P4 > Nyheter

Tuesday, 25 February, 09:31

P4 - 18 Jan 20 kl. 07:21

Alvorlig skadet i trikkulykke

En mann er alvorlig skadet etter at han ble påkjørt av trikken ved Kyvannet stasjon i Trondheim i natt.
Mannen skal ha fått alvorlige skader i en fot.
Det er uklart hvordan ulykken oppsto..
Les mer på P4


Les mer om:
Kyvannet, Trondheim

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alvorlig, skadeti , trikkulykke
P4 - 20 Oct 19 kl. 11:11

Fem alvorlig skadet

Sju personer er hentet av ambulanse og luftambulanse etter trafikkulykken på E39 i Volda kommune i formiddag. Fem personer er alvorlig skadet, og to lettere skadet etter frontkollisjonen. Årsaken til ulykken er ikke kjent, men det var svært glatt på stedet..

NRK - 03 Jan 20 kl. 14:55

En alvorlig skadet i knivstikking

Fransk politi har skutt og drept en mann som angrep flere personer med kniv i en offentlig park i byen Villejuif. En av de som ble knivstukket er alvorlig skadet..

Aftenposten - 18 Dec 19 kl. 06:02

AN: Nordmann alvorlig skadet i trafikkulykke i Namibia

En mann i 20-årene fra Bodø er alvorlig skadet etter at han ble påkjørt da han var på sykkeltur i Namibia, ifølge Avisa Nordland. En kvinne døde i ulykken..

P4 - 31 Jan 20 kl. 12:51

Alvorlig ulykke på E6

Fem personer er skadet etter en frontkollisjon på E6 ved Mjøsbrua i Innlandet. Tre biler er involvert i ulykken og E6 er stengt som følge av ulykken. Politiet har ikke oversikt over skadeomfanget men en person skal være alvorlig skadet..

P4 - 29 Jan 20 kl. 11:31

Alvorlig skadet i arbeidsulykke

En mann i 40-årene er alvorlig skadet etter en arbeidsulykke ved et varelager på Jessheim i Viken. Mannen skal ha fått en betongblokk over foten og er sendt til sykehus. Arbeidstilsynet er varslet om ulykken..

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 14:05

Elev alvorlig skadet etter bading på skoletur

En elev fra Bildøy bibelskole er alvorlig skadet i en ulykke i Israel..

P4 - 26 Nov 19 kl. 17:55

Alvorlig skadet etter påkjørsel

En fotgjenger er alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt av en taxi ved Bryn senter i Oslo. Politiet er på stedet og har kontroll på føreren av bilen. De jobber nå med å finne årsaken til ulykken..

NRK - 05 Dec 19 kl. 22:28

Alvorlig skadet etter skyting

Mannen som ble skutt i Ila i Trondheim er alvorlig skadet, opplyser politiet. – Han er skutt flere ganger, og har meget alvorlige skader. Han er kjørt til St.

NRK - 04 Oct 19 kl. 13:21

Politiet: En trolig alvorlig skadet

Nødetatene har rykket ut til Tverlandet utenfor Bodø etter melding om eksplosjon i en bensintank. – Vi holder på å få ut en person fra bensintanken, som vi antar er alvorlig skadet, skriver politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 06 Feb 20 kl. 09:20

To alvorlig skadet etter ulykke

To personer er alvorlig skadet etter ulykken ved Kleiva i Sortland. Den ene av dem fraktes med helikopter til Tromsø for behandling. Ifølge politiet skal to av kjøretøyene ha frontkollidert før et tredje kjøretøy kjørte inn i en av dem..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Koronaviruset kan endre reiservaner

Utbruddet av det nye koronaviruset kan gjøre at folk endrer reiseplanene sine. Frykt for koronaviruset og fall i oljeprisen bidro i går til den verste dagen på Oslo Børs hittil i 2020. Norwegian falt med 14,6 prosent og var en av dagens store tapere.

P4 - 2 timer siden

- Antiklimatisk Nav-dom fra Kontrollkomitéen

Stortingets gransking av Nav-skandalen er mindre slagkraftig nå som det er en ny arbeids- og soalialminister ved roret. Det sier politisk kommentator i VG, Astrid Meland. I dag legger Kontroll- og konstitusjonskomitéen på Stortinget frem sin innstilling om Nav-skandalen.

P4 - 45 minutter siden

Kvinne som tente på hus hadde øks

Kvinnen som er pågrepet for å ha tent på en enebolig i Sørkjosen i Troms og Finnmark i natt gikk rundt i et boligområde i forkant av brannen med en øks. Det opplyser politiet i en pressemelding . Ifølge politiet brøt kvinnen seg inn i en enebolig og tente på huset hvor det lå en kvinne og et barn og sov.

P4 - 1 time siden

Verdens eldste mann er død

Verdens eldste mann er død. Japaneren Chitetsu Watanabe ble hele 112 år gammel, og ble for bare to uker siden innlemmet i Guinness rekordbok. Watanabe etterlater seg hele fem barn, 12 barnebarn, 16 oldebarn og et tippoldebarn..

P4 - 45 minutter siden

18 barn skadd i angrepet i Tyskland

18 av ofrene etter at en bil kjørte inn i en folkemengde i Volkmarsen i Tyskland i går er barn. I alt ble 35 mennesker innlagt på sykehus med skader. Bilføreren pågrepet og siktet for drapsforsøk.

P4 - 1 time siden

Skipper dømt etter at inspektør falt i sjøen

En skipper på en fiskebåt må betale 38.000 kr i bot etter at en inspektør fra Kystvakten falt i sjøen og ble skadd på grunn av en dårlig taustige om bord. Hendelsen skjedde under en inspeksjon i 2018, skriver Fiskeribladet.

P4 - 1 time siden

Stort snøras sperrer vei i Lom

Det har gått et 80 meter bredt snøras på riksvei 15 ved Vikedalane i Lom. Politiet er på vei til stedet med det er foreløpig ikke opplysninger om at noen biler eller personer er tatt. Raset har gått over veien og ned mot et vann på nedsiden..

P4 - 1 time siden

Frykter mange blir smittet

- Sannsynlighten for at det nye koronaviruset kommer til Norge har økt betraktelig. Det opplyser Folkehelseinstituttet. Viruset har nådd Europa etter det store utbruddet i Italia hvor over 200 smittet er smittet og minst sju er døde.

P4 - 1 time siden

Tusen turister i karantene på Tenerife

Mens nordmenn sitter sandfast på flyplasser, sitter andre koronafast på hoteller. På Tenerife har 1000 turister nå fått beskjed om at de må holde seg på lugaren, etter at en italiensk turist som har bodd på hoteller er bekreftet smittet av sykdommen. Det er uklart om det er nordmenn innlosjert på hotellet..

P4 - 1 time siden

Satser på psykisk helse

Tine og Nortura øker nå satsingen på psykisk helse etter tøffe tider for mange unge gårdbrukere i Norge. Kutt i eksportstøtten til Jarlsbergost, klimakutt, flom og tørke har vært noen av bekymringene for mange gårdbrukere den siste tiden, opplyser Tine. Samtidig øker kravene om effektivisering i årene framover, og derfor blir nå apparatet rundt bøndene mer profesjonelt for å forebygge psykiske lidelse, skriver Nationen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt