NRK > Nyheter

Thursday, 23 May, 22:42

NRK - 17 Nov 18 kl. 22:01

Amerikansk UD: – Ingen konklusjon

USAs utanriksdepartement avviser at amerikanske styresmakter har landa på ein endeleg konklusjon om kven som stod bak drapet på Khashoggi. Ifølgje AP seier kjelder i CIA at dei har konkludert med at drapet vart bestilt av den saudiske kronprinsen..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Khashoggi, AP, CIA, UD

Dele artikeln

13 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: AmerikanskUD Ingen , konklusjon
Hegnar.no - 05 Apr 19 kl. 07:24

Kinas president ber om tidlig konklusjon i handelssamtaler

Kinas president Xi Jinping ber om en tidlig konklusjon rundt forhandlingene i ordlyden i handelsavtalen mellom Kina og USA. Donald Trump sier de er nær enighet..

Hegnar.no - 18 Nov 18 kl. 08:23

Myndigheten avviser konklusjon i Khashoggi-drapet

USAs utenriksdepartement avviser at amerikanske myndigheter har landet på en endelig konklusjon om hvem som sto bak drapet på journalisten Jamal Khashoggi..

Hegnar.no - 17 Dec 18 kl. 06:47

Vil trekke en konklusjon innen onsdag

Etter nye sonderinger mellom KrF og regjeringspartene søndag er målet fortsatt å trekke en konklusjon innen onsdag..

Hegnar.no - 18 Jul 18 kl. 06:16

Trump aksepterer konklusjon om russisk innblanding i valget

Etter massiv kritikk sier Donald Trump at han konklusjon om russisk innblanding i valget. .

NRK - 25 Dec 18 kl. 20:24

Amerikansk fly måtte sikkerhetslande

Et amerikansk fly på vei fra Beijing til Seattle måtte mandag foreta en sikkerhetslanding på en liten øy ytterst i øykjeden Aleutene i Alaska. Det var 194 passasjerer om bord i flyet som senere ble hentet av et annet fly, melder Ap/NTB..

NRK - 25 Dec 18 kl. 20:24

Amerikansk fly måtte nødlande

Et amerikansk fly på vei fra Beijing til Seattle måtte mandag foreta en sikkerhetslanding på en liten øy ytterst i øykjeden Aleutene i Alaska. Det var 194 passasjerer om bord i flyet som senere ble hentet av et annet fly, melder AP/NTB..

Hegnar.no - 08 Aug 18 kl. 12:18

Øyafestivalen kjøpt opp av amerikansk fond

Samme dag som Øyafestivalen sparkes i gang i Oslo, kommer nyheten om at den populære musikkfestivalen blir kjøpt opp av et amerikansk oppkjøpsfond..

Dagbladet - 03 Dec 18 kl. 10:27

Muslimsk vikar som nektet å håndhilse på kvinner ble ikke diskriminert da han mistet jobben

Diskrimineringsnemda kom med sin konklusjon mandag morgen..

NRK - 30 Aug 18 kl. 09:13

Amerikansk soldat hjalp IS

En amerikansk soldat har innrømt at han har hjulpet terrororganisasjonen IS ved å gi de flere hemmeligstemplet dokumenter og en drone. Dronen skulle brukes til å spore opp amerikanske soldater. Soldaten risikerer 25 års fengsel..

Dagbladet - 07 Feb 19 kl. 18:22

Støre: - Konklusjonen mot Giske står

Slår fast at partiets konklusjon i varslersakene mot den tidligere nestlederen Trond Giske står ved lag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Full ordkrig mellom Trump og Pelosi

Donald Trump meiner Husets speaker Nancy Pelosi har mista forstanden. I går stilde Pelosi spørsmål ved om Trump var skikka til presidentvervet. – Eg har følgt ho over ein lang periode.

NRK - 30 minutter siden

17 nye tiltalepunkt mot Assange

USA har retta 17 nye tiltalepunkt mot Wikileaks-grunnleggjar Julian Assange. Tiltalen seier mellom anna at Assange har jobba saman med den tidlegare militære analytikaren Chelsea Manning med å finne passordet til ein PC i USAs forsvarsdepartement..

NRK - 45 minutter siden

Lærarane går ikkje til streik

Det blir ingen lærarstreik. Då KS, Unio og Akademikarane har kome til ein avtale torsdag. Resultatet for dei langtidsutdanna lærarane er uendra, men stillingar med 3- og 4-årig høgskuleutdanning, får eit lønslyft, skriv Unio i ei pressemelding-.

NRK - 1 time siden

Avtale om krisemiddel vedteke i USA

Republikanarane seier Kongressen er samde med USAs president Donald Trump om ein avtale om krisemiddel til 19,1 milliardar dollar, CNN. Avtalen skal ikkje innehalde middel til Trumps Mexico-mur, men gå til delstatar herja av naturkatastrofar..

NRK - 1 time siden

Går mot enighet i kommuneoppgjøret

Mekler Torkjel Nesheim sier til NRK at det kun er formaliteter som gjenstår før partene i kommuneoppgjøret har sluttforhandlet en avtale i årets lønnsoppgjør. Dermed tyder alt på at det ikke blir streik blant lærerne..

NRK - 1 time siden

Kinaputtar fyrt av nær Åkessons bil

Svenske Expressen skriv at det skal ha blitt fyrt av kinaputtar i nærleiken av bilen til Sverigedemokraternas leiar Jimmie Åkesson etter at han hadde halde ein tale i Mariestad..

NRK - 1 time siden

– Bendtner er ferdig i RBK i sommar

Rosenborgs danske stjernespiss Nicklas Bendtner forsvinn frå klubben i sommar. Det seier sportssjef Stig Inge Bjørnebye til Dagbladet. Bendtner har spelt i klubbar som Juventus og Arsenal, men har vore heilt ute i kulda i Rosenborg den siste tida..

NRK - 1 time siden

Fire års fengsel for valdtekt

Ein mann er i lagmannsretten dømt til fire års fengsel for å ha valdteke ei kvinne etter ein fest i Bergen. Mannen må også betale kvinna 150 000 kroner i oppreisning. Det skriv Bergens Tidende.

NRK - 2 timer siden

Kan sende fleire til Midtausten

USA vurderer å sende fleire styrkjer til Midtausten, ifølgje forsvarsminister Patrick Shanahan. Det gjer dei for å auke beskyttelsen rundt soldatane som allereie er utstasjonerte i regionen, skriv Reuters..

NRK - 2 timer siden

Vil ha ny E18 ferdig til fristen

Nye veier har framleis ambisjon om at ny firefelts E 18 gjennom Porsgrunn skal stå ferdig innan 2024, sjølv om anbodskonkurransen er avlyst. Ingen av dei to entreprenørselskapa kunne garantere ein makspris for arbeidet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt