E24 > Økonomi

Monday, 19 November, 20:59

E24 - 21 Oct 18 kl. 12:10

Amnesty ber regjeringen revurdere forholdet til Saudi-Arabia

Amnesty mener det er på høy tid at Norge gjennomgår sitt forhold til Saudi-Arabia og viser til landets massive brudd på menneskerettighetene..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norge, Saudi-Arabia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Amnesty, ber, regjeringen, revurdere, forholdet, til, Saudi-Arabia
NRK - 25 Jun 18 kl. 13:52

Amnesty-kritikk mot Polen

Amnesty International anklager polske myndigheter for unødvendig rettsforfølgelse av demonstranter. I rapporten er Amnesty kritisk til flere lover. Blant dem en lov som, ifølge Amnesty, forbyr motdemonstrasjoner ved støttemarkeringer for regjeringen..

NRK - 20 Oct 18 kl. 15:20

– Bør revurdere forholdet til landet

Amnesty tror ikke på Saudi-Arabias versjon av drapet på Khashoggi, og mener Norge bør gå gjennom alle relasjoner til landet. – Norge bør definitivt også revurdere den militære eksporten til Saudi-Arabia, sier Amnestys Ina Tin til NTB..

NRK - 07 Aug 18 kl. 06:33

Vil revurdere glutenstøtte

Myndighetene skal gjennomgå støtten til personer med cøliaki og revurdere støtten til glutensensitive.Støtten for glutenfritt kosthold 24.000 kr i året, mens den reelle årlige ekstrakostnaden i snitt er på 7.

NRK - 21 Jun 18 kl. 22:03

Amnesty-sjef blir ikke løslatt

Lederen av menneskerettighetsorganisasjonen Amnesty i Tyrkia, Taner Kilic, blir ikke løslatt fra fengselet, opplyser Amnesty Norge i en pressemelding. Kilic har vært fengslet siden i fjor, anklaget for å være medlem av Gülen-bevegelsen..

Aftenposten - 07 Aug 18 kl. 07:16

Myndighetene skal revurdere glutenstøtten

Myndighetene skal gjennomgå den økonomiske støtten til personer med cøliaki og revurdere støtten til glutensensitive, som i dag er på 24.000 kroner i året..

P4 - 19 Jun 18 kl. 14:14

Amnesty kaller grensepolitikk tortur

Amnesty International kaller Donald Trumps grensepolitikk mellom USA og Mexico for tortur. Debatten om politikken der barn blir fraskilt sine foreldre på grensen, raser nå i USA. Siden april er minst to tusen barn av immigranter tatt fra fra foreldrene og holdt i egne leire.

NRK - 25 Jun 18 kl. 17:52

Ber Innovasjon Norge revurdere

Tillitsvalgte i Innovasjon Norge ber ledelsen om å revurdere ansettelsen av Norges rikeste kvinne, Ferd-arving Katharina G. Andresen, skriver Dagens Næringsliv. Ansettelsen har skapt bråk etter at det ble kjent hvordan Andresen ble ansatt..

Hegnar.no - 07 Aug 18 kl. 06:31

Myndighetene skal revurdere glutenstøtten

Myndighetene skal gjennomgå den økonomiske støtten til personer med cøliaki og revurdere støtten til glutensensitive, som i dag er på 24.000 kroner i året..

VG - 09 Aug 18 kl. 17:38

Anklager regjeringen for å strekke regelverket for å slå sammen Troms og Finnmark

Stortinget bør revurdere sammenslåingen mellom Troms og Finnmark, varsler Rødt og Senterpartiet, som mener regjeringen og Stortinget har gjort flere tvilsomme grep..

Hegnar.no - 25 Jun 18 kl. 13:59

Amnesty kritiserer Polen for maktmisbruk

Amnesty International anklager polske myndigheter for ulovlig overvåking, overdreven maktbruk og unødvendig rettsforfølgelse av fredelige demonstranter..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Bitcoin-prisen faller under 5.000 dollar

Kryptovalutaen er på sitt laveste nivå på over ett år..

E24 - 1 time siden

Corbyn vil stanse EU-utmelding uten avtale

Den britiske opposisjonslederen Jeremy Corbyn sier Labour vil forsøke å hindre at Storbritannia melder seg ut av EU uten at en brexit-avtale er vedtatt..

E24 - 1 time siden

LO og NHO utsetter AFP-forhandlinger i ett år

LO, NHO og regjeringen trenger mer tid på å utrede ny avtalefestet pensjon. Dermed blir ikke AFP forhandlingstema før i 2020..

E24 - 1 time siden

Einar Aas vurderte søksmål mot Nasdaq: – Alle strategier ble vurdert

Einar Aas og hans advokater vurderte å rette krav direkte mot Nasdaq-børsen etter at krafttraderen gikk på en tradingsmell i september. Den ideen droppet man etter at det ble klart at de største kraftaktørene ønsket noe helt annet..

E24 - 4 timer siden

Solid svekkelse av kronen

Kronen svekker seg ytterligere sammen med et fall i oljeprisen mandag ettermiddag. Euroen er verdt 9,72 kroner, fra 9,45 kroner for en drøy måned siden..

E24 - 5 timer siden

Minste prisforskjell mellom bensin og diesel på syv år

Differansen mellom prisen på bensin og diesel krympet mandag til 27 øre hos bensinkjeden Circle K, det minste på rundt syv år. Det skyldes dyrere biodiesel og kaldt vær, ifølge kjeden..

E24 - 6 timer siden

Regjeringen lei av unnskyldninger for manglende kjønnsbalanse i næringslivet

Blant de 200 største norske selskapene er kvinneandelen i toppledelsen veldig liten. Nå lanserer regjeringen forslag til en tiltaksliste for næringslivet..

E24 - 6 timer siden

Kan koste forsikringsselskapene over 100 milliarder

Skogbrannene som har herjet California den siste tiden, kan koste dyrt for forsikringsselskapene..

E24 - 7 timer siden

Per Hove ny konsernsjef i Evry – skal sikre klimanøytrale roboter

Men først venter en «svart fredag» for IT-selskapet..

E24 - 10 timer siden

Renault-aksjen faller kraftig etter arrestmelding

Carlos Ghosn, toppsjef i bilalliansen Renault-Nissan-Mitsubishi og en av de mektigste figurene i bilbransjen, meldes å være i ferd med å bli arrestert. På børsen faller Renault-aksjen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt