P4 > Nyheter

Saturday, 24 February, 16:57

P4 - 17 Jul 17 kl. 05:50

Amerikansk mann dømt for spionasje i Iran

En 37 år gammel kinesisk-amerikaner som er forsker ved Princenton University er dømt til ti års fengsel for spionasje i Iran.
Iranske medier skriver at 37-åringen skal ha forsøkt sikre seg graderte dokumenter, for flere amerikanske og britiske institusjoner da han besøkte landet.
Utenriksdepartementet i USA kaller anklagene for falsk og ber om at forskeren umiddelbart blir løslatt..
Les mer på P4


Les mer om:
Princenton University, Iran, USA

Dele artikeln

4 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Amerikansk, mann, dømt, for, spionasjei , Iran
NRK - 03 Aug 17 kl. 09:32

Amerikansk rapper siktet i drapssak

Hip-hop-veteranen Nathaniel Glover (57) , bedre kjent som The Kidd Creole, er pågrepet og siktet i forbindelse med knivdrapet på en hjemløs mann i New York, opplyser amerikansk politi..

Hegnar.no - 11 Apr 17 kl. 12:47

Kinesere raser etter at kinesisk-amerikansk mann ble kastet ut av United-fly

Mange kinesere reagerer kraftig på sosiale medier etter at en kinesisk-amerikansk mann ble kastet ut av et overbooket United Airlines-fly..

VG - 24 Sep 17 kl. 20:28

Amerikansk mann (26) bak kirkeangrepet i Nashville

Minst en kvinne er drept og flere andre ble skadet da en amerikansk mann åpnet ild inne i en kirke i Nashville, Tennessee søndag..

Dagbladet - 26 Nov 17 kl. 09:34

Fikk to måneder fengsel for tortur og drap på katter i USA

Amerikansk mann dømt for kattedrap..

NRK - 16 May 17 kl. 23:26

Kraftig vekst i amerikansk industri

Amerikansk industriproduksjon vokste i forrige måned med den raskeste takten på over tre år..

NRK - 16 May 17 kl. 23:26

Keaftig vekst i amerikansk industri

Amerikansk industriproduksjon vokste i forrige måned med den raskeste takten på over tre år..

P4 - 12 May 17 kl. 09:49

Kina gjenopptar import av amerikansk kjøtt

Kina gjenopptar importen av amerikansk storfekjøtt etter 13 års importforbud. Samtidig åpner de markedet for amerikansk gass og finanstjenester. Kunngjøringen fra Beijing i dag skjer en måned etter at landets president Xi Jinping møtte sin amerikanske kollega Donald Trump i Florida.

E24 - 06 Dec 17 kl. 22:03

JP Morgan: Dette er det magiske tallet for en ny amerikansk skiferolje-boom

For at amerikansk produksjon av skiferolje skal øke betydelig, ser det ut til at prisen på amerikansk lettolje (WTI) må etablere seg over 60 dollar fatet, ifølge JP Morgan Chase & Co..

NRK - 16 Jun 17 kl. 23:35

Amerikansk krigsskip kolliderte

Et amerikansk krigsskipet har kollidert med et sivilt fartøy like ved Yokosuka, sentralt i Japan melder AP. Den japanske kystvakten er bedt om å bistå. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

Aftenposten - I førrgår: 05:44

Angrep ved amerikansk ambassade i Montenegro

En ukjent mann kastet en håndgranat mot den amerikanske ambassaden i Montenegro, før han tok sitt eget liv med sprengstoff..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Mann dømt for grov vold

En mann i 30-årene er dømt til to år og to måneders fengsel for svært grov vold mot tre personer i Trondheim. Blant annet skal han ha slått en kvinne med rørtang, spylt henne med varmt vann og hengt henne opp etter halsen. Mannen nekter for volden og kommer til å anke straffeutmålingen, opplyser forsvareren hans til Adresseavisen..

P4 - 1 time siden

20-åring ranet i eget hjem

Ingen er så langt pågrepet etter at en mann ble brutalt ranet hjemme hos seg selv i Kvam i Hordaland av maskerte menn i natt. Den 20 år gamle mannen ble slått med jernrør og fikk hjernerystelse da han oppdaget de maskerte mennene i boligen sin. Politiet opplyser til Bergens Tidende at saken er alvorlig og blir høyt prioritert..

P4 - 2 timer siden

Vil ha svar på orkan-dødsfall

Myndighetene på Puerto Rico frykter dødstallene etter orkanen Maria som herjet i september i fjor er mye høyere enn antatt. Det offisielle dødstallet er 64, men rapporter fra blant annet CNN antyder at det kan være snakk om over 1000. Nå har myndighetene bedt forskere ved George Washington University om å se på saken..

P4 - 2 timer siden

Vigra flyplass evakuert

Politiet startet evakuering av Vigra flyplass i Ålesund nå i ettermiddag etter at det ble funnet en mistenkelig pakke på flyplassområdet. Pakken ble funnet på utsiden av flylassen, og politiet ber folk ta kontakt om de kan ha glemt den..

P4 - 3 timer siden

Lunde Pedersen kom ikke til finale

Sverre Lunde Pedersen klarte ikke å ta seg til finalen i fellesstart skøyter i Pyeongchang i dag. Han ble nummer ni i sin semifinale, men bare de åtte beste gikk videre..

P4 - 3 timer siden

Ber statsministeren hjelpe afghansk familie

Advokaten til den afghanske familien som i går ble pågrepet mens de var i kirkeasyl i Fitjar, frykter de skal bli sendt ut av Norge i løpet av helgen. Pastoren i menigheten der de bodde har i en appell i dag bedt statsminister Erna Solberg om hjelp, melder NTB. Både Kirken og flere politikere har reagert på at familien ble hentet ut av kirkeasyl.

P4 - 4 timer siden

Holund krever forklaring på vraking

Hans Christer Holund forstår fortsatt ikke hvorfor han ikke fikk en plass på stafettlaget til langrennsherrene under OL selv om han hadde tatt bronse på tremila. Forklaringen fra landslagstreneren var at de fulgte magefølelsen i laguttaket. Men Holund sier til NRK at han kommer til å ta opp dette etter OL, så alle er enige om kriteriene for uttak før mesterskap..

P4 - 4 timer siden

Ikke tiltalt to år etter tilståelse

En mann i 40-årene er fortsatt ikke tiltalt, to år etter at han tilsto overgrep mot en gutt under 14 år. Han ble avslørt i april 2016 da han ved en feil koblet seg opp mot TVen til naboen og viste sitt eget overgrepsmateriale der. Politiet er fortsatt ikke ferdige med å etterforske saken.

P4 - 5 timer siden

Forsøkte å rane urmaker

To personer forsøkte å rane en urmaker i Porsgrunn i Telemark i formiddag ved å angripe døra med øks. De to var maskerte og hadde på seg sorte hettegensere, og klarte ikke å komme seg inn i butikken. Politiet tror de flyktet fra stedet i to små biler, og ber publikum om tips om saken..

P4 - 6 timer siden

140 raketter avfyrt i Syria

Minst 140 raketter skal ha blitt avfyrt mot opprørskontrollerte Øst-Ghouta i Syria i natt. Det opplyser eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights. I følge gruppen ble minst tre sivile drept og 12 såret.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt