P4 > Nyheter

Saturday, 23 September, 11:17

P4 - 17 Jul 17 kl. 05:50

Amerikansk mann dømt for spionasje i Iran

En 37 år gammel kinesisk-amerikaner som er forsker ved Princenton University er dømt til ti års fengsel for spionasje i Iran.
Iranske medier skriver at 37-åringen skal ha forsøkt sikre seg graderte dokumenter, for flere amerikanske og britiske institusjoner da han besøkte landet.
Utenriksdepartementet i USA kaller anklagene for falsk og ber om at forskeren umiddelbart blir løslatt..
Les mer på P4


Les mer om:
Princenton University, Iran, USA

Dele artikeln

4 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Amerikansk, mann, dømt, for, spionasjei , Iran
NRK - 03 Aug 17 kl. 09:32

Amerikansk rapper siktet i drapssak

Hip-hop-veteranen Nathaniel Glover (57) , bedre kjent som The Kidd Creole, er pågrepet og siktet i forbindelse med knivdrapet på en hjemløs mann i New York, opplyser amerikansk politi..

Hegnar.no - 11 Apr 17 kl. 12:47

Kinesere raser etter at kinesisk-amerikansk mann ble kastet ut av United-fly

Mange kinesere reagerer kraftig på sosiale medier etter at en kinesisk-amerikansk mann ble kastet ut av et overbooket United Airlines-fly..

NRK - 16 May 17 kl. 23:26

Keaftig vekst i amerikansk industri

Amerikansk industriproduksjon vokste i forrige måned med den raskeste takten på over tre år..

NRK - 16 May 17 kl. 23:26

Kraftig vekst i amerikansk industri

Amerikansk industriproduksjon vokste i forrige måned med den raskeste takten på over tre år..

P4 - 12 May 17 kl. 09:49

Kina gjenopptar import av amerikansk kjøtt

Kina gjenopptar importen av amerikansk storfekjøtt etter 13 års importforbud. Samtidig åpner de markedet for amerikansk gass og finanstjenester. Kunngjøringen fra Beijing i dag skjer en måned etter at landets president Xi Jinping møtte sin amerikanske kollega Donald Trump i Florida.

NRK - 16 Jun 17 kl. 23:35

Amerikansk krigsskip kolliderte

Et amerikansk krigsskipet har kollidert med et sivilt fartøy like ved Yokosuka, sentralt i Japan melder AP. Den japanske kystvakten er bedt om å bistå. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

Dagbladet - 06 Jun 17 kl. 15:08

Russisk jagerfly i nærkontakt med amerikansk krigsfly over Østersjøen

Ble sendt på vingene for å skremme vekk amerikansk krigsfly..

VG - 10 Mar 17 kl. 21:48

Mann tatt med 4,5 kilo kokain klistret til beina på amerikansk flyplass

Amerikanske tollere avslørte en mann som «holdt på å sprenge ut av buksene sine» etter en flytur fra Den dominikanske republikk..

Dagbladet - 20 Aug 17 kl. 07:11

Amerikansk skipsvrak fra krigen funnet

Vraket av et amerikansk krigsskip fra andre verdenskrig er funnet utenfor Filippinene. Det fraktet i sin tid deler av atombomben som ble sluppet over Hiroshima..

NRK - 24 Mar 17 kl. 11:03

Amerikansk brødrepar funnet

Amerikansk politi jaktet på en person som stakk av med en bil med to små brødre om bord i California torsdag kveld. Barna kom til rette sent natt til fredag, etter noen dramatiske timer, melder politiet på Twitter..

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

Unge sliter med store søvnproblemer

Stress, følelsen av å ikke rekke skolearbeidet og mobilbruk gjør at unge sliter med store søvnproblemer, ifølge ny forskning..

P4 - 1 time siden

Orkanen Maria på vei bort fra Bahamas

Orkanen Maria er i ferd med å forlate Bahamas og vil etter alt å dømme svekkes gradvis de neste dagene, ifølge den nasjonale værvarslingen i USA. Det melder NTB. Dødstallet etter det voldsomme uværet fortsetter å stige.

P4 - 1 time siden

Kurdisk leder utsetter kunngjøring om folkeavstemning

En pressekonferanse om den planlagte folkeavstemningen om kurdisk uavhengighet i Irak er utsatt. Dermed vokser usikkerheten rundt planene. Den siste tiden har det internasjonale presset mot president Massoud Barzani i den delvis selvstyrte irakiske regionen Kurdistan økt.

P4 - 1 time siden

Mener ny pensjonsordning vil øke forskjellene

De økonomiske forskjellene mellom pensjonistene vil bli enda større når en ny spareordning med skattefradrag innføres, mener LO, Unio og Pensjonistforbundet. Ordningen blir etter planen innført 1. november.

P4 - 2 timer siden

To til sykehus etter gasslekkasje

To personer er fløyet med luftambulanse til Lillehammer sykehus etter å ha pustet inn gass på en hytte på Eidsbugarden i Valdres i dag tidlig. De to kom seg selv ut av hytta etter gasslekkasjen. Skadeomfanget er så langt ikke kjent, opplyser Innlandet politidistrikt..

P4 - 3 timer siden

Bosniere i Norge løst fra «slavekontrakt»

22 bosniere som bygger kraftlinje for Statnett mellom Tonstad i Vest-Agder og Lyse/Duge i Rogaland, er løst fra en svært streng kontrakt de har hatt med et bosnisk utleiebyrå, skriver Stavanger Aftenblad. NRK avslørte at montørene måtte gi fra seg 50 prosent av lønn til en konto i Bosnia, arbeidskontrakten var uoppsigelig, og i tillegg kunne kontraktsbrudd føre til at utleiebyrået tok beslag i arbeidernes hjem..

P4 - 3 timer siden

Iran har skutt opp en missil

Iran har i dag gjennomført en testoppskyting av en rakett, det melder landets statlige TV-kanal, ifølge nyhetsbyrået AFP. Det skjer bare dager etter at USA har advart mot slik testing. Trump-administrasjonen har også skjerpet retorikken overfor landet og atomavtalen som er inngått.

P4 - 2 timer siden

Undersøkelse: Én av fire har prøvd cannabis

En firedel av Norges befolkning har prøvd cannabis. 3 prosent bruker det jevnlig, viser en ny undersøkelse. Det er YouGov som har utført en landsdekkende undersøkelse for Rustelefonen for nordmenn mellom 16 og 74 år.

P4 - 4 timer siden

Norske lærerlønninger relativt sett lavest i Norden

Lærerlønninger i Norge er relativt sett lavest i Norden, og lærerne tjener under gjennomsnittet for arbeidstakere med høyere utdanning, viser OECD-rapport. Størst er forskjellen på de laveste trinnene i skolen, ifølge Klassekampen. En førskolelærer i Norge tjener 66 prosent av gjennomsnittslønnen til arbeidstakere med høyere utdanning, mens snittet for en førskolelærer i OECD er 78 prosent..

P4 - 4 timer siden

Demning i Puerto Rico svikter

De enorme nedbørsmengdene som kom med orkanen "Maria" har ført til at en demning nordvest på Puerto Rico er i ferd med å kollapse. Omtrent 70.000 mennesker som bor i områdene rundt demningen har blitt evakuert etter at store vannmengder begynte å strømme nedover mot to landsbyer, ifølge AFP.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt