P4 > Nyheter

Saturday, 25 November, 10:37

P4 - 17 Jul 17 kl. 05:50

Amerikansk mann dømt for spionasje i Iran

En 37 år gammel kinesisk-amerikaner som er forsker ved Princenton University er dømt til ti års fengsel for spionasje i Iran.
Iranske medier skriver at 37-åringen skal ha forsøkt sikre seg graderte dokumenter, for flere amerikanske og britiske institusjoner da han besøkte landet.
Utenriksdepartementet i USA kaller anklagene for falsk og ber om at forskeren umiddelbart blir løslatt..
Les mer på P4


Les mer om:
Princenton University, Iran, USA

Dele artikeln

4 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Amerikansk, mann, dømt, for, spionasjei , Iran
NRK - 03 Aug 17 kl. 09:32

Amerikansk rapper siktet i drapssak

Hip-hop-veteranen Nathaniel Glover (57) , bedre kjent som The Kidd Creole, er pågrepet og siktet i forbindelse med knivdrapet på en hjemløs mann i New York, opplyser amerikansk politi..

Hegnar.no - 11 Apr 17 kl. 12:47

Kinesere raser etter at kinesisk-amerikansk mann ble kastet ut av United-fly

Mange kinesere reagerer kraftig på sosiale medier etter at en kinesisk-amerikansk mann ble kastet ut av et overbooket United Airlines-fly..

VG - 24 Sep 17 kl. 20:28

Amerikansk mann (26) bak kirkeangrepet i Nashville

Minst en kvinne er drept og flere andre ble skadet da en amerikansk mann åpnet ild inne i en kirke i Nashville, Tennessee søndag..

NRK - 16 May 17 kl. 23:26

Kraftig vekst i amerikansk industri

Amerikansk industriproduksjon vokste i forrige måned med den raskeste takten på over tre år..

NRK - 16 May 17 kl. 23:26

Keaftig vekst i amerikansk industri

Amerikansk industriproduksjon vokste i forrige måned med den raskeste takten på over tre år..

P4 - 12 May 17 kl. 09:49

Kina gjenopptar import av amerikansk kjøtt

Kina gjenopptar importen av amerikansk storfekjøtt etter 13 års importforbud. Samtidig åpner de markedet for amerikansk gass og finanstjenester. Kunngjøringen fra Beijing i dag skjer en måned etter at landets president Xi Jinping møtte sin amerikanske kollega Donald Trump i Florida.

NRK - 16 Jun 17 kl. 23:35

Amerikansk krigsskip kolliderte

Et amerikansk krigsskipet har kollidert med et sivilt fartøy like ved Yokosuka, sentralt i Japan melder AP. Den japanske kystvakten er bedt om å bistå. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

Dagbladet - 06 Jun 17 kl. 15:08

Russisk jagerfly i nærkontakt med amerikansk krigsfly over Østersjøen

Ble sendt på vingene for å skremme vekk amerikansk krigsfly..

Hegnar.no - 18 Oct 17 kl. 15:03

Norwegian ser på amerikansk flyselskap som potensiell partner

Flyselskapet ser på mulig samarbeidsavtale med et amerikansk flyselskap. .

VG - 14 Oct 17 kl. 06:16

Mann dømt til fengsel i USA for mishandling av valp

En amerikansk mann er dømt til ett års fengsel i New York for å ha mishandlet kjærestens valp slik at den mistet det ene beinet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Leteaksjon etter kvinne (82) i Førde

Røde Kors og Norske redningshunder bistår politiet i søket etter en dement kvinne på 82 år som er savnet fra omsorgsboligen sin i Førde. Første melding om at kvinnen var savnet kom til Vest politidistrikt ved 23-tiden i går kveld. Søket pågår fortsatt, og er nå konsentrert rundt institusjonen og i sentrum av Førde.

P4 - 1 time siden

– Frykter mange ulykker på isen

Hvis du skal ut i naturen denne helgen er det klare rådet å ikke ferdes på islagte vann. Det sier Norges Livredningsselskap som frykter mange ulykker på isen i tiden som kommer. Selv om isen mange steder kan oppfattes somtrygg kan tykkelsen variere drastisk, sier president i Norges Livredningsselskap Claire Alfonso..

P4 - 1 time siden

Mener militær aksjon i Zimbabwe var lovlig

En høyesterettdommer i Zimbabwe mener at militæraksjonen som førte til president Robert Mugabes fall, var lovlig. Samtidig sier han at Mugabes avsettelse av Mnangagwa som visepresident var ulovlig, melder nyhetsbyrået AP. 75 år gamle Mnangagwa ble i går tatt i ed som ny president i Zimbabwes hovedstad Harare..

P4 - 3 timer siden

Trump: Sa nei til å bli "Årets person" i Time

USAs president Donald Trump hevder at han takket nei til prisen som «Årets person», en kåring magasinet Time Magazine foretar hvert år. Grunnen skal ifølge presidenten være at han ikke ville stille opp til intervju og fotografering. Men Time Magazine avviser dette og skriver at de kommenterer hvem som er kåret før valget er publisert.

P4 - 3 timer siden

Solberg: Unnskylder aldri det Søviknes gjorde

Statsminister Erna Solberg sier hun aldri kommer til å unnskylde det Terje Søviknes gjorde, men mener folk bør få en ny sjanse. Det er i et intervju med Dagbladet i forbindelse med #metoo-kampanjen at statsministeren blir spurt om voldtektsanklagene mot Terje Søviknes i 2000. Saken ble henlagt fordi det ikke var bevist at det var begått en straffbar handling.

P4 - 3 timer siden

Over 30.000 har mistet livet i Middelhavet

Minst 33.761 flyktninger og migranter har mistet livet i Middelhavet siden 2000. Det gjør Europas sjøgrense til den farligste i verden, viser en FN-studie.

P4 - 3 timer siden

Tolvåring overfalt i Skien

En tolv år gammel gutt ble kjørt til legevakt i Skien etter å ha blitt slått og sparket i går kveld. Ingen er pågrepet etter overfallet. Gutten var ute og gikk sammen med flere andre da en gjeng kom etter dem.

P4 - 3 timer siden

Jagerfly ødela kjøretøy og våpenlagre etter moskeangrepet

Jagerfly fra det egyptiske flyvåpenet har utført flere angrep i etterkant av moskeangrepet på Sinai-halvøya der 235 mennesker ble drept. En talsmann for hæren sa at flere kjøretøy som ble brukt i moskeangrepet var ødelagt, i tillegg til at flyene angrep «terrorist» -steder der våpen og ammunisjon ble oppbevart..

P4 - 3 timer siden

Nær ni av ti minstepensjonister er kvinner

Nesten ni av ti minstepensjonister her i landet er kvinner, og de har lavere gjennomsnittspensjon enn menn. For selv om likestillingen har kommet langt, får dagens pensjonister utbetalinger basert på hva de tjente før. Dermed er kjønnsroller fra 1950- og 1960-tallet med på å skape forskjeller også i dag, skriver VG..

P4 - 3 timer siden

Frp mest fram og Sp mest tilbake i ny partimåling

Fremskrittspartiet går fram 2,4 prosentpoeng, mens Senterpartiet faller 1,4 på Vårt Lands partibarometer. Frp er det partiet som øker mest på novembermålingen, som er utført av Norstat for avisen. Partiet får en oppslutning på 16,1 prosent.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt