NRK > Nyheter

Monday, 24 June, 22:19

NRK - 23 May 19 kl. 15:30

Amerikansk Taliban-krigar lauslaten

38 år gamle John Walker Lindh er lauslaten etter 17 år i fengsel, skriv CNN. Han vart fanga av amerikanske styrker i 2001 etter å ha kjempa for Taliban i Afghanistan. Han kjem til å leva under strenge reglar i Virginia,.
Les mer på NRK


Les mer om:
John Walker Lindh, CNN, Taliban, Afghanistan, Virginia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Amerikansk, Taliban-krigar, lauslaten
Hegnar.no - 09 May 19 kl. 05:01

Taliban-angrep mot amerikansk organisasjon i Kabul

Minst åtte personer ble drept under et Taliban-angrep mot en amerikansk hjelpeorganisasjon i sentrum av Afghanistans hovedstad Kabul onsdag..

Aftenposten - 08 May 19 kl. 09:48

Taliban-angrep mot amerikansk organisasjon i Kabul

Minst ni personer er såret i et Taliban-angrep mot en amerikansk hjelpeorganisasjon i Afghanistans hovedstad Kabul..

NRK - 05 Apr 19 kl. 16:36

Norsk jeger lauslaten

Den 48-år gamle jegeren frå Buskerud som er tiltalt for å ha skutt ein joggar i Sverige er no lauslaten medan han ventar på dom. Rettssaka er no avslutta og dommen er venta å falla 18. april..

NRK - 08 Apr 19 kl. 12:49

Politimann lauslaten

Politimannen som er sikta for å ha misbrukt si stilling blei lauslaten på laurdag, skriv TV2. Spesialeininga for politisaker undersøker om mannen har forsøkt å skaffe seg seksuell omgang og utnytte ein person i ein sårbar situasjon..

NRK - 14 Feb 19 kl. 05:55

Filippinsk journalist lauslaten

Den filippinske journalisten som blei arrestert på sitt kontor onsdag for ærekrenking, er torsdag lauslaten mot kausjon ved ein domstol i Manila. Maria Ressa er kjent for sin kritiske dekking av president Rodrigo Dutertes regjering..

NRK - 04 May 19 kl. 09:45

Taliban: Fremgang i forhandlinger

Det er framgang i forhandlingene om amerikansk tilbaketrekning fra Afghanistan, opplyser Taliban etter ukas samtaler med USA i Qatar..

VG - 08 May 19 kl. 09:55

Taliban-angrep mot amerikansk organisasjon i Kabul

Minst ni personer er såret i et Taliban-angrep mot en amerikansk hjelpeorganisasjon i Afghanistans hovedstad Kabul..

NRK - 08 Apr 19 kl. 11:41

Russisk teatersjef lauslaten

I Russland blir teatersjef og filmregissør Kirill Serebrennikov lauslaten frå husarrest etter over halvtanna år. Det har ein domstol i Moskva bestemt. Serebrennikov er skulda for underslag, men seier sjølv at skuldingane er falske..

NRK - 01 Mar 19 kl. 17:40

Mange drept i Taliban-angrep

Minst 23 soldater i de afghanske sikkerhetsstyrkene er drept i et Taliban-angrep på en amerikansk-afghansk millitærbase, sier en talsmann for styrken, ifølge AFP. 20 Taliban-medlemmer skal ha blitt drept, melder det afghanske forsvarsdepartementet..

NRK - 01 Mar 19 kl. 17:40

Mange drept etter Taliban-angrep

Minst 23 soldater i de afghanske sikkerhetsstyrkene er drept i et Taliban-angrep på en amerikansk-afghansk millitærbase, sier en talsmann for styrken, ifølge AFP. 20 Taliban-medlemmer skal ha blitt drept, melder det afghanske forsvarsdepartementet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Telefonproblemer i Nederland løst

Nødnumre til redningstjenester og politi sluttet å virke da store deler av Nederland sto uten telefonforbindelse i over tre timer mandag. Teleselskapet KPN meldte mandag kveld at forbindelsen er gjenopprettet..

NRK - 15 minutter siden

Vindkraftmotstandere på terrorliste

«Ekstreme» vindmølle-demonstranter sidestilles med islamister og aktivister på ytre høyre i Nederlands nye trusselvurdering. Minst to selskaper har ifølge antiterrormyndigheten blitt påført milliontap og avlyst byggeprosjekter «av frykt for angrep»..

NRK - 30 minutter siden

Norge gir 345 mill. til minerydding

Norge viderefører støtten til humanitær landminerydding med 345 millioner kroner i år. Støtten går til 20 land. Å rydde områder for miner gjør det mulig for fordrevne personer å komme tilbake, og slik at gjenoppbygging kan skje etter konflikt..

NRK - 45 minutter siden

Plan mot vold i nære relasjoner

Regjeringen har satt i gang arbeidet med en nasjonal handlingsplan mot vold i nære relasjoner. Arbeidet skal ledes av Justisdepartementet. Den nye handlingsplanen skal ha en egen del om vold og overgrep i samiske samfunn..

NRK - 1 time siden

Mexico styrker grensekontrollen

Mexico styrker vaktholdet langs grensen i nord med nærmere 15.000 soldater og vakter for å hindre migranter i å krysse landegrensen til USA. USAs president Donald Trump har krevd at Mexico gjør mer for å stoppe migranter fra å krysse grensen..

NRK - 1 time siden

Bruker millioner på varslingssaker

De siste to årene har Blindeforbundet brukt over 5 millioner kroner på varsler-saker. Rapporter NRK har fått tilgang til, vitner om en organisasjon preget av maktkamper, svertekampanjer og ryktespredning. Forbundslederen avviser ukultur i forbundet..

NRK - 1 time siden

Rike amerikanere ber om mer skatt

En gruppe med 19 styrtrike amerikanere oppfordrer demokratenes potensielle presidentkandidater til å jobbe for mer skatt for landets rikeste. Blant de 19 er milliardær George Soros, Facebook-gründer Chris Hughes, Walt Disney-arvinger og Hyatt-eiere..

NRK - 1 time siden

Dømt etter nettomtale av psykolog

En kvinne på Romerike må betale en halv million i erstatning og sakskostnader etter at hun omtalte en navngitt psykolog på nettet i forbindelse med en barnevernssak. Kvinnen sier gjennom sin advokat at dommen vil bli anket, skriver Nettavisen..

NRK - 2 timer siden

Trikkefører utsatt for vold

Politiet i Oslo er på Schous plass hvor en trikkefører og en passasjer skal ha blitt utsatt for vold. Fører har blitt slått i ansiktet, og blør fra leppen. Fører blir tilsett av ambulanse.

NRK - 2 timer siden

Må koke vann i en måned til

Varaordfører Bård Espelid på Askøy sier at innbyggerne må belage seg på å koke vannet i minst fire-fem uker til. Det kom fram på et folkemøte som arrangeres på Kleppestø på Askøy..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt