P4 > Nyheter

Lørdag, 15 August, 09:29

P4 - 08 des. 19 kl. 10:12

Alvorlig skadet etter ulykke

En mann i 30-årene er alvorlig skadet etter en ulykke i Grimstad i Agder i natt.
Bilen landet på taket etter å ha kjørt på en parkert bil, og mannen måtte frigjøres av brannvesenet.
Politiet mistenker mannen kjørte i påvirket tilstand..
Les mer på P4


Les mer om:
Grimstad, Agder

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alvorlig, skadet, etter, ulykke
P4 - 19 juni 20 kl. 14:22

Alvorlig skadet i ulykke

En person er alvorlig skadet etter en ulykke med tre biler ved Sørumsand i Viken i ettermiddag. En annen person er også skadet, og begge får behandling av helsepersonell. Politiet melder om store materielle skader..

P4 - 25 april 20 kl. 18:11

Alvorlig skadet etter ulykke

Motorsyklisten som var involvert i en ulykke på Bjørkelanden sent i ettermiddag er alvorlig skadet. Det melder politiet, som også skriver at tilstanden ikke er kritisk. Han er fløyet til sykehus etter ulykken.

P4 - 20 april 20 kl. 18:30

To alvorlig skadet i ulykke

To personer er alvorlig skadet etter en ulykke med to lettmotorsykler i Malvik i Trøndelag i kveld. En er sendt itl sykehus med luftambulanse, den andre er kjørt til sykehus med amubulanse, skriver Adresseavisen..

P4 - 01 aug. 20 kl. 21:20

Alvorlig skadet etter ulykke

Syklisten som var involvert i en ulykke i Enebakk i ettermiddag er alvorlig skadet. Det opplyser politiet nå. Mannen i 40-årene ligger på sykehus.

NRK - 07 sep. 19 kl. 13:28

Alvorlig skadet i crossulykke

En person er alvorlig skadet etter en ulykke med crossmotorsykkel i Vennesla i Vest-Agder. Det drives livreddende hjelp på stedet, opplyser politiet..

P4 - 23 juni 20 kl. 18:27

MC-fører alvorlig skadet

En MC-fører er alvorlig skadet etter en ulykke i Skjeberg i Sarpsborg kommune i kveld. Politiet opplyser at motorsykkelen og en vil var involvert i ulykken. Bilføreren er uskadd..

P4 - 03 aug. 20 kl. 20:54

Alvorlig skadet i ulykke

En person er alvorlig skadet etter en trafikkulykke i Etnedal i kveld. Politiet i Innlandet opplyser at sjåføren av bilen som var involvert i ulykken er fløyet til Ullevål sykehus med luftambulanse..

P4 - 05 aug. 20 kl. 15:40

Alvorlig skadd i ulykke

En person er alvorlig skadet etter en ulykke på E6 ved Sel i Gudbrandsdalen i ettermiddag. Fire biler var involvert i ulykken, og det er ikke meldt om flere skadde personer. Veien er stengt og det er mye kø på stedet.

P4 - 20 okt. 19 kl. 12:36

Svært alvorlig etter ulykke

En kvinne i 20-årene er innlagt på Ålesund sykehus med det som betegnes som svært alvorlige skader etter trafikkulykken i Volda i dag tidlig. Tilstanden er stabil, opplyser sykehuset. Fire andre skal også være alvorlig skadet, og to lettere skadet, etter frontkollisjonen på E39..

NRK - 06 feb. 20 kl. 09:20

To alvorlig skadet etter ulykke

To personer er alvorlig skadet etter ulykken ved Kleiva i Sortland. Den ene av dem fraktes med helikopter til Tromsø for behandling. Ifølge politiet skal to av kjøretøyene ha frontkollidert før et tredje kjøretøy kjørte inn i en av dem..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Lærere mener smittevern er for dårlig

Flere lærere mener smittevernet ved norske skoler er for dårlig. De synes det er rart at smittevernreglene ellers i samfunnet ikke gjelder på skolene. Det er ingen 1-metersregel, og elevene skal fortsette med valgfag som vanlig, så de vil ha timer på tvers av klassene.

P4 - 15 minutter siden

Nesten 5000 bortvist

Nesten 5000 personer har blitt bortvist ved svenskegrensen siden mars. Over 2800 har blitt bortvist i Halden og Aremark og over 2000 på Svinesund. Politiet opplyser til Halden Arbeiderblad at de fleste hadde lovlige og normale formål med reisen til Norge, men at de ble bedt om å forlate landet av hensyn til folkehelsen..

P4 - 15 minutter siden

Ferdige med undersøkelser av Northugs bil

Politiet er ferdige med undersøkelsene av bilen til Petter Northug etter at han ble stoppet for råkjøring torsdag kveld. Northug ble målt til 168 kilometer i timen i 110-sonen, og politiet fant også narkotika i boligen hans. Northug har nå fått bilen tilbake, melder politiet til VG.

P4 - 1 time siden

Knivtrussel i Stavanger

Politiet rykket ut til meldinger om knivtrussel i Stavanger i natt. Etter 20 minutter hadde de pågrepet en 26 år gammel mann og funnet kniven. Det er ikke kjent om noen ble skadet..

P4 - 1 time siden

To knivskadet til legevakt

To personer ble sendt til legevakt med knivskader etter en voldshendelse om bord på en båt i Molde i natt. De er ikke alvorlig skadet, opplyser politiet, og begge ble i natt kjørt i arresten. Politiet etterforsker saken og ber vitner om å ta kontakt..

P4 - 1 time siden

Døde etter påkjørsel

En person døde etter å ha blitt påkjørt av toget ved Mariero i Stavanger i natt. Det opplyser politiet. De har opprettet sak og avhørt vitner og de pårørende er varslet..

P4 - 1 time siden

Uvanlig mye festbråk

Det har vært uvanlig mye festbråk i Vest politidistrikt i natt. Politiet opplyser at de i natt fikk 50 henvendelser om festbråk i Bergen og omegn. Det var altfor mange til at de kunne rykke ut på alt.

P4 - 1 time siden

Sæther: - Dette er bare trist for Northug

Petter Northug får mye å forklare seg om i tiden fremover. Det sier Dagbladets sportskommentator Esten O. Sæther.

P4 - 1 time siden

- Ødelegger for andre når råd trosses

Ordføreren i Indre Østfold reagerer på at enkelte innbyggere har trosset reiserådene og dratt til Sverige for å handle. Indre Østfold iverksatte svært strenge tiltak for en uke siden for å stoppe det de kalte en ukontrollerbar smittespredning. Nå er situasjonen bedre, men ordfører Saxe Frøshaug sier til Dagbladet at de som ikke følger rådene som gis ødelegger for mange andre..

P4 - 1 time siden

57 nye smittetilfeller

Det er registrert 57 nye smittetilfeller i Norge det siste døgnet. Det viser nye tall fra Folkehelseinstiuttet. Den siste uken har det vært en øning på 364 tilfeller, og en tredjedel av disse har kommet de to siste dagene.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt