NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 23:06

NRK - 23 May 19 kl. 15:30

Amerikansk Taliban-krigar lauslaten

38 år gamle John Walker Lindh er lauslaten etter 17 år i fengsel, skriv CNN. Han vart fanga av amerikanske styrker i 2001 etter å ha kjempa for Taliban i Afghanistan. Han kjem til å leva under strenge reglar i Virginia,.
Les mer på NRK


Les mer om:
John Walker Lindh, CNN, Taliban, Afghanistan, Virginia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Amerikansk, Taliban-krigar, lauslaten
NRK - 06 Aug 19 kl. 17:52

Enige om amerikansk tilbaketrekking

USA og Taliban er enige om vilkårene for amerikansk tilbaketrekning fra Afghanistan, sier en høytstående Taliban-kilde. Representanter for USA og Taliban har de siste to dagene sittet samlet til en ny runde med fredssamtaler i Qatar..

Aftenposten - 06 Aug 19 kl. 17:46

Taliban: Enighet om amerikansk tilbaketrekning fra Afghanistan

USA og Taliban er enige om vilkårene for amerikansk tilbaketrekning fra Afghanistan, sier en høytstående Taliban-kilde..

Hegnar.no - 25 Aug 19 kl. 09:19

USA og Taliban i nytt møte i Doha

USA og Taliban møttes i Doha lørdag og gjenopptok fredssamtalene som kan åpne for amerikansk tilbaketrekking, sier en amerikansk kilde tett på forhandlingene..

Hegnar.no - 09 May 19 kl. 05:01

Taliban-angrep mot amerikansk organisasjon i Kabul

Minst åtte personer ble drept under et Taliban-angrep mot en amerikansk hjelpeorganisasjon i sentrum av Afghanistans hovedstad Kabul onsdag..

Aftenposten - 08 May 19 kl. 09:48

Taliban-angrep mot amerikansk organisasjon i Kabul

Minst ni personer er såret i et Taliban-angrep mot en amerikansk hjelpeorganisasjon i Afghanistans hovedstad Kabul..

NRK - 05 Apr 19 kl. 16:36

Norsk jeger lauslaten

Den 48-år gamle jegeren frå Buskerud som er tiltalt for å ha skutt ein joggar i Sverige er no lauslaten medan han ventar på dom. Rettssaka er no avslutta og dommen er venta å falla 18. april..

NRK - 08 Apr 19 kl. 12:49

Politimann lauslaten

Politimannen som er sikta for å ha misbrukt si stilling blei lauslaten på laurdag, skriv TV2. Spesialeininga for politisaker undersøker om mannen har forsøkt å skaffe seg seksuell omgang og utnytte ein person i ein sårbar situasjon..

NRK - 14 Feb 19 kl. 05:55

Filippinsk journalist lauslaten

Den filippinske journalisten som blei arrestert på sitt kontor onsdag for ærekrenking, er torsdag lauslaten mot kausjon ved ein domstol i Manila. Maria Ressa er kjent for sin kritiske dekking av president Rodrigo Dutertes regjering..

NRK - 04 May 19 kl. 09:45

Taliban: Fremgang i forhandlinger

Det er framgang i forhandlingene om amerikansk tilbaketrekning fra Afghanistan, opplyser Taliban etter ukas samtaler med USA i Qatar..

NRK - 08 Apr 19 kl. 11:41

Russisk teatersjef lauslaten

I Russland blir teatersjef og filmregissør Kirill Serebrennikov lauslaten frå husarrest etter over halvtanna år. Det har ein domstol i Moskva bestemt. Serebrennikov er skulda for underslag, men seier sjølv at skuldingane er falske..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Egypt advarer journalister

Egyptiske mediemyndigheter advarte journalister søndag om at de overvåker all dekning av demonstrasjonene mot president al-Sisi. I advarselen heter det blant annet at overvåkingen skal sikre at mediene forholder seg til profesjonelle koder..

NRK - 30 minutter siden

Kallmyr vurderer flyforbudssoner

Justisminister Jøran Kallmyr mener norske olje- og gassanlegg er godt sikret, men vurderer muligheten for flyforbudssoner. Lørdag sa tidligere generalinspektør for Hæren, Robert Mood, at norske oljeanlegg er svært sårbare for angrep fra droner..

NRK - 1 time siden

To i seilbåt trolig i god behold

De to personene ombord i seilbåten som fikk problemer i Boknafjorden søndag kveld er trolig uskadet, sier politiet. De to vil nå få behandling av helsepersonell. En politibåt er nå fremme ved seilbåten, og et redningshelikopter har også rykket ut..

NRK - 1 time siden

Seilbåt i ferd med å synke

En politibåt har rykket ut til en seilbåt med to personer som er i ferd med å synke i Boknafjorden i Rogaland, opplyser politiet på Twitter. Et redningshelikopter er også på stedet..

NRK - 1 time siden

Har gått seg vill i Hallingskarvet

Politiet er varslet om to turgåere som har gått seg vill i fjellområdet Hallingskarvet. De to er ute og går i terrenget, og politiet vet hvor de er. Politiet sier til NRK de vurderer hvilke tiltak de skal sette i gang for å hjelpe de to turgåerne..

NRK - 2 timer siden

KrF-topp vil samle valg hvert 4. år

Lokalvalg og stortingsvalg bør skje samtidig hvert fjerde år, mener Ingelin Noresjø, 2. nestleder i KrF. I dag er det stortingsvalg og lokalvalg annethvert år.

NRK - 2 timer siden

Trump: Biden var tema i samtale

USAs president Donald Trump bekrefter at Joe Biden ble nevnt i telefonsamtalen med Ukrainas president Volodymyr Zelensky i juli. Trump sier han sa han ikke ville at «Biden og sønnen skulle bidra til mer korrupsjon i Ukraina», skriver New York Times..

NRK - 2 timer siden

Trum: Biden var tema i samtale

USAs president Donald Trump bekrefter at Joe Biden ble nevnt i telefonsamtalen med Ukrainas president Volodymyr Zelensky i juli. Trump sier han sa han ikke ville at «Biden og sønnen skulle bidra til mer korrupsjon i Ukraina», skriver New York Times..

NRK - 18 timer siden

Kvinne hentet opp av sjøen i Oslo

En kvinne i 20-årene ble natt til søndag reddet opp fra sjøen ved Tjuvholmen i Oslo. Et vitne hørte rop og observerte to personer som løp fra stedet. Politiet ble først varslet om hendelsen klokken 3.

NRK - 3 timer siden

Bok: Feil kan ha bidratt til ulykke

Feil under flytting av Kielland-plattformen kan ha bidratt til at den senere veltet og at 123 mennesker omkom i 1980. Det er konklusjonen i en ny bok om plattformulykken, skrevet av journalist og forfatter Tommas Torgersen Skretting..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt