NRK > Nyheter

Tuesday, 16 October, 03:24

NRK - 07 Jul 18 kl. 21:05

Amerikansk soldat drept

En amerikansk soldat er drept sør i Afghanistan i det som trolig var et innsideangrep, opplyser Nato. To amerikanske soldater skal også ha blitt såret, tilstanden deres er stabil. USA har om lag 14.000 soldater under Nato-kommando i Afghanistan..
Les mer på NRK


Les mer om:
Afghanistan, Nato, USA

Dele artikeln

7 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Amerikansk, soldat, drept
NRK - 08 Jun 18 kl. 21:56

Amerikansk soldat drept i Somalia

En amerikansk soldat er drept og fire såret i et angrep i Somalia, opplyser amerikanske forsvarsmyndigheter. Nærmere opplysninger om hendelsen er så langt ikke kjent..

NRK - 13 Jul 18 kl. 02:00

USA-soldat drept i Afghanistan

En amerikansk soldat ble drept i kamp øst i Afghanistan torsdag. Han er den andre amerikanske soldaten som er drept i landet på en uke. Tidligere torsdag ble minst 30 afghanske soldater drept nord i landet..

NRK - 30 Aug 18 kl. 09:13

Amerikansk soldat hjalp IS

En amerikansk soldat har innrømt at han har hjulpet terrororganisasjonen IS ved å gi de flere hemmeligstemplet dokumenter og en drone. Dronen skulle brukes til å spore opp amerikanske soldater. Soldaten risikerer 25 års fengsel..

Hegnar.no - 30 Aug 18 kl. 06:03

Amerikansk soldat ga drone og hemmelige dokumenter til IS

En amerikansk soldat med base på Hawaii innrømmet i retten at han har hjulpet terrororganisasjonen IS ved å gi dem en drone og flere klassifiserte dokumenter..

NRK - 20 Jul 18 kl. 21:50

Israelsk soldat drept

En israelsk soldat er skutt og drept av en palestinsk snikskytter, opplyser israelske militærmyndigheter. Soldaten er den første israeleren som er drept siden uroen blusset opp for noen måneder siden på grensen mellom Gaza og Israel..

VG - 30 Aug 18 kl. 04:32

Amerikansk soldat ga drone og hemmelige dokumenter til IS

En amerikansk soldat med base på Hawaii innrømmet i retten at han har hjulpet terrororganisasjonen IS ved å gi dem en drone og flere klassifiserte dokumenter..

NRK - 14 Apr 18 kl. 23:47

FN-soldat drept i angrepet i Mali

En FN-soldat ble drept og rundt tolv ble skadd da en FN-base i Mali ble angrepet lørdag. Det ble meldt om både skyting og forsøk på et selvmordsangrep. Selvmordsangrepet var mislykket, men én ble drept og flere ble skadd da angriperne åpnet ild,.

NRK - 26 Jun 18 kl. 19:32

FN-soldat drept i Sør-Sudan

Én FN-soldat fra Bangladesh er drept i et angrep mot en FN-kolonne i Sør-Sudan, opplyser FN. Soldaten fulgte en kolonne med hjelpearbeidere da ukjente menn åpnet ild mot bilene. Han døde kort tid etter av skadene, skriver nyhetsbyrået AP..

NRK - 17 Aug 18 kl. 23:20

Soldat tatt for narkosmugling

En amerikansk soldat er pågrepet for forsøk på å smugle rundt 40 kilo kokain på et militærfly fra Colombia til USA, skriver NBC News. Mannen var på ferie i Colombia, men skulle få to bager ettersendt. Det er uklart om flere var med på smuglingen..

NRK - 09 Jun 18 kl. 09:26

Terrorgruppe angrep militærbase

Den islamistiske terrorgruppa al-Shabaab påtar seg ansvaret for angrepet på en militærbase i Somalia fredag, melder Reuters. En amerikansk soldat ble drept og fire andre ble såret under angrepet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Bistandsarbeider drept i Nigeria

En kvinne som jobbet som bistandsarbeider for Røde Kors i Nigeria, er drept av islamister angivelig tilknyttet Boko Haram. Nigerianske myndigheter bekrefter drapet, som skjedde mandag kveld. Kvinnen ble sammen med to andre tatt som gisler i mars..

NRK - 1 time siden

Gates sørger over Paul Allen

– Jeg er knust etter nyheten om at en av mine beste venner har gått bort. Det sier Bill Gates i en uttalelse om Paul Allens bortgang. De to grunnla Microsoft sammen i 1975..

NRK - 2 timer siden

Avviser Daniels søksmål mot Trump

En føderal dommer i California i USA har avvist pornoskuespilleren Stormy Daniels søksmål mot Donald Trump. Det melder kanalen MSNBC. Advokaten hennes sier kjennelsen vil bli anket..

NRK - 2 timer siden

Avslutter søk etter savnet person

Politiet avslutter søket etter en savnet person rundt Lindesnes fyr i Vest-Agder. – Det blir tatt en ny vurdering vedrørende nye søk tirsdag morgen, skriver politiet i Agder på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Paul Allen er død

Den amerikanske forretningsmannen Paul Allen er død. Det opplyser familien hans til nyhetskanalen CNBC, Allen grunnla datagiganten Microsoft sammen med Bill Gates. 65-åringen døde av kreft mandag..

NRK - 3 timer siden

Ingen avstemning i Makedonia

Den makedonske nasjonalforsamlingen kom ikke i mål med mandagens debatt om ratifisering av avtalen om å endre landets navn til Nord-Makedonia. Debatten fortsetter tirsdag. Debatten kan vare i opptil ti dager..

NRK - 4 timer siden

Trump-besøkte flomrammede

USAs president Donald Trump besøker de orkanrammede områdene i delstatene Florida og Georgia..

NRK - 4 timer siden

Nord- og Sør-Korea varsler seremoni

Nord-Korea og Sør-Korea er enige om å holde en seremoni i slutten av november eller starten av desember for å markere at de starter bygging av vei og jernbane over grensa mellom landene, melder japanske Kyodo News..

NRK - 5 timer siden

KrFs største lokallag velger Erna

Under det ekstraordinære årsmøtet i Kristiansand KrF mandag kveld, til kjenne at de vil inn i dagens regjering. Lokallaget valgte mandag 22 medlemmer som skal sendes til fylkesmøtet i partiet seinere i høst..

NRK - 5 timer siden

Bekrefter at det var hummerfiskeren

Politiet bekrefter nå at det var den 47 år gamle savnede hummerfiskeren som ble funnet død i sjøen ved Bokn i Rogaland mandag. Den avdøde er tatt opp av sjøen og brakt bort..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt