E24 > Økonomi

Sunday, 19 January, 08:40

E24 - 09 Dec 19 kl. 20:37

Amazon tapte gigantkontrakt - skylder på Trumps «vendetta»

I oktober ble Microsoft tildelt en gigantisk skykontrakt med Pentagon verdt rundt 91,5 milliarder kroner..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Microsoft, Pentagon, Trumps

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Amazon, tapte, gigantkontrakt, skylder, Trumps, vendetta
P4 - 23 Nov 19 kl. 08:54

Amazon saksøker Pentagon

Amazon saksøker nå Pentagon for tildeling av en milliardkontrakt til Microsoft. I oktober ble Microsoft tildelt kontrakten med Det amerikanske forsvarsdepartementet om et system som skal lagre og behandle store mengder hemmeligstemplede data. Avtalen, som Amazon forventet å få, har en verdi på rundt 92 milliarder norske kroner.

NRK - 23 Nov 19 kl. 03:17

Amazon saksøker Pentagon

Amazon saksøker Pentagon for tildeling av milliardkontrakt. Søksmålet kommer etter at Det amerikanske forsvarsdepartementet, Pentagon, tildelte Microsoft en avtale Amazon forventet å få. Kontrakten har en verdi på om lag 92 milliarder norske kroner..

E24 - 28 Nov 19 kl. 06:19

Amazon ansetter 200.000 midlertidig til julehandelen

Netthandelsgiganten Amazon varsler en dobling i antallet midlertidige ansatte inn mot årets julehøytid, sammenlignet med i fjor..

NRK - 18 Dec 19 kl. 15:02

Teknologigiganter vil samarbeide

Apple, Google og Amazon sier de går sammen om det de omtaler som en «teknologiplattform for smart-utstyr i hjemmet». Målet er at flere ting skal kunne snakke med hverandre via for eksempel Google Assistant, Amazon Alexa og Apples Siri..

E24 - 23 Nov 19 kl. 08:07

Amazon saksøker Pentagon for tildeling av milliardkontrakt

Søksmålet kommer etter at Det amerikanske forsvarsdepartementet, Pentagon, tildelte Microsoft en avtale Amazon forventet å få..

E24 - 15 Dec 19 kl. 18:58

Amazon-ansatte ved logistikksenter streiker i romjulen

Den tyske fagforeningen Verdi ba arbeidere ved et Amazon-logistikksenter i Tyskland om å gå ut i streik de siste shoppingdagene før jul, skriver Reuters..

Aftenposten - 25 Oct 19 kl. 06:06

Amazon-sjefen ikke lenger verdens rikeste

Grunnlegger og administrerende direktør Jeff Bezos mistet tittelen som den rikeste mannen i verden etter at Amazon leverte et svakt kvartalsresultat..

E24 - 26 Oct 19 kl. 08:52

Microsoft Pentagon-kontrakt over Amazon

Det amerikanske forsvarsdepartementet har tildelt Microsoft en kontrakt verdt 10 milliarder dollar, en kontrakt Amazon forventet å få..

Aftenposten - 10 Nov 19 kl. 18:32

Amazon brukte millioner på å kaste sosialist. Det lyktes ikke.

Kshama Sawant er én av få folkevalgte sosialister i USA. Amazon-eier Jeff Bezos brukte rekordbeløp på å støtte motkandidaten hennes til bystyret i Seattle, til ingen nytte..

E24 - 25 Oct 19 kl. 06:04

Amazon-sjefen ikke lenger verdens rikeste

Grunnlegger og administrerende direktør Jeff Bezos mistet tittelen som den rikeste mannen i verden etter at Amazon leverte et svakt kvartalsresultat..

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

Cutters nekter å innrette seg etter Forbrukertilsynets krav – forblir kontantfrie

Forbrukertilsynet ga Cutters før jul pålegg om å ta imot kontanter, men frisørkjeden rikker seg ikke, og mener dagens lov ikke tvinger dem til å tilby betaling med kontanter..

E24 - 30 minutter siden

Australsk reiseliv får millioner i skogbrannhjelp

Reiselivet i Australia får 76 millioner australske dollar, over 460 millioner norske kroner, for å komme seg på beina igjen etter de ødeleggende skogbrannene..

E24 - 30 minutter siden

Trumps advokater kaller riksrettstiltalen farlig

President Donald Trumps advokater er klare med sitt forsvar i riksrettssaken i Senatet. Advokatene kaller prosessen ukonstitusjonell og farlig..

E24 - 12 timer siden

World Economic Forum: Global maktkamp er «superrisikoen» i klimautfordringene

I forkant av World Economic Forums møte i Davos, skriver organisasjonen i en rapport at maktrivalisering og internasjonalt samarbeid blir de største risikoene mot å takle klimautfordringene..

E24 - 12 timer siden

Lotteritilsynet ber Apple fjerne over 30 pengespill-apper

Spilloperatører som ikke har tillatelse til å tilby pengespill i Norge står bak et 30-talls ulike pengespill tilgjengelig i Apples norske App store..

E24 - 14 timer siden

Javid avviser britisk tilpasning til EU-regler

Storbritannias finansminister Sajid Javid ber britisk næringsliv droppe ønsket om å tilpasse britiske regler til EU-regler i etterkant av brexit..

E24 - 14 timer siden

Nektet for å være sjef i pyramidespill – så kom nyttårshilsenen

Svenske Johan Staël von Holstein mener Lotteritilsynets brev til pyramidenettverket Crowd1 inneholder «flere misoppfatninger»..

E24 - 15 timer siden

Nokia-melding etterforskes av finsk finanstilsyn

Det finske finanstilsynet skal ifølge finsk avis etterforske telegiganten Nokias børsmelding fra oktober, som sendte aksjen ned 24 prosent..

E24 - 17 timer siden

Klimapodcaster, lobbyarbeid og kulturstøtte: Du tar mesteparten av kostnaden for oljebransjens reklamer

78 prosent av oljeselskapenes utgifter til PR, reklame, kulturstøtte og lobbyarbeid tas av skattebetalerne. – Billigere for oljeselskapene enn andre, sier WWF. – Sammenligner epler og pærer, mener oljebransjen..

E24 - 19 timer siden

Her vil Oslo kommune ha ny fyllestasjon for biogass og hydrogen

Oslo kommune har lyst ut konkurranse for bygging av ny energistasjon i Ryenkrysset. Samtidig er fem hydrogenstasjoner stengt av myndighetene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt