NRK > Nyheter

Torsdag, 22 April, 03:59

NRK - 08 mars 21 kl. 15:28

Amulansefly kjørte av rullebane

Tett snøvær får skylda for at et fly i dag kjørte av rullebanen i Bodø og stengte all trafikk på flyplassen i 45 minutter. Etter landing var det så tett snøvær at pilotene ikke klarte å finne riktig vei av rullebanen og satte seg fast..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bodø

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Amulansefly, kjørteav , rullebane
NRK - 19 mars 21 kl. 13:13

Ingen penger til tredje rullebane

En tredje rullebane på Oslo Lufthavn på Gardermoen er ikke prioritert i Nasjonal transportplan. Det er satt av fem milliarder kroner til luftfart, men det går i hovedsak til ny flyplass i Mo i Rana, samt flytting av flyplassen i Bodø..

NRK - 04 april 21 kl. 01:53

Kjørte i motgående retning på E6

En sjåfør kjørte i motgående felt fra Vestby og nordover til Langhus. En bom som ble brukt for stenge E6 ved Nøstvet tunnelen ble kjørt ned. Bilen endte i Drøbak der den kjørte inn i en lyktestolpe.

NRK - 27 feb. 21 kl. 05:37

Mann omkom i påkjørsel i Alvær

En mann i 60-årene mistet livet i en påkjørsel på fylkesvei 57 ved Lindås i Alvær kommune i Nordhordland natt til lørdag. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 2.32 etter at forbipasserende hadde funnet en livløs mann liggende i veien.

NRK - 27 feb. 21 kl. 05:37

Mann omkom i påkjørsel i Alver

En mann i 60-årene mistet livet i en påkjørsel på fylkesvei 57 ved Lindås i Alver kommune i Nordhordland natt til lørdag. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 2.32 etter at forbipasserende hadde funnet en livløs mann liggende i veien.

NRK - 09 mars 21 kl. 09:57

Pågrepet etter Fjellveien-drama

En 27 år gammel mann er pågrepet etter villmannskjøringen med lastebil i Fjellveien søndag 21. februar, skriver BA. Lastebilen råkjørte og var nær ved å kjøre på mange turgåere, før den kjørte utfor og ble liggende mot et tre.

NRK - 25 jan. 21 kl. 03:13

Politibil kjørte inn i folkemengde

En politibil kjørte over minst en person i Tacoma i delstaten Washington i USA søndag, melder CNN. Politiet skal ha vært i ferd med å rydde et blokkert veitkryss da bilen ble angrepet. Politimannen frykter for sin sikkerhet, opplyser politiet...

NRK - 21 feb. 21 kl. 13:30

Lastebil kjørte på flere biler

TV2 melder at en lastebil kjørte inn i flere biler og trær i turområde i Fjellveien i og at føreren løp fra stedet..

NRK - 23 feb. 21 kl. 21:56

Fant ekteparet som kjørte seg bort

Det norske ektepar i 80-årene som kjørte seg bort i Värmlandsskogen i Sverige tirsdag, har kommet til rette etter en fire timer lang leteaksjon. De er uskadde, men våte og kalde, opplyser svensk politi..

VG - 27 feb. 21 kl. 22:16

Vogntog kjørte ut: – Sjåføren klarte ikke å stå på beina

Åpenbart beruset, sier politiet om vogntogsjåføren som kjørte ut i Telemark lørdag kveld..

VG - 02 april 21 kl. 19:37

Bil kjørte inn i politifolk ved den amerikanske kongressen

To politifolk er skadet etter at en bil kjørte inn i dem utenfor kongressbygningene i Washington D.C. Den mistenkte er pågrepet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Anmeldt for karantenebrudd i Bergen

To personer blir anmeldt for brudd på karantenereglene etter at de natt til torsdag forlot hvert sitt karantenehotell. Ifølge Vest politidistrikt skulle de to ta seg en fest. Nå blir det istedenfor en saftig bot å betale.

NRK - 45 minutter siden

Ønsker lettelser før helgen

Rakkestad og Ås er de to eneste kommunene i Viken som har kontroll på smittespredningen, men likevel er underlagt tiltaksnivå 5A. Nå ønsker de lettelser. Torsdag håper begge kommunene på at regjeringen letter på tiltakene i de to kommunene, skriver Dagbladet..

NRK - 1 time siden

FHI: 60 prosent utenlandskfødte

Forrige uke var 60 prosent av nye koronapasienter med kjent fødeland, født utenfor Norge. Også i smittetallene er andelen personer født i utlandet høy. Den ferske ukesrapporten fra Folkehelseinstituttet (FHI) viser at selv om antall innlagte går nedover, minker den mindre blant dem som er født i utlandet, skriver Aftenposten..

NRK - 1 time siden

Bobilbrann spredte seg til bolighus

Ved Marstein i Rauma har en brann i en bobil spredt seg til et bolighus. Det skal ikke være mennesker i bobilen eller i huset. E 134 er stengt i forbindelse med slukking av brannen, skriver politiet i Møre og Romsdal på Twitter..

NRK - 1 time siden

Advarer mot falske koronavaksiner

Mexicos helsemyndigheter advarte onsdag om farene etter at falske doser av koronavaksinen fra Pfizer/ Biontech er blitt solgt og brukt i både Mexico og Polen. Mangelen på vaksine har ført til at mange blir fristet til å kjøpe vaksinene selv..

NRK - 1 time siden

Luftvernsirener nær atomkraftverk

Israelsk militære opplyser at luftvernalarmen er utløst ved byen Dimiona hvor et av landets atomanlegg befinner seg. Det er ikke opplyst hva som er årsaken til alarmen, men det kan være at det er registrert mulig angrep i nærheten av anlegget..

NRK - 2 timer siden

 Pérez sier han er skuffet

Real Madrid-president Florentina Pérez sier at han er skuffet over reaksjonene som har kommet etter at superliga-prosjektet ble kjent. Han skal ha jobbet med prosjektet i tre år, fortalte han i et spansk radioprogram natt til torsdag..

NRK - 4 timer siden

Utsatt utvisning av Meng Wanzhou

En dommer i Canada har utsatt utvisningen av finansdirektøren i mobilselskapet Huawei, Meng Wanzhou, til høsten. Hun ble pågrepet under en mellomlanding i Canada i 2018, og er tiltalt i USA for brudd på sanksjoner mot Iran og tyveri av teknologi. (AFP).

NRK - 3 timer siden

550 nye smittede i Norge siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 550 koronasmittede i Norge, som er 49 færre enn for samme dag forrige uke, da tallet var 599. De siste sju dagene er det registrert til sammen 3.236 nye smittetilfeller i Norge, som gir et snitt på 46.

NRK - 3 timer siden

497 nye smittede i Norge siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 497 koronasmittede i Norge. Det er 36 flere enn snittet de siste sju dagene, men 149 færre enn tilsvarende snitt for en uke siden. De siste sju dagene er det registrert til sammen 3.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt