P4 > Nyheter

Sunday, 19 January, 08:11

P4 - 08 Dec 19 kl. 10:12

Alvorlig skadet etter ulykke

En mann i 30-årene er alvorlig skadet etter en ulykke i Grimstad i Agder i natt.
Bilen landet på taket etter å ha kjørt på en parkert bil, og mannen måtte frigjøres av brannvesenet.
Politiet mistenker mannen kjørte i påvirket tilstand..
Les mer på P4


Les mer om:
Grimstad, Agder

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alvorlig, skadet, etter, ulykke
NRK - 07 Sep 19 kl. 13:28

Alvorlig skadet i crossulykke

En person er alvorlig skadet etter en ulykke med crossmotorsykkel i Vennesla i Vest-Agder. Det drives livreddende hjelp på stedet, opplyser politiet..

P4 - 20 Oct 19 kl. 12:36

Svært alvorlig etter ulykke

En kvinne i 20-årene er innlagt på Ålesund sykehus med det som betegnes som svært alvorlige skader etter trafikkulykken i Volda i dag tidlig. Tilstanden er stabil, opplyser sykehuset. Fire andre skal også være alvorlig skadet, og to lettere skadet, etter frontkollisjonen på E39..

NRK - 20 Aug 19 kl. 20:04

Alvorlig skadet på motocrossbane

En mann i 70-årene er alvorlig skadet og hentet med luftambulanse etter en ulykke på en motocrossbane like utenfor Notodden..

P4 - 07 Sep 19 kl. 13:26

Alvorlig skadet i cross-ulykke

En person er alvorlig skadet etter at en crossmotorsykkel veltet i Vennesla i Vest-Agder i ettermiddag. Politiet opplyser at det drives livreddende førstehjelp på stedet. Flere detaljer om ulykken er ikke kjent..

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 14:05

Elev alvorlig skadet etter bading på skoletur

En elev fra Bildøy bibelskole er alvorlig skadet i en ulykke i Israel..

P4 - 22 Dec 19 kl. 16:08

To alvorlig skadet i ulykke

To personer er alvorlig skadet etter en frontkollisjon i Kristiansund nå i ettermiddag. De to er sendt med luftambulanse til St. Olavs hospital.

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 14:05

Elev alvorlig skadet etter bading på skoletur til Israel

En elev fra Bildøy bibelskole er alvorlig skadet i en ulykke i Israel..

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 12:28

Norsk bibelskoleelev alvorlig skadet i Israel

En student ved Bildøy bibelskole på Sotra er alvorlig skadd etter en ulykke på en klassetur i Israel..

P4 - 20 Oct 19 kl. 12:58

Omkom i ulykke

En kvinne i 60-årene er nå bekreftet omkommet etter trafikkulykken i Volda i dag tidlig. Det opplyser politiet nå. Hun var passasjer i en av bilene som var involvert i frontkollisjonen.

P4 - 11 Sep 19 kl. 17:44

Stakk av etter ulykke

To personer stakk av etter en ulykke på E18 i Kristiansand i ettermiddag. Politiet søkte etter dem med blant annet politihunder og har nå kontroll på to personer de mener var involvert. Det er tatt rutinemessig blodprøve av begge to.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Mann tiltalt for tre drapsforsøk

En 32 år gammel mann er tiltalt for tre drapsforsøk på et utested i Oslo sentrum i 2012. To menn ble skutt, mens en tredje mann ble knivstukket. Alle tre overlevde.

P4 - 1 time siden

Redd Barna frykter Frps kravliste

Redd Barna frykter en strengere innvandringspolitikk når Frp nå skal levere en kravliste til statsministeren. Det sier Birgitte Lange i Redd Barna. Mandag vil Siv Jensen levere kravene til statsminister Erna Solberg, som en kompensasjon for at regjeringen besluttet å hente hjem en IS-siktet kvinne, noe partiet er imot.

P4 - 1 time siden

Omkom i arbeidsulykke

En person omkom i en arbeidsulykke i Sirdal kommune i Agder sent i går kveld. Personen var bekreftet omkommet innen politiet kom fram til stedet. Hendelsesforløpet er ikke kjent.

P4 - 1 time siden

Knivstukket i Oslo

En mann ble knivstukket i mageregionen i Brugata i Oslo i natt. Han er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang, men var ved bevissthet etter hendelsen. Politiet har pågrepet en gjerningsperson og har beslaglagt kniven.

P4 - 1 time siden

17 nye sars-tilfeller i Kina

Det er påvist 17 nye tilfeller med det sars-lignende lungeviruset i Kina. Tre av disse skal være alvorlig syke, opplyser kinesiske myndigheter. I følge myndigheten er nå tilsammen 62 mennesker smittet.

P4 - 8 timer siden

Minst 60 drept i rakettangrep

Minst 60 soldater er drept i et rakettangrep mot en militærbase i Jemen. Det melder lokale medier. Ifølge myndighetene i landet står den sjiamuslimske Houthi-bevegelsen bak angrepet.

P4 - 10 timer siden

Nordmenn i toppen for bruk og kast

Normenn er verstinger i bruk og kast. Norge har det femte høyeste materialforbruket i verden i følge bærekraftindeksen. Norge er rangert som nummer 157 av 163 land når det kommer til bærekraft, skriver ABC Nyheter.

P4 - 10 timer siden

200 skadet i demonstrasjon

Over 200 personer er skadet og flere av dem sendt til sykehus etter sammenstøt mellom demonstranter og politi i Beirut i Libanon. Det melder Røde Kors. Forsøkene på å danne en regjering i landet har ikke lykkes, og derfor er demonstrantene frustrerte.

P4 - 10 timer siden

Tatt med eksplosiver - risikrerer seks år fengsel

En 44 år gammel mann ble pågrepet i Karl Johan med falsk politiskilt og to bombelignende gjenstander i en ryggsekk. Politiet fant ytterligere en eksplosiv enhet i mannen hjem i tillegg til våpen og fyrverkerirør. Mannen risikerer seks år i fengsel for grov befatning med eksplosiver skriver ABC Nyheter.

P4 - 10 timer siden

Dale: -Ingenting feil med denne saken

-Det er ingenting feil med Frps moralske kompass. Det sier Frp-statsråd Jon Georg Dale, som nå går ut mot andre partier som har kritisert Frp for å ha sagt fra at de ikke ønsker å hente den IS-siktede kvinnen hjem til Norge. Dale er kjent som en av de mest regjeringslojale i Frp.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt