P4 > Nyheter

Monday, 24 July, 12:30

P4 - 17 Jul 17 kl. 05:50

Amerikansk mann dømt for spionasje i Iran

En 37 år gammel kinesisk-amerikaner som er forsker ved Princenton University er dømt til ti års fengsel for spionasje i Iran.
Iranske medier skriver at 37-åringen skal ha forsøkt sikre seg graderte dokumenter, for flere amerikanske og britiske institusjoner da han besøkte landet.
Utenriksdepartementet i USA kaller anklagene for falsk og ber om at forskeren umiddelbart blir løslatt..
Les mer på P4


Les mer om:
Princenton University, Iran, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Amerikansk, mann, dømt, for, spionasjei , Iran
Hegnar.no - 11 Apr 17 kl. 12:47

Kinesere raser etter at kinesisk-amerikansk mann ble kastet ut av United-fly

Mange kinesere reagerer kraftig på sosiale medier etter at en kinesisk-amerikansk mann ble kastet ut av et overbooket United Airlines-fly..

NRK - 16 May 17 kl. 23:26

Kraftig vekst i amerikansk industri

Amerikansk industriproduksjon vokste i forrige måned med den raskeste takten på over tre år..

NRK - 16 May 17 kl. 23:26

Keaftig vekst i amerikansk industri

Amerikansk industriproduksjon vokste i forrige måned med den raskeste takten på over tre år..

P4 - 12 May 17 kl. 09:49

Kina gjenopptar import av amerikansk kjøtt

Kina gjenopptar importen av amerikansk storfekjøtt etter 13 års importforbud. Samtidig åpner de markedet for amerikansk gass og finanstjenester. Kunngjøringen fra Beijing i dag skjer en måned etter at landets president Xi Jinping møtte sin amerikanske kollega Donald Trump i Florida.

NRK - 16 Jun 17 kl. 23:35

Amerikansk krigsskip kolliderte

Et amerikansk krigsskipet har kollidert med et sivilt fartøy like ved Yokosuka, sentralt i Japan melder AP. Den japanske kystvakten er bedt om å bistå. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

Dagbladet - 06 Jun 17 kl. 15:08

Russisk jagerfly i nærkontakt med amerikansk krigsfly over Østersjøen

Ble sendt på vingene for å skremme vekk amerikansk krigsfly..

VG - 10 Mar 17 kl. 21:48

Mann tatt med 4,5 kilo kokain klistret til beina på amerikansk flyplass

Amerikanske tollere avslørte en mann som «holdt på å sprenge ut av buksene sine» etter en flytur fra Den dominikanske republikk..

NRK - 24 Mar 17 kl. 11:03

Amerikansk brødrepar funnet

Amerikansk politi jaktet på en person som stakk av med en bil med to små brødre om bord i California torsdag kveld. Barna kom til rette sent natt til fredag, etter noen dramatiske timer, melder politiet på Twitter..

NRK - 08 Apr 17 kl. 20:27

Amerikansk soldat drept i IS-aksjon

En amerikansk soldat ble lørdag drept i en offensiv mot IS i Afghanistan, melder amerikanske medier. Ytterligere informasjon er foreløpig ikke kjent..

NRK - 11 Jul 17 kl. 00:51

Amerikansk soldat arrestert

På Hawaii er en amerikansk soldat arrestert og mistenkt for å ha forbindelser til terrororganisasjonen IS. Det bekrefter en talsmann i FBI, skriver nyhetsbyrået AP. Mannen har tidligere tjenestegjort både i Irak og i Afghanistan..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Mener mye sviktet etter Turøy-ulykken

Det var for dårlig kommunikasjon mellom aktørene som deltok i redningsarbeidet etter helikopterulykken på Turøy 29. april i fjor. Det viser en bacheloroppgave av ingeniørstudenter på Høgskolen på Vestlandet.

P4 - 45 minutter siden

Brannvesenet: – Vann over alt og hus er evakuert

Det er mye vann over alt, og hus er evakuert, sier Joar Flølo i brannvesenet i Gloppen kommune. Kraftig regnvær natt til mandag har ført til en dramatisk situasjon i Breim i Sogn og Fjordane. – Elvene går rett mot flere hus, og mange kjellere er fulle med vann, forteller Flølo..

P4 - 1 time siden

Jørgen Kosmo er død

Tidligere forsvarsminister og stortingspresident Jørgen Kosmo er død. Det bekrefter arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre nå og takker samtidig Kosmo for hans innsats for det norske samfunnet og Arbeiderpartiet. Kosmo var på Stortinget for Arbeiderpartiet i perioden 1985 til 2005..

P4 - 1 time siden

Polens president vil stanse omstridt rettsreform

Polens president sier han vil legge ned veto mot to lover som kan true uavhengigheten til landets rettsvesen. Nasjonalforsamlingen har godkjent forslagene som ville ført til at høyesterettsdommerne ville fått sparken og nye skulle utnevnes av øverste politiske ledelse. Det har vært flere demonstrasjoner mot dette, og nå går Polens president ut og sier han vil stanse lovforslagene..

P4 - 2 timer siden

Trolig ulykke bak skade

Mannen som ble funnet bevisstløs i et smug i Trondheim sentrum natt til søndag, ble trolig ikke utsatt for noe kriminelt. Politiet i Trøndelag understreker at de fortsatt holder alle muligheter åpne, men at mye nå tyder på at det har vært en ulykke. Omstendighetene rundt den mulige ulykken er ikke kjent..

P4 - 2 timer siden

Ap lanserte tiltakspakke mot unge

Arbeiderpartiet lanserer i dag en tiltakspakke for å få flere unge mennesker i jobb. Partiet mener sju tiltak kan sikre at unge får kompetanse og hjelp til å komme i arbeid. Aps tiltakspakke inneholder flere lærere per elev, mer penger til yrkesfag, flere studieplasser og finansiering av flere tiltaksplasser i bedriftene..

P4 - 2 timer siden

Krever ID-merking av katter

Veterinærforeningen og en samlet dyrevernbevegelse ønsker påbud om ID-merking av katter. Sommeren er høysesong for forlatte og bortkomne dyr, og akkurat nå er rundt 1400 katter etterlyst, skriver Dagsavisen. Med ID-merking kan dyr og eier bli gjenforent effektivt, og man slipper å avlive dyr som kunne vært reddet, ifølge Veterinærforeningen.

P4 - 4 timer siden

Kuttet støtte til Rørosbanen

- Dramatisk..

P4 - 3 timer siden

Taliban tar på seg bombeskyld

Dødstallet i Kabul har steget til minst 35 døde etter et selvmordsangrep i dag tidlig. Taliban hevder de sto bak terroraksjonen, melder nyhetsbyrået AFP. Angrepet skjedde i et nabolag vest i byen.

P4 - 3 timer siden

PST varslet om 22. juli-vitser

Nasjonal støttegruppe etter 22. juli reagerer på vitser om terrorangrepet på Utøya på sosiale medier. Vitsene som er publisert på Facebook-siden til Mannegruppa Ottar, er meldt til Politiets sikkerhetstjeneste, melder NRK.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt