E24 > Økonomi

Thursday, 17 January, 01:39

E24 - 21 Oct 18 kl. 12:10

Amnesty ber regjeringen revurdere forholdet til Saudi-Arabia

Amnesty mener det er på høy tid at Norge gjennomgår sitt forhold til Saudi-Arabia og viser til landets massive brudd på menneskerettighetene..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norge, Saudi-Arabia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Amnesty, ber, regjeringen, revurdere, forholdet, til, Saudi-Arabia
NRK - 25 Jun 18 kl. 13:52

Amnesty-kritikk mot Polen

Amnesty International anklager polske myndigheter for unødvendig rettsforfølgelse av demonstranter. I rapporten er Amnesty kritisk til flere lover. Blant dem en lov som, ifølge Amnesty, forbyr motdemonstrasjoner ved støttemarkeringer for regjeringen..

NRK - 20 Oct 18 kl. 15:20

– Bør revurdere forholdet til landet

Amnesty tror ikke på Saudi-Arabias versjon av drapet på Khashoggi, og mener Norge bør gå gjennom alle relasjoner til landet. – Norge bør definitivt også revurdere den militære eksporten til Saudi-Arabia, sier Amnestys Ina Tin til NTB..

NRK - 07 Aug 18 kl. 06:33

Vil revurdere glutenstøtte

Myndighetene skal gjennomgå støtten til personer med cøliaki og revurdere støtten til glutensensitive.Støtten for glutenfritt kosthold 24.000 kr i året, mens den reelle årlige ekstrakostnaden i snitt er på 7.

NRK - 21 Jun 18 kl. 22:03

Amnesty-sjef blir ikke løslatt

Lederen av menneskerettighetsorganisasjonen Amnesty i Tyrkia, Taner Kilic, blir ikke løslatt fra fengselet, opplyser Amnesty Norge i en pressemelding. Kilic har vært fengslet siden i fjor, anklaget for å være medlem av Gülen-bevegelsen..

Aftenposten - 07 Aug 18 kl. 07:16

Myndighetene skal revurdere glutenstøtten

Myndighetene skal gjennomgå den økonomiske støtten til personer med cøliaki og revurdere støtten til glutensensitive, som i dag er på 24.000 kroner i året..

NRK - 25 Jun 18 kl. 17:52

Ber Innovasjon Norge revurdere

Tillitsvalgte i Innovasjon Norge ber ledelsen om å revurdere ansettelsen av Norges rikeste kvinne, Ferd-arving Katharina G. Andresen, skriver Dagens Næringsliv. Ansettelsen har skapt bråk etter at det ble kjent hvordan Andresen ble ansatt..

P4 - 19 Jun 18 kl. 14:14

Amnesty kaller grensepolitikk tortur

Amnesty International kaller Donald Trumps grensepolitikk mellom USA og Mexico for tortur. Debatten om politikken der barn blir fraskilt sine foreldre på grensen, raser nå i USA. Siden april er minst to tusen barn av immigranter tatt fra fra foreldrene og holdt i egne leire.

Hegnar.no - 07 Aug 18 kl. 06:31

Myndighetene skal revurdere glutenstøtten

Myndighetene skal gjennomgå den økonomiske støtten til personer med cøliaki og revurdere støtten til glutensensitive, som i dag er på 24.000 kroner i året..

VG - 09 Aug 18 kl. 17:38

Anklager regjeringen for å strekke regelverket for å slå sammen Troms og Finnmark

Stortinget bør revurdere sammenslåingen mellom Troms og Finnmark, varsler Rødt og Senterpartiet, som mener regjeringen og Stortinget har gjort flere tvilsomme grep..

Hegnar.no - 25 Jun 18 kl. 13:59

Amnesty kritiserer Polen for maktmisbruk

Amnesty International anklager polske myndigheter for ulovlig overvåking, overdreven maktbruk og unødvendig rettsforfølgelse av fredelige demonstranter..

Fler nyheter fra E24

E24 - 3 timer siden

Fagforeningsleder om Norwegian-kutt: – En trist nyhet

I oktober annonserte Norwegian om kostnadskutt til 2 milliarder kroner. Nå skal flere ruter og seks baser legges ned. – En trist nyhet, sier nestsjef i Norwegian kabinforening.

E24 - 3 timer siden

WSJ: USA etterforsker Huawei

Påtalemyndigheten etterforsker Huawei for å ha stjålet forretningshemmeligheter, ifølge Wall Street Journal. .

E24 - 4 timer siden

Flygerforbund bryter forhandlinger med Ryanair

Nok en gang koker det i forhandlingene mellom Ryanair og de ansatte. Norsk Flygerforbund kaller selskapets oppførsel uakseptabel..

E24 - 5 timer siden

May overlevde mistillitsvotering

Storbritannias sittende regjering overlevde onsdagens mistillitsvotering i Underhuset i det britiske parlamentet. Pundet holder seg i ro. .

E24 - 5 timer siden

May overlever mistillitsvotering - pundet på stedet hvil

Storbritannias sittende regjering vinner tilliten til Underhuset i kveldens mistillitsvotering, som ventet - pundet holder seg i ro. .

E24 - 6 timer siden

Norwegian strammer til kostnadskuttene: Kutter ruter og legger ned seks baser

Som et ledd i Norwegians planer om å kutte milliarder i kostnader har selskapet nå bestemt seg for å legge ned en rekke ruter og seks baser. Selskapet sier de vil strekke seg så langt de kan for å unngå oppsigelser..

E24 - 6 timer siden

– Går mot en veldig myk brexit eller en veldig hard brexit

Onsdag kveld er det duket for en mistillitsvotering over den sittende regjeringen i Storbritannia. – Det blir for dramatisk for partiet å kaste henne, tror sjeføkonom..

E24 - 6 timer siden

Avis: EU klar til å utsette brexit til 2020

EU er klar for å utsette brexit til 2020, etter at Tyskland og Frankrike gir tommel opp for å forlenge skilsmisseforhandlingene, skriver The Times..

E24 - 7 timer siden

Kraftig ratehopp for offshoreskip: – Kommer til å være utsolgt en periode fremover

Med bedre værforhold skal det flyttes mange rigger i Nordsjøen, og onsdag leies det ut offshoreskip for over 700.000 kroner dagen, ifølge skipsmegler..

E24 - 8 timer siden

Kjøttlobbyen mobiliserer før Gunhild Stordalen-rapport

Internt dokument viser plan om å «nyansere» ny forskning om kosthold og miljø..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt