NRK > Nyheter

Saturday, 27 November, 23:13

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..
Les mer på NRK


Les mer om:
Skogmoen, Nordland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alvorlig, trafikkulykke
NRK - 30 jul 21 kl. 10:53

Alvorlig trafikkulykke på Orkanger

En lastebil og en varebil skal være involvert i en alvorlig trafikkulykke på Orkanger i Trøndelag. Det skal ha vært én person i hver bil. Nødetatene er på stedet..

NRK - 21 aug 21 kl. 21:14

Alvorlig trafikkulykke på Osterøy

Det har lørdag kveld vært er alvorlig trafikkulykke på Osterøy, opplyser Vest politidistrikt på twitter. En bil med to personer er involvert. Veien er stengt..

NRK - 02 sep 21 kl. 16:26

Alvorlig personskade

En person er fraktet med luftambulanse til sykehuset i Kristiansand med alvorlig personskade etter en alvorlig trafikkulykke med to MC-er ved Fisketjønn i Evje. Ytterligere to personer er fraktet med ambulanse til det samme sykehuset. Hendelsesforløpet er foreløpig ukjent.

NRK - 25 sep 21 kl. 00:28

Mann alvorlig skadd i trafikkulykke

En mann er alvorlig skadd i frontkollisjon mellom en personbil og en trailer på riksvei 3 ved Lonåsen i Tynset kommune i Østerdalen. – Føreren av personbilen sitter fastklemt, og det jobbes med å få ham løs. Vi har fått opplyst at han er alvorlig skadd, forteller operasjonsleder Atle Bernhoft von Obstfelder i Innlandet politidistrikt til NTB.

NRK - 26 aug 21 kl. 07:33

Trafikkulykke i Ulefoss

Nødetatene rykker ut til melding om trafikkulykke på Sauheradveien ved Strømodden. Det melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. To personer er involvert i ulykken.

NRK - 30 aug 21 kl. 18:57

Alvorlig MC-ulykke i Austevoll

Vest politidistrikt melder på Twitter om en alvorlig trafikkulykke i Austevoll i Vestland kl. 18.08.

NRK - 05 sep 21 kl. 19:51

Alvorlig ulykke i Fåvang

Politiet i Innlandet melder på Twitter om en alvorlig trafikkulykke mellom en lastebil og en personbil på E6 ved Krekke Camping i Fåvang. Det kommer røyk fra personbilen, og veien er stengt, skriver politiet..

NRK - 22 sep 21 kl. 00:20

Alvorlig skadd etter trafikkulykke

En bilfører er ifølge politiet alvorlig skadd i en frontkollisjon mellom en lastebil og en varebil på riksvei 92 mellom Karasjok og Kautokeino i Finnmark. Ulykken skjedde ved Suossjavri sent tirsdag kveld..

NRK - 23 sep 21 kl. 18:21

Alvorlig trafikkulykke

Politiet melder på Twitter at det har vært en alvorlig møteulykke på E16 ved Maura i Nannestad kommune. Det skal ha vært en kollisjon mellom en personbil og en lastebil. et er ikke kjent hvor mange personer som er involvert.

NRK - 30 jul 21 kl. 16:47

Trafikkulykke i Bygland

En bil er involvert i en trafikkulykke mellom Frøysnes og Støylehommen camping i Bygland kommune. Bilen ligger på taket i grøfta. Det er tre personer i bilen, de har ukjent skadeomfang.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt