NRK > Nyheter

Sunday, 17 February, 04:32

NRK - 23 Sep 18 kl. 02:22

Ambassadører inn på teppet i Iran

Iran har innkalt ambassadørene fra Danmark, Nederland og Storbritannia på teppet etter angrepet på en militærparade lørdag der 25 mennesker ble drept. Årsaken skal være at landene huser iranske opposisjonsgrupper som Iran mener er terrorgrupper..
Les mer på NRK


Les mer om:
Danmark, Storbritannia, Iran

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ambassadører, inn, teppeti , Iran
Aftenposten - 23 Sep 18 kl. 07:20

Vestlige ambassadører innkalt på teppet i Iran

Iran har innkalt ambassadørene fra Danmark, Nederland og Storbritannia på teppet etter angrepet på en militærparade lørdag der 25 mennesker ble drept..

VG - 23 Sep 18 kl. 06:11

Vestlige ambassadører innkalt på teppet i Iran

Iran har innkalt ambassadørene fra Danmark, Nederland og Storbritannia på teppet etter angrepet på en militærparade lørdag der 25 mennesker ble drept..

Dagbladet - 20 Jun 18 kl. 11:26

MDG ber Søreide kalle USAs ambassadør inn på teppet

MDG oppfordrer utenriksministeren til å kalle den amerikanske ambassadøren inn på teppet om barna som skilles fra foreldrene på grensen mellom USA og Mexico..

NRK - 24 Sep 18 kl. 18:09

Norsk ambassadør inn på teppet

Det russiske utenriksdepartementet kaller Norges ambassadør til Russland inn på teppet, opplyser de i en pressemelding. Det skjer i forbindelse med fengslingen av den russiske statsborgeren som er mistenkt for spionasje i Norge..

NRK - 30 Oct 18 kl. 18:52

Danmark reagerer kraftig

Danmark kaller hjem sin ambassadør fra Teheran, kaller den iranske ambassadøren inn på teppet i København, og vurderer ytterligere tiltak mot Iran. Det sa utenriksminister Anders Samuelsen på en pressekonferanse i kveld..

NRK - 22 Sep 18 kl. 16:23

USA-ambassadører kalt inn på teppet

USAs ambassadør til Kina er kalt inn på teppet. Det skjer etter at USA innførte en rekke sanksjonene mot Kina, rettet mot innkjøpsavdelingen i det kinesiske militæret..

NRK - 01 Nov 18 kl. 16:16

Iransk ambassadør inn på teppet

Noreg kalla i dag den iranske ambassadøren inn på teppet etter at dansk politi har sikta ein norsk-iranar for å ha planlagt drap på iranske opposisjonelle i Danmark. – Dette viser alvoret i denne saka, seier utanriksminister Ine Eriksen Søreide..

NRK - 01 Nov 18 kl. 16:16

Iransk ambassadør på teppet

Noreg kalla i dag den iranske ambassadøren inn på teppet etter at dansk politi har sikta ein norsk-iranar for å ha planlagt drap på iranske opposisjonelle i Danmark. – Dette viser alvoret i denne saka, seier utanriksminister Ine Eriksen Søreide..

Dagbladet - 24 Sep 18 kl. 18:15

Norsk ambassadør måtte inn på teppet til russisk UD

Norges ambassadør til Russland måtte inn på teppet til det russisk utenriksdepartementet..

Aftenposten - 24 Sep 18 kl. 18:29

Russland kalte Norges ambassadør inn på teppet etter spionsiktelse

Det russiske utenriksdepartementet har kalt Norges ambassadør til Russland inn på teppet, opplyser russisk UD i en pressemelding..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Flere drept i gisselsituasjon i USA

Flere personer er drept i en skuddveksling som oppsto under en gisselsituasjon i delstaten Mississippi i USA. En mistenkt er pågrepet. Dramaet startet som en familiekonflikt og utspilte seg i byen Clinton i nær tolv timer lørdag..

NRK - 4 minutter siden

Frontkollisjon i Ekebergtunnelen

En personbil og en tankbil frontkolliderte i Ekebergtunnelen natt til søndag. Nødetatene rykket ut til tunnelulykken like etter klokken 4, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter. Ingen fremstår som alvorlig skadet.

NRK - 15 minutter siden

– Dyrere strøm uten utenlandskabler

Uten utenlandskablene ville strømmen vært enda dyrere, mener NVE. Direktoratet mener strømprisen ville variert mer og kunne vært 2 til 3 ganger høyere om vinteren, hvis Norge ikke kunne eksportere og importere strøm fra Europa, skriver Aftenposten..

NRK - 2 timer siden

USA må bestemme seg om murpengar

USAs fungerande forsvarsminister Patrick Shanahan seier han ikkje har bestemt seg for om ein mur mot Mexico kan sjåast på som ei militær nødvendigheit. Vedtaket kan avgjere om pengane til forsvaret kan bli brukt til å finansiere Trumps planlagte mur..

NRK - 2 timer siden

Nauert vil ikkje bli FN-ambassadør

Heather Nauert trekk tilbake kandidaturet sitt til å bli USAs neste FN-ambassadør etter Nikki Haley, melder Det kvite hus. Nauert var president Donald Trump favoritt til stillinga..

NRK - 2 timer siden

Riksantikvaren stoppar godsterminal

Riksantikvaren set foten ned for Bane Nors planar om midlertidig godsterminal på mellomalderparken Koengen i Bergen mens et eksisterande lasteområde er oppteke i samband med bygging av bybanen til Fyllingsdalen, skriv Bergens Tidende..

NRK - 3 timer siden

To arresterte for knivtruslar

To personar er arresterte for knivtruslar mot ein person på Majorstua i Oslo etter midnatt. Politiet leita etter gjerningspersonane før dei blei tekne. Det blei funne to knivar på den eine personen.

NRK - 17 timer siden

Iran: – Pakistan støtter gruppen

General Mohammad Ali Jafari i Irans revolusjonsgarde sier Pakistan støtter gruppen som har tatt på seg skylda for et selvmordsangrep som drepte 27 elitesoldater. Han beskriver gruppen Jaish al-Adi som en «trussel mot islam»..

NRK - 3 timer siden

Mann skoten og drepen i Sverige

Ein mann i 60-åra er skoten og drepen i Uppsala i Sverige. Politiet har starta drapsetterforsking og leitar etter gjerningspersonane, skriv Aftonbladet. Mannen blei køyrd til sjukhuset i Uppsala, men livet stod ikkje til å redde..

NRK - 4 timer siden

Britisk flyselskap konkurs

Det britiske flyselskapet British Midland Regional med ruter til Oslo og Stavanger er konkurs. Selskapet, kjent som flybmi, peikar på brexit som ei av årsakene. Dei er også ramma av høge drivstoffprisar og utsleppskostnadar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt