NRK > Nyheter

Onsdag, 20 Januar, 13:43

NRK - 29 sep. 20 kl. 09:17

Amnesty trekk seg ut av India

Menneskerettsorganisasjonen Amnesty International har sagt opp alle sine tilsette i India og avsluttar alt arbeid i landet, melder nyheitsbyrået AP. Årsaka skal vere represaliar grunna mistanke om brot på lover mot utanlandsk involvering..
Les mer på NRK


Les mer om:
Amnesty International, India, AP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Amnesty, trekk, segut av , India
P4 - 03 okt. 20 kl. 07:55

100.000 dødsfall i India

Tallet på døde som følge av koronaviruset i India har nå passert 100.000. India er også på vei til å passere USA som det landet med flest koronasmittede i verden.

NRK - 29 okt. 20 kl. 05:14

Over 8 milioner smittet i India

Tallet på koronasmittede har passert åtte millioner i India, opplyder myndighetene ifølge AFP. India er det nest hardest rammede landet i verden, etter USA som har 9,1 millioner smittede. 120.

NRK - 17 nov. 20 kl. 10:08

Smittetallene synker i India

De daglige smittetallene i India har gått nedover i seks uker på rad. Mandag var landet for første gang på fire måneder under 30.000 nye smittetilfeller, viser tall fra helsemyndighetene i India.

NRK - 04 nov. 20 kl. 18:31

MDG-toppkandidat trekk seg

Toppkandidat Sigrid Z. Heiberg i MDG i Sogn og Fjordane trekk seg frå lista til stortingsvalet neste år. Det skriv ho på si Facebook-side.

NRK - 06 jan. 21 kl. 12:16

TV4 trekk melding om Assange

Svenske TV4 trekk meldinga si om at Julian Assange vert lauslaten mot kausjon, ifylgje NTB..

NRK - 03 okt. 20 kl. 07:23

Over 100.000 koronadøde i India

Antall koronadødsfall i India har passert 100.000, og bare Brasil og USA har flere. I alt 100.

NRK - 15 okt. 20 kl. 08:39

Laveste dødstall i India på 11 uker

680 koronasmittede personer har dødd i India det siste døgnet. Det er det laveste antallet nye dødsfall på elleve uker. Totalt har India over 7,3 millioner smittetilfeller og 111.

NRK - 08 des. 20 kl. 05:30

Koronatrenden peker nedover i India

India hadde 26.567 nye koronatilfeller mandag. Det er det laveste døgntallet siden 10.

NRK - 18 des. 20 kl. 02:43

India med vaksinering i januar

India planlegger å starte vaksinere folk mot koronaviruset i januar, opplyser landets myndigheter til BBC. Vaksinasjonsprogrammet tar sikte på nå 300 millioner mennesker innen begynnelsen av august. India har registrert nær 10 millioner smittede..

NRK - 19 des. 20 kl. 05:19

Over 10 millioner smittede i India

Antall koronasmittede i India passerte 10 millioner registrerte tilfeller lørdag. 145.136 personer er døde som følge av viruset, melder helsedepartementet i landet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Oslo kommune vil banke på dører

Oslo kommune vil opprette egne testteam som vil reise rundt å banke på dører. Målet er å teste flere innbyggere. Det sa helsebyråd Robert Steen på en pressekonferanse onsdag ettermiddag..

NRK - 15 minutter siden

Johnson ser frem til Biden

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier at han ser frem til å samarbeide med påtroppende president Joe Biden i tiden framover, ifølge Reuters. Samarbeidet mellom de to landene er veldig viktig, understreker han..

NRK - 30 minutter siden

USA klargjør seg for innsettelsen

Det er tidlig morgen på USAs østkyst, og i Washington klargjøres det nå for onsdagens innsettelse..

NRK - 30 minutter siden

Nær 1000 nordmenn fullvaksinerte

Nær 1000 nordmenn har no fått begge dosane av koronavaksinen. Det syner tal frå Folkehelseinstituttet. I alt har 54 697 personar fått første dose..

NRK - 30 minutter siden

Oslo forlenger nedstengingen

Oslo kommune forlenger nedstrendingen i to nye uker, men kommer med noen lettelser for barn og unge. Fritidsaktiviteter for barn og unge åpner igjen, og fritidsklubbene åpner med et begrenset tilbud, opplyser byrådsleder Raymond Johansen (Ap)..

NRK - 45 minutter siden

Etterregistrerte dødsfall fra FHI

18 nye koronarelaterte dødsfall er registrert av FHI som følge av etterregistrering i uke 3. Dermed er det totalt registrert 543 koronarelaterte dødsfall i Norge..

NRK - 9 timer siden

Arrestert etter biljakt på Råholt

Politiet på Romerike pågrep i natt to personer etter en kort biljakt på Råholt ved Eidsvoll. De to i bilen nektet å stanse for kontroll, og stakk av til fots, men ble oppsporet av politihund. Bilføreren er 17 år og er mistenkt for ruskjøring..

NRK - 45 minutter siden

124 nye smittede i Norge

Onsdag var 124 koronapasienter innlagt på norske sykehus. Det er åtte færre enn dagen før. 21 av pasientene får respiratorbehandling, noe som er én flere enn dagen før..

NRK - 1 time siden

Massevaksinering i Japan før OL

Japanske myndigheter starter generell massevaksinering i landet i mai. Myndighetene håper at de fleste voksne japanerne er vaksinert innen sommer-OL i Tokyo går av stabelen to måneder senere..

NRK - 1 time siden

Russland vil ha vaksinegodkjennelse

Den russiske produsenten av den russiske vaksinen Sputnik V hevder å ha søkt om vaksinegodkjennelse i EU. Ifølge vaksineprodusenten var de tirsdag denne uken i et møte med Det europeiske legemiddeltilsynet (EMA)..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt