NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 23:50

NRK - 23 Aug 19 kl. 22:21

Amerikanske børser falt tungt

De amerikanske børsene falt fredag tungt etter at Trump twitret at han beordret amerikanske selskaper til å finne alternativer til Kina. Dow Jones stengte ned 2,78 prosent, S&P ned 2,94 prosent og Nasdaq ned 3,18 prosent. Også oljeprisen falt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trump, Kina, Jones, Nasdaq

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Amerikanske, børser, falt, tungt
NRK - 24 Feb 20 kl. 15:55

Kraftig fall for amerikanske børser

De amerikanske børsene falt kraftig ved åpning mandag ettermiddag norsk tid. De fulgte dermed europeiske og asiatiske børser som tidligere mandag også falt. Frykten for konsekvensene av det nye koronaviruset bidrar til de mange børsfallene..

NRK - 06 Mar 20 kl. 21:19

Amerikanske børser faller

Flere amerikanske børser fortsetter å falle på grunn av koronaviruset. Dow Jones-indeksen er ned 3,2 prosent og Nasdaq-indeksen er ned 4 prosent fredag kveld norsk tid. Koronafrykt har ført til nedgang på børser over hele verden fredag..

P4 - 24 Feb 20 kl. 22:21

Røde tall på amerikanske børser

Frykten for at koronaviruset skal spre seg globalt sendte de amerikanske børsene kraftig ned i dag. Da børsene stengte i kveld viste de røde tallene det største fallet på to år. Industriindeksen Dow Jones falt med 3,56 prosent skrive CNBC..

NRK - 24 Feb 20 kl. 22:13

Nedgang på de amerikanske børsene

De amerikanske børsene falt kraftig mandag, og ved stenging var flere av de viktigste indeksene ned over tre prosent. Spredningen av det nye koronaviruset får mye av skylden for nedgangen, som også rammet europeiske og asiatiske børser mandag..

NRK - 14 May 20 kl. 16:55

Fall på europeiske børser

De største børsene i Europa falt alle kraftig torsdag. Høye arbeidsledighetstall i USA bidro til nedgangen. London falt 3,8 prosent, Milano 3,3 prosent, Frankfurt og Paris falt begge 3,2 prosent, Madrid falt 3 prosent og Oslo Børs falt 2,76 prosent..

Aftenposten - 27 Feb 20 kl. 06:04

Fortsatt virusfrykt sender asiabørser nedover

Frykten for konsekvensene av det nå globale virusutbruddet førte til ny nedgang på Asias børser torsdag. I Tokyo falt Nikkei-indeksen 1,8 prosent..

Aftenposten - 27 Feb 20 kl. 06:04

Fortsatt virusfrykt sender Asias børser nedover

Frykt for konsekvensene av virusutbruddet førte til ny nedgang på Asias børser torsdag. I Tokyo falt Nikkei-indeksen over 2 prosent..

NRK - 25 Mar 20 kl. 21:47

Oppgang på amerikanske børser

For først gang siden børsnedgangen på grunn av koronaepidemien startet, hadde USAs børser oppgang to dager på rad onsdag. Oppgangen var ikke like strekt som gårsdagen, men indeksen Dow Jones og S&P 500 endte opp henholdvis 2,39 og 1,15 prosent..

Aftenposten - 27 Mar 20 kl. 06:21

Asias børser opp ved ukeslutt

Drevet av forsiktig optimisme etter den amerikanske krisepakken, steg asiatiske børser fredag. Ved lunsjtid var de toneangivende indeksene opp rundt 1 prosent..

E24 - 24 Feb 20 kl. 15:31

Virusfrykten bidrar til børsras på Wall Street

De amerikanske børsene faller fra start etter at europeiske børser har falt over tre prosent gjennom dagen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Al Qaida-leder drept i Mali

Franske militærstyrker i Mali har drept Abdelmalek Droukdal, lederen for al-Qaida i det islamske Maghreb (AQIM), opplyser Frankrikes forsvarsminister. Abdelmalek ble drept torsdag i byen Tessalit nordvest i Mali..

NRK - 15 minutter siden

Trudeau knelte for George Floyd

Canadas statsminister Justin Trudeau gikk ned på kne da han var tilstede på en støttedemonstrasjon for George Floyd utenfor parlamentet i Ottawa fredag..

NRK - 15 minutter siden

57 politifolk sier opp i Buffalo

57 politifolk i Buffalo i delstaten New York sier opp i protest mot at to kolleger er suspendert etter et sammenstøt med en 75-åring under en demonstrasjon fredag. De 57 som utgjør byens uroenhet, mener kollegaene bare utførte ordre..

NRK - 30 minutter siden

Øyenvitne om Floyds siste minutter

Charles Macmillan som så da George Floyd ble arrestert og lagt i bakken av politiet i Minneapolis, forteller at det tok flere minutter før politifolkene sjekket Floyds puls etter at han lå urørlig.– De forsøkte ikke å redde ham, sier MacMillan..

NRK - 7 timer siden

Brudd på smittevernreglene

At flere hundre demonstranter har samlet seg i Oslo, Kristiansand og andre steder i Norge i kveld er brudd på smittevernreglene. Det sier assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad. Regelen er at kun 50 personer kan være samlet på et sted..

NRK - 45 minutter siden

Børsoppgang i USA

Oppgang preget børsene i New York etter at overraskende gode arbeidsledighetstall ble presentert. Dow Jones steg 3,2 prosent, S&P 500-indeksen steg 2,6 prosent, mens teknologiindeksen Nasdaq steg 2 prosent..

NRK - 1 time siden

Trump jubler over ledighetstall

Arbeidsløsheten i USA i mai var på 13,3 prosent, en nedgang fra 14,7 i april. Tallene kom svært overraskende på de fleste økonomer, som hadde spådd oppgang. President Donald Trump jubler over tallene..

NRK - 14 timer siden

Delte demonstrant-kritisk brev

President Donald Trump har delt et brev på Twitter der demonstrantene som ble jaget bort fra en park ved Det hvite hus tidligere i uka, blir omtalt som terrorister. Brevet er ifølge CNN skrevet av John Dowd, en advokat som har jobbet for Trump..

NRK - 2 timer siden

Bobilbrann ved E18

En bobil begynte å brenne på Ramsum ved E18 i Sandefjord fredag kveld. Brannvesenet har nå kontroll, men det er stor røykutvikling på stedet..

NRK - 1 time siden

Store mengder fisk ødelagt

I Lindesnes har noen kuttet strømmen til en parkert frysebil. Bilen er lastet med fisk. – Fisk for store verdier er ødelagt, skriver politiet på Twitter..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt