NRK > Nyheter

Tuesday, 16 October, 14:06

NRK - 23 Sep 18 kl. 02:22

Ambassadører inn på teppet i Iran

Iran har innkalt ambassadørene fra Danmark, Nederland og Storbritannia på teppet etter angrepet på en militærparade lørdag der 25 mennesker ble drept. Årsaken skal være at landene huser iranske opposisjonsgrupper som Iran mener er terrorgrupper..
Les mer på NRK


Les mer om:
Danmark, Storbritannia, Iran

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ambassadører, inn, teppeti , Iran
Aftenposten - 23 Sep 18 kl. 07:20

Vestlige ambassadører innkalt på teppet i Iran

Iran har innkalt ambassadørene fra Danmark, Nederland og Storbritannia på teppet etter angrepet på en militærparade lørdag der 25 mennesker ble drept..

VG - 23 Sep 18 kl. 06:11

Vestlige ambassadører innkalt på teppet i Iran

Iran har innkalt ambassadørene fra Danmark, Nederland og Storbritannia på teppet etter angrepet på en militærparade lørdag der 25 mennesker ble drept..

Dagbladet - 20 Jun 18 kl. 11:26

MDG ber Søreide kalle USAs ambassadør inn på teppet

MDG oppfordrer utenriksministeren til å kalle den amerikanske ambassadøren inn på teppet om barna som skilles fra foreldrene på grensen mellom USA og Mexico..

NRK - 24 Sep 18 kl. 18:09

Norsk ambassadør inn på teppet

Det russiske utenriksdepartementet kaller Norges ambassadør til Russland inn på teppet, opplyser de i en pressemelding. Det skjer i forbindelse med fengslingen av den russiske statsborgeren som er mistenkt for spionasje i Norge..

NRK - 22 Sep 18 kl. 16:23

USA-ambassadører kalt inn på teppet

USAs ambassadør til Kina er kalt inn på teppet. Det skjer etter at USA innførte en rekke sanksjonene mot Kina, rettet mot innkjøpsavdelingen i det kinesiske militæret..

Dagbladet - 24 Sep 18 kl. 18:15

Norsk ambassadør måtte inn på teppet til russisk UD

Norges ambassadør til Russland måtte inn på teppet til det russisk utenriksdepartementet..

Aftenposten - 24 Sep 18 kl. 18:29

Russland kalte Norges ambassadør inn på teppet etter spionsiktelse

Det russiske utenriksdepartementet har kalt Norges ambassadør til Russland inn på teppet, opplyser russisk UD i en pressemelding..

NRK - 30 Aug 18 kl. 14:04

Kaller Sveriges ambassadør på teppet

Ungarns utenriksminister kaller Sveriges ambassadør til landet inn på teppet etter at flere svenske statsråder har kritisert Ungarns innvandringspolitikk. Ungarske utenriksministeren Szijjártó krever forklaring fra Sverige, melder TT..

Aftenposten - 24 Sep 18 kl. 18:29

Russland kaller Norges ambassadør inn på teppet etter spionsiktelse

Det russiske utenriksdepartementet kaller Norges ambassadør til Russland inn på teppet, opplyser russisk UD i en pressemelding, melder NRK..

P4 - 20 Jun 18 kl. 10:36

- Søreide bør kalle inn ambassadør

Miljøpartiet de grønne oppfordrer utenriksminister Ine Eriksen Søreide til å kalle den amerikanske ambassadøren inn på teppet om grensepolitikken i USA. Det sier talsperson Arild Hermstad til NTB. Han reagerer på politikken om barna som skilles fra foreldrene på grensen mellom USA og Mexico og mener Søreide må fortelle ambassadøren hva Norge tenker om politikken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

500 skader etter flommen

Rundt 500 skader for 100 millioner kroner meldt inn etter flommen, ifølge Finans Norge.

NRK - 6 timer siden

53 registrert som utviklingshemma

Minst 53 personer er oppførte som psykisk utviklingshemma uten en utgreiing i spesialisthelsetjenesten, skriver VG. Avisen har kartlagt hvor mange som har blitt registerte som psykisk utviklingshemma de siste ti åra i norske kommuner..

NRK - 30 minutter siden

Slutt på gratispasseringer

I løpet av tirsdag vil alle de 38 bomstasjonene på Nord-Jæren være i drift. Det skriver Stavanger Aftenblad. Seks bomstasjoner i Stavanger og Sandnes har vært utsatt for hærverk, og fem av disse har vært satt ut av spill..

NRK - 1 time siden

Finsk forfatter er død

Den finske forfatteren Arto Paasilinna er død, 76 år gammel, melder Sveriges Radio. Paasilinna fikk sitt store gjennombrudd med "Harens år" i 1975. I dag er hans bøker oversatt til over 20 språk og har vunnet en rekke litterære priser..

NRK - 30 minutter siden

Anklager Frankrike for våpeneksport

Frankrike bryter egne regler om våpeneksport til Egypt, mener Amnesty International. I en rapport kommer det fram at egyptiske sikkerhetsstyrker har benyttet franske pansrede kjøretøy når de har skutt mot demonstranter under protestaksjoner i Egypt..

NRK - 30 minutter siden

Drapsforsøk opp for Høyesterett

Kvinnen som er dømt for gjentatte drapsforsøk ved å fore ektemannen med musegift, får anken sin opp i Høyesterett. Dommen skal vurdere om lagmannsretten har forstått loven korrekt da juryen fant kvinnen skyldig og retten til slutt avsa dom..

NRK - 30 minutter siden

Pompeo takket Saudi-Arabias konge

USAs utenriksminister Mike Pompeo takket kong Salman av Saudi-Arabia for at han forplikter seg til en grundig etterforskning forsvinningen til journalisten Jamal Khashoggi. Pompeo er på besøk i Saudi-Arabia i forbindelse med forsvinningssaken.

NRK - 45 minutter siden

300 skademeldinger etter flommen

Forsikringsselskapet If ble tatt på sengen av den kraftige flommen, og tror skadene kommer på flere titalls millioner kroner. Forsikringsselskapa venter enda flere skademeldinger når de evakuerte får flytte hem..

NRK - 45 minutter siden

Pressetreff med Merkel og Solberg

Statsminister Erna Solberg besøker Berlin, der hun møter Tysklands forbundskansler Angela Merkel. Solberg skal også delta på World Health Summit.

NRK - 45 minutter siden

Ingen gjennombrudd i drapssaken

Politiet har ingen mistenkte for drapet av en mann i 20-årene på Majorstuen i går, men jobber med flere spor og informasjon i saken, opplyser leder for felles enhet for etterretning og etterforskning i Oslo politidistrikt Grete Lien Metlid..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt