NRK > Nyheter

Thursday, 21 October, 17:03

NRK - 13 okt 21 kl. 22:20

Alvorlig voldshendelse i Bergen

En person er utsatt for en voldshendelse i en leilighet i Bergen sentrum, melder Vest politidistrikt i en pressemelding. Politiet ankom adressen etter kort tid. Den skadde er fraktet til Haukeland Universitetssykehus. Den skadde er betegnet som alvorlig skadet. Politiet har pågrepet en person i forbindelse med hendelsen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen, Vest, Haukeland Universitetssykehus

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alvorlig, voldshendelsei , Bergen
NRK - 22 aug 21 kl. 04:48

Alvorlig voldshendelse i Sandnes

Politiet i Sandnes har pågrepet en person i forbindelse med en alvorlig voldshendelse i et privathus. Et område rundt huset som ligger nær Sandnes sentrum, er sperret av. Operasjonsleder Nikolai Austerheim sier at en person er fraktet til sykehus.

NRK - 22 aug 21 kl. 13:41

Alvorlig voldshendelse i Horten

Politiet er på plass med flere patruljer i Eikveien i Horten, etter at det er meldt om en alvorlig voldshendelse på stedet. Ambulansepersonell behandler den skadde, og politiet leter etter gjerningspersonen..

NRK - 09 aug 21 kl. 10:55

Pågrepet etter voldshendelse

Flere personer er pågrepet etter en alvorlig voldshendelse i Bergen i helgen. En av dem fremstilles for varetektsfengsling i dag på grunn av fare for bevisforspillelse, skriver BT. Politiet ber om at fengslingsmøtet skjer for lukkede dører.

NRK - 25 aug 21 kl. 02:31

Voldshendelse i Oslo

Politiet i Oslo har rykket ut med store mannskaper på Trosterud etter melding om en alvorlig voldshendelse, skriver VG. Politiet skal ha fått melding om skudd, men de kan foreløpig ikke si om det erfunnet noen skadede..

VG - 25 aug 21 kl. 03:04

Melding om alvorlig voldshendelse

Politiet er på plass med mange patruljer etter melding om en voldshendelse og skudd avfyrt i Oslo..

NRK - 10 okt 21 kl. 17:20

Politiet etterforsker voldshendelse

Politiet har igangsatt etterforskning etter en alvorlig voldshendelse på Raufoss i innlandet. Taktisk og tekniske undersøkelser pågår. Saken vil bli oppdatert i løpet av ettermiddagen, skriver politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 10 okt 21 kl. 20:27

Mann på sykehus etter voldshendelse

Politiet ble ca. kl.16.

NRK - 19 jun 21 kl. 02:49

En til sykehus etter voldshendelse

En person er brakt til sykehus etter en voldshendelse i Fossveien på Grünerløkka i Oslo. Den skadde har ikke vært i stand til å redegjøre for hendelsen, opplyser politiet..

NRK - 14 jul 21 kl. 05:41

Voldshendelse på Heimdal

Politi og ambulanse rykka i går kveld ut etter melding om en voldshendelse på Heimdal. Det skal ha vært tre personer til stede. Ei kvinne er sjekka av ambulansepersonell.

NRK - 15 jul 21 kl. 10:32

Voldshendelse ved bedrift

En mann i 40-årene anmeldes etter en voldshendelse ved en bedrift. Mannen ble forbannet etter en uenighet med fører av et annet kjøretøy inne på området. Den andre føreren ble revet ut av kjøretøyet og fikk kuttskader i hodet etter treff i asfalten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Finn Remen fra Unit Five er død

Finn Remen fra Hammerfest-bandet Unit Five døde natt til torsdag. Musikeren ble 64 år gammel. Det var iFinnmark som først omtalte saken.

NRK - 30 minutter siden

Pfizer: Tredjedosen svært effektiv

En tredje vaksinedose utviklet av Pfizer/Biontech er 95,6 prosent effektiv mot infeksjoner, viser testdata som utviklerne la fram torsdag, skriver NTB. I fase tre av testen deltok 10.000 personer over 16 år på et tidspunkt da delta var den dominerende varianten, heter det.

NRK - 45 minutter siden

24 døde av alkoholforgiftning

Antallet som har dødd av alkoholforgiftning i Russland har nå økt til 24. Myndighetene medlte lørdag at antallet var 18 personer. Masseforgiftningen skal være knyttet til illegal alkohol som inneholdt metanol.

NRK - 1 time siden

Kidnappingsrekord på Haiti

I fjor var det snaut 800 kidnappinger på Haiti. Innen 16. oktober var det registrert 782 kidnappinger på øya.

NRK - 1 time siden

Gikk på skjær i Færder

To personer har gått på skjær med båten og sitter og venter på redning, informerer vaktleder i sørøst 110, Marthin Haugen. Begge personene skal sitte på trygg grunn i nærheten av Haneflu i Færder mens brannvesenet er på vei. Det er meldt om mye vind og en del sjø i området, forteller Haugen..

NRK - 1 time siden

Satser på ny regjering i desember

I Tyskland håper de sosialdemokratiske SPD, og koalisjonspartiene De grønne og FDP å ha ny regjering klar i starten av desember, skriver NTB. Regjeringen skal ledes av Olaf Scholz. Dersom de tre partiene lykkes med å få på plass sin regjering alt i starten av desember, blir Angela Merkel ikke Tysklands lengstsittende statsminister siden 2.

NRK - 1 time siden

Støre: Ikke grunnlag for uro

Statsminister Jonas Gahr Støre sier de følger koronasituasjonen og vil informere Stortinget og befolkningen ved behov. – Det må ha skjedd noe siden torsdag til i dag som gir grunn til uro når man nå vil ha en orientering fra statsministeren i Stortinget, sier Støre som svar på Erna Solbergs innlegg. – En samlet regjering lot seg oppdatere av helsemyndighetene på lørdag.

NRK - 1 time siden

Solberg ber om Støres koronstrategi

Stortingsrepresentant Erna Solberg (H) ber statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) redegjøre for regjeringens koronastrategi. – Vi ser at innleggelsene øker igjen. Vi ser fra veldig mange andre land i Europa at det er en oppblomstring i pandemien.

NRK - 1 time siden

Utviklingsministeren til Glasgow

Utviklingsminister Anne Beathe Tvinnereim (Sp) reiser til klimatoppmøtet i Glasgow. I begrunnelsen for hvorfor Tvinnereim drar til møtet vises det til at fattige land rammes hardest av klimaendringene. – Klimaendringene rammer de fattige først og hardest.

NRK - 2 timer siden

Dømt for voldtekt

En mann er i Telemark tingrett dømt til fire og et halvt år i fengsel etter en voldtekt på Notodden i 2018. Mannen hevdet at den seksuelle omgangen var frivillig, men ble ikke trodd av retten. Han er også dømt til å betale den fornærmede kvinnen 150.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt