E24 > Økonomi

Monday, 25 March, 08:49

E24 - 21 Oct 18 kl. 12:10

Amnesty ber regjeringen revurdere forholdet til Saudi-Arabia

Amnesty mener det er på høy tid at Norge gjennomgår sitt forhold til Saudi-Arabia og viser til landets massive brudd på menneskerettighetene..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norge, Saudi-Arabia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Amnesty, ber, regjeringen, revurdere, forholdet, til, Saudi-Arabia
NRK - 25 Jun 18 kl. 13:52

Amnesty-kritikk mot Polen

Amnesty International anklager polske myndigheter for unødvendig rettsforfølgelse av demonstranter. I rapporten er Amnesty kritisk til flere lover. Blant dem en lov som, ifølge Amnesty, forbyr motdemonstrasjoner ved støttemarkeringer for regjeringen..

NRK - 20 Oct 18 kl. 15:20

– Bør revurdere forholdet til landet

Amnesty tror ikke på Saudi-Arabias versjon av drapet på Khashoggi, og mener Norge bør gå gjennom alle relasjoner til landet. – Norge bør definitivt også revurdere den militære eksporten til Saudi-Arabia, sier Amnestys Ina Tin til NTB..

NRK - 07 Aug 18 kl. 06:33

Vil revurdere glutenstøtte

Myndighetene skal gjennomgå støtten til personer med cøliaki og revurdere støtten til glutensensitive.Støtten for glutenfritt kosthold 24.000 kr i året, mens den reelle årlige ekstrakostnaden i snitt er på 7.

NRK - 21 Jun 18 kl. 22:03

Amnesty-sjef blir ikke løslatt

Lederen av menneskerettighetsorganisasjonen Amnesty i Tyrkia, Taner Kilic, blir ikke løslatt fra fengselet, opplyser Amnesty Norge i en pressemelding. Kilic har vært fengslet siden i fjor, anklaget for å være medlem av Gülen-bevegelsen..

Aftenposten - 07 Aug 18 kl. 07:16

Myndighetene skal revurdere glutenstøtten

Myndighetene skal gjennomgå den økonomiske støtten til personer med cøliaki og revurdere støtten til glutensensitive, som i dag er på 24.000 kroner i året..

P4 - 19 Jun 18 kl. 14:14

Amnesty kaller grensepolitikk tortur

Amnesty International kaller Donald Trumps grensepolitikk mellom USA og Mexico for tortur. Debatten om politikken der barn blir fraskilt sine foreldre på grensen, raser nå i USA. Siden april er minst to tusen barn av immigranter tatt fra fra foreldrene og holdt i egne leire.

NRK - 25 Jun 18 kl. 17:52

Ber Innovasjon Norge revurdere

Tillitsvalgte i Innovasjon Norge ber ledelsen om å revurdere ansettelsen av Norges rikeste kvinne, Ferd-arving Katharina G. Andresen, skriver Dagens Næringsliv. Ansettelsen har skapt bråk etter at det ble kjent hvordan Andresen ble ansatt..

Hegnar.no - 07 Aug 18 kl. 06:31

Myndighetene skal revurdere glutenstøtten

Myndighetene skal gjennomgå den økonomiske støtten til personer med cøliaki og revurdere støtten til glutensensitive, som i dag er på 24.000 kroner i året..

VG - 09 Aug 18 kl. 17:38

Anklager regjeringen for å strekke regelverket for å slå sammen Troms og Finnmark

Stortinget bør revurdere sammenslåingen mellom Troms og Finnmark, varsler Rødt og Senterpartiet, som mener regjeringen og Stortinget har gjort flere tvilsomme grep..

Hegnar.no - 25 Jun 18 kl. 13:59

Amnesty kritiserer Polen for maktmisbruk

Amnesty International anklager polske myndigheter for ulovlig overvåking, overdreven maktbruk og unødvendig rettsforfølgelse av fredelige demonstranter..

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Storebrand vil ha en bit av kommunemarked på 520 milliarder

I over seks år har Storebrand vært ute av kommunemarkedet. Nå ansetter forsikringsgiganten pensjonsekspert Jon Hippe for å gjøre comeback i markedet som har vokst til 520 milliarder kroner..

E24 - 1 time siden

Resesjonsfrykt herjer - Tokyo-børsen faller tungt

En varsellampe blinker for første gang siden finanskrisen, og Asia-børsene faller kraftig mens investorer flykter til «trygge havner»..

E24 - 2 timer siden

Turistbussene er uønsket i Oslo sentrum

– Vi opplever ikke at Oslo ønsker disse turistene velkommen, sier sertifisert Oslo-guide..

E24 - 2 timer siden

Statsråder: – Næringslivet må ansette folk som har falt utenfor arbeidsmarkedet

Når Norge går bedre etter oljesmellen for noen år siden, bør næringslivet vise ansvar og ansette folk som har havnet utenfor arbeidslivet, mener to statsråder..

E24 - 2 timer siden

Dette skjer denne uken: Skjebneuke for May og nye samtaler i Beijing

Det går mot en avgjørende uke i Theresa Mays kamp for å ta med britene ut av EU..

E24 - 2 timer siden

Boeing inviterer til møte om 737 Max

Boeing har invitert over 200 piloter, tekniske sjefer og representanter for myndigheten til et møte onsdag. Selskapet jobber for å få 737 Max på vingene igjen..

E24 - 2 timer siden

Sjeføkonom: Boligen din blir mindre verdt de neste årene

Samlet sett vil det være en realprisnedgang for boliger i Norge de neste årene, ifølge prognoser fra sjeføkonom Andreas Benedictow i Samfunnsøkonomisk analyse..

E24 - 12 timer siden

Røe Isaksen skal sammenligne norske matvarepriser med utenlandske

Priser og utvalg i norske, svenske og andre utenlandske butikker skal kartlegges av norske myndigheter..

E24 - 12 timer siden

Ekspert om cyberangrepet mot Hydro: Kan ha vært forsøk på å påvirke finansmarkedene

Cyberekspert Håkon Lønmo mener det er flere faktorer som peker på at cyberangrepet mot Hydro kan ha hatt som mål å bevege finansmarkedene, og tjene penger på prisbevegelsene..

E24 - 13 timer siden

Viking Sky har reservesystemer som skulle ha slått inn

Cruiseskipet Viking Sky har et såkalt «safe to port»-system som skulle ha slått inn da hovedsystemet sluttet å virke, skriver Bergens Tidende..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt