Jan 20 kl. 09:29

Listhaug blir finanspol. talsperson

Nestleder Sylvi Listhaug får jobben som Fremskrittspartiets finanspolitiske talsperson på Stortinget. Per-Willy Amundsen blir justispolitisk talsperson, og partileder Siv Jensen blir parlamentarisk leder i partiet. Det skriver Frp i en pressemelding..

Aftenposten - 28 Jan 20 kl. 08:56

Per-Willy Amundsen blir Frps nye justispolitiske talsperson

Per-Willy Amundsen tar over Solveig Hornes rolle som Fremskrittspartiets justispolitiske talsperson på Stortinget, ifølge Adresseavisen..

P4 - 13 Jan 20 kl. 07:55

Frykter for rettsikkerheten

Rettsikkerheten står i fare på grunn av treig saksbehandling i domstolene. Det mener justispolitisk talsperson i SV, Petter Eide. I følge en rapport fra Riksrevisjonen når ingen av lagmannsrettene og 20 av tingrettene målet om å behandle straffesaker i løpet av 3 måneder.

P4 - 22 Jan 20 kl. 15:41

Høyre: – Frp sine justisministere har gjort en god jobb

– Frp sine justisministere har gjort en god jobb. Det sier justispolitisk talsperson for Høyre, Peter Frølich. Lederen av justiskomiteen, Arbeiderpartiets Lene Vågslid, sa tidligere i dag til P4-nyhetene at ingen av de syv justisministerene har innfridd til forventningene om å rydde opp.

P4 - 28 Nov 19 kl. 05:34

Gjør dommer tilgjengelig for alle

Rettsavgjørelser fra norske domstoler skal bli gratis tilgjengelig digitalt for alle. De fire regjeringspartiene ble i går kveld enige om at alle skal få tilgang til å se hvilke dommer som er avsagt - riktignok da i anonymisert form. Dommer er en veldig viktig rettskilde.

P4 - 04 Oct 19 kl. 08:44

Tajik valgt til finanspolitisk talsperson

Hadia Tajik er nå ny finanspolitisk talsperson i Arbeiderpartiet. Partiet skriver i en pressemelding at det ble bestemt på et gruppemøte i morges. Hun skal selv ha bedt om å få den viktige jobben, en jobb Trond Giske hadde før han trakk seg som nestleder.

Dagbladet - 30 Dec 19 kl. 11:40

Netanyahus valgseier er en hån

Nå synes Israel å ha havnet i et etisk og justispolitisk mørke..

Klartale - 04 Oct 19 kl. 09:47

Tajik blir talsperson for finans i Ap

Fredag valgte Arbeiderpartiet Hadia Tajik som ny finanspolitisk talsperson..

P4 - 12 Feb 20 kl. 15:07

- En gledens dag

Det er en gledens dag at justisdepartementet nå har fattet vedtak om at mulla Krekar kan utleveres til Italia. Det sier tidligere justisminister Per-Willy Amundsen. Frp har lenge kjempet for å få Krekar ut av Norge, og Amundsen sier det bare er tilfeldigheter som gjorde at det ikke var en justisminister fra Frp som kunne annonsere nyheten..

NRK - 04 Oct 19 kl. 08:50

Tajik ny finanspolitisk talsperson

Ap-nestleder Hadia Tajik blir partiets nye finanspolitiske talsperson. Det har Arbeiderpartiet bestemt på et gruppemøte på Stortinget. Trond Giske hadde vervet før han gikk av som nestleder i 2018..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Jahn Teigen er død

Den folkekjære sangeren og musikeren Jahn Teigen er død, 70 år gammel. Han sovnet stille inn på Ystad sykehus i Sverige i går kveld. Artisten har vært åpen om at han har strevd med sykdom den siste tiden, og han har levd et tilbaketrukket liv i Sverige de siste årene.

P4 - 30 minutter siden

Dømt til 10 års fengsel for voldtekt

En mann er er i Aust-Agder tingrett dømt til fengsel i 10 år for voldtekt for seksuell omgang og over 100 voldtekter av et familiemedlem. Den fornærmede var mindreårig da overgrepene skjedde. Mannen og offeret er opprinnelig fra Kosovo.

P4 - 30 minutter siden

Nordmenn forbruker nest mest

Nordmenn er et svært kjøpekraftig folkeslag. Norge hadde i 2018 Europas nest høyeste konsumnivå per innbygger, ifølge den europeiske kjøpekraftsundersøkelsen. Bare luxembourgerne kjøpte mer.

P4 - 1 time siden

Koronaviruset kan endre reiservaner

Utbruddet av det nye koronaviruset kan gjøre at folk endrer reiseplanene sine. Frykt for koronaviruset og fall i oljeprisen bidro i går til den verste dagen på Oslo Børs hittil i 2020. Norwegian falt med 14,6 prosent og var en av dagens store tapere.

P4 - 3 timer siden

- Antiklimatisk Nav-dom fra Kontrollkomitéen

Stortingets gransking av Nav-skandalen er mindre slagkraftig nå som det er en ny arbeids- og soalialminister ved roret. Det sier politisk kommentator i VG, Astrid Meland. I dag legger Kontroll- og konstitusjonskomitéen på Stortinget frem sin innstilling om Nav-skandalen.

P4 - 1 time siden

Kvinne som tente på hus hadde øks

Kvinnen som er pågrepet for å ha tent på en enebolig i Sørkjosen i Troms og Finnmark i natt gikk rundt i et boligområde i forkant av brannen med en øks. Det opplyser politiet i en pressemelding . Ifølge politiet brøt kvinnen seg inn i en enebolig og tente på huset hvor det lå en kvinne og et barn og sov.

P4 - 1 time siden

Verdens eldste mann er død

Verdens eldste mann er død. Japaneren Chitetsu Watanabe ble hele 112 år gammel, og ble for bare to uker siden innlemmet i Guinness rekordbok. Watanabe etterlater seg hele fem barn, 12 barnebarn, 16 oldebarn og et tippoldebarn..

P4 - 1 time siden

18 barn skadd i angrepet i Tyskland

18 av ofrene etter at en bil kjørte inn i en folkemengde i Volkmarsen i Tyskland i går er barn. I alt ble 35 mennesker innlagt på sykehus med skader. Bilføreren pågrepet og siktet for drapsforsøk.

P4 - 1 time siden

Skipper dømt etter at inspektør falt i sjøen

En skipper på en fiskebåt må betale 38.000 kr i bot etter at en inspektør fra Kystvakten falt i sjøen og ble skadd på grunn av en dårlig taustige om bord. Hendelsen skjedde under en inspeksjon i 2018, skriver Fiskeribladet.

P4 - 1 time siden

Stort snøras sperrer vei i Lom

Det har gått et 80 meter bredt snøras på riksvei 15 ved Vikedalane i Lom. Politiet er på vei til stedet med det er foreløpig ikke opplysninger om at noen biler eller personer er tatt. Raset har gått over veien og ned mot et vann på nedsiden..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt