NRK > Nyheter

Wednesday, 10 August, 04:34

NRK - 25 apr 22 kl. 14:21

Amerikanske medium: Twitter nærmar seg salsavtale med Elon Musk

Selskapet Twitter kan nå ein avtale med SpaceX-grunnleggar og Tesla-investor Elon Musk om kjøp av den sosiale nettverkstenesta Twitter, seier kjelder til The New York Times og Bloomberg. Ifølge ein person med kjennskap til forhandlingane mellom Musk og Twitter, seier til Bloomberg at dei kan bli einige i løpet av måndagen om alt går som planlagt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Twitter, SpaceX, Tesla, Elon Musk, The New York Times, Bloomberg, Musk

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Amerikanske, medium, Twitter, nærmar, seg, salsavtalemed , Elon, Musk
Klartale - 11 jul 22 kl. 13:35

Musk vil ikke kjøpe Twitter likevel

Hele historien om Elon Musk og hans forsøk på å kjøpe Twitter har fått mye oppmerksomhet. Musk er kjent for å ha laget selskapet og bilen Tesla. – Det hele startet som et sirkus.

NRK - 03 aug 22 kl. 09:03

Kina lovar straff til USA

Den kinesiske utanriksministeren Wang Yi lova onsdag straff til dei som fornærmar Beijing. Det skriv AFP, som siterer kinesiske statlege medium. Den amerikanske politikaren Nancy Pelosis besøk til Taiwan har skapt kraftige reaksjonar i Kina.

Klartale - 26 apr 22 kl. 10:49

Elon Musk kjøper Twitter

Elon Musk kjøper Twitter. Han er sjef i Tesla og verdens rikeste mann. Han kjøper Twitter for over 400 milliarder norske kroner.

NRK - 03 nov 21 kl. 08:11

Lufthansa nærmar seg balanse

Den tyske luftfartsgiganten Lufthansa har opplevd stor framgang i tredje kvartal, og nærmar seg ein rekneskap i null etter ein hard periode under pandemien. Omsetninga i tredje kvartal har stige med 96 prosent til 51,4 milliardar kroner. Selskapet går framleis med underskot, men dette er kraftig redusert frå same periode i fjor.

NRK - 25 apr 22 kl. 15:44

Twitter-aksjene går opp med 3,9 prosent

Selskapet Twitter Inc. sine aksjer har stige med 3,9 prosent under kjøpsforhandlingane mellom Twitter og SpaceX-grunnleggar Elon Musk, melder nyheitsbyrået AFP. Fleire amerikanske medium melder at det er venta at Musk og Twitter vil koma til einigheit rundt kjøpet måndag..

NRK - 25 apr 22 kl. 15:44

Twitter-aksjane stig med 3,9 prosent

Selskapet Twitter Inc. sine aksjar har stige med 3,9 prosent under kjøpsforhandlingane mellom Twitter og SpaceX-grunnleggar Elon Musk, melder nyheitsbyrået AFP. Fleire amerikanske medium melder at det er venta at Musk og Twitter vil koma til einigheit om kjøpet måndag..

NRK - 14 apr 22 kl. 18:35

Navalnyj oppfordrar til kampanje i sosiale medium

Den russiske opposisjonsleiaren Alexej Navalnyj oppfordrar Vesten til å starte ein stor kampanje for å få fram fakta til det russiske folk. – Vi treng annonsar. Mange annonsar.

NRK - 25 apr 22 kl. 20:56

Handelsstans i Twitter-aksjen

Handel med Twitter-aksjen er stansa måndag i påvente av nyheiter frå selskapet om forhandlingane med SpaceX-grunnleggar Elon Musk om kjøp av Twitter. Fleire medium har meldt at Musk og Twitter kan bli einige om ein kjøpsavtale i løpet av måndag..

NRK - 06 apr 22 kl. 01:27

Twitter begrenser Putins kontoer

Twitter ha innført restriksjoner på mer enn 300 kontoer som tilhører russiske offisielle institusjoner og personer. Det gjelder blant annet kontoene til president Vladimir Putin, den russiske regjeringen og landets ambassader. Restriksjonene gjennomføres som en endring i algoritmene som innebærer at meldingene fra disse kontoene ikke lenger vil bli anbefalt, dukket opp i strømmen eller som varsler, opplyser Twitter ifølge BBC.

NRK - 08 jul 22 kl. 23:29

Elon Musk trekker seg fra Twitter-avtale

Elon Musk trekker seg fra å kjøpe Twitter, melder nyhetsbyrået Reuters. Det skal handle om flere vesentlige brudd på punkter i avtalen. – Twitter ser ut til å ha kommet med falske og villedende fremstillinger som Musk stolte på da han inngikk avtalen, skriver advokaten til Musk, Mike Ringler, i et brev til Twitter.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Ordførere mot elektrifisering av sokkelen

Olje- og energiminister Terje Lien Aasland, får motstand fra sine egne om elektrifisering av sokkelen. Aasland slo i Dagens Næringsliv tirsdag fast at elektrifiseringen av norsk sokkel skal gjennomføres. Det mener Ap-ordførerne i både Sandnes, Farsund, Sunndal og Høyanger er en dårlig ide, skriver Klassekampen.

NRK - 1 time siden

Sikkerhetsekspert: Trusselen fra IS i Afrika vokser

Trusselen fra den ekstreme islamistgruppa IS i Afrika vokser for hver dag som går, sier en ekspert på sikkerhet i Afrika. Martin Ewi forklarte seg til FNs sikkerhetsråd om terrorgruppas økende styrke i Afrika tirsdag. Han sier at minst 20 land i Afrika nå rammes direkte av IS-aktivitet, mens gruppa bruker mer enn 20 andre land til logistikk, pengeinnsamling og annet.

NRK - 1 time siden

Like mange trafikkdøde i år som i hele fjor

Så langt i år har 80 personer mistet livet i ulykker langs norske veier. Det er like mange som i hele 2021. Det 80.

NRK - 1 time siden

Kvinne tiltalt for å ha hjulpet tenåringsdatteren med abort

En mor som hjalp tenåringsdatteren sin med å ta abort i Nebraska, er blitt tiltalt for en grov forbrytelse i forbindelse med aborten. Aktor i saken sier at det er første gang han straffeforfølger noen for å ha tatt en abort etter uke 20 i svangerskapet, noe som er forbudt i delstaten. Loven ble vedtatt i 2010, men ble ikke gjeldende før USAs høyesterett i sommer opphevet den føderale abortretten i USA.

NRK - 2 timer siden

Beslagla telefonen til Trump-støttespiller

Kongressmannen Scott Perry sier at FBI har beslaglagt telefonen hans. Perry er en av Donald Trumps støttespillere i Kongressen. Republikaneren er blant dem som granskes av komiteen som gransker stormingen av Kongressen i januar i fjor, da Trump-støttespillere gikk til angrep da Joe Bidens valgseier skulle godkjennes.

NRK - 3 timer siden

500 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 500 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene.

NRK - 3 timer siden

600 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 600 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene..

NRK - 4 timer siden

Mann omkom i trafikkulykke i Larvik

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring ved Kvelde i Larvik tirsdag kveld. Det opplyser Sør-Vest politidistrikt natt til onsdag. Mannens pårørende er varslet.

NRK - 4 timer siden

Brann i grisehus i Rogaland

Det brenner i en driftsbygning med 600 griser på Klepp i Rogaland. Brannvesenet har startet slukking, melder operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt. Politiet fikk melding om brannen klokka 23.

NRK - 4 timer siden

Svensk Amnesty-stifter trekker seg i protest

Per Wästberg trekker seg fra Amnesty på grunn av rapporten om Ukrainas bruk av sivil infrastruktur i krigen. Han stiftet Amnestys avdeling i Sverige i 1964. Amnesty har fått sterk kritikk fra Ukraina og flere i Vesten etter rapporten som anklaget ukrainske styrker for å sette sivile liv i fare.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com