NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 04:33

NRK - 23 Aug 19 kl. 22:21

Amerikanske børser falt tungt

De amerikanske børsene falt fredag tungt etter at Trump twitret at han beordret amerikanske selskaper til å finne alternativer til Kina. Dow Jones stengte ned 2,78 prosent, S&P ned 2,94 prosent og Nasdaq ned 3,18 prosent. Også oljeprisen falt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trump, Kina, Jones, Nasdaq

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Amerikanske, børser, falt, tungt
NRK - 03 Aug 19 kl. 01:10

Kraftig børsfall verden over

Børser verden over falt kraftig fredag som følge av president Donald Trumps trusler om ytterligere straffetoll på kinesiske produkter, melder nyhetsbyrået AP. Alle tre indekser på New York-børsene falt til sitt laveste nivå siden juni..

Hegnar.no - 22 Aug 19 kl. 22:03

På stedet hvil ved amerikanske børser

E24 - 16 Oct 19 kl. 06:41

Oppgang på flere asiatiske børser: Fortsatt uro i Hongkong

Det er oppgang på flere asiatiske børser onsdag morgen etter at de amerikanske børsene steg dagen før, men i Hongkong fortsetter uroen, hvor parlamentet buet ut leder Carrie Lam før en tale..

NRK - 06 May 19 kl. 13:08

Bratt børsfall i Asia etter trussel

Asiatiske børser falt kraftig mandag som følge av frykt for en opptrapping av handelskrigen mellom USA og Kina. I Kina falt den toneangivende Shanghai Composite-indeksen med 5,6 prosent mandag, og Shenzhen-indeksen endte hele 7,4 prosent ned..

Hegnar.no - 01 Jul 19 kl. 13:40

EU straffer Sveits

EU trekker tilbake anerkjennelsen av sveitsiske børser som likestilte med EU-børser. Piskeslaget kommer som straff for nøling om en ny rammeavtale med EU..

Dagbladet - 05 Aug 19 kl. 20:48

Wall Street stuper

Amerikanske børser følger globale markeder og går markant i minus etter opptrappingen av president Donald Trumps handelskrig med Kina..

NRK - 14 May 19 kl. 03:10

Kraftig børsnedgang i Japan

Børsene i Japan fortsatte den globale trenden og falt kraftig ved børsåpning tirsdag, etter at Kina kunngjorde innføring av økt toll på amerikanske varer. Nikkei 225-indeksen falt med 1,78 prosent, mens den bredere Topix-indeksen falt 1,77 prosent..

Hegnar.no - 25 Jul 19 kl. 22:14

Teslakrasj på røde amerikanske børser

Rentefrykten sprer seg på Wall Street. Tesla og Ford fikk smekk på lanken, 737-MAX-krisen slår inn på regnskapene og handelskrigen begynner å gi realøkonomiske konsekvenser..

Hegnar.no - 23 Aug 19 kl. 22:03

Kraftig børsfall i USA og «VIXplosjon»

Ledende amerikanske børser er ned fredag, det samme er renter, mens VIX-indeksen legger kraftig på seg etter dagens hendelser.

NRK - 08 Jul 19 kl. 18:31

Barn falt i døden fra norsk skip

En jente på halvannet år døde da hun falt fra det norske cruiseskipet Freedom of the Seas i Karibia, melder nyhetsbyrået AP. Den amerikanske jenta skal ha blitt holdt ut av et vindu av bestefaren, som trolig mistet grepet. Ulykken bli etterforsket..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Eksplosjon i rekkehus i Helsingborg

det svenske politiets bombegruppe undersøker en bolig i Helsingborg i Syd-Sverige etter at en gjenstand eksploderte natt til mandag.Politiet opplyser til Helsingborgs Dagblad at det er snakk om en gjenstand som ble kastet inn gjennom et vindu..

NRK - 30 minutter siden

Skyting i Uppsala

I Uppsala nord for Stockholm er en leilighet i natt beskutt flere ganger. Ingen beboere ble skadet, men politiet har funnet flere kulehull i en vindusrute, melder SVT..

NRK - 1 time siden

Minst 40 arrestert i Hongkong

Minst 40 demonstranter er arrestert i Hongkong utenfor et hotell nær universitetsområdet der hundrevis av studenter forskanset seg i natt. Mange studenter forsøkte å forlate området, men ble møtt med tåregass av politiet og måtte vende tilbake..

NRK - 1 time siden

Ran på Majorstua

Politiet i Oslo etterlyser en mann i 20-årsalderen som truet til seg penger i en 7Eleven-kiosk på Majeostua ved 2-tiden i natt..

NRK - 1 time siden

Varsler nyvalg i Bolivia «snart»

Bolivias konservative, midlertidige regjering, ledet av Jeanine Añez, kunngjorde søndag at hun vil skrive ut nyvalg snart. Hun ga ingen flere detaljer, men sa at regjeringen vil forsøke å «gjennopprette landets demokratiske troverdighet»..

NRK - 2 timer siden

Pinera fordømmer politivold

Chiles president Sebastian Pinera fordømmer politiets maktmisbruk i den fire uker lange perioden med voldsomme protester i landet. – De har brukt overdrevent mye makt, og lovbrudd er begått, sa Pinera i en TV-sendt tale. 22 mennesker er døde i uroen..

NRK - 2 timer siden

Studentene kommer seg ikke ut

Ifølge Reuters korrespondent i Hongkong, Jessie Pang, har politiet sperret alle utganger fra universitetet der flere hundre studenter har oppholdt seg i natt. Flere har forsøkt å komme seg ut i morgentimene. Fortsatt sees brannbomber og tåregass..

NRK - 3 timer siden

Mange på vei ut av universitetet

TV-bilder viser nå at et stort antall demonstranter ser ut til å ta seg ut av universitetet i Hongkong hvor de i natt har forskanset seg. Politiet har omringet området og forsøker å få kontroll. Det er uklart hvor mange som er igjen inne..

NRK - 3 timer siden

Konservative leder før britisk valg

De konservative leder klart på en ny meningsmåling, fire uker før det er nyvalg i Storbritannia. Tory-partiet ligger an til 42 prosents oppslutning, mens Labour får 28 prosent, de Liberale 13 prosent og Brexit-partiet 5 prosent ,melder Reuters..

NRK - 3 timer siden

Utbrente barrikader i Hongkong

Hongkong har våknet til en morgen med utbrente barrikader, stengte veier og broer etter en natt med sammenstøt mellom politi og demonstranter. Det meldes om mange arresterte etter at politiet stormet universitetet på morgenkvisten i dag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt