NRK > Nyheter

Saturday, 25 May, 01:06

NRK - 23 Sep 18 kl. 02:22

Ambassadører inn på teppet i Iran

Iran har innkalt ambassadørene fra Danmark, Nederland og Storbritannia på teppet etter angrepet på en militærparade lørdag der 25 mennesker ble drept. Årsaken skal være at landene huser iranske opposisjonsgrupper som Iran mener er terrorgrupper..
Les mer på NRK


Les mer om:
Danmark, Storbritannia, Iran

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ambassadører, inn, teppeti , Iran
Aftenposten - 23 Sep 18 kl. 07:20

Vestlige ambassadører innkalt på teppet i Iran

Iran har innkalt ambassadørene fra Danmark, Nederland og Storbritannia på teppet etter angrepet på en militærparade lørdag der 25 mennesker ble drept..

VG - 23 Sep 18 kl. 06:11

Vestlige ambassadører innkalt på teppet i Iran

Iran har innkalt ambassadørene fra Danmark, Nederland og Storbritannia på teppet etter angrepet på en militærparade lørdag der 25 mennesker ble drept..

Dagbladet - 20 Jun 18 kl. 11:26

MDG ber Søreide kalle USAs ambassadør inn på teppet

MDG oppfordrer utenriksministeren til å kalle den amerikanske ambassadøren inn på teppet om barna som skilles fra foreldrene på grensen mellom USA og Mexico..

NRK - 24 Sep 18 kl. 18:09

Norsk ambassadør inn på teppet

Det russiske utenriksdepartementet kaller Norges ambassadør til Russland inn på teppet, opplyser de i en pressemelding. Det skjer i forbindelse med fengslingen av den russiske statsborgeren som er mistenkt for spionasje i Norge..

NRK - 30 Oct 18 kl. 18:52

Danmark reagerer kraftig

Danmark kaller hjem sin ambassadør fra Teheran, kaller den iranske ambassadøren inn på teppet i København, og vurderer ytterligere tiltak mot Iran. Det sa utenriksminister Anders Samuelsen på en pressekonferanse i kveld..

NRK - 22 Sep 18 kl. 16:23

USA-ambassadører kalt inn på teppet

USAs ambassadør til Kina er kalt inn på teppet. Det skjer etter at USA innførte en rekke sanksjonene mot Kina, rettet mot innkjøpsavdelingen i det kinesiske militæret..

NRK - 01 Nov 18 kl. 16:16

Iransk ambassadør på teppet

Noreg kalla i dag den iranske ambassadøren inn på teppet etter at dansk politi har sikta ein norsk-iranar for å ha planlagt drap på iranske opposisjonelle i Danmark. – Dette viser alvoret i denne saka, seier utanriksminister Ine Eriksen Søreide..

NRK - 01 Nov 18 kl. 16:16

Iransk ambassadør inn på teppet

Noreg kalla i dag den iranske ambassadøren inn på teppet etter at dansk politi har sikta ein norsk-iranar for å ha planlagt drap på iranske opposisjonelle i Danmark. – Dette viser alvoret i denne saka, seier utanriksminister Ine Eriksen Søreide..

Dagbladet - 24 Sep 18 kl. 18:15

Norsk ambassadør måtte inn på teppet til russisk UD

Norges ambassadør til Russland måtte inn på teppet til det russisk utenriksdepartementet..

Aftenposten - 24 Sep 18 kl. 18:29

Russland kalte Norges ambassadør inn på teppet etter spionsiktelse

Det russiske utenriksdepartementet har kalt Norges ambassadør til Russland inn på teppet, opplyser russisk UD i en pressemelding..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Arbeidsinnvandring fra øst og lønn

50 prosent av nordmenn tror at arbeidsinnvandringen fra Øst-Europa presser ned lønningene. Samtidig svarer 44 prosent at de tror at arbeidsinnvandring fra øst vil presse svake grupper ut av arbeidsmarkedet, viser en undersøkelse gjort for Fafo..

NRK - 1 time siden

Bruker smutthull til å selge våpen

Trump-administrasjonen har besluttet å bruke et smutthull i loven for å selge amerikanske våpen til Saudi-Arabia uten godkjenning fra Kongressen. Utenriksminister Pompeo viser til at det mektige kongedømmet står overfor trusler fra Iran..

NRK - 1 time siden

800.000 flere fisk er døde

Dødsalgen har kostet 90 prosent av fisken ved gigantanlegget Stabben livet, bekrefter Ellingsen Seafood. Selskapet i Nordland har satt i gang en umiddelbar evakuering, skriver E24..

NRK - 1 time siden

Person hentet opp av vannet

En person er hentet opp av vannet på Sørenga i Oslo. Vedkommende er bevist, opplyser politiet på Twitter. Personen skal være ved bevissthet..

NRK - 2 timer siden

Norge U20 tapte VM-åpningen

Norge fikk det tøft mot Uruguay i den første kampen i U20-VM i Polen og tapte til slutt 1-3. Darwin Nunez og Francisco Ginella sikret at det stod 2-0 etter 30 minutter. Christian Dahle Borchgrevink stod for Norges redusering like etter pause..

NRK - 3 timer siden

Mange innsette døydde i Venezuela

Minst 23 innsatte er døde. og 14 politimenn skacdde etter samanstøt i eit fengsel i Venezuela. Det stadfester fengselsdirektøren til AFP.

NRK - 3 timer siden

Mange innsette døde i Venezuela

AFP skriv at minst 23 innsatte er døde etter samanstøt med poliitiet i eit fengsel i Venezuela..

NRK - 3 timer siden

Ber om allmenn streik i Sudan

Ap skriv at leiarane av demonstrantane i Sudan ber befolkningen om å gå ut i ein todagars allmenn streik frå tirsdag av, etter at samtalane med militærjuntaen som har tatt makta i landet har stansa opp..

NRK - 3 timer siden

Tiltalt for overgrep mot seksåring

Ein 26 år gammal mann er tiltalt for å ha utført eit overgrep mot ein seks år gammal gut, etter at han tok seg inn i familiens til guten sitt hus. Mannen skal ha hatt 1,8 i promille, og seier han ikkje hugsar noko av hendinga, skriv Bergens Tidende..

NRK - 4 timer siden

Fyrste kamp for Noreg i U20-VM

Dei norske gutane speler sin fyrste kamp i U20-VM i fotball i Polen kl 20:30 i kveld. Kveldens motstandar er Uruguay. Det er fyrste gong sidan 1993 at Noreg er med i dette meisterskapet, og kampen vert sendt direkte på NRK 3..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt