VG > Økonomi

Saturday, 25 January, 06:05

VG - 09 Dec 19 kl. 14:13

Ambulanseflykrisen: Helse Nord har satt krisestab

Det bekrefter administrerende direktør Lars Vorland i Helse Nord på en pressekonferanse..
Les mer på VG


Les mer om:
Lars Vorland, Helse Nord, Nord

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ambulanseflykrisen, Helse, Nordhar , satt, krisestab
NRK - 09 Dec 19 kl. 14:13

Helse Nord har satt krisestab

Helse Nord har satt krisestab som følge av situasjonen i luftambulansen. Det forteller administrerende direktør Lars Vorland i Helse Nord på en pressekonferanse. Mandag er fortsatt fire av elleve ambulansefly ute av beredskap..

Aftenposten - 12 Dec 19 kl. 12:34

Ambulanseflykrisen i Nord-Norge: Fem ekstra fly satt inn i dag

Luftambulansetjenesten har satt i gang tiltak for å styrke beredskapen i Nord-Norge..

P4 - 09 Dec 19 kl. 14:39

Helse Nord har satt kriseberedskap

Helse Nord er bekymret for beredskapen og setter kriseberedskap i forbindelse med amulanseflysaken. Fortsatt er fire av elleve ambulansefly ute av beredskap på grunn av tekniske problemer og luftambulanseselskapet Babcock vet ikke hva som feiler flyene. De siste dagene har det vært en rekke uønskede hendelser, Helse nord vet ikke hvorvidt dette får medisinske følger uttaler de på en pressekonferanse nå i ettermiddag..

VG - 08 Dec 19 kl. 19:57

– Må ta grep før folk begynner å dø som følge av ambulanseflykrisen

Bjørnar Moxnes krever at regjeringen av hensyn til befolkningens liv og helse sørger for at de fem ambulanseflyene som tilhører den tidligere operatøren Lufttransport settes inn i tjeneste i Nord-Norge..

NRK - 11 Dec 19 kl. 23:36

–Kan ikke lastes for alle hendelser

Helse Nord mener Babcock ikke kan lastes alene for seks av åtte uønskede hendelser Universitetssykehuset Nord-Norge hadde på ett døgn da fly ble satt på bakken. Det kommer frem i en pressemelding fra Helse Nord onsdag kveld..

VG - 12 Dec 19 kl. 00:24

Helse Nord: Babcock kan ikke lastes for alle hendelser alene

Helse Nord mener Babcock ikke kan lastes alene for seks av åtte uønskede hendelser Universitetssykehuset Nord-Norge hadde på ett døgn da fly ble satt på bakken..

P4 - 08 Dec 19 kl. 16:10

Frykter ambulanseflykrisen fører til dødsfall

Ambulanseflykrisen i nord kommer til å ende i dødsfall. Det frykter kommuneoverlege Jan Eggesvik i Gamvik i FInnmark. I går ble det kjent at Babcock satte fem av sine ambulansefly på bakken på grunn av tekniske problemer.

P4 - 26 Dec 19 kl. 15:17

Helse Nord har brukt 245 mill på vikarer i 2019

Helse Nord har så langt i år brukt 245 millioner kroner på vikarer. Bare i løpet av november har de brukt 16 millioner kroner mer på vikarer enn det som lå inne i budsjettet, skriver NRK. Ifølge HR-sjefen skiller Helse Nord seg ut fra resten av landet fordi det er det er vanskeligere å rekruttere spesialister til sykehusene i Nord-Norge..

P4 - 02 Oct 19 kl. 08:39

Slutter som helsedirektør i Helse Nord-Trøndelag

Direktør i Helse Nord-Trøndelag, Torbjørn Aas, går ifølge NRK av med øyeblikkelig virkning. Avgangen skjer dagen etter at sykehusdirektøren foreslo store kutt i bemanningen og store innsparinger. Aas har vært direktør i Helse Nord-Trøndelag siden 2015.

P4 - 07 Dec 19 kl. 21:05

Helseministeren: - Det er svært uheldig

- Det er svært uheldig at basene i Tromsø og Bodø er ute. Det sier Helseminister Bent Høie. 5 ambulansefly i nord er satt på bakken etter tekniske feil.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Vintermagiske innsjøer på intagramtoppen

Dette er noen av verdens mest instagrammede innsjøer, slik de ser ut om vinteren. Omgitt av snø og is blir landskapet gjerne enda mer fotogent enn om sommeren..

VG - 7 timer siden

Skuffet over Astrid S-avlysning: – Kjipt og vanskelig

Astrid Smeplass’ plutselige turnéavlysning kort tid før den skulle starte, skaper trøbbel for konsertarrangører og fans..

VG - 7 timer siden

Haaland skjermes fra pressen etter ny oppvisning

DORTMUND/OSLO (VG) (Borussia Dortmund - Köln 5–1) Alle vil snakke med Erling Braut Haaland etter fem scoringer på to kamper. Når har klubben besluttet å skjerme ham..

VG - 8 timer siden

Minst 14 funnet døde etter jordskjelvet i Tyrkia

Tallet på omkomne stiger etter jordskjelvet i Tyrkia fredag kveld. Så langt er 14 mennesker funnet døde mens over 300 er skadd, opplyser tyrkiske myndigheter..

VG - 8 timer siden

Slått ut av «Mesternes mester»: – Godt med en tur hjem

Mens de andre deltagerne flyttet ut av huset og rett inn på deltagerhotellet etter hvert som de ble slått ut, fikk Emil Hegle Svendsen lov til å reise hjem til Norge for å hilse på sønnen Magnus (1)..

VG - 8 timer siden

Sagosen langt nede: – Dette er et slag i trynet

STOCKHOLM (VG) Sander Sagosen (24) hadde et tomt blikk da han gikk rundt i intervjusonen etter semifinaletapet mot Kroatia. Skuffelsen var enorm..

VG - 9 timer siden

Norge tapte etter vanvittig EM-drama

STOCKHOLM (VG) (Norge-Kroatia 28–29 etter fire ekstraomganger) Norge misser EM-finalen i håndball etter et vanvittig semifinale-drama i Stockholm fredag kveld..

VG - 9 timer siden

Folkebørsen: Sander Sagosen på godt og vondt

STOCKHOLM (VG) (Norge-Kroatia 28–29, etter fire ekstraomganger) I tidenes drama klarte ikke Sander Sagosen å løfte Norge til EM-finalen..

VG - 10 timer siden

«Verdens verste katt» kan nå adopteres

Dyrebeskyttelsen i North Carolina i USA søker en eier til det de kaller for «verdens verste katt».

VG - 11 timer siden

Overveldende mottagelse for norske «Kunstneren og Tyven» på Sundance

PARK CITY, UTAH (VG) Den norske dokumentaren «Kunstneren og Tyven» ble mottatt med jubel, applaus og ikke minst panegyriske anmeldelser, da den fikk æren av å åpne prestisjetunge Sundance Film festival i Utah..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt