P4 > Nyheter

Lørdag, 08 August, 07:41

P4 - 01 aug. 20 kl. 21:20

Alvorlig skadet etter ulykke

Syklisten som var involvert i en ulykke i Enebakk i ettermiddag er alvorlig skadet.
Det opplyser politiet nå. Mannen i 40-årene ligger på sykehus.
Ifølge politiet skal syklisten og en bilist nærmest ha frontkollidert. Bilisten blir avhørt i kveld og har fått førerkortet beslaglagt..
Les mer på P4


Les mer om:
Enebakk

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alvorlig, skadet, etter, ulykke
P4 - 19 juni 20 kl. 14:22

Alvorlig skadet i ulykke

En person er alvorlig skadet etter en ulykke med tre biler ved Sørumsand i Viken i ettermiddag. En annen person er også skadet, og begge får behandling av helsepersonell. Politiet melder om store materielle skader..

P4 - 25 april 20 kl. 18:11

Alvorlig skadet etter ulykke

Motorsyklisten som var involvert i en ulykke på Bjørkelanden sent i ettermiddag er alvorlig skadet. Det melder politiet, som også skriver at tilstanden ikke er kritisk. Han er fløyet til sykehus etter ulykken.

P4 - 20 april 20 kl. 18:30

To alvorlig skadet i ulykke

To personer er alvorlig skadet etter en ulykke med to lettmotorsykler i Malvik i Trøndelag i kveld. En er sendt itl sykehus med luftambulanse, den andre er kjørt til sykehus med amubulanse, skriver Adresseavisen..

P4 - 23 juni 20 kl. 18:27

MC-fører alvorlig skadet

En MC-fører er alvorlig skadet etter en ulykke i Skjeberg i Sarpsborg kommune i kveld. Politiet opplyser at motorsykkelen og en vil var involvert i ulykken. Bilføreren er uskadd..

P4 - 03 aug. 20 kl. 20:54

Alvorlig skadet i ulykke

En person er alvorlig skadet etter en trafikkulykke i Etnedal i kveld. Politiet i Innlandet opplyser at sjåføren av bilen som var involvert i ulykken er fløyet til Ullevål sykehus med luftambulanse..

P4 - I førrgår: 15:40

Alvorlig skadd i ulykke

En person er alvorlig skadet etter en ulykke på E6 ved Sel i Gudbrandsdalen i ettermiddag. Fire biler var involvert i ulykken, og det er ikke meldt om flere skadde personer. Veien er stengt og det er mye kø på stedet.

Aftenposten - 23 juli 20 kl. 17:21

MC-ulykke i Bygdøy allé – to alvorlig skadet

To personer er alvorlig skadet i en front-mot-front-ulykke i Bygdøy allé ved Niels Juels gate..

P4 - 08 juni 20 kl. 17:50

Alvorlig skadet i ulykke

En mann er alvorlig skadet i en arbeidsulykke på Furnes i Innlandet. Mannen kom i klem under en hjullaster. Han ble først kjørt til sykehuset i Hamar for behandling, men er nå flyet videre til Ullevål.

P4 - 11 juni 20 kl. 22:20

12-åring alvorlig skadet

En 12 år gammel gutt er alvorlig skadet etter en ulykke på en lekeplass i Farsund i Agder i dag. Gutten fikk et lekestativ over seg, og han er fløyet til Ullevål sykehus med luftambulanse. Sørlandet sykehus opplyser at tilstanden ikke er livstruende, men han har fått bruddskader i hodet, melder Fædrelandsvennen.

P4 - 13 juni 20 kl. 20:38

To alvorlig skadd i E6-ulykke

Et par i 60-årene ble alvorlig skadet i trafikkulykken mellom tre biler på E6 sør for Støren i Trøndelag tidligere i dag. En mann i 50-årene, som var av fører av den andre personbilen, er lettere skadet og mistenkt i saken etter at han kom over i motsatt kjørefelt, opplyser politiet. Tre personer i en bobil ble også tatt til sykehus, men de er uskadet.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Krisepakke i USA i det blå

Forhandlingene om en ny koronakrisepakke i USA har kollapset. Demokratene vil ha en omfattende pakke på 3000 milliarder dollar, mens republikanerens forslag var på 1000 milliarder dollar. Repbulikanerne gikk med på noen endringer blant annet støtte til de arbeidsledige, men det var ikke nok for demokratene.

P4 - 45 minutter siden

- Må bruke flere virkemidler mot oljeutslipp

Petroleumstilsynet må bli flinkere til å bruke virkemidlene sine når de følger opp ulovlige utslipp i oljebransjen. Det mener arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen. Tidligere i uka kom det frem at kun 11 av 3528 utslipp på norsk sokkel de siste 15 årene er politianmeldt av Miljødirektoratet, mens Petroleumstilsynet har ikke anmeldt noen.

P4 - 45 minutter siden

Usikkert om SAS-passasjere må i karantene

Det er usikkert om SAS-passasjerer som kom fra Nice i Frankrike i natt rakk hjem før karantenefristen gikk ut. Ved midnatt ble Frankrike rødt, dermed må alle reisende derifra i karantene fra da. SAS opplyser til VG at det offisielle landingstidspunktet for flyet var ved midnatt, men viser til helsemyndighetene når det gjelder karantene og andre retningslinjer..

P4 - 45 minutter siden

83 nye smittetilfeller det siste døgnet

83 personer har fått påvist koronaviruset det siste døgnet. Foreløpige tall fra Folkehelseinstiuttet viser at det nå er registrert 9551 tilfeller av koronasmitte her til lands. 15 personer var fredag innlagt på sykehus med påvist koronavirus, noe som er en mer enn torsdag.

P4 - 45 minutter siden

Leter etter savnet mann i Moi

Det pågår nå en leteaksjon ved Moi i Rogaland etter en 63 år gammel mann. Mannen er ikke sett siden torsdag ettermiddag. Frivillige, politi med hund og et redningshelikopter leter etter mannen..

P4 - 30 minutter siden

Giverkonferanse for Libanon

Frankrikes president Emmanuel Macron har invitert flere land til en giverkonferanse for bistand til Libanon. Konferansen vil skje via video og arrangeres søndag. USAs president Donald Trump er blant dem som vil delta, han har sagt han blir med fra sitt feriested i Florida..

P4 - 30 minutter siden

Venstre under sperregrensen for tiende gang

Venstre sliter på meningsmålingene. I en fersk måling fra Nationen får partiet en oppslutning på 2,5 prosent. Dette er tiende gang på ett år at de havner under sperregrensa på 4 prosent.

P4 - 7 timer siden

- Russland vil svekke Biden

Sjefen for USAs kontraetterretning mener Russland ikke vil at Joe Biden skal vinne presidentvalget til høsten. Han slår nå alarm om utenlandsk påvirkning av valget og at Russland bruker en rekke tiltak for å først og fremst å sverte Biden. Amerikanske myndigheter har tidligere slått fast at Russland forsøkte å påvirke presidentvalget i 2016..

P4 - 7 timer siden

5000 koronadødsfall i Russland

Over 5.400 personer døde med smitte av koronaviruset i Russland i juni. Det melder myndighetene i landet.

P4 - 8 timer siden

Dekker utgifter for ansatte

Hurtigruten dekker kost og losji for ansatte i karantene. Det er klart etter møter med fagforeningen Sjømannsforbundet, melder NRK. Forbundsleder forbundet Johnny Hansen sier det er uforståelig at rederiet ikke tok regningen med en gang, og sier han håper de ansatte også vil få lønn i karanteneperioden..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt