NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 13:10

NRK - 11 feb. 21 kl. 14:41

Amsterdam med størst aksjehandel

Amsterdam har passert London som Europas største senter for aksjehandel. I januar, etter at Storbritannia forlot EU, ble det omsatt fire ganger så mye på Euronext Amsterdam som i desember. EUs institusjoner kan ikke lenger omsette aksjer i London..
Les mer på NRK


Les mer om:
London, Europas, Storbritannia, EU, Euronext Amsterdam, EUs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Amsterdammed , størst, aksjehandel
Aftenposten - 22 mars 21 kl. 11:08

4 gode aksjehandel tips

Lyst til å prøve aksjehandel? Med etoro er det mye enklere og tryggere enn du tror..

Aftenposten - 22 mars 21 kl. 11:08

Dette bør du vite om aksjehandel

Lyst til å prøve aksjehandel? Med nettplattformen etoro er det mye enklere og tryggere enn du tror..

Aftenposten - 23 mars 21 kl. 11:03

5 nyttige tips om aksjehandel

Lyst til å prøve aksjehandel? Med nettplattformen eToro er det mye enklere og tryggere enn du tror..

E24 - I førrgår: 08:09

Finanstilsynet med kritikk av Arctic Securities etter aksjehandel

Tilsynet har gjort undersøkelser av meglerhusets analysedekning og ansattes aksjehandel, og kritiserer Arctic for blant annet manglende rutiner og prosedyrer..

E24 - 11 feb. 21 kl. 14:11

Nå er denne børsen størst i Europa

London har mistet rollen som Europas største senter for aksjehandel, viste nye tall torsdag..

NRK - 08 jan. 21 kl. 16:16

Vil stogge dopturisme til Amsterdam

Amsterdam vil hindre turistar i å bruke marihuanakafear, sokalla «coffee shops», og vil krevje at besøkande viser fram nederlandsk pass for å kome inn på kafeane. Målet med forslaget er å setje ein stoppar for dopturismen, som har auka dei siste åra..

NRK - 28 jan. 21 kl. 17:20

Handelsplattform stoggar handel

Robinhood, ein populær amerikansk aksjehandel-plattform, har stogga handel i Gamestop og andre aksjar som har vore utsette for spekulasjon. Avgjersla vert møtt med raseri blant brukarane..

Dagbladet - 03 mars 21 kl. 15:54

Israel-råd til Norge: - Vaksiner de eldre og sårbare først

En av Israels covid-19-sjefer er klar på hva Norge bør gjøre: Vaksiner først de eldre, så de sårbare yngre. Først etter det, vil han vurdere å gi mer til byer med høyt smittetrykk..

VG - 10 april 21 kl. 18:19

Lurt å gi mer til Oslo først

Faglige råd må avgjøre hvem som skal få mest vaksiner først. Om vi kan spare flere liv på å prioritere de hardest rammede områdene først, bør vi gjøre det..

NRK - 24 jan. 21 kl. 17:53

Opptøyer mot nederlandske tiltak

Nederland har vært preget av aksjoner mot strenge koronatiltak i helgen. Demonstranter i Eindhoven kastet stein mot politiet, og i Amsterdam brukte politiet vannkanoner i dag. Et koronatestsenter ble påtent og brant ned i går kveld, melder AP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

– Kunne ha berga fregatten

KNM «Helge Ingstad» kunne vore berga etter kollisjonen med eit tanksskip. Det slår Statens havarikommisjon fast. Men mannskapet måtte hatt betre teknisk forståing av fregatten og betre opplæring enn dei hadde for å klara det, slår rapporten fast..

NRK - 10 minutter siden

Nedgang i koronapasientar

Det er 212 pasientar innlagde på norske sjukehus med covid-19 onsdag. Dette er 6 færre enn i går, syner tal frå Helsedirektoratet. 44 av pasientane får respiratorbehandling, 3 færre enn dagen før.

NRK - 10 minutter siden

25 koronadødsfall registrerte

Det er registrert 25 koronadødsfall hjå Folkehelseinstituttet det siste døgnet. Dette er ein kombinasjon av dødsfall dei siste dagane, etterregistrering og oppdaterte tal frå Dødsårsaksregisteret. Dødsfalla er i hovudsak frå veke 15 og 16, men somme er frå så langt tilbake som veke 5..

NRK - 5 minutter siden

Fortsatt nedgang i smittetilfeller

I uke 15 fortsetter nedgangen i antall meldte tilfeller siden toppen i uke 11, skriver FHI i ukesrapporten. Det er foreløpig meldt 3 717 tilfeller med prøvedato i uke 15, en nedgang på 23 % siden uke 14 og 43 % siden uke 11..

NRK - 15 minutter siden

Ny rapport om fregattforliset

Havarikommisjonen legg onsdag klokka 13 fram andre del av sin rapport av kva som skjedde då fregatten KNM Helge Ingstad kolliderte med tankskipet TS Sola i november 2018..

NRK - 30 minutter siden

500.000 til Oslo Pride

Regjeringen gir 500.000 kroner til Oslo Pride for markeringen av at det neste år er 50 år siden lovparagrafen som forbød sex mellom menn ble avskaffet. Det melder regjeringen i en pressemelding.

NRK - 45 minutter siden

Fire pågrepet etter bilbrann

Fire personer skal avhøres etter en bilbrann på Sem i Tønsberg i natt. Politistasjonssjef Øystein Holt sier bilbrannen og drapet på Heimdal i Tønsberg etterforskes som to separate saker..

NRK - 45 minutter siden

Tester over 120 barnehagebarn

Over 120 barnehagebarn koronatestes i dag som følge av smitteutbrudd i Lindesnes kommune. Til sammen har det vært 34 nye smittetilfeller i kommunen de siste to døgnene. Kommuneoverlegen sier det jobbes nå hardt for å hindre videre smitte..

NRK - 1 time siden

Ubåt sakna i Indonesia

Ein ubåt med 53 personar ombord er sakna i Indonesia. Det opplyser marinen i landet til Reuters..

NRK - 1 time siden

26 nye smittede i Bergen

Det er registrert 26 nye koronasmittede i Bergen siden i går. 15 er nærkontakter og tre er importsmitte. To har ukjent smittevei og fem har usikker smittevei.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt